Σύγχρονες προσεγγίσεις για τη χειρουργική μεγέθυνση πέους

ένας άντρας με ένα μικρό πουλί, πώς να μεγεθύνετε γρήγορα

Ο σύγχρονος ρυθμός της ζωής απαιτεί από έναν άντρα να μπορεί να δείξει τη δύναμη και το πλεονέκτημά του. Για πολλούς ανθρώπους, τα συμπλέγματα τους εμποδίζουν να φτάσουν σε μεγάλα ύψη. Ένα από τα κύρια συμπλέγματα του ανδρικού μισού πληθυσμού είναι προβλήματα σεξουαλικής φύσης, ένα μικρό πέος. Περίπου το 40-50% όλων των ανδρών είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους τους. Αυτό οδηγεί σε συμπλέγματα κατωτερότητας, ψυχικές διαταραχές και όχι σπάνια σε πρόωρη ανικανότητα.

Το στατιστικά φυσιολογικό μήκος του πέους είναι μεταξύ 13 και 17 εκατοστών. Αλλά σχεδόν κάθε πλήρης άνδρας θα απαντήσει ότι ήθελε το πέος του να είναι πιο κοντά στις οκτώ ίντσες σε μήκος.

Οι μέθοδοι της υπάρχουσας ιατρικής περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές για τη μεγέθυνση του πέους:

 • ιατρικές μέθοδοι?
 • χειρουργική επέμβαση;
 • Εφαρμογή μεθόδων υλικού.

Ελλείψει της αναμενόμενης θετικής επίδρασης των φαρμάκων και άλλων μεθόδων μεγέθυνσης του πέους ή εάν δεν θέλετε να υποβληθείτε σε θεραπεία για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιούν μια χειρουργική μέθοδο που μεγεθύνει το πέος.

χειρουργική επέμβαση

Οι χειρουργικές μέθοδοι παρέμβασης στοχεύουν στην αύξηση του πλάτους ή του μήκους του πέους. Για πολύ καιρό, η κλασική χειρουργική επιμήκυνση του πέους γινόταν με την απελευθέρωση του τμήματός του που ήταν κρυμμένο κάτω από το δέρμα. Η κλασική χειρουργική απαιτεί προσεκτική προετοιμασία, μεγάλο χρόνο αποθεραπείας και κίνδυνο παρενεργειών. Όπως οι επεμβάσεις κόλλησης στο σημείο της παρέμβασης.

Η σύγχρονη διαδικασία για τη χειρουργική μεγέθυνση του πέους ονομάζεται συνδεσμοτομή και είναι η πιο κοινή και ασφαλής μέθοδος. Υπάρχει επίσης μια χειρουργική τεχνική πάχυνσης του πέους με διάφορες επιλογές έκθεσης. Είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν δύο μέθοδοι ταυτόχρονα για να αυξηθεί το πέος και το πάχος και το μήκος.

Μην συγχέετε τη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους με την αισθητική χειρουργική. Με την πλαστική χειρουργική αλλάζει μόνο η εμφάνιση και οι διαστάσεις, αλλά διαταράσσεται η στυτική λειτουργία και δεν υπάρχουν θετικά στοιχεία εκτός από την αλλαγή των διαστάσεων. Επομένως, πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες αύξησης, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και να επιλέξετε προσεκτικά την επιλογή μιας πιθανής παρέμβασης.

Μεγέθυνση πέους σε μήκος

Καλυμμένη ουρά μετά από επέμβαση μεγέθυνσης

Η μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στους άνδρες σχετίζεται ακριβώς με το μήκος του πέους. Ως εκ τούτου, η χειρουργική μεγέθυνση με σύνδεσμο θυμίου είναι η μόνη μέθοδος για γρήγορη και ασφαλή μεγέθυνση του πέους.

