Μεγέθυνση πέους: χειρουργικές και ενέσιμες μέθοδοι

Χειρουργική διεύρυνσης πέους

Μερικές φορές μερικά εκατοστά δεν είναι αρκετά για μια γεμάτη σεξουαλική ζωή! Σήμερα, η πλαστική χειρουργική έχει τις πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους για τη διόρθωση του πιο σημαντικού ανδρικού γεννητικού οργάνου. Οι έμπειροι γιατροί της κλινικής θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το αποτέλεσμα που ταιριάζει σε εσάς και τον σύντροφό σας - μήκος, πάχος και σχήμα.

Γιατί συνιστάται η χειρουργική επέμβαση σε μια σύγχρονη κλινική:

  • Η κλινική απασχολεί κορυφαίους ειδικούς σε αυτόν τον τομέα που είναι εξοικειωμένοι με προηγμένες χειρουργικές και ενέσιμες μεθόδους εσωτερικής πλαστικής χειρουργικής για άνδρες
  • Η κλινική διαθέτει σύγχρονο χειρουργείο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό
  • Ανάλογα με την υγεία του, ο ασθενής μπορεί να φύγει από την κλινική την ημέρα της επέμβασης ή να παραμείνει στο νοσοκομείο για μια μέρα
  • Οι πιο άνετες συνθήκες διαμονής μετά τη διαδικασία έχουν δημιουργηθεί για τους ασθενείς μας - θάλαμος, συνεχής ιατρική παρακολούθηση, υγιεινή διατροφή
  • Το ενδοδερμικό ράμμα μετά την επέμβαση γίνεται στην κλινική μας με χρήση τεχνολογίας καλλυντικών ραμμάτων, η οποία δεν απαιτεί αφαίρεση ραμμάτων και παραμένει αόρατη στα αδιάκριτα βλέμματα.
  • Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε ένα προεκτατικό στην κλινική που θα βελτιώσει την απόδοση μετά την επέμβαση. Ο γιατρός σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή θεραπεία.
  • Η μεγέθυνση του πέους μέσω χειρουργικής επέμβασης και στη συνέχεια η χρήση προέκτασης δεν οδηγεί σε καμία έκπτωση της ισχύος ή της αναπαραγωγικής λειτουργίας στους άνδρες, καθώς τα αγγεία που είναι υπεύθυνα για τη στύση δεν επηρεάζονται κατά τη διάρκεια της επέμβασης
  • Η αποκατάσταση δεν διαρκεί περισσότερο από 2-3 εβδομάδες

Μέθοδοι διόρθωσης

Υπάρχουν τόσο χειρουργικές όσο και μη χειρουργικές μέθοδοι για τη μεγέθυνση πέους: Διόρθωση πάχους πέους και βαλάνου με υαλουρονικό οξύ και φυσικά λίπη - λιποπλήρωση.

Χειρουργικός

Συνδεσμοτομή

Μία από τις πιο κοινές μεθόδους μεγέθυνσης του πέους είναι η συνδεσμοτομή. Η ουσία αυτής της επέμβασης είναι η μεγέθυνση του εκκρεμούς τμήματος του πέους μειώνοντας το περινεϊκό (κρυμμένο) τμήμα του. Αυτό επιτυγχάνεται με τη διέλευση μέρους της συνδεσμικής συσκευής του πέους που το συγκρατεί στην περιοχή του περινέου. Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση, το μέγεθος του ίδιου του πέους δεν αλλάζει, αλλά υπάρχει μια ανακατανομή του μήκους προς την αύξηση του κρεμαμένου μέρους του. Αυτή η πλαστική χειρουργική σας επιτρέπει να αυξήσετε το μήκος του πέους κατά 2-6 cm. Η επέμβαση αυτή γίνεται με γενική αναισθησία, αλλά ο ασθενής μπορεί να φύγει από την κλινική την ίδια μέρα.

Η συνδεσμοτομή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: υπερηβική και οσχέου. Τις περισσότερες φορές, οι γιατροί μας χρησιμοποιούν την υπερηβική προσέγγιση επειδή είναι πιο φυσιολογική.

Το μετεγχειρητικό, λιγότερο τραυματικό ράμμα επουλώνεται αρκετά γρήγορα λόγω της καλής παροχής αίματος στη βουβωνική χώρα και είναι πρακτικά αόρατο μετά από 2-3 εβδομάδες.

