Μεγέθυνση πέους: μέθοδοι εργασίας, δοκιμασμένες μέθοδοι

Το κύριο ανδρικό όργανο είναι σπάνια πολύ μεγάλο: περισσότεροι από τους μισούς άνδρες θα ήθελαν να μεγεθύνουν το πέος τους. Ακόμα κι αν το πέος ανταποκρίνεται στο ιατρικό πρότυπο, το να ξοδέψετε κυρίαρχα 13-17 εκατοστά στο «ανυψωτικό» σίγουρα δεν είναι το απόλυτο όνειρο! Ούτε για άντρα, ούτε για σύντροφο.

Από προεπιλογή, όσον αφορά το μέγεθος, σημαίνουν μήκος κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Μετράται με χάρακα ή μεζούρα - από το ηβικό οστό μέχρι την κορυφή του κεφαλιού. Αν το μήκος είναι μεγαλύτερο από 7 εκατοστά, δεν είναι πια «μικροπενίς. » Αλλά είναι πολύ νωρίς για να συγχαρούν τον εαυτό τους, γιατί δεν θεωρούν ότι το πέος των 17 εκ. είναι το μεγαλύτερο.

Ριζική λύση - χειρουργείο

Όσον αφορά το ύψος, το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι άνδρες είναι η χειρουργική επέμβαση. Η σύγχρονη ιατρική προσφέρει διάφορους τύπους επεμβάσεων:

 • Το κόψιμο του συνδέσμου που συγκρατεί μέρος του κορμού στο σώμα βοηθά στην απόκτηση 1-2 εκατοστών επιπλέον μήκους.
 • Προκειμένου να αυξηθεί το μήκος και το πάχος, το λίπος του ίδιου του ασθενούς εγχέεται στον άξονα του πέους.
 • Εγκαθίσταται μια μήτρα κολλαγόνου, χάρη στην οποία ο συνδετικός ιστός σε έναν άνδρα αναπτύσσεται ενεργά για μισό χρόνο - η μήτρα απορροφάται ταυτόχρονα, μόνο το σεξ αντενδείκνυται πλήρως.
 • Γίνεται έγχυση υαλουρονικού οξέος - αυτή η μέθοδος, η οποία χρησιμοποιούταν ευρέως, θεωρείται πλέον ξεπερασμένη, ειδικά επειδή η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται τακτικά.
Ένας άντρας εξετάζει ένα πέος και θέλει να το μεγεθύνει

Αρνητικές πτυχές κάθε επέμβασης: φόβος, πόνος, μακροχρόνια αποκατάσταση με αποχή. Ακόμα - η προοπτική ενός «μπόνους» για να αποκτήσετε καμπυλότητα του πέους ή ακόμα και ανικανότητα. Εξαρτάται βέβαια από το πόσο αποδεδειγμένη είναι η κλινική, πόσο ίσια είναι τα χέρια του χειρουργού, αλλά και πάλι είναι επικίνδυνο.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσετε το "σύνολο": υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι. Κακά νέα. . . Δεν υπάρχουν άσχημα νέα, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό σημείο: πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο προσεκτικά επιλέξτε να αποφύγετε να βλάψετε τον εαυτό σας και να σπαταλήσετε χρήματα.

Τι να κάνετε: μέθοδοι εργασίας για μεγέθυνση πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση

Η ανάπτυξη του φαλλού δεν πρέπει να συγχέεται με μια στύση. Το ορατό πέος φαίνεται φυσικά μεγαλύτερο όταν είναι σε στύση.

Αλλά μόνο λόγω της ροής του αίματος στα σπηλαιώδη σώματα. Οι μέθοδοι εργασίας που σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε πραγματικά το πέος σας δίνουν μόνιμη μεγέθυνση.

Με απλά λόγια, αυξάνουν το γεννητικό όργανο για πάντα - μεγαλώνει τόσο με "ανυψωμένο" όσο και σε ήρεμη κατάσταση.

