Πώς να αυξήσετε ανεξάρτητα το μήκος και το πάχος του πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Η πιο αποτελεσματική τεχνική για τη μεγέθυνση του πέους είναι η χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, αυτό απαιτεί συγκεκριμένες ενδείξεις, εκτός αυτού, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τον οργανισμό. Επομένως, πολύ πιο συχνά ασκούν εναλλακτικές μεθόδους εξοικονόμησης - χειροκίνητες, δημοφιλείς, φαρμακευτικές, καθώς και με τη βοήθεια διαφόρων αυτοσχεδιασμένων μέσων και εργαλείων. Πρώτα απ 'όλα, αποφασίστε ποιο μέγεθος πέους θεωρείται φυσιολογικό. Στη συνέχεια, συγκρίνετε με τα διαθέσιμα δεδομένα. Εάν σας λείπουν λίγες ίντσες σε διάμετρο και μήκος, δοκιμάστε διαφορετικές τεχνικές που περιγράφονται παρακάτω - jelqing, διατάσεις, κρέμονται βάρη, μασάζ, αυνανισμός, φάρμακα, συνταγές παραδοσιακής ιατρικής.

Ο άντρας ικανοποίησε τη γυναίκα με ένα διευρυμένο πέος

Πώς να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι

Το μέγεθος του πέους είναι ένα πιεστικό ζήτημα που ανησυχεί πολλούς άντρες. Πριν επιλέξετε τεχνικές για το πώς να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι, αποφασίστε αν είναι ουσιαστικά απαραίτητο. Η φυσιολογία ορίζει το όριο στα 8 cm, πράγμα που σημαίνει ότι ο φαλλός είναι μικρότερος από αυτόν τον δείκτη σε κατάσταση στύσης, η οποία θεωρείται απόκλιση από τον κανόνα. Οι στατιστικές είναι λίγο διαφορετικές:

 • Ευρώπη - 15-16 εκ.
 • Ασία - 10-11 εκ.
 • Αφρική - 17 cm
 • Αμερική - 13-14 εκ.

Οι περισσότεροι άντρες δεν επιτυγχάνουν μέγιστη στύση, πράγμα που σημαίνει ότι οι σωστές τεχνικές και ασκήσεις θα βοηθήσουν στην αύξηση του μήκους και του πάχους του πέους. Η απλούστερη και πιο προσβάσιμη τεχνική είναι χειροκίνητες ασκήσεις για την αύξηση της μικροκυκλοφορίας στο αίμα, για την αύξηση της ελαστικότητας και της εκτατότητας του σώματος του σώματος.

Ο άνθρωπος στο κρεβάτι

Τζελκίνγκ

Μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές επιμήκυνσης του φαλλού είναι το jelqing. Η άσκηση βοηθά στην ενίσχυση της τοπικής ροής αίματος και στη μεγιστοποίηση της ροής του αίματος, γεγονός που καθιστά τους ιστούς ελαστικούς. Ωστόσο, για να έχετε αισθητά αποτελέσματα, πρέπει να εξασκηθείτε στο jelqing για 3-6 μήνες.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό:

 1. Υγρό για αρχάριους σε μια τέτοια επιχείρηση. Προαπαιτούμενο είναι η χρήση λιπαντικού, λιπαντικού, ενυδατικού. Αφού το εφαρμόσετε με δακτύλιο δείκτη και αντίχειρα, πιάστε τη βάση του φαλλού και στη συνέχεια ισιώστε το προς το κεφάλι. Μετακινήστε το δακτύλιο μόνο ρυθμικά προς τα πάνω με σταθερή συμπίεση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο χέρια ταυτόχρονα.
 2. Στεγνό για έμπειρους άντρες στο Jelqing. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικό σε ξηρό δέρμα. Πιάστε το πέος με ολόκληρη την παλάμη σας και στη συνέχεια επεκτείνετε το πέος προς τα εμπρός με τα δύο χέρια εναλλάξ. Μην χρησιμοποιείτε το κεφάλι, αρκεί να κάνετε μασάζ στον κορμό. Φέρτε τις ασκήσεις σε 200 επαναλήψεις και χωρίστε τις σε πρωινές και βραδινές συνεδρίες. Δώστε προσοχή στον βαθμό συμπίεσης, ώστε να μην τραυματίσετε το δέρμα.

Κάνετε αυτές τις ασκήσεις καθημερινά για περίπου 20 λεπτά για να δείτε σημαντικές αλλαγές σε 2-3 μήνες. Σημειώστε το μέτρο, μην τσιμπήσετε την περιφέρεια, διαφορετικά τα δάκρυα των ιστών δεν μπορούν να αποφευχθούν. Αυξήστε σταδιακά τη δύναμη επιρροής καθώς αποκτάτε εμπειρία.