Φορώντας προέκταση μετά την επέμβαση

Με την έκθεση του εσωτερικού των σηραγγωδών σωμάτων του πέους, η συνδεσμοτομή δημιουργεί πρόσθετες ευκαιρίες για την επιμήκυνση του πέους με τη χρήση ενός προέκτασης. Η τακτική χρήση προέκτασης μετά την επέμβαση οδηγεί σε φυσιολογική ανάπτυξη των μεμβρανών και των ιστών του πέους. Επιπλέον, το προέκτασης βοηθά στην εδραίωση του αποτελέσματος που επιτυγχάνεται με τη χειρουργική επέμβαση και αποτρέπει το σχηματισμό συμφύσεων στην πρώιμη μετεγχειρητική περίοδο. Επομένως, συνιστάται να το φοράτε για 3 έως 4 μήνες μετά την επέμβαση μεγέθυνσης πέους.

Η προέκταση πρέπει να φοριέται μεταξύ 2 και 6 μηνών. Είναι αδύνατο να προβλεφθεί το αποτέλεσμα στο εκατοστό, καθώς το μοτίβο και ο βαθμός τάνυσης των ιστών είναι διαφορετικός για όλους, επιπλέον, η ηλικία και τα ατομικά ανατομικά χαρακτηριστικά του ασθενούς είναι σημαντικά, αλλά η επέκταση σε κάθε περίπτωση βελτιώνει σημαντικά το αποτέλεσμα μετά μία Συνδεσμοτομή και οι γιατροί συνιστούν ανεπιφύλακτα τη χρήση της μετά την επέμβαση.

Ενέσιμο

Η μη χειρουργική μεγέθυνση πέους γίνεται με τοπική αναισθησία. Ένα από τα προφανή πλεονεκτήματα της τεχνικής είναι η γρήγορη ανάκαμψη. Ο μόνος περιορισμός είναι η αποχή από τη σεξουαλική δραστηριότητα για μία εβδομάδα μετά τη διαδικασία. Μετά από αυτό το διάστημα, ο ασθενής επιστρέφει πλήρως στην κανονική του δραστηριότητα.

Intimate contouring με fillers

Για την εσωτερική πλαστική χειρουργική του πέους, οι ειδικοί χρησιμοποιούν ιξωδοελαστικά τζελ (fillers) με βάση το υαλουρονικό οξύ. Το φάρμακο είναι εύκολο στη χορήγηση, κατανέμεται καλά στους ιστούς, εξισορροπεί αποτελεσματικά τον όγκο, παρέχει μακροχρόνια αποτελέσματα (έως 8-12 μήνες) και πρακτικά εξαλείφει την πιθανότητα εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων.

Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία, μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος και να το επιμηκύνετε έως και 1 cm.

Μερικές φορές, ανάλογα με τις ενδείξεις που σχετίζονται με την πρόωρη εκσπερμάτωση, το υαλουρονικό οξύ εγχέεται στον βλεννογόνο του κεφαλιού. Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια άμεση μέθοδος εξάλειψης του προβλήματος - σε αυτή την περίπτωση, η περιτομή είναι πιο κατάλληλη.

Lipofilling

Το Lipofilling είναι η μεταμόσχευση του λιπώδους ιστού του ίδιου του ασθενούς προκειμένου να δώσει στην προβληματική περιοχή το επιθυμητό περίγραμμα.

Σύνθετη μέθοδος: filler + lipofilling

Συνδυάζοντας δύο τεχνικές, το πέος μπορεί να γίνει έως και 4 εκατοστά μακρύτερο και να αυξηθεί σημαντικά σε όγκο.

Αναζωογόνηση μέσω εμπλουτισμένου πλάσματος lifting

Κατά τη διάρκεια της πλασμολίφτινγκ, χρησιμοποιείται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα του ίδιου του ασθενούς. Αυτό γίνεται για να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της διαδικασίας. Η διαδικασία της ένεσης διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Το Plasmolifting έχει βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα (όχι περισσότερο από ένα μήνα) - το πέος αυξάνεται σε μέγεθος και βελτιώνονται τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής ζωής. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβετε ότι ο εμπλουτισμός του πλάσματος χρησιμεύει απλώς ως ερέθισμα στο σώμα σας, σαν να του υπενθυμίζει τις ποσότητες που χρειάζεται για να παράγει κολλαγόνο. Για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, μπορεί συνήθως να απαιτηθεί μια συνολική πορεία τεσσάρων έως πέντε συνεδριών.

Η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής, ατραυματική και αισθητική.