Πώς να μεγεθύνετε το πέος χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες στο σπίτι

Από την αρχή της ανθρώπινης ύπαρξης, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στο πέος. Με βάση το μέγεθός τους, προσπάθησαν να κρίνουν όχι μόνο τα φυσικά, αλλά και τα ηθικά χαρακτηριστικά του χρήστη. Είναι αλήθεια ότι πολλά δεν είναι πάντα καλά. Για παράδειγμα, οι αρχαίοι Ινδουιστές δεν προσπάθησαν καθόλου να επεκτείνουν την αξιοπρέπεια τους.

Αντίθετα, πίστευαν ότι μόνο οι ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων πέους μπορούν να φέρουν τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε μια γυναίκα. Έχουν επίσης μια αίσθηση της κατάστασης και είναι σε θέση να καταλάβουν τις υψηλότερες στρατιωτικές και γραφειοκρατικές θέσεις. Άλλοι άνθρωποι είναι κληρονόμοι μιας άλλης κουλτούρας στην οποία κάποιος πιστεύει ότι όσο περισσότερο, τόσο πιο ευτυχισμένη είναι η γυναίκα και τόσο πιο ζηλιάρης είναι ο άντρας.

Μέτρηση μπανάνας σε σχήμα πέους και τρόποι μεγέθυνσής της

Αλλά τι είναι "πολλά" και "λίγα"; Αμερικανοί επιστήμονες που μέτρησαν περισσότερους από 15. 000 άντρες παγκοσμίως έχουν υπολογίσει ότι το μέσο μήκος του πέους σε όρθια κατάσταση είναι 13, 1 cm. Εάν ο φαλλός είναι κάτι παραπάνω από αυτόν τον δείκτη, αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος έχει επιτύχει τα πάντα στη ζωή που ονειρεύτηκε. Εάν είναι λιγότερο, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε τη διεύρυνση του πέους. Σύμφωνα με τους ίδιους επιστήμονες, το πέος ενός άνδρα είναι στην πραγματικότητα περίπου δύο φορές μεγαλύτερο από το ορατό μέρος του. Ακόμα και οι ιδιοκτήτες των "μικρών" δεν είναι τόσο δυσαρεστημένοι όσο νομίζουν.

Υπάρχουν πολλές συμβουλές για το πώς να μεγεθύνετε το πέος σας χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες. Ωστόσο, όλοι απαιτούν υπομονή και χρόνο. Για εκείνους που δεν έχουν ούτε το ένα ούτε το άλλο, υπάρχει μια άλλη διέξοδος, η οποία είναι επίσης η πιο αποτελεσματική - χειρουργική επέμβαση. Είναι αλήθεια, ταυτόχρονα εξακολουθεί να είναι αιματηρό, επώδυνο και έχει πολλές συνέπειες όπως η αντιμετώπιση της φλεγμονής, της στυτικής δυσλειτουργίας και των προβλημάτων οργασμού. Αλλά είναι όμορφο.

Βοηθώντας όσους δεν τολμούν να βάλουν το πιο ακριβό κάτω από το μαχαίρι του χειρουργού, η παραδοσιακή ιατρική προσφέρει παραδοσιακά αρκετούς τρόπους για να αυξήσει την αξιοπρέπεια τους. Από εξωτικά και ακριβά, όπως η κατανάλωση σκουληκιών στη θάλασσα και η κατάποση σκόνης ρινόκερου, σε παλιά που έχουν δοκιμαστεί από παππούδες και παππούδες.

Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με λαϊκές θεραπείες

Για πολλούς άνδρες, το ζήτημα του πώς να μεγεθύνετε το πέος χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες είναι πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα πολύ οικείο. Δεν διατρέχουν όλοι τον κίνδυνο να επικοινωνήσουν με έναν σεξολόγο με παρόμοιο πρόβλημα. Ωστόσο, υπάρχει μια αρκετά απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική που είναι κατάλληλη για "οικιακή χρήση". Αυτό τεντώνει το πέος με βάρη και λαστιχένιες ταινίες. Έτσι οι αρχαίοι Ίνκας ξεφλούδισαν το κρέας.

