Μπορεί ένας έφηβος να μεγεθύνει το πέος στο σπίτι;

Ο έφηβος μετράει τον κόκορα πριν από τη μεγέθυνση

Κατά την εφηβεία, οι έφηβοι ανησυχούν περισσότερο για το πολύ μικρό μέγεθος του πέους. Η εμπειρία λαμβάνει χώρα με φόντο ότι πολλά παιδιά σχολικής ηλικίας έχουν πολύ μικρό πέος. Οι ανενημέρωτοι άνδρες πηγαίνουν αμέσως στο Διαδίκτυο, αναζητούν πληροφορίες για τη μεγέθυνση πέους στο σπίτι, αλλά, δυστυχώς, αντί να πάρουν εκατοστά, δεν παθαίνουν τίποτα ή επιπλοκές ανάπτυξης, πρόωρη ανικανότητα κ. λπ. Το πρόβλημα είναι ότι οι ειδικοί από το Διαδίκτυο συμβουλεύουν το πέος η διεύρυνση ως επικίνδυνες και ενοχοποιητικές μέθοδοι.

Απαγορεύεται αυστηρά στους έφηβους να προσπαθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσουν την ανάπτυξη των γεννητικών οργάνων. Εάν οι γονείς σας δεν έχουν εξηγήσει τις αρχές της ανάπτυξης του πέους, θα το κάνουμε. Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο στο τρέχον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι έφηβοι σχετικά με τη μεγέθυνση του πέους στο σπίτι. Ας μιλήσουμε για τη φυσιολογία της ανάπτυξης του πέους, για το αν είναι δυνατό να αυξηθεί το μέγεθος ενός οργάνου, γιατί μπορεί να είναι επικίνδυνο στην ηλικία των 10-18 ετών, σε ποιες συνέπειες θα οδηγήσει και πολλά γνωστικά πράγματα. Διασκεδάστε διαβάζοντας!

Μέχρι ποια ηλικία μεγαλώνει το πέος

Παιδιά, αν ανησυχείτε για ένα μικρό πέος, ας καταλάβουμε πρώτα τη φυσιολογία της ανάπτυξης του πέους. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας, είναι ανόητο να ανησυχείς αν είσαι αδύνατος. Το σώμα σας εξακολουθεί να μεγαλώνει, επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες και αποχρώσεις. Η αλλαγή του μεγέθους των οργάνων σε κάθε νεαρό άνδρα συμβαίνει ξεχωριστά. Δεν πρόκειται να πω ότι είναι όλα τα ίδια και τα μεγέθη όλων θα πρέπει να είναι ίδια.

Καταλαβαίνετε, μπορείτε να ζήσετε μέχρι τα 17 με ένα μικρό πέος και να εξελιχθείτε σε σεξουαλικό γίγαντα έως τα 18-20, επιδεικνύοντας ένα μεγάλο πουλί στους συνομηλίκους σας.

Προσοχή: Η αρχή της ανάπτυξης βασίζεται στη γενετική σας. Εάν ο πατέρας σας έχει μεγάλη αξιοπρέπεια, υπάρχει 80% πιθανότητα να κληρονομήσετε τα γονίδιά του αφού αποκτήσετε μεγάλο πέος.

Τώρα θα μιλήσω λεπτομερώς για την ανάπτυξη του πέους στην εφηβεία από 10 έως 18 ετών. Διαβάζουμε, θυμόμαστε.

είσαι 10 χρονώνΜερικές φορές η σεξουαλική ανάπτυξη μπορεί να συμβεί πολύ λιγότερο συχνά από τον γενικά αποδεκτό κανόνα, για παράδειγμα, έως τα 10 χρόνια. Ήδη έλκεστε από τα κορίτσια, αγαπάτε τα σεξουαλικά θέματα, ίσως παρακολουθείτε κρυφά ερωτικά μπροστά στους γονείς σας. Και φυσικά μπορείτε να απολαύσετε το μέγεθος του μουνιού σας.