Μην πιστεύετε τις διαφημίσεις από τη σειρά "έλαβαν +5 cm σε ένα μήνα. "Οι μη χειρουργικές μέθοδοι μεγέθυνσης πέους δεν λειτουργούν τόσο γρήγορα: πρέπει να αφιερώσετε τουλάχιστον έξι μήνες σε αυτές. Τα αποτελέσματα δεν είναι επίσης θεϊκά: το πέος μακραίνει κατά δύο, τρία, το πολύ τέσσερα εκατοστά. Αλλά στην πραγματικότητα είναι πάρα πολλά. Και όμως - λειτουργεί, τα χρήματα δεν πετούν μακριά.

Jelqing: για τους δασκάλους της αυτοπειθαρχίας

Όχι μόνο η μέθοδος του παππού, αλλά και η μέθοδος του προπάππου για μεγέθυνση πέους. Πραγματικά λειτουργεί. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα. Δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Χωρίς επικίνδυνες ορμόνες. Φαίνεται ότι τι μπορεί να πάει στραβά;

Spoilers: θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ (πολύ) χρόνο και προσπάθεια. Επομένως, είναι πραγματικά κατάλληλο μόνο για όσους έχουν επιτύχει φώτιση και έχουν επιτύχει υπομονή στον Βουδισμό Ζεν.

Το Jelqing είναι ένα ειδικό μασάζ του πέους. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μυστικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μισή ώρα, μία ώρα κάθε μέρα και είναι καλύτερο να κάνετε μασάζ στον φαλλό περισσότερο σύμφωνα με τις οδηγίες.

Μειονεκτήματα, τα οποία μπορούν να θεωρηθούν ακόμη και ως μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται πολύς χρόνος και προσπάθεια, μαζί με προπόνηση στο γυμναστήριο.
 • Κατάλληλο για οικιακές συνθήκες μόνο για όσους ζουν μόνοι.
 • Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του πέους με λανθασμένες κινήσεις.

Μπορείτε πραγματικά να αυξήσετε το μέγεθος. Αν βέβαια όλα γίνουν σωστά. Κι αν δεν κουράζεσαι να σκοτώνεις λίγες ώρες κάθε μέρα.

Σπιτικά κρεμαστά βάρη

Μια μέθοδος που συναγωνίζεται το jelqing στην αρχαιότητα. Η ουσία είναι επίσης πολύ απλή: Για να μεγαλώσει το γεννητικό όργανο, τεντώνεται σταδιακά με τη βοήθεια ενός βάρους. Το έκαναν στα προϊστορικά χρόνια. Η σημερινή τεχνική στο σπίτι μοιάζει κάπως έτσι: μια κορδέλα είναι κολλημένη κοντά στο κεφάλι και στερεώνεται ένα κορδόνι, από το οποίο το φορτίο κρεμιέται και στη συνέχεια κρατιέται για το σωστό χρονικό διάστημα. Ξεκινάς με περίπου μισή ώρα και μετά αυξάνεις το βάρος και τον χρόνο.

Τα σπηλαιώδη σώματα, οι σύνδεσμοι του πέους είναι πραγματικά τεντωμένα. Υπάρχουν όμως μερικά μειονεκτήματα:

 • Εάν δεν αρκεί να ζεσταθεί το πέος με μασάζ, τότε η μέθοδος δεν θα φέρει κανένα όφελος.
 • Εάν επαναλάβετε κατά βάρος ή διάρκεια, το μέλος θα τεντωθεί αντί να αυξηθεί.
 • Υπάρχει υψηλός κίνδυνος να «κερδίσετε» παρενέργειες - από πόνο και δυσφορία έως επιδείνωση της ισχύος.

Σε γενικές γραμμές, η μέθοδος λειτουργεί, αλλά δεν είναι πολύ κατάλληλη για όσους εξακολουθούν να θέλουν να προστατεύσουν την αξιοπρέπειά τους και να τη διατηρήσουν σε υγιή κατάσταση χωρίς να το διακινδυνεύσουν ξανά.