Λένε ότι ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου πέους στον κόσμο, ο Roberto Cabrera, αύξησε το μήκος της αξιοπρέπειας του με αυτόν τον τρόπο από ένα μέσο ύψος σε εντυπωσιακό 48 cm (που δεν είχε ως αποτέλεσμα μια πλούσια και ποικίλη σεξουαλική ζωή) . Είναι αλήθεια ότι αυτό αυξάνει μόνο την ακροποσθία, πίσω από την οποία κρύβεται το πιο συνηθισμένο πέος τυπικού μεγέθους.

Μόνη ύπνωση

Η δημοφιλής ψυχολογία ισχυρίζεται ότι η συνείδηση καθορίζει την ύπαρξη και η αυτο-ύπνωση είναι μια μεγάλη δύναμη ικανή για πολλά. Δηλαδή, εάν ένας άντρας έχει ένα μικρό πέος, μπορεί να το μεγεθύνει μέσω του διαλογισμού και της αυτο-ύπνωσης. Το σώμα υποτίθεται ότι αποκρίνεται απελευθερώνοντας περισσότερες ορμόνες σε απόκριση σε διανοητικά ερεθίσματα. Αυτές οι χημικές ουσίες, με τη σειρά τους, προσθέτουν στα εκτιμώμενα εκατοστά.

Έτσι λειτουργεί με την αυτο-ύπνωση:

  • Μία ή δύο φορές την ημέρα, ένας άντρας πρέπει να αφιερώνει 10 έως 15 λεπτά σκεφτόμαστε το πέος του και να φαντάζεται το μήκος που θέλει. Είναι καλύτερο να απολαύσετε τέτοιες σκέψεις στο σπίτι σε μια ήσυχη και απομονωμένη ατμόσφαιρα.
  • Είναι σημαντικό να οπτικοποιήσετε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια των αλλαγών και να εξετάσετε ακόμη και τις μικρότερες λεπτομέρειες με την πρώτη ματιά.
  • Όσο πιο καθαρή είναι η φανταστική εικόνα, τόσο πιο αποτελεσματικό είναι το αποτέλεσμα.

Φυτο επιρροή

Η αρχή της δράσης των λαϊκών βοτάνων για επιμήκυνση του φαλλού είναι η συμπερίληψη φυτικών βράσεων που βοηθούν στη βελτίωση της παροχής αίματος, καθώς και στην κατάσταση ολόκληρου του σώματος. Είναι δύσκολο να έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα με αυτόν τον τρόπο, αλλά επίσης σχεδόν δεν βλάπτει. Για όσους ενδιαφέρονται να διευρύνουν το πέος με λαϊκές θεραπείες χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης, μπορούμε να προτείνουμε συμπληρώματα με ginseng, κινεζική λεμονόχορτο, φρούτα hawthorn ή εκχύλισμα ζιζανίων με κέρατα.

Αλοιφές και κρέμες

Πολλές αλοιφές και κρέμες στην αγορά περιέχουν βιολογικά δραστικές ουσίες και δόσεις ανδρικών ορμονών. Κατά κανόνα, τα καλά αποτελέσματα επιτυγχάνονται από νέους των οποίων τα σώματα δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει την ανάπτυξή τους. Τα παλαιότερα έχουν λιγότερο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αυτά τα κεφάλαια συνήθως συνδυάζονται με θερμές κομπρέσες που βελτιώνουν τη ροή του αίματος στα σπηλαιώδη σώματα και κάνουν την επιφάνεια του δέρματος απαλή και ελαστική. Αυτή είναι μια κατάσταση οποιουδήποτε μασάζ - το ενεργητικό μασάζ μπορεί να βλάψει το δέρμα που δεν έχει προθερμανθεί προηγουμένως.

Οι φθηνότερες λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

Ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα μεγέθυνσης του πέους είναι το αφέψημα του κραταίγου. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και προάγει την καλύτερη πλήρωση του σώματος του σπηλαίου με αίμα. Κατά συνέπεια, το πέος γίνεται δυνατότερο και επιμηκύνεται εύκολα κατά τη διάρκεια της στύσης. Το αφέψημα των ροδαλών ισχίων λειτουργεί με την ίδια αρχή. Ένα άλλο γνωστό φάρμακο είναι τα παρασκευάσματα της κινεζικής ιατρικής με βάση το εκχύλισμα ρίζας ginseng. Εκτός από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, η θαυματουργή ρίζα βοηθά στην αύξηση της λίμπιντο και της ισχύος.