Όλα ξεκινούν στην ηλικία των 10 ετών. Το μέγεθος του μουνιού σας είναι τώρα περίπου 3-4 cm όταν ηρεμεί και 7 cm όταν είναι σε όρθια. Και δεν πειράζει, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Μέχρι την ηλικία των 11-12 ετών, δεν μπορεί να αναμένεται αξιοσημείωτη ανάπτυξη. Στην ηλικία σας, η εφηβεία είτε δεν έχει έρθει ακόμα είτε βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξης. Το μέγεθος του πέους στην ηλικία των 11-12 ετών θεωρείται φυσιολογικό εάν το κατά προσέγγιση μήκος είναι 4-5 cm σε ηρεμία και 7-9 cm όταν είναι ανυψωμένο. Είναι φυσιολογικό, όλα είναι καλά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε: πώς να καταλάβουμε πότε ακριβώς ξεκινά η εφηβεία; Η φωνή γίνεται βραχνή, οι τρίχες μεγαλώνουν κάτω από τις μασχάλες και εμφανίζονται άσχημα σπυράκια ακμής στη βουβωνική χώρα.

Τα περισσότερα αγόρια έφτασαν στην εφηβεία μέχρι την ηλικία των 13 ετών. Σε αυτή την ηλικία, το πέος ξεκινά τα πρώτα του βήματα ανάπτυξης. Αυτή τη στιγμή, το pisyunchik σας μπορεί να είναι περίπου 5-5, 5 cm όταν είναι σε ηρεμία και 10-13 cm όταν είναι ανυψωμένο. Τώρα θα προσθέτετε 1 cm σε μήκος κάθε χρόνο, αλλά η ανάπτυξη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του σώματος.

Τα 14-15 χρόνια είναι ο χρυσός μέσος για την ανάπτυξη των γεννητικών οργάνων και την ανάπτυξη του αναπαραγωγικού συστήματος. Το μήκος του πέους σας αυτά τα χρόνια μπορεί να είναι 4-8 cm σε ηρεμία και 9-16 cm όταν είναι ανυψωμένο. Τα αγόρια αυτής της ηλικίας ανησυχούν περισσότερο για το μήκος του πέους τους. Μην ανησυχείτε αν κάποιος γελάσει με το μουνί σας στα αποδυτήρια του σχολείου. Θα μεγαλώσουμε και μετά θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος.

Οι ηλικίες 16-17 ετών εξακολουθούν να μεγαλώνουν γρήγορα. Πολλοί έξυπνοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι σε αυτή την ηλικία σχηματίζεται ήδη ένας έφηβος, αλλά δεν είναι έτσι. Η σεξουαλική ανάπτυξη μπορεί να διαμορφωθεί ενεργά έως και 25 χρόνια, κάτι που θεωρείται επίσης ο κανόνας.

Γνώμη ουρολόγου: Στην ηλικία των 16-17 ετών, ο ιδανικός κανόνας για το μέγεθος του πέους είναι 5-6 cm σε ηρεμία και 10-12 cm κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. περισσότερο είναι καλόΛιγότερο - είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για παθολογία, περιμένουμε την ενηλικίωση.

Ευτυχισμένο να μεγαλώνεις. Είσαι 18 χρονών. Για πολλούς άνδρες αυτής της ηλικίας, η εφηβεία τελειώνει και το ύψος δεν αλλάζει πλέον. σημείο, έγινε. Πόσα εκατοστά; Κάθε περίπτωση είναι ατομική. Τώρα το πέος σας μπορεί ακόμη και να συρρικνωθεί, αλλά θα αυξηθεί σε διάμετρο και θα γίνει πιο παχύ.

Εάν μέχρι την ηλικία των 18 ετών και μετά το πέος δεν φτάσει τα 8 εκατοστά, πρέπει να πάτε σε έναν ειδικό, αλλά μερικές φορές, όπως είπα παραπάνω, η ανάπτυξη συνεχίζεται έως και 25 χρόνια.

Είναι πολύ σημαντικό να είστε ειλικρινείς με τους γονείς σας. Εάν αισθάνεστε ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε την οικογένειά σας. Και μαζί μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις από έναν ειδικό. Το γεγονός είναι ότι τώρα έχετε την τάση να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. «Εδώ, έχω ένα μικρό πούτσο, όλη μου η ζωή είναι πεσμένη, κανένα σεξ, η ζωή είναι χάλια. «Πρώτα από όλα, πρέπει να ηρεμήσεις και να κατανοήσεις πλήρως την κατάσταση με τους γονείς σου και τον γιατρό. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι!

Πώς να μεγεθύνετε ένα πέος στο σπίτι για έναν έφηβο

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 60% των αγοριών μεταξύ 13 και 17 ετών πνίγηκαν στο ζήτημα της μεγέθυνσης του πέους στο σπίτι τουλάχιστον μία φορά.