Τα Extenders είναι καλύτερα από οποιαδήποτε βάρη

Το να κάνεις "σπιτικό" δεν είναι πλέον απαραίτητο στην εποχή μας. Επειδή η αρχή της μηχανικής καταπόνησης από μόνη της είναι η σωστή για τη μεγέθυνση του πέους. Είναι σημαντικό μόνο να εφαρμοστεί σωστά αυτή η αρχή. Οι κατασκευαστές των επεκτατικών το έχουν κάνει δικές τους - συσκευές, με το οποίο μπορείτε να αυξήσετε το μήκος και ταυτόχρονα να αυξήσετε την περίμετρο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Τι συνέβη με τους προγραμματιστές του επέκτασης; Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με ένα αυτοκατασκευασμένο σύστημα ανάρτησης:

 • Είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε τον μηχανισμό, δεν χρειάζεται να είστε πανούργοι με κάτι με μπάλωμα και κορδόνι.
 • Είναι ευκολότερο να ρυθμίσετε το φορτίο στο πέος - ο κίνδυνος υπέρβασης, το τέντωμα μειώνεται στο μηδέν.
 • Ξοδεύεται ελάχιστος χρόνος και προσπάθεια - όσοι έχουν ήδη κατακτήσει το jelqing και το έχουν βαρεθεί, θα εκτιμήσουν την επέκταση δύο φορές.

Ταυτόχρονα, σε λίγους μήνες, το σεξουαλικό όργανο γίνεται πραγματικά μερικά εκατοστά μακρύτερο και ελαφρώς πυκνώνει. Η διαδικασία δοκιμάστηκε από προσκεκλημένους εθελοντές - επιβεβαίωσαν ότι λειτουργεί.

Σεξουαλικά ενισχυτικά και άλλα βοηθήματα

Η λίμπιντο δεν είναι πάντα ιδανική, όχι για όλους. Η ηλικία, το άγχος, η κούραση και πολλά άλλα επιδρούν αρνητικά. Γι' αυτό υπάρχουν τόσα πολλά μέσα που βελτιώνουν την ισχύ. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε σε ποιες περιπτώσεις ο «ορειβάτης» συμβάλλει επίσης στην αύξηση του μήκους.

Λιπαντικά, λιπαντικά για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής

Τύποι συνθέσεων που πωλούνται:

 • Γρήγορη δράση - πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αμέσως πριν από το σεξ, έτσι ώστε η στύση να γίνεται όλο και ισχυρότερη, το ίδιο το σεξουαλικό όργανο ως αποτέλεσμα φαίνεται μεγαλύτερο, αλλά στην πραγματικότητα παραμένει το ίδιο.
 • Θέρμανση - ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην καταπολέμηση της στάσης του αίματος, ζεσταίνει το πέος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα όταν κάνετε jelqing και φοράτε προέκταση.

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λιπαντικό, πρέπει να διαβάσετε τη σύνθεσή του. Μερικές φορές υπάρχει αλλεργία, υπάρχει ατομική δυσανεξία στα συστατικά.

Αλλά η διαφήμιση τζελ που υπόσχεται έντονο ολονύχτιο σεξ και αβίαστη μεγέθυνση πέους δεν είναι αξιόπιστη. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν «μαγικές» αλοιφές που να είναι επαρκείς για να τρίβονται στο δέρμα του πέους για να το κάνουν να μεγαλώσει μόνο του.