τέντωμα

Μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι με τη βοήθεια ενός ειδικού τεντώματος. Η προϋπόθεση είναι η σωστή προετοιμασία, συνίσταται στη θέρμανση του ιστού. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο, ένα ζεστό ντους ή να κάνετε μια ζεστή συμπίεση. Μετά από αυτό, εκτελέστε διαφορετικούς τύπους τέντωμα του φαλλού

 1. Τέντωμα δύναμης. Πάρτε καθιστή θέση, ζεσταίνετε το πέος σας και λιπάνετε το με λιπαντικό. Πιάστε το κεφάλι σας και επεκτείνετε σταδιακά το όργανο μπροστά σας και κρατήστε το στη μέγιστη δυνατή απόσταση για 5 δευτερόλεπτα. Με την ίδια ένταση, ισιώστε το όργανο προς τα δεξιά, κλειδώστε το και τώρα εκτελέστε τους ίδιους χειρισμούς, αλλά προς τα αριστερά.
 2. Κυκλική επέκταση. Η αρχή είναι η ίδια, αλλά τεντώστε το όργανο δεξιόστροφα. Μια προπόνηση είναι 20 περιστροφές κάθε φορά που μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των επαναλήψεων.
 3. Τέντωμα καθίσματος. Πρέπει να πάρετε μια μικρή στύση (περίπου το 40% του πιθανού ορίου), στη συνέχεια στρέψτε το πέος προς τους γλουτούς σας και καθίστε πάνω του. Προσέξτε να μην τραυματίσετε τον εαυτό σας. Αυτή η πίεση αυξάνει το πάχος του πέους.
 4. V-τέντωμα. Αυτή η μέθοδος απαιτεί απόλυτη απαλότητα του πέους. Πιάστε το κεφάλι με δακτύλιο και τραβήξτε το για μερικά δευτερόλεπτα. Σε αυτό το σημείο, πατήστε τη βάση του φαλλού με τον αντίχειρα του δεύτερου χεριού και τραβήξτε το προς το κεφάλι. Πιέστε το κεφάλι σας για να αποφύγετε τον πόνο.
Τέντωμα ενός άνδρα για να κάνει το πέος μεγαλύτερο

Αναστολή φορτίων

Οι τραυματικές ασκήσεις με αμελητέα αποτελέσματα είναι δημοφιλείς σε πολλές χώρες. Η τακτική άσκηση μπορεί να οδηγήσει σε επιμήκυνση, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο πάχος και ακόμη και ελαφρά μείωση σε ορισμένους άνδρες. Ακολουθήστε την τεχνολογία εκτέλεσης για να αποφύγετε την καταστροφή του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων:

 • Τραβήξτε προς τα πίσω τη σάρκα του πέους και τυλίξτε το όργανο με έναν ελαστικό επίδεσμο.
 • Συνδέστε το κορδόνι στον επίδεσμο με ένα βάρος με ένα γάντζο.
 • Όταν συνδέετε το φορτίο, πρέπει να είναι στο έδαφος.
 • Σηκώστε το φορτίο, σηκωθείτε και κατεβάστε το προσεκτικά.

Η πρώτη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει περίπου 1 λεπτό. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σοβαρή δυσφορία και πόνο. Τελειώστε με ένα χαλαρωτικό μασάζ. Ο μέγιστος επιτρεπόμενος χρόνος αναμονής είναι 10 λεπτά.

μασάζ

Κάθε μασάζ στοχεύει στην τόνωση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος και στην ενεργοποίηση του δέρματος. Για θετικά αποτελέσματα, επιλέξτε μια τεχνική μασάζ και εκτελέστε την για τουλάχιστον 3 συνεχόμενους μήνες. Πώς θα είναι:

 • Φέρτε τον φαλλό σε όρθια κατάσταση.
 • Απλώστε ένα λιπαντικό στα χέρια και το σώμα σας.
 • Μετακινήστε το χέρι σας από τη βάση στο κεφάλι χωρίς να το αγγίξετε.
 • Κάντε ένα μασάζ με χαϊδεύοντας, τρίψιμο και τέντωμα.

Κατά τη διάρκεια τέτοιων ενεργειών, ελέγξτε τη στύση έτσι ώστε η απτική επαφή να μην οδηγήσει σε εκσπερμάτωση. Αυξήστε σταδιακά την ένταση των σοκ ώστε να μην τραυματιστείτε. Εναλλακτικό μασάζ με τεχνικές τεντώματος.