Θυμηθείτε παιδιά, μην προσπαθήσετε ποτέ να αναγκάσετε το μουνί σας να μεγαλώσει.

Κατά την εφηβεία, αντιδράτε πιο έντονα σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις οικείες αποχρώσεις. Φυσικά, όλοι θέλουν να επιδείξουν ένα μεγάλο πέος στα αποδυτήρια, στο ντους, αλλά πιστέψτε με, η αυτοεπιβεβαίωση δεν είναι το κύριο πράγμα στη ζωή, μεταξύ άλλων.

Όταν ήμουν ηλίθιος και νέος δεν είχα ανοιχτή πρόσβαση στο διαδίκτυο και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Όλα είναι πιο περίπλοκα μαζί σας: υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο Διαδίκτυο, αλλά δεν ξέρετε πώς να φιλτράρετε σωστά και να επιλέξετε τα καλύτερα. Εξ ου και οι ολέθριες προσπάθειες μεγέθυνσης του πέους με επικίνδυνες μεθόδους. Σε ικετεύω, μην βλάπτεις την υγεία σου, μην βλέπεις βίντεο άλλων ανόητων που σε συμβουλεύουν να μεγεθύνεις το πέος σου σε 2 εβδομάδες.

Δεν θα σας βοηθήσουν:

  • Κρέμες, τζελ, λιπαντικά (η ευαισθησία επιδεινώνεται, η ανάπτυξη επιβραδύνεται)
  • Προσαρτήματα (υψηλός κίνδυνος τραυματισμού)
  • Extender (Δεν θα έχετε το σωστό μέγεθος, αλλά αν καταφέρετε να συναρμολογήσετε ένα σπιτικό προϊόν, κινδυνεύετε να τεντώσετε τους συνδέσμους σας και να παραμείνετε ανίκανοι στο μέλλον)
  • Χάπια (επηρεάζουν ολόκληρο το σώμα. Και δεν μεγεθύνουν το πέος και απορροφούν μια σειρά από παρενέργειες)
  • συσκευές στάθμισης (κίνδυνος διαστρέμματος, κίνδυνος ανικανότητας, αχρηστία)

Και όλα, όλα, όλα όσα συνεπάγονται ανεξάρτητη παρέμβαση στην ανάπτυξη του πέους. Τίποτα καλό δεν θα βγει από αυτό, μόνο κακό.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ρωτήσεις; Έτσι κι αν είναι, θα μοιραστώ μαζί σας μερικές μυστικές μεθόδους για το πώς να μεγεθύνετε το πέος ενός εφήβου στο σπίτι.

Εάν θέλετε πραγματικά να επηρεάσετε την ανάπτυξη, ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Όχι τσιγάρα στην αυλή, ξεχάστε το αλκοόλ και άλλα δυσάρεστα πράγματα. Τα πάντα στο σώμα σας είναι τώρα στο πιο ευάλωτο. Πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Το αλκοόλ, τα τσιγάρα, τα ναρκωτικά και όλα τα δυσάρεστα πράγματα επιβραδύνουν την παραγωγή ορμονών, βλάπτουν τη ροή του αίματος και φυσικά εμποδίζουν την ανάπτυξη του πέους.

Να πάτε να πιείτε με φίλους; Θυμηθείτε ότι αυτό επηρεάζει την ανάπτυξη του πέους. Και τα υγιή αγόρια πάντα αναπτύσσονται γρήγορα και σωστά.

Ας τραβήξουμε λοιπόν μια γραμμή:

  1. Μην προσπαθείτε να μεγεθύνετε το πέος με αμφίβολους τρόπους.
  2. Όλοι οι οδηγοί στο διαδίκτυο σχετικά με τη μεγέθυνση πέους στο σπίτι είναι θρασύδειλοι απατεώνες.
  3. Οι προσπάθειες να αυξηθεί οτιδήποτε μπορεί να αποτύχει και να προκαλέσει πολλές επιπλοκές στο αναπαραγωγικό σύστημα.
  4. Ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και όλα θα είναι ένα σωρό.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος στην ηλικία των 12 ετών

Οι έφηβοι που ενδιαφέρονται για τη μεγέθυνση του πέους έως την ηλικία των 12 ετών είναι παιδιά που έχουν επηρεαστεί αρνητικά από άλλους. Για πολλούς, αυτή η επιθυμία προκύπτει στο πλαίσιο της γελοιοποίησης από τους συνομηλίκους. Γελάνε με τα αγόρια, οπότε ανησυχούν. Ένα άλλο σημείο είναι η δέσμευση στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο δίκτυο σχετικά με το πώς να μεγεθύνετε ένα πέος, αλλά λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι είναι άχρηστο και δόλιο.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προσπαθήσετε να μεγεθύνετε το πέος στην ηλικία των 12 ετών. Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την υγεία σας.

