Μεγέθυνση πέους με σόδα

Για να μεγεθύνετε το πέος, οι άνδρες καταφεύγουν συχνά σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να λύσετε αυτό το πρόβλημα στο σπίτι χρησιμοποιώντας παραδοσιακές ιατρικές μεθόδους.

Στη δημοσίευση θα αναλύσουμε πώς μπορεί να διευρυνθεί το πέος με σόδα, εάν το προϊόν βοηθά πραγματικά να αλλάξει τις διαστάσεις του γεννητικού οργάνου.

Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι η μαγειρική σόδα είναι φθηνότερη από άλλα προϊόντα. Πολλοί άντρες που έχουν χρησιμοποιήσει συνταγές μεγέθυνσης πέους με αυτήν την τεχνολογία έχουν ικανοποιηθεί, αν και υπάρχουν αρνητικές κριτικές για την αποτελεσματικότητα της τεχνικής.

Λειτουργεί αυτή η μέθοδος;

Διττανθρακικό νάτριο

Είναι αλήθεια ότι το αρσενικό αναπαραγωγικό όργανο μπορεί να αυξηθεί σε μέγεθος κατά τη χρήση μαγειρικής σόδας; Παραδόξως, αυτό είναι αλήθεια.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο (ο χημικός τύπος της σόδας) μπορεί να αραιώσει το υγρό του αίματος. Με αυτήν τη βοήθεια, μπορείτε να λάβετε επιπλέον βοήθεια με γυμναστικές ασκήσεις που στοχεύουν στην επιμήκυνση του πέους.

Το αποτέλεσμα της έκθεσης σε σόδα έχει ως εξής:

 • Το αίμα εισέρχεται στα γεννητικά όργανα εύκολα και στον απαιτούμενο όγκο.
 • Η σόδα εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων αίματος, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της άσκησης.
 • Η εκτέλεση των διαδικασιών θα αυξήσει τη ροή του αίματος στο πέος και θα τεντώσει το τέντωμα.

Είναι απολύτως δυνατό να πάρετε το εφέ που θέλετε, αν και πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

 • Χρησιμοποιήστε σωστά το προϊόν.
 • διεξάγετε τακτικές δραστηριότητες ·
 • Τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας.

Η σόδα χρησιμοποιείται συχνά σε παραδοσιακές φαρμακευτικές συνταγές. Ανακαλύφθηκε απροσδόκητα ότι μπορεί να διευρύνει το πέος. Η σόδα βοηθά αυτή τη διαδικασία ως πρόσθετο.

Πώς λειτουργεί; Το θέμα βρίσκεται στην κύρια ιδιότητα της σόδας - διεισδύει ελεύθερα στους ιστούς και αραιώνει το αίμα.

Χάρη σε αυτό, είναι δυνατό να κάνετε το μέλος πιο εντυπωσιακό. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το προϊόν ως συμπλήρωμα στην προπόνηση του πέους.

Η μαγειρική σόδα βοηθά επίσης στην πρόληψη της βλάβης των οργάνων κατά τη διάρκεια ορισμένων ασκήσεων. Αποτρέπει το σχηματισμό θρόμβων αίματος.

Προετοιμασία για τη διαδικασία

Σόδα ψησίματος για μεγέθυνση πέους

Πριν ξεκινήσετε την τεχνική στο σπίτι της αύξησης του φαλλού, απαιτείται προκαταρκτική προετοιμασία.

Πρέπει να ακολουθηθούν οι ακόλουθες οδηγίες:

 • Πάρτε όξινο ανθρακικό νάτριο. Η ουσία δεν πρέπει να έχει ξένες ακαθαρσίες, επομένως προτιμήστε ένα πιο ακριβό προϊόν.
 • Ελέγξτε αυτήν την ουσία για αλλεργικές αντιδράσεις πριν τη χρησιμοποιήσετε σε ευαίσθητη περιοχή. Για να το κάνετε αυτό, βρέξτε το δέρμα στον αγκώνα με ένα διάλυμα νερού και μαγειρικής σόδας. Μετά από μια ώρα, ελέγξτε την επιδερμίδα: χωρίς κνησμό, ερυθρότητα και άλλο ερεθισμό, μπορείτε να συνεχίσετε να πειραματίζεστε χωρίς φόβο.
 • Τα γεννητικά όργανα πρέπει να είναι προετοιμασμένα για αύξηση. Για να γίνει αυτό, πρέπει να βράσουν στον ατμό με ζεστό νερό. Για τη διαδικασία, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια συμπίεση υφάσματος ή να κάνετε ζεστό ντους.
 • Προετοιμάστε παρασκευάσματα μασάζ για μεγέθυνση του πέους (εάν απαιτείται στη συνταγή).
 • Για τη διευκόλυνση της εκδήλωσης, αποθηκεύστε υγρές και στεγνές σερβιέτες που θα σας επιτρέψουν να αφαιρέσετε γρήγορα την περίσσεια μαγειρικής σόδας.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι;

