Ασκήσεις για μεγέθυνση του πέους

Ο άνθρωπος κάνει pushups

Το μήκος του πέους είναι μια παράμετρος που έχει ήδη καθοριστεί κατά τη στιγμή της εμβρυϊκής ανάπτυξης. Ναι, παράγοντες όπως το γενετικό μακιγιάζ και η φυλή επηρεάζουν την ανάπτυξη του πέους. Αλλά βασικά αυτή είναι μια ρουλέτα - κάποιος είναι τυχερός με μέγεθος και πάσχει από συγκροτήματα. Είναι καλό που υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες σήμερα για το πώς να «διογκώσετε» ένα μέλος με αυτό που είναι γνωστό ως το πέος. Υπάρχουν πολλές τεχνικές, το κύριο πράγμα είναι η κανονικότητα και η ασφάλεια.

Σύσφιξη

Ο σκοπός αυτής της μεθόδου είναι να αυξήσει το πάχος του πέους. Και το μυστικό είναι η τεχνητή καθυστέρηση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα. Αυτή η τεχνική ονομάζεται ακραία, καθώς η απόκλιση από τους κανόνες για τη χρήση της απειλεί με σοβαρά προβλήματα με την οικεία υγεία, έως και ανικανότητα.

Σύσφιξη για πέος

Η άσκηση απαιτεί έναν ειδικό σφιγκτήρα καλωδίων, τον οποίο οι Nupers (επιδιώκουν την ιδέα της φυσικής διεύρυνσης του πέους) συντομογραφούν το "CC". Ο σχεδιασμός του μηχανισμού ασφάλισης είναι ασφαλής καθώς το όργανο μπορεί να απελευθερωθεί ανά πάσα στιγμή.

Για να διορθώσετε τη συσκευή, θα χρειαστείτε έναν ελαστικό επίδεσμο και κορδόνι για να το αποφύγετε να γλιστρήσει από το πέος. Και τώρα απευθείας στην τεχνολογία:

 • Το στοιχείο τυλίγεται σε ελαστικό επίδεσμο έτσι ώστε να μην αγγίζει το κεφάλι.
 • Το κλιπ καλωδίου εισάγεται στη βάση του φαλλού και κάνει κλικ στη θέση του.

Όλα είναι πολύ απλά, αλλά είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις συστάσεις:

 • Δεν πρέπει να επιτρέπεται στύση 100%, διαφορετικά ο κίνδυνος αγγειακής βλάβης αυξάνεται.
 • Η κανονικότητα είναι θεμελιώδης για την επιτυχία. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται 4 φορές την εβδομάδα.
 • Η βαθμίδα είναι το κλειδί για την ελαχιστοποίηση των δυσάρεστων συνεπειών. Αξίζει να ξεκινήσετε με 30-60 δευτερόλεπτα και να αλλάξετε μόνο σε σετ των 5 λεπτών μετά από 1-2 μήνες. Μια προσέγγιση δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 15 λεπτά. Αυτό είναι επικίνδυνο ακόμη και για έμπειρους νεοπλάστες.

Σύμφωνα με κριτικές των ανδρών, μετά από έξι μήνες τακτικής άσκησης, η αύξηση της περιφέρειας του πέους είναι 1, 5-2 cm.

Jelqing: ξηρό και υγρό

Η τεχνική προήλθε από αραβικές χώρες, όπου, όπως γνωρίζετε, οι άνδρες έχουν μάλλον μεγάλα φαλλικά μεγέθη. Τα αγόρια ηλικίας 8 ετών και άνω μαθαίνουν την άσκηση jelq και τη χρησιμοποιούν μέχρι να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

ξηρό και υγρό jelqing για μεγέθυνση του πέους

Όπως στην πρώτη περίπτωση, το αποτέλεσμα προέρχεται από την αύξηση της ροής του αίματος. Δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα εργαλεία κατά τη διάρκεια του jelqing. Το μόνο που χρειάζεται είναι νερό, λίπος και ένα χέρι.

Οι Nupers εξακολουθούν να διαιρούν το υγρό jelqing σε δύο υποείδη:

 • Με νερό στο ντους.
 • Με κρέμα ή λιπαντικό.

Στην πρώτη περίπτωση, χρησιμοποιείται ένα νιπτήρα. Ο άντρας ζεσταίνει αυτό το αξεσουάρ μπάνιου και το τυλίγει γύρω από το πέος σαν να βρέχει τους μυς. Συνιστάται να "ενημερώνετε" τη θερμοκρασία κάθε 30-40 δευτερόλεπτα, δηλαδή, το αρσενικό όργανο πρέπει πάντα να παραμένει ζεστό.

Είναι σωστό εάν μια τέτοια προετοιμασία διαρκεί τουλάχιστον 5 λεπτά. Στη συνέχεια, ο άντρας διπλώνει το δείκτη και τον αντίχειρά του σε ένα δαχτυλίδι. Όταν πιάσετε τον φαλλό με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να κινηθείτε επίπονα προς τα πάνω. Οι Nupers αποκαλούν αυτή τη μέθοδο "άρμεγμα" και αυτή η λέξη αποδεικνύει τέλεια τη διαδικασία.

