Ασφαλής μεγέθυνση του πέους

Σήμερα, σχεδόν κάθε τρίτος άντρας αναζητά μια ασφαλή μέθοδο μεγέθυνσης του πέους. Πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου δεν είναι ικανοποιημένοι με το σχήμα, το μήκος ή το πάχος του γεννητικού οργάνου. Από αυτήν την άποψη, συμπλέγματα εμφανίζονται στους άνδρες που μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Ο άνθρωπος σκέφτεται τη διεύρυνση του πέους

Πώς μπορείτε να μεγεθύνετε με ασφάλεια το πέος χωρίς να καταφύγετε σε φαλλοπλαστική; Οι ανδρολόγοι λένε ότι το μέγεθος του ίδιου του πέους πρακτικά δεν επηρεάζει την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής. Ωστόσο, ψυχολογικά προβλήματα που προκύπτουν λόγω δυσαρέσκειας με το μέγεθος του φαλλού συχνά οδηγούν στην ανάπτυξη ψυχογενούς στυτικής δυσλειτουργίας.

Η σύγχρονη και εναλλακτική ιατρική προσφέρει μια ποικιλία τρόπων για τη μεγέθυνση του πέους. Η σημερινή έκδοση θα εισαγάγει τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους που θα σας επιτρέψουν να λύσετε το πρόβλημα του ανεπαρκούς μήκους ή πάχους του ανδρικού στοιχείου.

Τεχνικές μεγέθυνσης πέους

Πώς να μεγεθύνετε το πέος χωρίς να βλάψετε την υγεία των ανδρών; Υπάρχουν πολλά ορμονικά φάρμακα και συμπληρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιταχύνετε την παραγωγή ανδρικών ορμονών στο σώμα. Όπως γνωρίζετε, η αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης οδηγεί στην επιμήκυνση και την πάχυνση του πέους. Ωστόσο, οι διαταραχές στην εργασία του ενδοκρινικού συστήματος συχνά οδηγούν στην ανάπτυξη πολύ σοβαρών ασθενειών όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η δυσλειτουργία των επινεφριδίων, η υπερανάπτυξη της κάτω γνάθου κ. λπ.

Προκειμένου να μην βλάψετε την υγεία σας και ταυτόχρονα να αυξήσετε το μέγεθος του πέους, συνιστάται να χρησιμοποιείτε μόνο αποδεδειγμένες και ασφαλείς μεθόδους διόρθωσης του μήκους και του πάχους του γεννητικού οργάνου. Μπορούν υπό όρους να χωριστούν σε δύο κατηγορίες:

 • συντηρητική - φαρμακοθεραπεία, χρήση προσομοιωτών, χειροκίνητη θεραπεία, θεραπευτική διατροφή.
 • χειρουργική - ligamentotomy, lipofilling, ενέσεις υαλουρονικού οξέος κ. λπ.

Οι ελάχιστα επεμβατικές επεμβάσεις πρακτικά δεν οδηγούν στην ανάπτυξη ανεπιθύμητων ενεργειών, επομένως πραγματοποιούνται επίσης σε εξωτερικούς ασθενείς. Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι περίπου ένα χρόνο μετά την εισαγωγή υαλουρονικού οξέος και λιπιδικών ιστών στο πέος, μερικά από αυτά απορροφώνται εκ νέου. Από αυτήν την άποψη, το μήκος και το πάχος του πέους μειώνεται, γι 'αυτό είναι απαραίτητο να ζητήσετε επανειλημμένα βοήθεια από έναν πλαστικό χειρουργό.

Εκπαιδευτής μεγέθυνσης πέους

Οι άνδρες που χρησιμοποιούν μόνο φυσικές μεθόδους μεγέθυνσης του πέους (Nupers) είναι σίγουροι ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μακρών προπονήσεων. Κατά κανόνα, συνδυάζουν χειροκίνητη θεραπεία με τη χρήση ειδικών προσομοιωτών που τεντώνουν κυριολεκτικά τους ιστούς του πέους.