Υπάρχουν πολλές χρήσεις για τη μαγειρική σόδα. Σύμφωνα με τους άνδρες, υπάρχει η δυνατότητα μεγέθυνσης του φαλλού κατά 2 cm.

Πώς ακριβώς να χρησιμοποιήσετε το διττανθρακικό νάτριο:

 • ποτό μέσα
 • Χρήση σε αλοιφές.
 • επιπλέουν ένα μέλος σε μπανιέρες σόδας.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτές τις επιλογές.

Στα πλαίσια

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πιείτε ένα διάλυμα 0, 5 κουτ. Προϊόν ανά ποτήρι νερό μία φορά την ημέρα. Το προϊόν πρέπει να λαμβάνεται μόνο μετά το γεύμα.

Αν και αυτή η μέθοδος δεν επηρεάζει άμεσα την ανάπτυξη του πέους, βοηθά στη βελτίωση της ευεξίας, γεγονός που καθιστά πιο αποτελεσματικές άλλες διαδικασίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη του πέους.

Χρίω

Η αλοιφή μαγειρικής σόδας μπορεί να βοηθήσει στη μεγέθυνση του πέους σας

Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες για τη χρήση του υφάσματος:

Συνταγή 1

Απλώστε ελαιόλαδο ή άλλο φυτικό λάδι στο φαλλό. Αυτό κάνει το δέρμα εντελώς ελαστικό. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να διανείμετε τη σόδα με τη βοήθεια ελαφρών χειρισμών μασάζ στην επιφάνεια του αρσενικού γεννητικού οργάνου.

Οι ενέργειες θα διαρκέσουν λίγα λεπτά. Αφαιρέστε σχολαστικά την περίσσεια μαγειρικής σόδας με ζεστό νερό. Η περιοχή των γεννητικών οργάνων αντιμετωπίζεται με ενυδατική κρέμα. Αυτό αποτρέπει τον ερεθισμό.

Συνταγή 2

Μπορείτε να κάνετε ατμό στο πέος στο μπάνιο. Αυτό θα απαιτήσει 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο. Αραιώστε τις ουσίες σε 1 λίτρο ζεστού νερού και τοποθετήστε το όργανο σε δοχείο για 15 λεπτά. Στο τέλος της διαδικασίας, ξεπλύνετε τα υπολείμματα του διαλύματος σόδας και χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα.

Συνταγή 3

Το αποτέλεσμα μπορεί επίσης να επιτευχθεί αναμειγνύοντας την ουσία με μέλι και λαμβάνοντας σε ίσα μέρη. Η διαδικασία ενθαρρύνει επίσης μια ταχεία αλλαγή στο μέγεθος των γεννητικών οργάνων. Η μάζα πρέπει να απλώνεται στην επιφάνεια του φαλλού και να διατηρείται για λίγα λεπτά, χωρίς να ξεχνάμε να κάνετε μασάζ.

Με αυτήν την τεχνική, μπορείτε όχι μόνο να μεγεθύνετε το πέος, αλλά και να αυξήσετε την ευαισθησία των βλεννογόνων. Εξαιτίας αυτού, ορισμένοι άνδρες χρησιμοποιούν μια προ-ρομαντική συνταγή ημερομηνίας για να αυξήσουν το αίσθημα του πάθους κατά τη σεξουαλική επαφή.

Για μέγιστα αποτελέσματα, συνιστάται η χρήση φυσικού μελιού σε υγρή υφή. Ένα προϊόν που αγοράζεται από το κατάστημα με πρόσθετα βλάπτει μόνο.

Συνταγή 4

Υπάρχει ένας εξίσου ενδιαφέρων τρόπος για να διευρυνθεί το γεννητικό όργανο:Η σόδα πρέπει να εφαρμόζεται στο πέος και στη συνέχεια να τοποθετείται αντλία κενού στα γεννητικά όργανα. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύμφωνα με τις οδηγίες.