Δεν χρειάζεται να αυξήσετε τίποτα, γιατί μέχρι την ηλικία των 18-25 ετών όλα θα αυξηθούν φυσικά.

Σας ενθαρρύνω να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους γονείς σας. Θα κάνουν ό, τι μπορούν για να βοηθήσουν τα ραντεβού σε αυτή την κατάσταση.

Μπορεί να χρειαστεί να δείτε έναν γιατρό. Οι άνθρωποι με λευκά παλτό σας λένε πώς συμβαίνει η ανάπτυξη και γιατί δεν μπορεί να επηρεαστεί από αυτοσχέδια μέσα.

Εάν θέλετε πραγματικά να μεγεθύνετε το πέος σας, θα σας πω μια από τις πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους.

Τι να κάνετε λοιπόν αν θέλετε να μεγεθύνετε το πέος σας στην ηλικία των 12 ετών; Ο υγιεινός τρόπος ζωής και η σωστή διατροφή είναι το κλειδί για τη σωστή ανάπτυξη και τη φυσική μεγέθυνση του πέους.

Καπνιζεις? Πέτα το άσχημο πράγμα. Όχι αλκοόλ στα 12, απαγορεύεται αυστηρά!

Σωστή διατροφή: πολλές βιταμίνες, φρούτα, ξηροί καρποί, κρέας - όλα αυτά επηρεάζουν όχι μόνο την ανάπτυξη του πέους, αλλά και τον σχηματισμό του σώματος στο σύνολό του.

Συμφωνώ, θέλω να αγοράσω πατατάκια, κράκερ, Coca-Cola και άλλα χάλια. Αλλά αν ακούτε τη μητέρα σας τώρα, τρώτε πλιγούρι βρώμης το πρωί, σούπα, φυτικές ίνες, λαχανικά για μεσημεριανό γεύμα και φυτικές πρωτεΐνες, γάλα και κρέας το βράδυ, αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο στο μέλλον.

Εάν τρώτε σωστά όταν είστε νέοι, θα γίνετε ένας υγιής, δυνατός άνδρας με μεγάλο πέος.

Και αν επιλέξετε τον δρόμο των επιβλαβών προϊόντων και των τσιγάρων, θα έχετε πολλά προβλήματα υγείας.

Και φυσικά πείτε στους γονείς σας για τις εμπειρίες σας. Οι πιο στενοί σας συνεργάτες θα σας βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Θα πάτε σε έναν γιατρό, ο γιατρός θα σας πει για την κατάστασή σας, θα σας εξηγήσει πώς αναπτύσσεται το σώμα σας και γιατί δεν πρέπει να ανησυχείτε.

Πώς να αυξήσετε το μέγεθος του ανδρισμού στα 13

Πριν από δύο μήνες μαζευτήκαμε σε στενή οικογένεια για ένα γλέντι. Μπήκα στην κουζίνα και ξαφνικά ήρθε ο 13χρονος ανιψιός μου και μου είπε: «Θείο Ρόμα, μην το πεις στη μαμά, έχω προβλήματα, βοήθησε με. "

Με λίγα λόγια, οι συνομήλικοι του ανιψιού μου εκφοβίζουν το μικρό του κατούρημα. Ως αποτέλεσμα, το αγόρι έπεσε σε κατάθλιψη, ανήσυχο, νευρικό και αγόρασε τζελ για μεγέθυνση πέους στο Διαδίκτυο! Τζελ στα 13, Καρλ! Σοκαρίστηκα!

Όλη η οικογένεια γνωρίζει ότι έχω πτυχίο ψυχολογίας, ασκώ τη σεξολογία και γράφω πολλά άρθρα για το θέμα της οικειότητας. Έτσι το αγόρι αποφάσισε να μου τα πει όλα.

Γιατί το κάνω αυτό; Στην πραγματικότητα, οι έφηβοι στα 13 τείνουν να κόβουν τους ώμους τους. Δεν πρέπει ποτέ να κάνετε αυτοθεραπεία, να αγοράζετε αμφίβολα τζελ, κρέμες και άλλα επιβλαβή φάρμακα.

