Χειρουργική διεύρυνσης πέους: Λειτουργεί πραγματικά;

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι χειρουργικών επεμβάσεων που βοηθούν στη μεγέθυνση του πέους: η μία για την αύξηση του μήκους και η άλλη για την αύξηση του πλάτους. Αν και αυτές οι επεμβάσεις μπορούν να γίνουν από οποιονδήποτε, δεν προσφέρονται γιατί θεωρούνται μόνο αισθητικές βελτιώσεις στο σώμα.

Επιπλέον, αυτός ο τύπος χειρουργικής επέμβασης συνήθως δεν παράγει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και σοβαρές επιπλοκές όπως παραμόρφωση του πέους, ουλές ή μόλυνση.

Επομένως, η ανάγκη για χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους πρέπει πάντα να συζητείται με έναν ουρολόγο για να κατανοηθούν τα οφέλη και οι κίνδυνοι σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση.

Διαδικασία αύξησης πλάτους

Χειρουργική διεύρυνσης πέους

Η επέμβαση μεγέθυνσης πέους μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους:

  • Έγχυση λίπους: Η λιποαναρρόφηση πραγματοποιείται σε άλλο μέρος του σώματος, όπως τα πλάγια, το στομάχι ή τα πόδια. Μέρος αυτού του λίπους στη συνέχεια εγχέεται στο πέος για να το γεμίσει και να αυξήσει τον όγκο του.
  • Τοποθέτηση πλέγματος: Ένα τεχνητό και βιοδιασπώμενο πλέγμα με κύτταρα τοποθετείται κάτω από το δέρμα και γύρω από τον άξονα του πέους για να προσθέσει όγκο.

Ανάλογα με τον τύπο της επέμβασης και σε μεμονωμένες περιπτώσεις, η διάμετρος του πέους μπορεί να αυξηθεί κατά 1, 4 έως 4 cm.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει υψηλός κίνδυνος: η ένεση λίπους μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωση του πέους και η εισαγωγή πλέγματος, για παράδειγμα, είναι πιο πιθανό να προκαλέσει μόλυνση.

Χειρουργική επέμβαση για αύξηση μήκους

Εάν ο στόχος είναι η μεγέθυνση του πέους, συνήθως συνιστάται χειρουργική επέμβαση για την κοπή του συνδέσμου που συνδέει το πέος με το ηβικό οστό, με αποτέλεσμα το πέος να πέσει πιο κάτω και να φαίνεται μεγαλύτερο.

Αν και αυτή η επέμβαση μπορεί να μεγεθύνει το χαλαρό πέος κατά περίπου 2 cm, αυτό συχνά δεν γίνεται αντιληπτό όταν το όργανο βρίσκεται σε όρθια θέση. Επιπλέον, πολλοί άνδρες αναφέρουν ότι το ύψος του πέους τους μειώνεται λόγω της ρήξης των συνδέσμων κατά τη διάρκεια της στύσης, κάτι που μπορεί να δυσχεράνει τη στενή επαφή.

Πώς πάει η ανάκαμψη;

Η ανάρρωση από τη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους είναι σχετικά γρήγορη και μπορεί να είναι δυνατή η επιστροφή στην εργασία εντός μιας εβδομάδας από τη διαδικασία.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορείτε να πάτε σπίτι την επόμενη μέρα μετά την επέμβαση. Το μόνο που συνιστάται είναι να ξεκουραστείτε στο σπίτι μέχρι να αφαιρεθούν τα ράμματα και να ακολουθήσετε μερικές συστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν τη λήψη παυσίπονων και αντιφλεγμονωδών φαρμάκων που έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας και διασφαλίζοντας ότι το πέος σας παραμένει στεγνό και καθαρό ανά πάσα στιγμή.

Η σεξουαλική επαφή θα πρέπει να ξαναρχίσει μόνο μετά από 6 εβδομάδες ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και η πιο εντατική άσκηση, όπως το τρέξιμο ή το γυμναστήριο, θα πρέπει να ξεκινήσει μόνο μετά από 3 έως 6 μήνες.

Άλλες επιλογές μεγέθυνσης πέους

Άλλες λύσεις μεγέθυνσης πέους χρησιμοποιούν χάπια ή αντλίες κενού που μπορούν να αυξήσουν την ποσότητα αίματος στα γεννητικά όργανα, κάνοντας το πέος να αισθάνεται μεγαλύτερο.

Επιπλέον, εάν είστε υπέρβαροι, μπορεί να αναπτυχθεί ένα στρώμα λίπους στο πέος, επομένως ένας ουρολόγος μπορεί επίσης να συστήσει λιποαναρρόφηση στην οικεία περιοχή, η οποία αφαιρεί το υπερβολικό λίπος και, για παράδειγμα, ανοίγει καλύτερα τον άξονα του πέους.