Με τον αριθμό των επεμβάσεων στα γεννητικά όργανα, κατέχει την πρώτη θέση. Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία, η διάρκεια δεν είναι μεγαλύτερη από μία ώρα. Ενδείξεις για συνδεσμοτομή:

 • το μέγεθος του πέους είναι μικρότερο από το μέσο όρο (περίπου 10-13 εκατοστά).
 • την επιθυμία ενός άνδρα, ανεξάρτητα από το αρχικό μέγεθος.
 • παθολογικές καταστάσεις: επισπαδία, υποσπαδία, συγγενής καμπυλότητα πέους, τραυματισμός.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με διάφορους τρόπους: οσχεϊκό και ηβικό. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε η ηβική μέθοδος και σε αντίθεση με το όσχεο, μετά την επέμβαση υπήρχαν ίχνη με τη μορφή ουλών που κράτησαν περισσότερο. Πρόσφατα, είναι πιο συνηθισμένο να γίνεται χειρουργική επέμβαση μέσω του οσχέου και αυτή η πρακτική χρησιμοποιείται σε πολλές κλινικές που μεγεθύνουν το πέος μέσω χειρουργικής επέμβασης.

Προεγχειρητική προετοιμασία

Επίσκεψη γιατρού πριν από την επέμβαση μεγέθυνσης πέους

Όπως πριν από κάθε χειρουργική επέμβαση, απαιτείται προσεκτική προετοιμασία για την επέμβαση.

Εντοπίζονται πιθανές αντενδείξεις, η δυνατότητα χρήσης γενικής αναισθησίας, η παρουσία αλλεργικής προδιάθεσης σε φάρμακα.

Συνταγογραφείται ολοκληρωμένη εξέταση του ασθενούς, κατά την οποία εξετάζεται το αίμα, το ήπαρ, η νεφρική λειτουργία και η καρδιακή δραστηριότητα. Γίνεται διαβούλευση με αναισθησιολόγο.

Πρέπει να απέχετε από το φαγητό και το ποτό την ημέρα της συνδεσμοτομής.

Απαιτεί ιατρό υψηλού επιπέδου. Το κόστος της επέμβασης μεγέθυνσης πέους είναι επίσης πολύ υψηλό. Αυτό μεγεθύνει το πέος κατά περίπου 5 cm.

Παρά τις διάφορες μεθόδους, η επιχείρηση θεωρείται επικίνδυνη επιχείρηση, το αναμενόμενο αποτέλεσμα δεν επιτυγχάνεται πάντα.

λειτουργία

Η επιμήκυνση του πέους βασίζεται σε μια τομή κατά μήκος της μεσαίας ραφής του οσχέου ή στην περιοχή της μήτρας με την ηβική μέθοδο. Το μήκος του οργάνου αυξάνεται λόγω της απελευθέρωσης του τμήματος του πέους που κρύβεται κάτω από το ηβικό οστό. Ο ελεύθερος χώρος μεταξύ του εσωτερικού του πέους και της μήτρας που γίνεται ελεύθερος κατά την επέμβαση γεμίζει με συνδετικό ιστό που σχηματίστηκε κατά τη διαδικασία επούλωσης. Χάρη σε αυτή τη διαδικασία, το πέος μπορεί να αυξηθεί σε μήκος.

Η υπόλοιπη ραφή στη διεπαφή επουλώνεται αρκετά γρήγορα, χωρίς να αφήνει σχεδόν κανένα ίχνος. Η διενέργεια όλων των διαδικασιών είναι αρκετά ασφαλής, επομένως τα αγγεία και οι μύες δεν επηρεάζονται, δεν διαταράσσονται οι στυτικές και αναπαραγωγικές λειτουργίες.

Μετά την ολοκλήρωση των χειρουργικών επεμβάσεων, πρέπει να φορεθεί μια συσκευή έλξης για 3 εβδομάδες, κάτι που είναι απαραίτητο για να αποφευχθεί το αντίθετο αποτέλεσμα. Χωρίς τη χρήση του, ο συνδετικός ιστός που δεν έχει ακόμη στερεοποιηθεί μπορεί να επαναφέρει το πέος στο αρχικό του μέγεθος.