Για έναν έφηβο 13 ετών, ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσει το μέγεθος του πέους είναι να ξεκινήσει την άσκηση. Έτσι συμβούλεψα τον ανιψιό μου και σε συμβουλεύω και εσένα. Εγγραφείτε στο τμήμα πολεμικών τεχνών, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε αθλήματα δύναμης: άρση βαρών.

Πώς βοηθά η άσκηση στη μεγέθυνση του πέους; Η σωματική δραστηριότητα αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία έχει αντίκτυπο στην επιτάχυνση της εφηβείας. Όσο πιο πολύ αθλείται στη ζωή, τόσο πιο αντρικός είναι ένας έφηβος, που σημαίνει ότι το πέος μεγαλώνει όλο και πιο γρήγορα.

Επαναλαμβάνω ξανά: μην ακούτε ποτέ ψεύτες έξυπνους ανθρώπους στο διαδίκτυο που σας συμβουλεύουν να μεγεθύνετε το πέος σας με τη βοήθεια οποιασδήποτε συσκευής. Αυτο ειναι ψεμα!

Πώς να μεγαλώσετε ένα μέλος στα 18

Είσαι 18 χρονών. Νέοι, ζεστοί και επιτέλους μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας. Το μέγεθος του πέους στα 18 μπορεί ακόμα να μην είναι αρκετά μεγάλο και αυτό δεν είναι παθολογία. Η ανάπτυξη οργάνων μπορεί να διαρκέσει έως και 25 χρόνια.

Παρόλα αυτά, πολλοί πιστεύουν ότι η ανάπτυξη του πέους σταματά μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Ίσως έχετε μικρό, μέσο μέγεθος πέους λόγω γενετικής και άλλων ατομικών χαρακτηριστικών. Και τι, τρέξτε αμέσως για να αυξηθούν οι συσκευές; Το μέγεθος δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή.

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να πάρετε βάρος άμεσα και γρήγορα. Και αυτό είναι το βασικό λάθος! Ο κίνδυνος είναι ότι η υπερβολική παρέμβαση στη φυσική ανάπτυξη θα επιδεινώσει την κατάσταση, θα προκαλέσει το αντίθετο αποτέλεσμα με τη μορφή της πρόωρης ανικανότητας, θα αποδυναμώσει τις στύσεις και ούτω καθεξής.

Πρώτα πρέπει να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, να εγκαταλείψετε τις κακές συνήθειες εάν εμφανιστούν στη ζωή σας, να τηρείτε τη σωστή διατροφή και να παίζετε αθλήματα. Πώς θα βοηθήσει; Ένα υγιές εφηβικό σώμα είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για την ανάπτυξη. Αρχικά, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, βελτιώνουμε την παροχή αίματος στο πέος, πράγμα που σημαίνει ότι το μέγεθος γίνεται μεγαλύτερο.

Προϊόντα και ασκήσεις για τη μεγέθυνση πέους για έναν έφηβο

Δεύτερον, ένας υγιεινός τρόπος ζωής επηρεάζει πλήρως τη λειτουργικότητα του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι η ισχύς θα λειτουργεί κανονικά στο μέλλον, κάτι που δεν θα επηρεάσει τη μείωση του πέους στο μέλλον.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος στα 18; Δεν συμβουλεύω να γεμίζετε έναν νεοσχηματισμένο οργανισμό με χάπια, να εφαρμόζετε κρέμες και αλοιφές στο πέος. Παρόμοια προϊόντα έχουν πολλές παρενέργειες, επιπλοκές και το νεαρό σώμα είναι άχρηστο.

Δεν συνιστώ την αγορά συσκευών τεχνητής μεγέθυνσης: αντλίες, προέκταση, βάρη και άλλες συσκευές. Υψηλός κίνδυνος επιδείνωσης της κατάστασης και αντί να αυξηθεί, δώστε στον εαυτό σας ανικανότητα.

Δεν λέω ότι οι μεγεθυντικοί φακοί δεν λειτουργούν. Είναι αποτελεσματικά, αλλά όχι ασφαλή, ειδικά για έναν νεαρό άνδρα.

Το μόνο πράγμα που μπορεί να βοηθήσει έναν 18χρονο είναι η λογική άσκηση jelqing. Τώρα αυτή είναι η καταλληλότερη και η πιο ήπια μέθοδος για να επηρεάσετε την ανάπτυξη του πέους.