Ο σωστός αυνανισμός

Είναι δυνατό να αυξηθεί το μήκος και το πάχος του φαλλού με σωστές τεχνικές αυνανισμού. Υπάρχουν διάφορες δυνατότητες:

 1. Πιάστε το προετοιμασμένο πέος από τη βάση και τρέξτε την παλάμη σας πάνω από τον κορμό χωρίς να αγγίξετε το κεφάλι. Το όργανο πρέπει να βλέπει προς τα κάτω ή προς τα εμπρός. Φέρτε πίσω το χέρι διπλωμένο στο δαχτυλίδι και επαναλάβετε τους χειρισμούς με αυξανόμενη ταχύτητα. Αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν περιττοί ηλίθιοι. Όταν πλησιάζετε στον οργασμό, σταματήστε. Αφού παραλείψετε περίπου 6 κύματα, είστε έτοιμοι να εκσπερματώσετε.
 2. Εκτελέστε τον αυνανισμό ως συνήθως, αλλά με μεταβαλλόμενη ταχύτητα. Μπορείτε να το αλλάζετε κάθε 2 λεπτά ενώ σταματάτε την επερχόμενη εκσπερμάτωση αρκετές φορές. Μια διαδικασία διαρκεί κατά μέσο όρο 15 λεπτά.
 3. Σταθείτε με τα πόδια σας μακριά. Πιάστε τη βάση του πέους με το ένα χέρι και σύρετέ την προς την αρχή του κεφαλιού. Σε αυτό το σημείο, συσφίξτε και χαλαρώστε τους μύες της βουβωνικής χώρας καθώς το χέρι πέφτει στην αρχική του θέση. Συνεχίστε να χειρίζεστε για περίπου 20 λεπτά, αυξάνοντας σταδιακά την ταχύτητα.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές

Μια άλλη αποτελεσματική τεχνική για τη διεύρυνση ενός μέλους σπιτιού είναι μέσω της χρήσης εξειδικευμένου εξοπλισμού. Θα είναι αποτελεσματικό 100% του χρόνου, αλλά όχι πάντα μόνιμα. Με τη χρήση συνημμένων, για παράδειγμα, μπορείτε να μεγεθύνετε το όργανο κατά αρκετά cm σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, μόλις καταργηθεί, όλα επανέρχονται στην προηγούμενη ιστορία του. Οι αντλίες και τα επεκτατικά παράγουν αποτελέσματα, αλλά με τη σωστή τεχνική και κανονικότητα.

Ακροφύσια

Αν θέλετε να μεγεθύνετε γρήγορα το πέος σας για να χαρείτε μια γυναίκα στο κρεβάτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά εξαρτήματα. Μπορείτε να δείτε διαφορετικές επιλογές προς πώληση:

 • για επέκταση
 • να πυκνώσει το πέος?
 • με δόνηση για σεξουαλική διέγερση.
 • σχήμα για ειδικές αισθήσεις.
 • Ακροφύσια διπλής διείσδυσης.
 • με ανοιχτή ή κλειστή κεφαλή.

Η ανάπτυξη του φαλλού μπορεί να είναι 2 έως 10 cm. Όλα εξαρτώνται από το αρχικό μέγεθος του πέους και τις επιθυμίες του συντρόφου. Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι είναι μόνο μια προσωρινή επίδραση, χωρίς να επηρεάζεται η κατάσταση του γεννητικού οργάνου.

αντλία

Ένας άλλος τρόπος δράσης στο πέος είναι να χρησιμοποιήσετε μια αντλία που ασκεί πίεση στην κυκλοφορία του αίματος. Η αντλία κενού αυξάνει τον κορεσμό οξυγόνου του ιστού των οργάνων, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη ροή αίματος. Στην πώληση μπορείτε να δείτε δύο τύπους:

 • κλασική αντλία
 • υδραυλική αντλία.

Μία διαφορά μεταξύ τους είναι η μέθοδος δημιουργίας κενού με αέρα ή νερό. Η σωστή χρήση της συσκευής θα μειώσει την ευαισθησία του πέους και θα βοηθήσει στην παράταση της σεξουαλικής επαφής. Ως εκ τούτου, οι γιατροί συστήνουν αυτή τη μέθοδο σε όσους πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση. Η μέση ετήσια ανάπτυξη είναι +3 cm.

