Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά μια αντλία πέους;

Η δυσαρέσκεια με το μέγεθος του πέους μπορεί να είναι ένα σοβαρό εμπόδιο στην οικοδόμηση της προσωπικής ζωής ενός άνδρα. «Χάρη» σε αυτό, συχνά βρίσκεται σε κατάσταση συνεχούς άγχους και αμφιβολίας για τον εαυτό του. Σε ό, τι αφορά τη μεγέθυνση του πέους, μπορούν να βρεθούν καλές κριτικές σε σχέση με τις αντλίες.

αντλία πέους

τύπους και λειτουργίες

Παρά τις εξωτερικές διαφορές, ο μηχανισμός δράσης των αντλιών είναι αρκετά παρόμοιος. Με τη βοήθεια ενός κενού, κάθε συσκευή δημιουργεί ένα περιβάλλον αρνητικής πίεσης που οδηγεί σε ενεργή άντληση αίματος κατά μήκος της κλίσης πίεσης στο πέος. Η πλήρωση των σπηλαιωδών σωμάτων του πέους με αίμα αυξάνει το μέγεθός του κατά μερικά εκατοστά. Ο αριθμός των εκατοστών με τους οποίους συμβαίνει η «ανάπτυξη» του οργάνου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: πλαστικότητα ιστού, ηλικία του ανθρώπου και ανατομικά χαρακτηριστικά. Επομένως, δεν είναι πάντα δυνατό να προβλεφθεί το αποτέλεσμα της χρήσης.

Ταξινόμηση αντλιών σύμφωνα με τον μηχανισμό μεγέθυνσης του πέους:

 • Εγχειρίδιο. Το πλεονέκτημα των χειροκίνητων συσκευών είναι το χαμηλό κόστος. Το μειονέκτημα της συσκευής, σύμφωνα με τους άντρες, είναι η ανάγκη χειροκίνητης δημιουργίας κενού.
 • ηλεκτρικός. Η λειτουργία της συσκευής είναι πολύ πιο εύκολη. Η συσκευή δημιουργεί ένα κενό χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια. Διαχείριση - κουμπί. Ως μειονεκτήματα οι άντρες δίνουν το τίμημα.
 • Νερό. Μια νέα συσκευή, ανεπαρκώς ελεγμένη από τον οικιακό καταναλωτή. Οι κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι η συσκευή είναι εύχρηστη και ασφαλής, ενώ η αποτελεσματικότητά της όσον αφορά τη μεγέθυνση του πέους δεν είναι κατώτερη από τα «κλασικά» μοντέλα.

Υπάρχουν υποείδη συσκευών που σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε το πέος. Για παράδειγμα, επηρεάζει μόνο το πάνω μέρος του πέους. Η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας συσκευής αμφισβητείται, καθώς δεν είναι απολύτως σαφές πώς δημιουργείται το κενό, εάν ο ιστός του πέους είναι τσιμπημένος και εάν ο μηχανισμός δράσης είναι επαρκώς ασφαλής.

Τελευταία νέα

Η αξιολόγηση νέου προϊόντος απαιτεί περισσότερο από μια σελίδα έντυπου κειμένου. Λοιπόν, ας εστιάσουμε στις πιο δημοφιλείς συσκευές που πρέπει να αγοράσετε μέσω του δικτύου ή σε καταστήματα σεξ:

 • ηλεκτρική συσκευή. Εκτός από την αύξηση της αντλίας, σύμφωνα με τις οδηγίες, η αντλία μπορεί να φέρει πραγματική ευχαρίστηση στον χρήστη μέσω δονήσεων. Πωλείται με τηλεχειριστήριο. Μια σφιχτή σφράγιση καθιστά δυνατή τη συσκευή να είναι απολύτως σφιχτή. Προκειμένου να αποφευχθούν τραυματισμοί στο όργανο, ο κατασκευαστής εξόπλισε τη συσκευή για το πέος με μια βαλβίδα που ανακουφίζει τα υπερβολικά φορτία.
 • Χειροκίνητη αντλία. Η πολύ χαμηλή τιμή είναι θετική. Μια απλή αντλία κενού, αν κρίνουμε από την περιγραφή, όχι μόνο προσθέτει μερικά εκατοστά στο πέος, αλλά οδηγεί επίσης σε ισχυρότερη στύση και ανακουφίζει από τη σεξουαλική ανικανότητα.
 • Υδραυλική συσκευή κενού. Ο κατασκευαστής υπόσχεται αποτελεσματικότητα ακόμη και στις πιο απελπιστικές περιπτώσεις. Η συσκευή λειτουργεί λόγω εφαρμογής υδραυλικού κενού. μια ειδική ελαστική ράβδος που συνδέεται στη βάση βοηθά στην άντληση νερού στη συσκευή. Σύμφωνα με τις οδηγίες, η συσκευή βοηθά στη μεγέθυνση του πέους ανδρών που έχουν ήδη χάσει τη σεξουαλική τους υγεία. Αυτές είναι οι λέξεις στην περιγραφή.
 • αντλία αχλαδιού. Άνεση και απλότητα - αυτό είναι το σλόγκαν που χαρακτηρίζει το προϊόν. Όσον αφορά τον μηχανισμό δράσης της, η αντλία ανήκει σε συμβατικές συσκευές χειρός που είναι εξοπλισμένες με μπάλα κενού για αναρρόφηση αέρα.
 • ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ. Οι κριτικές λένε ότι το πλεονέκτημα είναι η βαλβίδα απελευθέρωσης αέρα που είναι ενσωματωμένη στην ίδια την αντλία, η οποία εξαλείφει τη βλάβη της, τη μεγάλη διάμετρο της συσκευής, τον χάρακα μέτρησης στη συσκευή, ο οποίος σας επιτρέπει να καταγράψετε τα αποτελέσματα. Μεταξύ των ελλείψεων: μια ισχυρή αναρρόφηση. Σε ορισμένους άντρες δεν αρέσει ένας δακτύλιος από καουτσούκ που συσφίγγει λίγο το δέρμα, επομένως απαιτείται επιπλέον αγορά ακροφυσίου από άνετο υλικό (δέρμα, συνθετικό δέρμα).
 • Αντλία για να χτυπήσει τη βάλανο. Διαθέτει πρακτική συσκευή ρύθμισης που αποτελείται από 2 κουμπιά. Εύχρηστος. Η αντλία εκτρέπεται μερικές ίντσες και βοηθά έναν άντρα να διασκεδάσει. Το μέγεθος της συσκευής είναι μόνο 10 cm και η διάμετρος είναι 5 cm.