Χάπια, συμπληρώματα διατροφής, ορμονικά σκευάσματα

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κανένα φάρμακο, κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν θα κάνει το σώμα μεγαλύτερο. Είναι καλύτερα να μην κάνετε καθόλου αυτοθεραπεία και να λαμβάνετε οποιοδήποτε φάρμακο μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, συμπεριλαμβανομένων των συμπληρωμάτων διατροφής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα φάρμακα και τα συμπληρώματα είναι γενικά άχρηστα. Για παράδειγμα, μπορείτε να:

 • Ομαλοποιήστε τη ροή του αίματος, ξεπεράστε τη συμφόρηση, βελτιώστε την παροχή αίματος στο πέος.
 • Παρέχετε στο σώμα βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με τη στύση και γενικά με το σεξ.
 • Για την πρόληψη και θεραπεία των ανδρικών παθήσεων, εξαιτίας των οποίων, μεταξύ άλλων, εμφανίζονται προβλήματα στη σεξουαλική ζωή.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες: τι γίνεται με τη δοσολογία, τις αντενδείξεις, τις παρενέργειες. Εάν το παρακάνετε, ακόμη και το πιο χρήσιμο χάπι θα είναι επιβλαβές.

Όπως και με τα λιπαντικά, δεν αξίζει να πιστεύεις ιστορίες για «μαγικές» κάψουλες που παρέχουν αύξηση πολλών εκατοστών το μήνα. Απλώς δεν συμβαίνει έτσι. Αλλά ορισμένα χάπια μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση του μεγέθους και στη δημιουργία καλών συνθηκών ανάπτυξης. Εάν το σώμα σας δεν έχει τα απαραίτητα στοιχεία ή βιταμίνες, η ανάπτυξη μπορεί να είναι πολύ αργή. Ένα παράδειγμα τέτοιων στοιχείων είναι η L-αργινίνη, αυτό είναι ένα δομικό στοιχείο πρωτεΐνης που είναι απλώς απαραίτητο για την ανάπτυξη. Συμπληρώματα διατροφής με αργινίνη, σύμπλοκα βιταμινών - καλό είναι να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας εάν θέλετε να αυξήσετε σοβαρά.

Οι ορμόνες είναι μια διαφορετική ιστορία. Για τη διεύρυνση του πέους συνταγογραφούνται μόνο σε εφήβους ή με σύνδρομο «μικροπενίς». Όταν είναι όρθιο, είναι λιγότερο από 7 cm. Για όλους όσους έχουν ήδη περάσει την εφηβεία και έχουν πέος 8 cm ή περισσότερο, η λήψη ορμονών δεν είναι μόνο άχρηστη, αλλά και επιβλαβής - ούτε ένας συνηθισμένος γιατρός δεν θα τις συνταγογραφήσει για μεγέθυνση.

Αντλίες - γιατί είναι σημαντικό να τις χρησιμοποιείτε με σύνεση

Μια άλλη χρήσιμη εφεύρεση είναι μια αντλία, με τη βοήθεια της οποίας επιτυγχάνεται ένας ισχυρός "ανυψωτήρας" σε λίγα λεπτά. Μια τέτοια συσκευή έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται χωρίς ιατρικές επιδράσεις στον οργανισμό λόγω του κενού, επομένως δεν υπάρχουν παρενέργειες όπως τα φάρμακα.
 • Αναπόφευκτα συμβαίνει ενίσχυση της στύσης, η αντλία λειτουργεί επίσης με ανικανότητα, επειδή δεν υπάρχει υποδοχή κατά του κενού, σχεδόν όπως κατά του σκραπ.
 • Το πέος έχει καλύτερη ροή αίματος, οι αισθήσεις είναι πιο φωτεινές, το σεξ πιο δυνατό, υπάρχουν περισσότερα συναισθήματα και το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την αντλία σύμφωνα με τις οδηγίες χωρίς να το παρακάνετε. Οι γιατροί συνιστούν να ζεστάνετε το πέος με ένα ελαφρύ μασάζ πριν από τη χρήση. Αυτό είναι απαραίτητο για να μην τραυματιστούν τα αγγεία.