Αντλία πέους

Επέκταση

Η επέκταση είναι μια ειδική συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τεντώσει και να ισιώσει τον φαλλό ενός άνδρα. Η σωστή εφαρμογή αυξάνει την ελαστικότητα και την ευελιξία της tunica albuginea, η οποία έχει μήκος έως και 2-3 cm. Αυτή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και, πάνω απ 'όλα, μία από τις ασφαλέστερες τεχνικές.

Η επέκταση αποτελείται από ένα δαχτυλίδι, στηρίζεται στο ηβικό οστό, αλτήρες στα ελατήρια, τεντώνει τη συσκευή, πλατφόρμες με κλειδαριά, κρατά το πέος στη συσκευή. Αρχικά ήταν ιατροτεχνολογικό προϊόν, οπότε ο σχεδιασμός του είναι καλά μελετημένος. Πρέπει να το χρησιμοποιείτε καθημερινά για μέγιστο 6-10 ώρες στη σειρά υπό την επίβλεψη ενός γιατρού. Τα αποτελέσματα ενοποιούνται μετά από 6-8 μήνες.

Μέσα για τη μεγέθυνση του αρσενικού μέλους

Το πραγματικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο από διάφορες ιατρικές μεθόδους διόγκωσης του πέους. Για την ανάπτυξη του μήκους και του πάχους, τα συνθετικά φυτικά συστατικά στη σύνθεση είναι υπεύθυνα, τα οποία αυξάνουν τη ροή του αίματος, αυξάνουν την ευκαμψία των μυών και των συνδετικών ιστών. Σήμερα, προσφέρονται ειδικά λιπαντικά, δισκία και συμπληρώματα διατροφής. Όλοι τους απαιτούν κατάλληλη και σχετική με το μάθημα χρήση για να διασφαλιστεί το σωρευτικό αποτέλεσμα.

Λιπαντικά

Η χρήση ειδικών λιπαντικών εξωτερικά για μεγέθυνση του φαλλού είναι μια σχετικά ασφαλής και αποτελεσματική τεχνική. Τέτοια κεφάλαια περιέχουν φυσικά συστατικά που επεκτείνουν τους ιστούς του οργάνου. Υπάρχουν επίσης ορμονικές ποικιλίες, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο μετά από συμβουλή γιατρού.

Τα λιπαντικά μπορούν να είναι:

 • Στιγμιαίες αλοιφές - χρησιμοποιούνται πριν από το σεξ, μετά την οποία το πέος αυξάνεται σε πλάτος και μήκος, αλλά μόνο για τη διάρκεια της δράσης των συστατικών του δραστικού συστατικού.
 • Τα τζελ για τη διεύρυνση - έχουν ένα απαλό, αθροιστικό αποτέλεσμα, που σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται για αρκετούς μήνες στη σειρά.
 • Βοηθητικά λιπαντικά - λιπαντικά για ενυδάτωση με ευεργετικά φυτικά συστατικά που βελτιώνουν τη λίμπιντο, τη δραστικότητα, τη διέγερση και την κυκλοφορία του αίματος.

Χάπια και συμπληρώματα μεγέθυνσης πέους

Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του γεννητικού οργάνου στο σπίτι με τη βοήθεια ειδικών φαρμάκων και συμπληρωμάτων. Τα συνθετικά ή φυσικά συστατικά τους λειτουργούν με την ίδια αρχή - αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Ένας γιατρός μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα πιστοποιημένο φάρμακο με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Οφέλη από τη χρήση ναρκωτικών:

 • βελτιωμένη στύση
 • Παράταση της σεξουαλικής επαφής
 • Μείωση της πιθανότητας πρόωρης εκσπερμάτωσης.
 • Τόνωση ισχύος, λίμπιντο.

Μειονεκτήματα αυτής της τεχνικής:

 • μακρά πορεία?
 • όχι 100% εγγύηση του αποτελέσματος.
 • Αντενδείξεις, κίνδυνοι παρενεργειών.
 • την ανάγκη να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Όσον αφορά τη σύνθεση, την προέλευση και την αρχή της δράσης, αυτά τα φάρμακα χωρίζονται σε διάφορους τύπους:

 1. Ορμονικό - αύξηση της τεστοστερόνης και της σεξουαλικής απόδοσης. Απαιτούν ιατρική παρακολούθηση καθώς έχουν αντενδείξεις.
 2. Βιολογικά συμπληρώματα βοτάνων. Φαίνονται ήπια, αόριστα, απαιτούν μακροχρόνιες επιδράσεις, είναι ασφαλή και δεν προκαλούν παρενέργειες.
 3. Βιταμίνες και μέταλλα - αντισταθμίζει την έλλειψη σημαντικών ουσιών, βελτιώνει τη σπερματογένεση και τον τόνο ολόκληρου του οργανισμού.
 4. Αντιπηκτικά - αυξάνουν τη ροή του αίματος στην πυελική περιοχή, διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγεία και ομαλοποιούν τη ροή του αίματος. Αυτό οδηγεί σε αυξημένη στύση και τέντωμα του ιστού του πέους.