Το Jelqing είναι μια αρχαία άσκηση που στοχεύει στη μεγέθυνση του πέους μέσω της φυσικής επιμήκυνσης με τα χέρια του ατόμου.

Πώς να κάνετε την άσκηση jelqing; Φέρτε τον εαυτό σας σε μια μέση στύση, κλείστε το πέος σε ένα δακτύλιο με δύο δάχτυλα, πιέστε τη βάση του κορμού, κρατήστε το δαχτυλίδι από την αρχή του πέους μέχρι το κεφάλι.

Εκτελείται σε διάφορες προσεγγίσεις. Πρώτα θα πρέπει να περιοριστείτε σε 20 επαναλήψεις των 3 σετ το καθένα. Κάθε μέρα μπορείτε να αυξήσετε το φορτίο.

Το Jelqing λειτουργεί με βάση την αρχή του τεντώματος των μυών και των συνδέσμων του πέους, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, το αποτέλεσμα μακρύ. Οι πρώτες αλλαγές θα γίνουν αισθητές μετά από έξι μήνες. Σας συμβουλεύω να ασκείτε καθημερινά, λίγο αργότερα, 2 φορές την εβδομάδα.

Με μια επίμονη και επιμελή προσέγγιση, μπορείτε να επιτύχετε αύξηση του μεγέθους του πέους κατά 2-4 cm. Μην το παρακάνετε ποτέ, αν πονάει, σταματήστε, ξεκουραστείτε.

Γενικά, το jelqing είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επηρεάσετε μόνοι σας την ανάπτυξη του πέους, αλλά σας παρακαλώ να είστε προσεκτικοί, είστε ακόμα τόσο νέοι.

Στην ηλικία σου πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή, να απολαμβάνεις την πρώτη σου αγάπη και να αποκτήσεις εμπειρία στις σχέσεις με ένα κορίτσι. Ο υπερβολικός εθισμός στις μεθόδους μεγέθυνσης του πέους μπορεί να οδηγήσει σε τρομερές συνέπειες, οι οποίες θα αφήσουν μια λιπαρή κηλίδα στη σεξουαλική σας ζωή στο μέλλον. Δεν αξιζει.

Πότε δικαιολογείται μια επέμβαση;

Η χειρουργική μέθοδος μεγέθυνσης του πέους είναι ένας ριζικός, γρήγορος, αλλά πολύ ακριβός τρόπος.

Κατά κανόνα, το τίμημα οποιασδήποτε χειρουργικής επέμβασης είναι υψηλό. Δεν μπορεί κάθε ενήλικος να το αντέξει οικονομικά. Και δεν το χρειάζονται όλοι.

Η χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη όταν το μέγεθος του πέους δεν είναι απολύτως εντός των ελάχιστων προδιαγραφών, ένα μικροπέος, ας πούμε έτσι. Σε αυτή την περίπτωση, μετά από μακροχρόνιες και ενδελεχείς διαβουλεύσεις, εξετάσεις και οτιδήποτε άλλο, μπορεί να χρειαστεί συνδεσμοτομή - μια χειρουργική επέμβαση για τη μεγέθυνση του πέους.

Μεγέθυνση πέους σε εφήβους

Ένα άκρο μπορεί να μεγαλώσει κατά 1-3 εκατοστά, αλλά δεν μπορείτε να ρισκάρετε μια επέμβαση μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τη δική σας επιθυμία. Στα 18 σου, πρέπει να σκεφτείς τη μελλοντική σου δουλειά, να κάνεις σχέδια για το μέλλον και να μην ανησυχείς για το μέγεθος του πέους σου.

Η επέμβαση μπορεί να δικαιολογηθεί εάν το μήκος του πέους δεν πληροί τον κανόνα ακόμη και στην ηλικία των 25 ετών, προκαλεί δυσφορία και χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Παρά το γεγονός ότι ένας ενήλικος άνδρας έχει κάθε δικαίωμα να καθοδηγείται από τη μοίρα του, όχι κάθε ειδικός θα διακινδυνεύσει τέτοιες επεμβάσεις με έναν νεαρό άνδρα. Χρειάζεται σοβαρούς λόγους και μια ευχή δεν θα είναι αρκετή.

Γενικά, το 80% των νεαρών κοριτσιών δεν ανησυχούν για το μέγεθος του πέους του φίλου τους. Υπάρχουν διαφορετικές αξίες όταν είσαι νέος, θα το παρατηρήσεις αργά ή γρήγορα.