Υπάρχει επίσης μια νέα έκδοση της αντλίας, στην οποία το πέος δεν τεντώνεται με τη βοήθεια κενού, αλλά με τη βοήθεια νερού. Αυτές είναι υδραντλίες για το πέος όπου μόνο ζεστό νερό έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Επομένως, η υδραντλία δεν βλάπτει το δέρμα και δεν προκαλεί πρήξιμο του πέους. Εάν εξασκηθείτε με μια υδραντλία για αρκετούς μήνες, μπορείτε να αυξήσετε την περιφέρεια κατά μερικά εκατοστά. Το φρεάτιο της αντλίας συμπληρώνει τεχνικές που λειτουργούν κυρίως για το μήκος - επεκτάσεις, χειροκίνητο τέντωμα και κρέμασμα. Μια ποικιλία φορτίων θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης.

Εργασία σόδα και άλλες λαϊκές θεραπείες

Αναζητώντας τρόπους για να αυξήσετε το πέος, μπορείτε να βρείτε "εκατό τοις εκατό λειτουργικές" επιλογές από άτομα που αυτοαποκαλούνται παραδοσιακοί θεραπευτές, θεραπευτές. Είναι πάντα καλύτερο να είστε στην ασφαλή πλευρά και να επισκεφτείτε έναν ουρολόγο. Μερικές φορές το τίμημα ενός λάθους είναι η ευημερία, η υγεία ή ακόμα και η ζωή.

Μερικές φορές η "παραδοσιακή ιατρική" λειτουργεί πραγματικά. Ωστόσο, είναι ακόμα καλύτερο να αντιμετωπίζετε τις οδηγίες ως "εμπιστεύστε αλλά ελέγξτε".

αφεψήματα βοτάνων, λουτρά

Η κινεζική ιατρική αναφέρεται συχνά, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά. Ανάμεσα στα φυτά υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες ποικιλίες που χρησιμοποιούνται για ιατρικούς σκοπούς. Μερικές φορές φρέσκα, αλλά πιο συχνά αποξηραμένα: παρασκευάζουν, πίνουν, κάνουν μπάνιο, τρίβουν το δέρμα.

Όπως τα συμπληρώματα διατροφής, τα φυτά μπορεί να είναι ωφέλιμα. Πολλά από αυτά:

 • βοήθεια στην καταπολέμηση ασθενειών του ουρογεννητικού συστήματος.
 • Ομαλοποιούν την παροχή αίματος, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος - και αυτό είναι σημαντικό για ένα μέλος όσο τίποτα άλλο.
 • Ανακουφίζουν από το στρες, το άγχος, εξισορροπούν τη διάθεση και κάνουν τη σεξουαλική ζωή πιο πλούσια.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για βοηθητικά αποτελέσματα. Τα βότανα από μόνα τους δεν συμβάλλουν στην αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας. Και η αυτοθεραπεία μπορεί να είναι επιβλαβής εάν το παρακάνετε με τις μερίδες και δεν ελέγξετε πρώτα για αλλεργίες.

Μέλι, σόδα, αστερίσκοι, άλλες ουσίες

Η κοινή λογική δεν έχει ανατραπεί. Εάν υπήρχε πραγματικά ένας δημοσίως διαθέσιμος, ασφαλής και φθηνός τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος σας χωρίς κόπο, όλοι οι πωλητές διαλυμάτων και αντλιών θα είχαν χρεοκοπήσει εδώ και πολύ καιρό. Και οι χειρουργοί που κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις θα έχαναν πελάτες.