Η επιλογή μιας αντλίας είναι υπεύθυνη υπόθεση. Μερικοί άντρες μπορεί να μην σταθούν τυχεροί την πρώτη φορά, οπότε μην αγοράσετε αμέσως την πιο ακριβή συσκευή. Είναι καλύτερα να δοκιμάσετε τη συσκευή σε τιμή ευκαιρίας, και τότε όταν το αποτέλεσμα όσον αφορά τη μεγέθυνση του πέους είναι ικανοποιητικό, θα είναι πιο δύσκολο να αγοράσετε μια καινοτομία.

είδος εφαρμογής

Ο τρόπος εφαρμογής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Πρώτα απ 'όλα, παρουσιάζουμε τους γενικούς κανόνες για τη λειτουργία των αντλιών. Γενικές οδηγίες χρήσης:

 • Η αντλία πρέπει να καθαριστεί. Η συσκευή πρέπει να πλένεται κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό με απορρυπαντικά που δεν καταστρέφουν το υλικό της αντλίας. Χρησιμοποιήστε βραστό νερό, τα χημικά απαγορεύονται.
 • Απαγορεύεται η ρίψη, το χτύπημα, η σύνθλιψη του προϊόντος!
 • Αποθηκεύστε τις αντλίες σε μέρος προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως, θερμοκρασία αποθήκευσης - όχι μεγαλύτερη από 35 μοίρες.

Περαιτέρω συστάσεις αφορούν τη χρήση αντλιών κενού. Πριν τοποθετήσετε την αντλία, το προϊόν ή το δέρμα του πέους πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία με ειδικό λιπαντικό. Η χρήση λαδιού και αυτοσχέδιων μέσων είναι απαράδεκτη. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε λιπαντικό με βάση το λίπος. Στο ίδιο το πέος, εκτός από λίπανση, μπορείτε να εφαρμόσετε μια κρέμα για να μεγαλώσει και να τεντώσει καλύτερα τους ιστούς του πέους.

Στη συνέχεια, ένα άκρο εισάγεται στη συσκευή και αρχίζει να αντλεί αέρα. Με την άντληση του αέρα, δημιουργείται μια αρνητική πίεση στο εσωτερικό και το αίμα ρέει στο πέος κατά μήκος της κλίσης πίεσης. Η συσκευή πρέπει να κρατιέται με το ένα ελεύθερο χέρι ενώ το δεύτερο χρησιμοποιείται για την άντληση του αχλαδιού. Προσοχή: Εάν ο αέρας δεν αντλείται, ελέγξτε τη βαλβίδα. Πρέπει να κλείσει!

Πρέπει να «δουλέψετε» μέχρι να εμφανιστεί ένα ελαφρύ κοκκίνισμα στο πέος και ένα αίσθημα μέθης (στύση). Η αναρρόφηση διατηρείται για έως και 30 δευτερόλεπτα. Κατά τη χρήση της αντλίας, δεν πρέπει να υπάρχει έντονος πόνος, μώλωπες και πόνος. Μετά από 30 δευτερόλεπτα η βαλβίδα ανοίγει και ο αέρας εισέρχεται στην αντλία. Η επόμενη «προσέγγιση» πραγματοποιείται μετά την εξαφάνιση μιας στύσης. Μια διαδικασία με τη συσκευή δεν διαρκεί περισσότερο από 15-20 λεπτά.