Χάρη σε αυτήν τη συνδυασμένη τεχνική, είναι δυνατόν να βελτιωθεί η παροχή αίματος στα αγγεία, κάτι που θα δώσει ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Σε αυτήν την περίπτωση, η ουσία βοηθά στην αύξηση της ευαισθησίας του κεφαλιού.

λούτρο

Μπορείτε επίσης να κάνετε θεραπείες με νερό. Καθίστε σε ένα λουτρό σόδας και τραβήξτε απαλά το πέος έξω. Πιάστε τον άξονα με δύο δάχτυλα. Εκτελέστε κινήσεις που κατευθύνουν τη δύναμη προς το κεφάλι. Δεν πρέπει να επιτρέπονται αισθήσεις πόνου. Εάν αισθανθείτε δυσφορία, σταματήστε αμέσως.

Οι κομπρέσες από μαγειρική σόδα θα βοηθήσουν σε αυτό το έργο.

Για να φτιάξετε ένα θεραπευτικό διάλυμα, πρέπει να πάρετε 200 ml ζεστού νερού, 20 g του κύριου συστατικού. Στη σύνθεση, υγράνετε ένα τυρόσπιτο και τυλίξτε το φαλλό με αυτό. Εκτελέστε τη διαδικασία για περίπου 5 λεπτά.

Σόδα και άλλα προϊόντα

Μπάνιο

Η τοπική δράση της σόδας στο αρσενικό γεννητικό όργανο θεωρείται η κύρια μέθοδος.

Ας εξετάσουμε διαφορετικούς συνδυασμούς τέτοιων διαδικασιών:

Σόδα και βιετναμέζικη αλοιφή

Ετοιμάστε μια αλοιφή από 1 κουταλάκι του γλυκού. Σόδα, λίγα χιλιοστόλιτρα νερού. Είναι απαραίτητο να αναδεύσετε καλά τη σύνθεση για να πάρετε ένα παχύ βούτυρο. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα μικρό μπιζέλι βιετναμέζικο παρασκεύασμα. Ανακατέψτε τη μάζα, απλώστε την στο ξηρό δέρμα του πέους και τρίψτε την προς την κατεύθυνση από τη βάση προς το κεφάλι.

Εάν υπάρχει αίσθημα καύσου ή άλλη ταλαιπωρία, η σύνθεση πρέπει να αφαιρεθεί. Εάν δεν υπάρχει τέτοια εικόνα, τρίψτε τη μάζα στο δέρμα για λίγα λεπτά. Ξεπλύνετε την περίσσεια υλικού. Οι άνδρες ισχυρίζονται ότι μια τέτοια συνταγή έχει διεγερτική και μαλακτική επίδραση στο δέρμα του γεννητικού οργάνου.

Εάν για κάποιο λόγο είναι αδύνατο να λερωθεί το πέος με διάλυμα σόδας με αστερίσκο, αυτό το μείγμα μπορεί να εφαρμοστεί στην περινεϊκή περιοχή. Η ουσία βελτιώνει τη ροή του αίματος στο φαλλό, που επηρεάζει το μέγεθος του οργάνου.

Επεξεργασία φυτικών ελαίων

Απλώστε ένα λεπτό στρώμα ζεστού φυτικού ελαίου στο φαλλό. Απλώστε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας σε αυτή τη βάση και κάντε απαλό μασάζ στο πέος. Πραγματοποιήστε τη διαδικασία έως ότου στεγνώσουν όλες οι ουσίες (περίπου 4-6 λεπτά).

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σόδα σε συνδυασμό με μέλι. Πάρτε 25 g του κύριου συστατικού και 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο. Μέλι. Απλώστε τα συστατικά στο πέος. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τη συνταγή αρκετές φορές την ημέρα.

Μετά τη διαδικασία, συνιστάται η χρήση λοσιόν βοτάνων. Αυτό επιτρέπει στον φαλλό να μεγαλώσει σε μέγεθος, να ξεκουραστεί και να αποκτήσει δύναμη.

Προφυλάξεις

Σόδα για μεγέθυνση του πέους

Για να επιτύχετε το αποτέλεσμα, είναι σημαντικό όχι μόνο να ακολουθείτε τις οδηγίες, αλλά και να τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας.

Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Η κατάχρηση σόδας είναι γεμάτη με σοβαρές συνέπειες για το πέος - εγκαύματα, ερυθρότητα, αίσθημα καύσου.
 • Εάν υπάρχει αλλεργική αντίδραση σε οποιοδήποτε συστατικό, οι επεμβάσεις θα πρέπει να διακοπεί ή το ερεθιστικό να αποκλειστεί από τη συνταγή.
 • Το διάλυμα σόδας δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε φθαρμένες περιοχές του δέρματος (γρατσουνιές, γρατσουνιές).
 • Αποφύγετε να αγγίξετε το κεφάλι καθώς και την επένδυση του φαλλού με τη σόδα.
 • Μην χρησιμοποιείτε ένα προϊόν που έχει λήξει.
 • Τέτοιες διαδικασίες απαγορεύονται για άτομα με παθολογικές συγγενείς παραμορφώσεις του γεννητικού οργάνου.
 • Ξεκινώντας με την πρακτική, εξοικειωθείτε πλήρως με τη θεωρία.

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Δεν υπάρχουν αυστηρές αντενδείξεις για τη χρήση σόδας για τη διεύρυνση του πέους, ωστόσο, πρέπει να ακολουθείτε πάντα τις προφυλάξεις ασφαλείας.

Θυμηθείτε να τηρείτε την υποδεικνυόμενη δοσολογία. Εκτελέστε όλους τους χειρισμούς μόνο με καθαρά χέρια. Αυτό προστατεύει το όργανο από ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι παρενέργειες είναι:

 • ξηρό δέρμα - αυτό το πρόβλημα μπορεί εύκολα να εξαλειφθεί εφαρμόζοντας μια λιπαρή αλοιφή.
 • αλλεργική αντίδραση;
 • ελαφρά ερυθρότητα
 • Οίδημα των γεννητικών οργάνων και της περιτοναϊκής περιοχής.
 • επώδυνες αισθήσεις.

Η εσωτερική χρήση μπορεί να προκαλέσει καούρα, κόπρανα, αέρια και αέρια.

Πώς να αυξήσετε χωρίς μαγειρική σόδα;

Περουβιανή παπαρούνα

Οι ανδρολόγοι συνιστούν ανεπιφύλακτα τη χρήση μόνο αποδεδειγμένων και ασφαλών φαρμάκων:

 • Περουβιανή παπαρούναπροορίζεται για εσωτερική χρήση. Βοηθά στη βελτίωση της ανδρικής ισχύος. Η φόρμουλα περιέχει φυσικά συστατικά. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος έως και 5 mm.
 • ΣπρέιΑυτό οδηγεί σε άμεση διεύρυνση του γεννητικού οργάνου κατά αρκετά εκατοστά. Μια τέτοια απάντηση παρέχεται από παράγοντες που βοηθούν στην παραγωγή ανδρικών ορμονών. Λίγες μέρες μετά τη χρήση, υπάρχει αυξημένη λίμπιντο και αύξηση του πέους κατά 3-7 cm.
 • γέλητο οποίο έχει πολύπλοκο αποτέλεσμα: αυξάνει τη λίμπιντο, διευρύνει το πέος, εξασφαλίζει μακροχρόνια στύση.

διαπιστευτήρια

 • «Ονειρευόμουν να μεγαλώσω το πέος μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο Διαδίκτυο βρήκα δημοσιεύσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα της σόδας, αποφάσισα να τη χρησιμοποιήσω. Έκανα μια συμπίεση, είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Τώρα κάνω τακτικά συμπιέσεις πριν πάω σε ραντεβού με έναν φίλο. Συνιστώ: είναι αποτελεσματικό και φθηνό. "
 • «Αποφάσισα να δοκιμάσω σόδα για να μεγαλώσω το πέος μου. Άρχισα να το παίρνω και μόλις πήρα ένα ζεστό μπάνιο. Ο ερεθισμός και ο κνησμός εμφανίστηκαν αμέσως. Σταμάτησα τις διαδικασίες. Θα αναζητήσω έναν ασφαλέστερο τρόπο. "
 • «Έχω ένα σύμπλεγμα για ένα μικρό πέος. Έχω δοκιμάσει πολλές συνταγές και μεθόδους - τίποτα δεν βοηθά. Βρήκα ένα βιβλίο για τα οφέλη της σόδας που είχε αρκετές παραγράφους σχετικά με τις επιπτώσεις της στο πέος. Άρχισα να μελετώ τη μεθοδολογία. Χρησιμοποίησα σόδα και φυτικό λάδι. Αν και το μήκος του πέους δεν έχει αλλάξει, έχει γίνει πιο παχύ. "