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι τα πιο δημοφιλή φάρμακα φαλλικής ανάπτυξης που δεν απαιτούν συνταγή ή ιατρική συμβουλή. Βελτιστοποιούν τις λειτουργίες του αναπαραγωγικού συστήματος, αυξάνουν τη λίμπιντο, αποτρέπουν την πρόωρη εκσπερμάτωση και διεγείρουν την ισχύ.

Πρέπει να είστε σε φυσικές θεραπείες για τουλάχιστον ένα μήνα για να έχετε σωρευτικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να βελτιώσετε το αποτέλεσμα ασκώντας παράλληλα τις τεχνικές που περιγράφονται παραπάνω. Τα σύμπλοκα βιταμινών-ανόργανων συστατικών για τους άνδρες γενικά συνιστώνται να πίνουν για προφύλαξη εκτός εποχής.

Λαϊκές θεραπείες για άντρες

Η επόμενη δημοφιλής τεχνική για τη βελτίωση του μεγέθους, του σχήματος και της λειτουργικότητας του φαλλού σε έναν άνθρωπο είναι η παραδοσιακή ιατρική. Αποδέχεται τη χρήση πολύτιμων φυτών, τροφή για γενικό τονωτικό, διεγερτικό, διεγερτικό αποτέλεσμα. Οι πιο δημοφιλείς είναι 3 συνταγές - με σόδα, βότανα, μέλι.

Με σόδα

Μια δωρεάν, εύκολη και προσιτή επιλογή για κάθε άνδρα είναι η διεύρυνση του πέους με σόδα. Αυτό το προϊόν έχει ήπιο αγγειοδιασταλτικό αποτέλεσμα που μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η κύρια κατάσταση είναι η κατάλληλη και μέτρια χρήση με διάφορους τρόπους:

 • Λούτρο;
 • Απολέπιση;
 • συμπιεσμένο.

Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε μασάζ, αυνανισμό και τέντωμα του πέους σας. Σε ένα συγκρότημα, οι δράσεις έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο. Η σόδα ερεθίζει το δέρμα, αυξάνει την ελαστικότητά του, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και την ευαισθησία.

Βότανα

Διάφορα φαρμακευτικά βότανα χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη των σεξουαλικών λειτουργιών και της υγείας των ανδρών. Οι ειδικοί προτείνουν να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

 • Epimedium - Κορεάτης ανθρακωρύχος στη σύνθεση, που διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, συμβάλλει στην καλύτερη πλήρωση των σωμάτων του σπηλαίου.
 • Το Ginseng είναι ένα φυσικό διεγερτικό που έχει δοκιμαστεί και δοκιμαστεί για αιώνες. Βελτιώνει τη ροή του αίματος στο φαλλό, βελτιώνει τα επίπεδα ορμονών και κάνει έναν άνδρα γερό.
 • Το ερύκωμα μακράς φύσης είναι ένας τύπος ginseng που επεκτείνει το σπήλαιο του σώματος και επιταχύνει τη ροή του αίματος.

Τα φυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη μορφή αφέψητων, υδατικών ή αλκοολούχων βάμματα. Έτοιμα φυτικά παρασκευάσματα και φυτοπαρασκευάσματα με βάση αυτά πωλούνται στα φαρμακεία.

Συνταγή μελιού

Ένα πολύτιμο προϊόν που διατίθεται σε όλους για την ανάπτυξη του πέους είναι το μέλι. Αναγνωρίζεται από πολλούς ουρολόγους ως αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος βελτίωσης της σεξουαλικής απόδοσης. Μπορεί να εφαρμοστεί ως εξής:

 • Ανακατέψτε 1: 1 με καρύδια, πάρτε ένα κουτάλι καθημερινά με άδειο στομάχι.
 • Ανακατέψτε με ροδαλά ισχία, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, ψιλοκόψτε και φάτε δύο κουταλιές της σούπας κάθε μέρα.

Εκτός από το ότι είναι ένα ευεργετικό προϊόν για ολόκληρο τον οργανισμό, το μέλι είναι επίσης ένα ισχυρό φυσικό αφροδισιακό. Αυξάνει τη λίμπιντο, αυξάνει την ισχύ και αποτρέπει τη στυτική δυσλειτουργία.