Επέκταση μετά από χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους

Ένα σημαντικό σημείο για να διορθώσετε το αποτέλεσμα είναι να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση για να μεγεθύνετε ακόμα περισσότερο το πέος. Ορισμένες κλινικές προσφέρουν τη χρήση του από την πρώτη ημέρα της επέμβασης, αλλά οι περισσότεροι γιατροί τείνουν να το χρησιμοποιούν 3-4 εβδομάδες μετά την επέμβαση. Μετά τη συνδεσμοτομή, το μήκος του πέους αυξάνεται κατά μέσο όρο κατά 2-2, 5 εκατοστά και όταν χρησιμοποιείται μαζί με προέκταση 2-8 ώρες την ημέρα, το όργανο αυξάνεται σε μέγεθος κατά 5-6 εκατοστά. Ο χρόνος χρήσης ποικίλλει ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα εντός διαφορετικών ορίων. Ο μέσος χρόνος εφαρμογής είναι περίπου 3-4 μήνες. Κατά τη μετεγχειρητική περίοδο, θα πρέπει να απέχετε από τη σεξουαλική επαφή για τουλάχιστον 3 εβδομάδες και να παρακολουθείτε προσεκτικά την υγιεινή.

 • δεν επηρεάζει τη λειτουργία της ανδρικής διέγερσης.
 • δεν προκαλεί στειρότητα.
 • δεν επηρεάζει τη λειτουργία της ούρησης.
 • πρακτικά δεν υπάρχουν επιπλοκές.
 • αρκετά γρήγορα αποτελέσματα.

Με τη χρήση ενός απλού προέκτασης, είναι δυνατή η έλξη του πέους, αλλά η διαδικασία προσαρμογής του μεγέθους διαρκεί αρκετά ώστε να αυξηθεί το μήκος έως και 9 μήνες. Επιπλέον, πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή 9-12 ώρες την ημέρα. Με αυτήν την επιλογή, το μέλος θα μεγαλώσει 3-5 εκατοστά.

Μεγέθυνση του πέους σε διάμετρο

Εκτός από τα συμπλέγματα σχετικά με το μήκος του ανδρικού οργάνου, η επιθυμία των ανδρών να αυξήσουν τον όγκο του πέους είναι ευρέως διαδεδομένη. Η διαδικασία της πύκνωσης είναι λίγο πιο περίπλοκη, αφού το πέος έχει ένα αρκετά ανεπτυγμένο σύστημα νεύρωσης και παροχής αίματος. Επομένως, με κακής ποιότητας χειρουργική επέμβαση, υπάρχει κίνδυνος μετεγχειρητικών επιπλοκών.

Πριν προβεί σε όλες τις απαραίτητες επεμβάσεις, ένας άνδρας χρειάζεται μια ενδελεχή διαβούλευση με έμπειρο χειρουργό, ουρολόγο και αναισθησιολόγο, καθώς και πλήρη εξέταση.

ισχυρός άνδρας με διευρυμένο πέος

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για την πάχυνση του πέους. Βασίζονται στη μεταμόσχευση διαφόρων υλικών κάτω από το δέρμα του πέους.

Διακρίνεται σε 3 βασικούς τύπους:

 1. Μεταμόσχευση κρημνού από τον ίδιο τον ιστό του ασθενούς. Ένα τμήμα του μυός αφαιρείται από το πρόσθιο κοιλιακό τοίχωμα και τοποθετείται κάτω από το δέρμα του πέους.
 2. Εισαγωγή βιολογικής μήτρας από πολυμερή υλικά. Μια πολυμερής μάζα εμφυτεύεται στο πέος, η οποία επιτρέπει τη διαδικασία αυτοανάπτυξης μέσω των ιστών του ασθενούς, η οποία στη συνέχεια ριζώνει στο όργανο.
 3. Η χρήση πληρωτικών με ένεση. Οι ενέσεις χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή ορισμένων χημικών ουσιών ή του λιπώδους ιστού του ίδιου του ασθενούς για να προσθέσουν όγκο στο πέος.