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από συνταγές των οποίων οι συγγραφείς υπόσχονται επιμήκυνση, για παράδειγμα:

 • Πάρτε το μέλι σε μια συγκεκριμένη δόση (από μια κουταλιά της σούπας την ημέρα) χωριστά, διαλυμένο σε νερό ή αναμεμειγμένο με καρύδια.
 • Μασήστε πρόπολη, πέργα (γύρη που επεξεργάζεται οι μέλισσες), κερί μέλισσας, γάλα μέλισσας και άλλα υποπροϊόντα μελισσών.
 • χρησιμοποιήστε τη μελισσοθεραπεία (μια επώδυνη διαδικασία κατά την οποία οι μέλισσες τσιμπούν το δέρμα του πέους και το δηλητήριό τους διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία).
 • Πίνετε ένα ποτήρι νερό την ημέρα με μια κουταλιά της σούπας σόδα διαλυμένη σε αυτό (πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στο γαστρεντερικό σωλήνα).
 • Οργανώστε λουτρά σόδας για τα γεννητικά όργανα (ένα κουταλάκι του γλυκού ανά 200 ml νερό) κάθε μέρα πρωί και βράδυ και δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε το μείγμα, αλλά περιμένετε μέχρι να στεγνώσει.
 • Ομοίως, ένα μέλος προσφέρεται να τρίβεται το πρωί και το βράδυ με διάλυμα αιθέριων ελαίων, οδοντόκρεμα με μενθόλη, το θρυλικό star balm (παρεμπιπτόντως, τα κύρια συστατικά του είναι η μενθόλη και τα αιθέρια έλαια).

Τέτοιες οδηγίες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη ξεχωριστά. Είναι σίγουρα καλύτερο να μην πειραματιστείτε με κάποιους αν σας προτείνουν να κάνετε μπάνια από σόδα ή να εκτεθείτε σε τσιμπήματα μέλισσας, για παράδειγμα. Δεν πρόκειται για πραγματική μεγέθυνση πέους. Ο φαλλός τεντώνεται μόνο προσωρινά από την εισροή αίματος, δηλαδή δεν επιμηκύνεται αλλά τραυματίζεται.

Ορισμένες επιλογές δίνουν πραγματικά χρήσιμα αποτελέσματα. Το μέλι, για παράδειγμα, βελτιώνει την ανοσία και η πρόπολη μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ουρολογικών παθήσεων. Μόνο που το πέος δεν μεγαλώνει ως αποτέλεσμα, δεν παίρνει καν μια γεύση γι 'αυτό. Και οι παρενέργειες μπορούν να βρεθούν σε οποιαδήποτε από τις «λαϊκές συνταγές», οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί μαζί τους.

Βοηθάει ο αυνανισμός;

Και αυτό θα ήταν απολύτως τέλειο. Θα έμενε μόνο να «παίζεις κόλπα» με τον εαυτό σου και μόνο, να χαλαρώνεις, να διασκεδάζεις.

Ωστόσο, αυτό θα βοηθήσει να γίνει το «αδρανές» μεγαλύτερο, παχύτερο και μακρύτερο; Εν ολίγοις: όχι, δεν θα γίνει.

Ακόμα και το περιβόητο jelqing δεν είναι αυνανισμός, αλλά μασάζ. Ναι, όντως υπάρχει διαφορά. Η πρακτική του μασάζ υπονοεί ότι ένας άνδρας δεν φέρνει τον εαυτό του σε στύση 100%, και ακόμη περισσότερο σε «έκρηξη». Με το jelqing, το πέος θερμαίνεται σε μια «ελαφρώς ανυψωμένη» κατάσταση. Ήδη τότε κάνουν μασάζ, τεντώνουν το φορτίο για μια ώρα, κατά προτίμηση δύο. Χάρη σε αυτή την παρατεταμένη έκθεση, το πέος «εκπαιδεύεται» και μεγαλώνει.

Το Jelqing δεν είναι πολύ διασκεδαστικό, αντιθέτως: είναι μακρύ και κουραστικό. Ο αυνανισμός έχει να κάνει με το να φτάσετε στο φινάλε γιατί έτσι αποκτήσατε περισσότερη ευχαρίστηση. Κάποιοι κανονίζουν για τον εαυτό τους ένα «blitz» χρησιμοποιώντας λίγα δωρεάν λεπτά. Κάποιος, από την άλλη, προσπαθεί να παρατείνει την ευχαρίστηση. Αλλά ούτε στην πρώτη ούτε στη δεύτερη περίπτωση δεν θα λειτουργήσει για να αυξήσει το μέγεθος του πέους σας. Ακόμα κι αν κάθε μέρα, αν και πολλές φορές την ημέρα, το μέγιστο θα είναι σε θέση να τρίψει το δέρμα με πολύ επιμελή προσπάθεια.