Οι ασφαλέστεροι και πιο αποτελεσματικοί προσομοιωτές είναι:

 • Extender - μια ορθοπεδική συσκευή που χρησιμοποιείται για να τεντώνει μηχανικά τους συνδέσμους, τους μύες και το corverna cavernosa στο πέος.
 • Η αντλία κενού είναι μια ιατρική συσκευή που λειτουργεί δημιουργώντας αρνητική πίεση γύρω από το πέος. Η πτώση της πίεσης οδηγεί σε ισχυρή παροχή αίματος στον ιστό και συνεπώς στην επακόλουθη ανάπτυξή του.
 • Βάρη - βάρη που χρησιμοποιούνται για να τεντώσουν τους ιστούς του πέους. Η χρήση τους διεγείρει το σχηματισμό νέων δομών ιστού στο corverna cavernosa.
 • Το jelq-machine είναι ένα χειροκίνητο εργαλείο για «άρμεγμα» του πέους, με το οποίο τεντώνεται τα σπηλαιώδη σώματα και ο μυϊκός ιστός.

Σπουδαίος! Η ακατάλληλη χρήση συσκευών μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή μείωση της στύσης και μούδιασμα του πέους.

Είναι κατανοητό ότι η φυσική διεύρυνση του πέους είναι μια μακρά και μερικές φορές αρκετά δυσάρεστη διαδικασία. Η άσκηση θα αυξήσει τη διάμετρο και το μήκος του φαλλού, αλλά σταδιακά. Οι ειδικοί δεν συνιστούν εξαναγκαστικά γεγονότα, καθώς η υπερφόρτωση των μυών και των συνδέσμων μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό και ρήξη των ιστών.

Χειροκίνητη θεραπεία

Το αυτο-μασάζ είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για να διορθώσετε το σχήμα και το μέγεθος του πέους. Μέχρι στιγμής, έχουν αναπτυχθεί αρκετές αποτελεσματικές τεχνικές που όχι μόνο σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε το πέος, αλλά και να ενισχύσετε τη στύση. Η χειροκίνητη θεραπεία βοηθά στη βελτίωση του τροφικού ιστού, στην επιτάχυνση των μεταβολικών διεργασιών και στην αποκατάσταση της κανονικής μικροκυκλοφορίας του αίματος στο πέος.

Η τακτική χρήση χειροκίνητης θεραπείας μειώνει τον κίνδυνο της προστατίτιδας και της στυτικής δυσλειτουργίας κατά τρεις φορές.

Για να μεγεθύνετε το πέος χωρίς να βλάψετε την υγεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες τεχνικές μασάζ:

 • Γυμναστική Kegel - ασκήσεις για την προπόνηση του μυϊκού μυελού (για τον εντοπισμό του μυός του υπολογιστή, αρκεί να σταματήσετε την επιθυμία ούρησης. Αυτή τη στιγμή θα νιώσετε την ένταση των απαραίτητων μυών, οι οποίοι πρέπει να εκπαιδεύονται με περιοδική συστολή και χαλάρωση).
 • Jelqing - η τεχνική «αρμέγματος» του πέους, η οποία περιλαμβάνει την πραγματοποίηση τεντώσεων με τον αντίχειρα και το δείκτη (λαβή ΟΚ), ξεκινώντας από τη βάση του πέους και τελειώνοντας με το κεφάλι.
 • Σχηματισμός εξογκώματος - ακραία διόγκωση του πέους, η ουσία του οποίου είναι η συμπίεση των επιφανειακών φλεβών στη βάση του πέους. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, το αίμα ρέει στα σώματα του σπηλαίου. Ωστόσο, λόγω της απόφραξης των φλεβών, η απόρριψη θα σταματήσει. Με τακτική άσκηση, μπορείτε να τεντώσετε τον στυτικό ιστό, ο οποίος στη συνέχεια οδηγεί σε αύξηση του μήκους και της διαμέτρου του πέους.
Σπουδαίος! Πριν ξεκινήσετε την άσκηση, πρέπει να ζεστάνετε τους ιστούς στην περιοχή της βουβωνικής χώρας.

Με σωστή κίνηση, το μέγεθος του διευρυμένου πέους υπερβαίνει τις αρχικές παραμέτρους του πέους κατά 20-25%. Αλλά πριν προχωρήσετε σε αυτο-μασάζ, είναι απαραίτητο να ζεστάνετε καλά τους ιστούς του φαλλού και να αποκαταστήσετε την κανονική κυκλοφορία του αίματος. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμαντικές κομπρέσες, μια σακούλα με ζεστό αλάτι, ζεστό νερό, λιπαντικά θέρμανσης κ. λπ.