Ο ίδιος ο άνδρας επιλέγει για τον εαυτό του μια πιο βολική και πρακτική μέθοδο πάχυνσης του πέους. Ανάλογα με την επιλογή, το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον όγκο και τη διάρκεια της επιμονής του αποτελέσματος.

Η πρώτη μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε ήταν η μεταμόσχευση του ίδιου του ιστού ενός ατόμου. Αυτή η διαδικασία δίνει ένα εγγυημένο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα στο οποίο αυξάνεται το πάχος. Οι εμφυτευμένοι ιστοί γίνονται τελικά ένα πλήρες μέρος του οργάνου, έχουν κοινή παροχή αίματος. Τα μειονεκτήματα είναι ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για τις μετεγχειρητικές επιπλοκές, να απέχετε από ενεργό σεξουαλική δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα και να παρακολουθείστε από γιατρό.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται συχνότερα στις κλινικές είναι η εμφύτευση πολυμερούς βιομήτρας. Μέσα σε ένα χρόνο, η μήτρα ριζώνει εντελώς, οι ιστοί του οργάνου αναπτύσσονται σε αυτήν και εμφανίζεται ένα σχεδόν ισόβιο αποτέλεσμα. Η σεξουαλική επαφή είναι δυνατή μετά από 2 μήνες.

Οι μέθοδοι ένεσης είναι οι ασφαλέστερες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο χρόνος είναι ελάχιστος, η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου μισή ώρα. Η περίοδος ανάρρωσης είναι σύντομη: μετά από 2-4 ημέρες ένας άνδρας μπορεί να κάνει ενεργά σεξ. Υπάρχουν όμως μια σειρά από μειονεκτήματα. Το κυριότερο είναι ότι το θετικό αποτέλεσμα είναι μάλλον βραχυπρόθεσμο, διαρκεί περίπου έξι μήνες. Στη συνέχεια, πρέπει να πραγματοποιήσετε επαναλαμβανόμενες διαδικασίες για να αυξήσετε το μέγεθος του οργάνου.

προσθετικά

προθέσεις διεύρυνσης πέους

Εκτός από τις αποκλίσεις στο μήκος και το πλάτος, υπάρχει μια σειρά από άλλα ανατομικά χαρακτηριστικά, όπως η καμπυλότητα του πέους, η παραμόρφωσή του. Ενδείξεις για προσθετική είναι διάφοροι τραυματισμοί και γενετικές ανωμαλίες που έχει ένα μέλος.

Χρησιμοποιείται μια χειρουργική μέθοδος που ονομάζεται πρόσθεση πέους. Εκτός από την αποκατάσταση του μεγέθους και του σχήματος του πέους, μπορεί να αποκατασταθεί η στυτική λειτουργία, υπάρχει αύξηση στο μήκος του πέους λόγω της πρόσθεσης.

Είναι σύνηθες να χρησιμοποιούνται 3 τύποι προθέσεων:

 • άκαμπτες προθέσεις?
 • πλαστικές προθέσεις?
 • φουσκωτά προσθετικά.

Τα πρώτα είναι τα πιο βολικά και απλά. Με τις άκαμπτες προθέσεις, υπάρχει ένα συνεχές αίσθημα στύσης, κάτι που δυσκολεύει κάπως τον ενεργό τρόπο ζωής. Μια πιο περίπλοκη και πρακτική πρόθεση είναι η πλαστική. Το πέος παίρνει φυσική θέση και έχει μνήμη χάρη στη μεταλλική ράβδο. Τα πιο συνηθισμένα και σύγχρονα είναι τα φουσκωτά προσθετικά. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία διέγερσης ή να ξεκουραστείτε.

Χάρη στις προθέσεις, ένα μέλος επιστρέφει τη χαμένη λειτουργία για τη σεξουαλική ζωή. Οι προσθετικές μέθοδοι είναι πολύ δημοφιλείς στους άνδρες με παθολογικές καταστάσεις του αναπαραγωγικού συστήματος.