Αποτελεσματικές μέθοδοι και μέσα για τη διεύρυνση του πέους

Γυναίκα έκπληκτη από το μέγεθος της ουράς ενός άνδρα

Από την αρχαιότητα, το μέγεθος και η εμφάνιση του πέους ήταν μέρος της εικόνας ενός πραγματικού άνδρα.

Και οι άνθρωποι πάντα σκέφτηκαν να αυξήσουν την αξιοπρέπεια τους, ακόμα κι αν η φύση δεν τους έχει στερήσει από αυτή την άποψη.

Ευτυχώς, υπάρχει τώρα μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μεθόδων και εξειδικευμένων συσκευών για την εφαρμογή τέτοιων ιδεών.

Θα σας πούμε τι θα βοηθήσει στη διεύρυνση και πώς επιμηκύνεται το πέος, και καθώς διαβάζετε, θα καταλάβετε ποιες είναι οι καλύτερες μέθοδοι για εσάς. Ίσως θα αποδειχθεί κάτι νέο για εσάς.

Πώς λειτουργούν οι διάφορες μέθοδοι;

Δεδομένου ότι η επιστήμη αναπτύσσεται εκθετικά στην εποχή μας, υπάρχουν πολλά μέσα για την επίτευξη αυτού του έργου. Πιθανώς εμπλέκεται σε όλα τα είδη των γεννητικών επιδράσεων, τόσο άμεσων όσο και έμμεσων. Η άμεση έκθεση περιλαμβάνει μέσα που εφαρμόζονται απευθείας στο πέος (αλοιφές και γέλες), τη χρήση ειδικών μηχανικών συσκευών, καθώς και μασάζ που προάγουν την υγεία.

Οι έμμεσες επιδράσεις περιλαμβάνουν τη λήψη διαφόρων χαπιών και ορμονών, τη γενική άσκηση και κάποια παραδοσιακή ιατρική.

Προσοχή!Οποιαδήποτε μέθοδος μεγέθυνσης του αρσενικού πέους θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ένα ορισμένο σκεπτικισμό, καθώς δεν υπάρχει υπερβολική ιατρική έρευνα σε αυτόν τον τομέα λόγω της μικρής σημασίας αυτού του θέματος σε παγκόσμια κλίμακα.

Επιπλέον, ορισμένα χρήματα μπορεί να αντενδείκνυνται για έναν άνδρα λόγω της υγείας του. Εάν θέλετε να μεγεθύνετε το πέος σας (ανεξάρτητα από το μήκος, το πλάτος ή το μέγεθος γενικά) δεν θα ήταν κακό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό, έτσι ώστε η θεραπεία διεύρυνσης να μην προκαλεί επιπλοκές. Σε αυτήν την περίπτωση, πράγματα χειρότερα από ένα μικρό πέος μπορεί να σας απειλήσουν - ανικανότητα, διάφορες αλλεργίες, ρωγμές στους ιστούς, ακόμη και κατάγματα χόνδρου.

πώς να μεγεθύνετε το πέος

Παρακάτω είναι μια γενική λίστα όλων των τύπων προϊόντων διεύρυνσης πέους:

 • Δισκία και παρόμοια φάρμακα.
 • Σπρέι, αλοιφές, πηκτές.
 • Ειδικές συσκευές (επέκταση).
 • Κίνηση, μασάζ, ειδικός αυνανισμός.
 • Λαϊκές μέθοδοι.

Έτσι, προκειμένου:

Χάπια

Τα χάπια μεγέθυνσης του πέους έχουν ειδικές συνθέσεις που, ανάλογα με τον τύπο του φαρμάκου:

 1. Αυξήστε τη λίμπιντο.
 2. Αύξηση της παραγωγής ανδρικών ορμονών (τεστοστερόνη).
 3. Ενίσχυση των μυών που είναι υπεύθυνοι για το βαθμό στύσης.
 4. βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
 5. Αυξήστε την αντοχή του σώματος.

Βασικά, η δράση των δισκίων στοχεύει στην αύξηση του όγκου των σπηλαίων σωμάτων του αρσενικού πέους. Τα χάπια είναι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους μεγέθυνσης του πέους, αλλά τα αποτελέσματά τους δεν είναι μεγάλα.

Αναφορά!Τα αποτελέσματα των χαπιών είναι δύσκολο να εντοπιστούν με ακρίβεια, επομένως η αποτελεσματικότητά τους είναι συχνά αμφισβητήσιμη.

Γενικά φάρμακα

Δεν ξέρουν όλοι τι είναι. Τα γενόσημα είναι τα ίδια δισκία που περιέχουν μόνο μία χημική ουσία που είναι 100% πανομοιότυπη με εκείνη που κατοχυρώνεται από τον αρχικό προγραμματιστή του φαρμάκου. Εν ολίγοις, κάποιος ανακάλυψε έναν σεξουαλικό ενισχυτή που λειτουργεί με ένα χτύπημα που χτύπησε στην αγορά, αλλά το μονοπώλιο δεν λειτούργησε επειδή άλλοι "χημικοί" έφτιαξαν γρήγορα ένα παρόμοιο φάρμακο, μόνο από άλλες ουσίες, αφού έκαναν ένα αντίγραφο αυτού που έλαβε για πρώτη φορά, με το ίδιο αποτέλεσμα.

Τα γενικά είναι ιδανικά για δραστικότητα.

Σπρέι, αλοιφές, πηκτές

Αυτές οι θεραπείες, οι οποίες εφαρμόζονται απευθείας στο πέος, μπορούν να χωριστούν περίπου σε τρεις ομάδες.