Είναι απαραίτητο να φέρετε προσεκτικά στο κεφάλι χωρίς να επηρεάσετε αυτήν την ερωτογενή ζώνη. Για το αποτέλεσμα, συνιστάται να κάνετε 100-200 επαναλήψεις. Η κανονικότητα είναι 2/2, 3/3 και 5/2 μετά από ένα μήνα προπόνησης. Εάν οι επεξεργασίες νερού δεν είναι αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό που δεν απορροφάται γρήγορα από το δέρμα.

Το ξηρό jelqing διαφέρει μόνο στο ότι ούτε το νερό ούτε τα λιπαντικά εμπλέκονται στο μασάζ. Οι Nuopers δεν τους αρέσουν πολύ αυτή η μέθοδος, καθώς είναι πιο τραυματική και οδηγεί σε διαστρέμματα.

Η άσκηση της Τζούλια

Μια ακόμη πιο επικίνδυνη τεχνική έχει αναπτυχθεί από τη σύσφιξη. Οι συνθήκες παραμένουν οι ίδιες - το μέλος πρέπει να είναι 60-70% όρθιο. Είναι καλύτερα να ζεσταίνετε το πέος λίγο πριν ξεκινήσετε την άσκηση.

 • Ο φαλλός τυλίγεται γύρω από τον αντίχειρα και το δείκτη και συμπιέζεται έντονα.
 • Πρέπει να παραμείνετε σε αυτήν τη θέση για μισό λεπτό.
 • Χωρίς ανακούφιση από την προσπάθεια, τα δάχτυλα κινούνται στο κέντρο του πέους και σταματούν ταυτόχρονα.
 • Μετά από αυτό, το χέρι κινείται προς το κεφάλι και δεν φτάνει τα 2-3 cm. Και πάλι για 20 δευτερόλεπτα σε ακίνητη κατάσταση.

Αυτή η προσέγγιση διαρκεί περίπου ένα λεπτό. Μπορείτε να κάνετε έως και 5 σετ την ημέρα και να δώσετε στον εαυτό σας 2 ημέρες την εβδομάδα. Μετά από ένα μήνα, ο χρόνος προπόνησης αυξάνεται σε 2-3 λεπτά.

χρέωση

Μεταξύ των αφρικανικών φυλών, οι άντρες χρησιμοποίησαν πέτρες για να μεγαλώσουν το πέος τους. Σήμερα η διεύρυνση του πέους προσφέρεται με πολλούς τρόπους. Ωστόσο, η τεχνολογία φόρτισης δεν έχει χάσει τη σημασία της.

κρεμαστά βάρη για μεγέθυνση πέους

Το όλο σημείο του τεντώματος είναι το γεγονός ότι τα μικρο-δάκρυα εμφανίζονται στα γεννητικά όργανα. Αντί για τέτοια διαλείμματα, δημιουργούνται νέα κελιά. Εάν η διαδικασία είναι τακτική, το αποτέλεσμα θα είναι μια ποιοτική «αύξηση» του φαλλού τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος.

Αυτή είναι επίσης μια ακραία μέθοδος που απαιτεί μέγιστη ασφάλεια. Η δήλωση μοιάζει με αυτήν:

 • Είναι σημαντικό - η πλήρης έλλειψη στύσης.
 • Είναι απαραίτητο να λυγίσετε την ακροποσθία στη βάση του πέους.
 • Αφαιρέστε το αίμα πιέζοντας το κεφάλι σας.
 • Το πέος τυλίγεται σε ελαστικό επίδεσμο σε ολόκληρη την επιφάνειά του.
 • Ένα σχοινί είναι προσαρτημένο στην άκρη του επιδέσμου και ένα φορτίο προσαρτάται στην άλλη πλευρά (είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε ειδικά άγκιστρα).
 • Η κατασκευή συνδέεται όταν το βάρος είναι στο έδαφος.
 • Στη συνέχεια, το φορτίο σηκώνεται με το χέρι και απελευθερώνεται αργά.
 • Ο μέγιστος χρόνος τεντώματος για έναν "αρχάριο" είναι 10 λεπτά.

Αξίζει να ξεκινήσετε με 200-300 γραμμάρια και σταδιακά αυξάνοντας το βάρος στα 3 κιλά. Το πρόγραμμα για τέτοια γυμναστική αρχικά μοιάζει με αυτό - 1/3 και μετά 3/3. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να κάνετε τη ρουτίνα άσκησής σας σε 5 ημέρες την εβδομάδα με 2 ημέρες εκτός. Το αποτέλεσμα εκδηλώνεται μεμονωμένα.