Λιποπλήρωση

Το Lipofilling είναι μια χειρουργική αύξηση της διαμέτρου του πέους λόγω της εισαγωγής λιπώδους ιστού στο υποδόριο στρώμα. Η ελάχιστα επεμβατική διαδικασία είναι μία από τις λιγότερο τραυματικές και επομένως συνήθως πραγματοποιείται σε εξωτερικούς ασθενείς υπό τοπική αναισθησία. Ο ιστός των λιπιδίων από την πλάτη, τους γλουτούς, τους μηρούς κ. λπ. χρησιμοποιείται ως πληρωτικό. Πριν από τη διαδικασία, οι ακαθαρσίες απομακρύνονται από το βιοϋλικό και μετά κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος του κορμού του πέους χρησιμοποιώντας ειδική βελόνα.

Οι διαδικασίες ένεσης δεν συνιστώνται κατά την περίοδο επιδείνωσης των αφροδισιακών παθήσεων και της φλεγμονής του ουρηθρογεννητικού σωλήνα.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, χρησιμοποιείται ο ίδιος ο λιπιδικός ιστός του ασθενούς, ο οποίος επιλύει το πρόβλημα της απόρριψης εμφυτευμάτων. Τα λιποκύτταρα δρουν ως πληρωτικό που χρησιμοποιεί ο πλαστικός χειρουργός για να αυξήσει τη διάμετρο του πέους και, εάν είναι απαραίτητο, να διορθώσει το σχήμα του. Η διεύρυνση του πέους δεν διαρκεί περισσότερο από μία ώρα. Στη συνέχεια, ο χειρουργός ράβει τα σημεία παρακέντησης με απορροφήσιμο νήμα και εφαρμόζει γύψο στη ραφή. Περίπου 2-3 εβδομάδες μετά τη συμπλήρωση των λιποθυμιών, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην κανονική σεξουαλική του ζωή.

Η σωστή διατροφή

Μια ισορροπημένη διατροφή είναι ένα σημαντικό μέρος της θεραπείας, ως αποτέλεσμα της οποίας επιταχύνεται η διαδικασία ανάπτυξης ιστών στο γεννητικό όργανο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών, ορισμένα τρόφιμα όχι μόνο επιταχύνουν τις μεταβολικές διεργασίες στα κύτταρα, αλλά συμβάλλουν επίσης στην παραγωγή ανδρογόνων στο ανδρικό σώμα. Με άλλα λόγια, τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και αμινοξέα διεγείρουν την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία με τη σειρά της βοηθά στην ενίσχυση του αναπαραγωγικού οργάνου.

Μπορείτε να επιταχύνετε τη διεύρυνση του πέους τρώγοντας τα ακόλουθα τρόφιμα:

 • Κουκουνάρια - επιταχύνει τις οξειδοαναγωγικές αντιδράσεις στους ιστούς και έχει ευεργετική επίδραση στη διαδικασία της σπερματογένεσης.
 • ερυθρό ψάρι - συμπληρώνει την έλλειψη πρωτεϊνών και ορισμένα απαραίτητα αμινοξέα στο σώμα που εμπλέκονται στη σύνθεση ανδρικών ορμονών.
 • Αμύγδαλα - διεγείρει την ανάπτυξη του στυτικού ιστού και αυξάνει τον αγγειακό τόνο, γεγονός που βελτιώνει τη στύση.
 • Σουσάμι - αυξάνει τη γονιμότητα των ανδρών και μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.
 • Μπρόκολο - λάβετε μέρος στη σύνθεση τεστοστερόνης, η οποία διεγείρει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του μυϊκού ισχιακού κοιλοτήτων στο γεννητικό όργανο.
 • Ντομάτες - χαμηλώστε το επίπεδο χοληστερόλης στο αίμα, το οποίο αυξάνει την εσωτερική διάμετρο των αγγείων και, κατά συνέπεια, τον βαθμό πλήρωσης αίματος του σώματος του σπηλαίου κατά τη διάρκεια μιας στύσης.

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την επίλυση του προβλήματος θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τα απαραίτητα θεραπευτικά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Εάν ακολουθηθεί η περιγραφόμενη διατροφική στρατηγική και η θεραπεία μασάζ διεξάγεται συστηματικά, το πέος μπορεί να διευρυνθεί μόνο κατά 3 cm για 3-4 μήνες.