 1. Το πρώτο έχει βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα (από μισή ώρα έως αρκετές ώρες) και πρέπει να εφαρμόζεται στο πέος αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή. Διευρύνουν προσωρινά το πέος λόγω διόγκωσης και βελτιώνουν επίσης τη στύση. Είναι βολικό να τα χρησιμοποιείτε για να απαλλαγείτε από εγγυημένα σύμπλοκα χωρίς να επηρεάζετε σοβαρά το σώμα σας.
 2. Οι μακροχρόνιες κρέμες και αλοιφές, από την άλλη πλευρά, δεν μπορούν να επιτύχουν το ίδιο στιγμιαίο αποτέλεσμα επειδή λειτουργούν πιο ομαλά. Ωστόσο, λειτουργούν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα επεκτείνοντας τα σπηλαιώδη σώματα, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος στο πέος και αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.
 3. Υπάρχουν επίσης κρέμες, τζελ και αλοιφές για την αύξηση της αποτελεσματικότητας που δεν σχετίζονται άμεσα με προϊόντα αύξησης, αλλά μπορούν συχνά να χρησιμοποιηθούν ως επικουρικό.

Ειδικός εξοπλισμός

Επέκταση διεύρυνσης πέους

Οι συσκευές για την αλλαγή του μεγέθους και του σχήματος του πέους ονομάζονται επεκτατικά. Πρόκειται για συσκευές που συνδέονται απευθείας με το πέος για να ενεργούν μηχανικά για να αλλάξουν το μέγεθος και να προσαρμόσουν το σχήμα.

Η αγορά των επεκτατών είναι τώρα πολύ ευρεία και μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία επεκτατικών. Υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να φορεθούν για αρκετές ώρες την ημέρα και να λειτουργούν με τη βοήθεια ενός συστήματος βάρους.

Υπάρχουν μοντέλα που απαιτούνται μόνο κατά τη στύση, έτσι ώστε το σχήμα του πέους να μπορεί επίσης να διορθωθεί. Υπάρχουν ακόμη και κρυμμένα μοντέλα που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην εργασία.

Τα περισσότερα επεκτατικά είναι στατικά, αλλά μερικά λειτουργούν με ηλεκτρισμό και λειτουργούν ενεργά στο πέος.

Οι συσκευές μεγέθυνσης πέους βοηθούν επίσης να προσθέσετε μήκος και πλάτος μερικές ίντσες. Μεταξύ αυτών, τα πιο δημοφιλή είναι:

 1. Πίδακας.
 2. Αντλία νερού.

Ασκήσεις και μασάζ

Ίσως αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος λόγω της δωρεάν και λογικής χρήσης του. Υπάρχουν πολλοί τύποι τέτοιων ασκήσεων (όπως η τεχνική Kegel), αλλά το πιο δημοφιλές είναι το ειδικό αραβικό μασάζ που ονομάζεται jelqing στη Δύση.

Αυτό είναι ένα αρκετά αποτελεσματικό μασάζ που χρησιμοποιείται σε αραβικές χώρες για αιώνες. Βασίζεται στην εφαρμογή μικροπραγμάτων στους ιστούς του πέους, οι οποίοι επουλώνονται γρήγορα και μεγαλώνουν με νέους μαλακούς ιστούς. Ακούγεται αρκετά επικίνδυνο, αλλά στην πραγματικότητα, είναι μια αρκετά πιστή μέθοδος εάν ακολουθούνται οι οδηγίες και οι κανόνες ασφαλείας.

Οι τρόποι των ανθρώπων

Εάν οι παραπάνω μέθοδοι προκαλούν ανησυχία ή δεν εμπιστεύεστε τη σύγχρονη ιατρική, τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να μεγεθύνετε το πέος σας χρησιμοποιώντας λαϊκές μεθόδους που έχουν συσσωρευτεί πολύ συχνά σε όλη την ανθρώπινη ιστορία. Τέτοιες μέθοδοι είναι ακόμη πιο αμφιλεγόμενες από τα χάπια, αλλά μερικές από αυτές είναι πιθανό να είναι αποτελεσματικές.

Αντενδείξεις

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή αυτού του άρθρου, πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία διεύρυνσης του πέους, αν και πολλοί άνδρες είναι απλά ντροπιασμένοι να το κάνουν, φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Ωστόσο, αυτή η αναποφασιστικότητα μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Εάν έχετε προβλήματα με το πέος σας, όπως: Β. Η παραμόρφωση, μια ασθένεια ή παρόμοια, οποιαδήποτε μέθοδος διεύρυνσης του πέους μπορεί να είναι επικίνδυνη, καθώς όλα έχουν σχεδιαστεί για υγιή άτομα με υγιή γεννητικά όργανα. Θυμηθείτε ότι για να επιτύχετε η διεύρυνση του πέους, πρέπει να είστε υγιείς.

Συνοπτικά, πρέπει να ειπωθεί ότι οι περισσότεροι άντρες που αναρωτιούνται για τη διεύρυνση του πέους υποτιμούν πολύ το μέγεθος της αξιοπρέπειας τους. Φυσικά, όλοι θέλουν να γίνουν καλύτερα, ειδικά με μια τόσο οικεία έννοια, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι το μέγεθος δεν είναι το κύριο πράγμα. Η αντοχή, η ανέγερση και η προσωπική σας ικανότητα να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας είναι επίσης πολύ σημαντικοί δείκτες.