Μέσα για τη μεγέθυνση του πέους: είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με μεγαλοπρέπεια, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα;

Μην βιαστείτε να αγοράσετε διαφημιζόμενα θαυματουργά φάρμακα για την αύξηση του αναπαραγωγικού οργάνου. Η αντλία κενού υπάρχει εδώ και πολύ καιρό.

Η συσκευή έχει δοκιμαστεί με την πάροδο του χρόνου και όχι μόνο είναι πολύ αποτελεσματική στη μεγέθυνση του πέους, αλλά χρησιμοποιείται με επιτυχία και στη θεραπεία της ανικανότητας.

Είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους με αντλία;

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Βοηθά μια αντλία στη μεγέθυνση του πέους; Μια έρευνα σε άνδρες που χρησιμοποιούν αντλία κενού οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτή η συσκευή σας επιτρέπει να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Μάλιστα, είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους, αλλά είναι απαραίτητη η χρήση της συσκευής για τουλάχιστον έξι μήνες.

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το αν θα υπάρξει αποτέλεσμα μετά από μία εφαρμογή; Ναι, εάν οι χειρισμοί πραγματοποιηθούν πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Το πέος θα αυξηθεί τόσο σε μήκος όσο και σε όγκο, αλλά για λίγες ώρες. Επομένως, μόνο η καθημερινή έκθεση σε ένα μέλος της συσκευής κενού θα παράγει ένα διαρκές αποτέλεσμα.

Με παρατεταμένη χρήση της συσκευής, το μήκος του άκρου παραμένει σταθερό. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό εάν παίρνετε επίσης φάρμακα που αυξάνουν την παραγωγή τεστοστερόνης.

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί σκεπτικιστές που δεν πιστεύουν σε αυτή τη μέθοδο μεγέθυνσης πέους, αλλά οι στατιστικές αποδεικνύουν το αντίθετο.

Στους άνδρες που ακολούθησαν όλες τις οδηγίες και συστάσεις, το πέος επιμήκυνε. Για ένα χρόνο με την αντλία - περίπου 3 εκατοστά. Το πάχος αυξάνεται επίσης. Παρεμπιπτόντως, το αποτέλεσμα είναι πολύ μεγαλύτερο στους νεαρούς άνδρες.

τύπους συσκευών

Ο σχεδιασμός όλων των αντλιών είναι παρόμοιος, αλλά με τα δικά τους χαρακτηριστικά. Επί του παρόντος είναι διαθέσιμοι οι ακόλουθοι τύποι:

 • Εγχειρίδιο. Οι πιο απλές αντλίες, αλλά απαιτούν προσπάθεια και επιδεξιότητα. Η πίεση δημιουργείται από μια κίνηση αχλαδιού ή εμβόλου.
 • Αυτομάτως.Δεν απαιτείται σωματική άσκηση καθώς η ηλεκτρική αντλία είναι ενσωματωμένη. Η συσκευή διαθέτει ένα μανόμετρο με το οποίο μπορείτε να ελέγξετε την πίεση.
 • νερό. Δεν αντλείται αέρας στο έμβολο, αλλά νερό. Αυτός ο τύπος μασάζ δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Οι τύποι αντλιών θα πρέπει να επιλέγονται από έναν ουρολόγο με τον οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε.

Πώς λειτουργεί μια αντλία κενού;

Η αρχή λειτουργίας της αντλίας είναι πολύ απλή:

 1. Το κενό δημιουργεί μια αρνητική πίεση γύρω από το πέος, η οποία βοηθά στη ροή και γεμίζει τα σπηλαιώδη σώματα του πέους με αίμα.
 2. Υπάρχει μια διαδικασία υπεραιμίας, δηλαδή το πέος διογκώνεται και σκληραίνει. Παρεμπιπτόντως, η αντλία παίζει τέλεια το ρόλο του μασάζ.
 3. Οι πρώτες επεμβάσεις δεν πρέπει να διαρκούν περισσότερο από 5 λεπτά, διαφορετικά θα υπάρξουν σοβαρές επιπλοκές με τη μορφή οιδήματος, ρωγμών στο πέος και σπασμένων τριχοειδών αγγείων.

Προσοχή!Απαγορεύεται η χρήση βίας κατά τη χρήση της αντλίας, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία στον στυτικό ιστό του πέους. Αυτό εκδηλώνεται με αιματώματα και διάφορους τραυματισμούς.

Αντενδείξεις και επιπλοκές

Ο γιατρός συνιστά μια αντλία μεγέθυνσης πέους

Πριν αγοράσετε μια αντλία κενού, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο. Είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί η καταλληλότητα χρήσης της συσκευής με βάση τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά. Επίσης, ο ειδικός θα συστήσει τη μάρκα της αντλίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του άνδρα.

Συνήθως οι συσκευές δεν προκαλούν βλάβη, αλλά υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι, επομένως υπάρχουν αντενδείξεις. Ο μεγεθυντής πέους δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στις ακόλουθες ασθένειες:

 • φίμωση. Οδηγεί σε ρήξεις ιστών.
 • Φλεγμονώδεις ασθένειες (ουρηθρίτιδα).
 • σακχαρώδης διαβήτης.
 • Παρατεταμένη στύση (πριαπισμός).
 • αγγειακές παθολογίες.
 • Κιρσοί του σπερματικού μυελού.

Το ακατάλληλο μασάζ οδηγεί συχνά σε τραυματισμό του πέους. Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας άντρας:

 1. πρήξιμο του πέους. Η άφθονη εισροή λέμφου συμβαίνει λόγω παρατεταμένης εκκένωσης ή πολύ χαμηλής πίεσης.
 2. Απώλεια στυτικής λειτουργίας. Προκαλείται από αγράμματη λειτουργία της αντλίας.
 3. Η λέμφος λιμνάζει στην περιοχή της ακροποσθίας. Ένας πρησμένος δακτύλιος εμφανίζεται γύρω από το κεφάλι. Οι χειρισμοί πρέπει να εγκαταλειφθούν προσωρινά.
 4. Το σεξουαλικό όργανο σκουραίνει. Αυτό οφείλεται στην υπερβολική πίεση στο πέος.
 5. Αιμορραγία. Αυτό το πρόβλημα προκαλείται από μια ισχυρή εκκένωση. Αυτό το φαινόμενο είναι συχνά μη αναστρέψιμο.
 6. ανάπτυξη θρόμβου. Εξαιρετικά σπάνιο και σοβαρό συμβάν. Το μασάζ πρέπει να σταματήσει.

Αυτές οι εκδηλώσεις εξαφανίζονται όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή αναρρόφησης.

Η αντλία μπορεί να σώσει έναν άνδρα από το σύμπλεγμα ενός μικρού πέους. Ο σχεδιασμός όχι μόνο αυξάνει τον όγκο και το μήκος του πέους, αλλά επίσης αποτρέπει την πρόωρη εκσπερμάτιση. Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε τον σωστό μηχανισμό και να τον εφαρμόσετε, λαμβάνοντας υπόψη τις απαραίτητες συστάσεις. Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο παρενεργειών.