Αφέψημα ροδαλών ισχίων για μεγέθυνση του πέους

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των λαϊκών θεραπειών για τη διεύρυνση του πέους είναι η σχεδόν πλήρης απουσία παρενεργειών. Εκτός εάν, φυσικά, ο παραλήπτης δεν είναι αλλεργικός στο ένα ή στο άλλο συστατικό του φαρμάκου. Ταυτόχρονα, μια γενική βελτίωση στην ευημερία ωφελεί σαφώς τον άνδρα.

μπέικιν πάουντερ

Δημοφιλείς θεραπείες είναι η χρήση τακτικής μαγειρικής σόδας. Ο άντρας κάνει ένα ζεστό ντους για να ζεσταθεί και να μαλακώσει το δέρμα του. Και μετά από αυτό, μου άφησε το δέρμα του πέους με κρέμα ή φυτικό λάδι και έβαλε λίγο σόδα (σκόνη ή χυλό). Στη συνέχεια τρίβει καλά το πέος για λίγα λεπτά. Θα πρέπει να αποφύγετε να παίρνετε σόδα στο κεφάλι σας, μπορεί να προκαλέσει αίσθημα καψίματος. Το αποτέλεσμα δεν διαρκεί πολύ - μόλις μερικές ώρες. Η διαδικασία πρέπει να αποφεύγεται από άτομα με δερματικές βλάβες, υπερευαισθησία ή φλεγμονώδεις διεργασίες στην επιφάνεια του πέους - αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλές δυσάρεστες αισθήσεις.

Αλοιφή εξ αποστάξεως πετρελαίου

Αυτή η λαϊκή θεραπεία για τη διεύρυνση του πέους, αν και είναι γνωστή, μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό ή ακόμη και σοβαρή ασθένεια που είναι απίθανο να συμβάλει στην ανάπτυξη και ανάπτυξη του πέους. Η αρχή της δράσης του είναι απλή: το βαζελίνη εγχύεται κάτω από το δέρμα του πέους με ιατρική σύριγγα για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του όγκου. Ομοίως, ορισμένοι bodybuilders προσομοιώνουν την παρουσία μυών με synthol. Το αποτέλεσμα της αύξησης του όγκου δημιουργείται όχι μόνο από την παρουσία μιας πρόσθετης ουσίας κάτω από το δέρμα, αλλά και από τη φλεγμονή που προκαλεί.

  • ΠρώταΔεν καταφέρνουν όλοι να κατανείμουν ομοιόμορφα το βαζελίνη κάτω από το δέρμα του πέους. Ο ίδιος ο άντρας και ο σύντροφός του είναι απίθανο να τους αρέσουν τα εξογκώματα, οι προεξοχές και η άλλη ασχήμια που εμφανίστηκε ξαφνικά στο πέος.
  • κατα δευτερονΟποιαδήποτε ξένη ουσία παγιδευμένη κάτω από το δέρμα είναι βέβαιο ότι προκαλεί φλεγμονή. Και αυτό θα παράγει τίποτα εκτός από τις πιο ευχάριστες αισθήσεις, τόσο κατά την ούρηση όσο και κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιπλέον, η φλεγμονή μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη ενός όγκου, ο οποίος στη συνέχεια πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά - μέχρι το σημείο του ακρωτηριασμού.
  • ΤρίτοςΑκόμη και με προσεκτική τήρηση των ιατρικών μέτρων ασφαλείας, είναι ακόμα δυνατό να μολυνθεί στο σώμα. Απειλεί με πολλές δυσάρεστες συνέπειες - μέχρι τη στυτική δυσλειτουργία και ακόμη και την ανικανότητα.
  • ΤέταρτοςΗ αφθονία του βαζελίνη μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση - ερυθρότητα, φαγούρα, εξανθήματα. Και τα εξανθήματα, ακόμη και σε ένα τεράστιο πέος, δεν το χρωματίζουν καθόλου.

Για αυτούς τους λόγους, αυτή η μέθοδος δεν συνιστάται. Τι καλό είναι ένα τεράστιο πέος εάν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Πριν χρησιμοποιήσετε ακόμη και τις πιο φαινομενικά ακίνδυνες λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο ουρολόγο ή σεξολόγο. Πολλοί άντρες που είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους τους είναι πραγματικά αρκετά φυσιολογικοί. Και το πρόβλημά τους, όπως λένε, βρίσκεται στο κεφάλι και όχι σε άλλο όργανο.