Την πρώτη φορά που πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο 1 φορά σε 2 ημέρες και στη συνέχεια καθημερινά για 2 εβδομάδες. Είναι καλύτερα να κάνετε τη διαδικασία για 1-2 ώρες πριν τον ύπνο. Ο αρχικός χρόνος έκθεσης δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 1 λεπτό, από την 3η εβδομάδα μπορείτε να τον αυξήσετε στα 2 λεπτά. Ένας δακτύλιος στύσης που φοριέται στη βάση του πέους μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την αντλία. Η συσκευή καθυστερεί την εκροή αίματος και βοηθά στη διατήρηση της στύσης περισσότερο.

Τα ηλεκτρικά χρησιμοποιούνται με παρόμοιο τρόπο, εκτός από το ότι η συσκευή αντλεί ανεξάρτητα αέρα με το πάτημα ενός κουμπιού. Υπάρχουν διαφορές στη λειτουργία των υδραυλικών αντλιών. Είναι καλύτερα να κάνετε τη διαδικασία στο ντους ή στο μπάνιο. Αρχικά, η συσκευή γεμίζει με νερό και πιέζεται σταθερά στο σώμα. Ταυτόχρονα, ο άνδρας μπορεί επίσης να βρίσκεται ο ίδιος στην μπανιέρα και να βυθίσει μερικώς το πέος στο νερό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε και τα δύο χέρια για να πιέσετε απαλά την αντλία αρκετές φορές, έτσι ώστε το νερό να φύγει από τη συσκευή μέσω της βαλβίδας και να δημιουργηθεί κενό.

Επίσης, συνιστάται στον άνδρα να χαλαρώσει και να ξαπλώσει για 1-2 λεπτά. Συνθήκες λειτουργίας όπως και με τις χειροκίνητες αντλίες κενού: δεν υπάρχουν έντονα παράπονα! Μετά τον καθορισμένο χρόνο, πρέπει να εκτονώσετε την πίεση, να αφαιρέσετε τη συσκευή και να κάνετε μασάζ στο πέος για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να κάνετε ενέργειες τρεις φορές την ημέρα για 15 λεπτά.

αντενδείξεις

Οι αντενδείξεις για τη χρήση αντλιών μπορεί να είναι απόλυτες και σχετικές. Τα απόλυτα είναι:

 • σακχαρώδης διαβήτης.
 • Σοβαρές παθήσεις του ήπατος, των νεφρών, του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Φίμωση, παραφίμωση, παρόμοιες παθήσεις της ακροποσθίας του πέους.
 • Διαταραχές του αίματος, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο μώλωπας και αιμορραγίας.
 • Ανωμαλίες στην ανατομική ανάπτυξη του πέους.
 • Αυξημένη τάση για θρόμβωση.
 • κήλη.

Σχετικές αντενδείξεις είναι οι βλάβες στο δέρμα του πέους και της βαλάνου, καθώς και δερματικές παθήσεις. Δεν μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία για σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις.

συν και πλην

Ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι η μεγέθυνση του πέους χωρίς πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση, η οποία συνήθως ακολουθείται από μια μακρά φάση αποκατάστασης. Η διαδικασία δεν απαιτεί από έναν άνδρα να αποσυνδεθεί από τις καθημερινές δραστηριότητες: αρκεί να αφιερώσετε κυριολεκτικά 15-20 λεπτά από τον προσωπικό σας χρόνο στη φροντίδα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν γιατρό επειδή μπορείτε να παραγγείλετε μια αντλία ανώνυμα μέσω του Διαδικτύου. Αν και αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι επικίνδυνη εάν ένας άνδρας έχει τουλάχιστον μία αντένδειξη που μόνο ένας ειδικός μπορεί να γνωρίζει. Σε μια τέτοια κατάσταση, η μεγέθυνση του πέους με αντλίες μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές.

Μειονεκτήματα και επιπλοκές:

 • μώλωπες και πόνος. Ένα άκρο μπορεί να υποστεί βλάβη όπως κάθε άλλο όργανο. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ακόμη και ένας ιατρικός όρος όπως το κάταγμα πέους, το οποίο συμβαίνει όταν ένα όργανο τραυματίζεται από σωματική πρόσκρουση.
 • Οίδημα του πέους (πιθανώς σχετίζεται με στασιμότητα του αίματος και σχηματισμό υποδόριου αιματώματος).
 • Μεταξύ των ελλείψεων, πολλοί άνδρες διακρίνουν την αστάθεια της δράσης: μόλις εξαφανιστεί η στύση, το πέος ανακτά το προηγούμενο μέγεθός του.

Έχοντας αναλύσει όλα τα παραπάνω και διαβάζοντας τις απόψεις των ειδικών, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα ατομικά χαρακτηριστικά του άνδρα. Είναι αδύνατο να προβλεφθεί εκ των προτέρων η εκτασιμότητα των ιστών του πέους, καθώς και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση, η αντλία θα διαφοροποιήσει τη σεξουαλική σας ζωή, θα σας δώσει νέες αισθήσεις και, ίσως, θα σας δώσει μια νέα ματιά στις δυνατότητες του σώματός σας.