Μασάζ

Ο Jelqing και ο Yuli μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτήν την ομάδα καθώς βασίζονται επίσης σε χειροκίνητες τεχνικές. Ωστόσο, οι ακόλουθοι χειρισμοί καλούνται πραγματικά μασάζ:

 • Τραβήξτε. . . Το πέος πιάνεται με τα δάχτυλα και τεντώνεται δυναμικά προς τα πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά. Ο χρόνος που αφιερώνεται σε κάθε πλευρά είναι 30-60 δευτερόλεπτα. Ο αριθμός των επαναλήψεων είναι τουλάχιστον δέκα. Θα πρέπει να αισθάνεται σαν μια αντλία να είναι προσαρτημένη στο πέος και να την τραβά έξω.
 • Τέντωμα για μεγέθυνση του πέους
 • Κάμψη. . . Όχι μόνο βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, αλλά και στη διόρθωση της καμπυλότητας. Πρέπει να πιάσετε το πέος και με τα δύο χέρια. Το ένα κρατά το πέος σφιχτά στη βάση και το δεύτερο λυγίζει το πέος σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η κανονικότητα και η συνέπεια είναι τα ίδια όπως όταν τραβάτε.
 • Κάμψη για μεγέθυνση του πέους
 • Να πατήσω. . . Βοηθά στην αύξηση της διαμέτρου του οργάνου. Η ευαίσθητη συμπίεση της βάσης του πέους για 5-10 λεπτά γίνεται καλύτερα σύμφωνα με τις προηγούμενες τεχνικές.
 • Στρίψιμο. . . Είναι παρόμοιο με το να πιέζετε μια βρεγμένη πετσέτα, μόνο που δεν χρειάζεται να δουλεύετε με ολόκληρο το χέρι σας, αλλά με καλό κράτημα. Κάθε κίνηση καταγράφεται με παύση 5 δευτερολέπτων.
Στρίψιμο για μεγέθυνση του πέους

Ασκήσεις Kegel

Αυτό το σύστημα, που αναπτύχθηκε από τον γιατρό Arnold Kegel, χρησιμεύει ως μια χρήσιμη άσκηση που ενισχύει τα οφέλη άλλων τεχνικών.

Η άσκηση είναι εύκολη στο σπίτι, ενώ οδηγείτε και στη δουλειά. Χρειάζονται 5-10 λεπτά κάθε μέρα για να συμπιέσετε και να χαλαρώσετε τους προσβεβλημένους μυς όταν ένας άντρας θέλει να σταματήσει την ούρηση.

Μπορείτε να καθυστερήσετε τη συμπίεση όσο το δυνατόν περισσότερο και να αυξήσετε τον αριθμό των προσεγγίσεων. Αυτός ο τύπος άσκησης είναι αποτελεσματικός μόνο υπό την προϋπόθεση μακράς και τακτικής άσκησης. Η ισχύς βελτιώνεται, η στασιμότητα εξαφανίζεται, τα αποτελέσματα του μασάζ και άλλων μεθόδων σταθεροποιούνται - γενικά, μερικά πλεονεκτήματα!

Βάζο κουδουνιού

Το ενδιαφέρον όνομα εξηγεί την ουσία της άσκησης. Ένας άντρας πρέπει να επιτύχει μια σταθερή στύση και στη συνέχεια να περιστρέψει τη λεκάνη του προς κάθε κατεύθυνση σε διαφορετικές κατευθύνσεις για 2-5 λεπτά. Μια πολύ χρήσιμη άσκηση που είναι ιδανική για προθέρμανση την ημέρα μετά την οικοδόμηση της πένας.

Άσκηση με κουδούνι για μεγέθυνση του πέους

Ταοϊστικές πρακτικές και άλλα προγράμματα διδασκαλίας

Ο παλιός τρόπος επιμήκυνσης του πέους και διόρθωσης του σχήματος είναι παρόμοιος με τις χειροκίνητες τεχνικές συστροφής, τεντώματος και συμπίεσης. Μόνο αυτό πρέπει να γίνεται σε συνδυασμό με αναπνευστικές ασκήσεις. Τη στιγμή της χειραγώγησης, πιέστε ελαφρά την περινεϊκή περιοχή επίσης με τρία δάχτυλα του αριστερού χεριού.

Υπάρχουν επίσης ορισμένες πρακτικές στη γιόγκα που επηρεάζουν την ανάπτυξη του πέους. Αυτό περιλαμβάνει διαλογισμό καθώς και διδασκαλία ταντρικού σεξ. Θα είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο μακριά από αυτήν τη φιλοσοφία να φτάσει σε αυτό το επίπεδο αμέσως. Ως εκ τούτου, για όσους ενδιαφέρονται να εστιάσουν και να διοχετεύσουν ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση (ανάπτυξη πέους), είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με τα βασικά και τις ασκήσεις.

Το βιβλίο του Aaron Kemmer περιέχει πιο λεπτομερείς περιγραφές των οικιακών δραστηριοτήτων που οδηγούν σε σταθερή ανάπτυξη του πέους. Ο συγγραφέας επικεντρώνεται στην ασφάλεια των ασκήσεων. Το Kemmer System είναι μια συλλογή χρήσιμων συμβουλών που θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο.

Οι προτεινόμενες μέθοδοι πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό. Η χρήση μιας αντλίας κενού θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Οι σύγχρονοι προσομοιωτές σάς επιτρέπουν να μεγεθύνετε το πέος λόγω της ροής του αίματος χωρίς τραυματισμό και ειδική άσκηση. Οι κριτικές πελατών επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της άντλησης, ειδικά σε συνδυασμό με μασάζ.