Ωστόσο, η σεξουαλική δραστηριότητα είναι σαφώς πιο χρήσιμη από την απουσία της. Κάποιος δεν δέχεται τον αυνανισμό, αν και αυτό συμβαίνει σπάνια. Τις περισσότερες φορές συμπληρώνει ή αντικαθιστά το σεξ. Η διατήρηση της φόρμας με αυτόν τον τρόπο, μερικές φορές ακόμη και η άσκηση, είναι φυσιολογικό. Αλλά το αποτέλεσμα της «προπόνησης» δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το extension ούτε με άλλες μεθόδους.

Μέθοδοι εξαπάτησης που δεν λειτουργούν καθόλου

Τα λεγόμενα φυλαχτά, συνωμοσίες και άλλα "μαγικά" μπορούν αναμφισβήτητα να αποδοθούν σε δόλιες. Οι συγγραφείς τέτοιων "μεθόδων" προσφέρουν μεγέθυνση πέους (όχι για τίποτα, φυσικά) με τη βοήθεια "μαγικών" αντικειμένων, ορισμένων τελετουργιών ή τελετουργιών Τέτοιες προτάσεις δεν πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη:

 • Οποιαδήποτε "μαγεία" από μόνη της είναι αντιεπιστημονική και η επίδραση στο σώμα με τη βοήθειά της είναι αδύνατη.
 • Καμία τέτοια «μέθοδος» δεν αντέχει στην πράξη, δεν υπάρχει ούτε μία επιβεβαιωτική ιατρική μελέτη.
 • Η διαφήμιση βασίζεται στην ψυχολογική χειραγώγηση, αλλά και στην ανθρώπινη τεμπελιά - υποτίθεται ότι τα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν χωρίς προσπάθεια.

Μερικές φορές κάτω από τέτοιες διαφημίσεις υπάρχουν ακόμη και σχόλια με βαθμολογίες και ευχαριστίες από τα παιδιά. Φυσικά, όλο αυτό είναι συνήθεια και όχι αληθινό.

Συμπέρασμα: Η αύξηση του μεγέθους του μέλους στο σπίτι είναι πραγματική

Μερικά βασικά σημεία που πρέπει να θυμάστε:

 • Η χειρουργική επέμβαση δεν είναι ο μόνος τρόπος. Όταν οι χειρουργοί ξαφνικά ισχυρίζονται το αντίθετο, είναι λογικό: ο κύριος στόχος τους είναι να προσελκύσουν νέους πελάτες.
 • Ορισμένες μέθοδοι λειτουργούν αλλά έχουν μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, το jelqing απαιτεί αυτοπειθαρχία, παίρνει πολύ χρόνο και τα σπιτικά βάρη ενέχουν υψηλό κίνδυνο τραυματισμού.
 • Οι πιο αποτελεσματικές είναι οι αποδεδειγμένες, πιστοποιημένες συσκευές, ειδικά οι προέκτατες και οι αντλίες. Αγοράστε τη συσκευή μία φορά και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την σύμφωνα με τις οδηγίες - το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα.
 • Λιπαντικά, λιπαντικά, χάπια, συμπληρώματα διατροφής - όλα αυτά μερικές φορές λειτουργούν ως "ωραίο μπόνους", βελτιώνοντας τη σεξουαλική ζωή. Είναι επίσης δυνατό να επιταχυνθεί η ανάπτυξη του πέους - αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείται ήδη μια τεχνική εργασίας.

Αλλά οι ορμόνες είναι σαφές ότι δεν είναι η επιλογή να καταφύγουμε. Με τη βοήθειά τους, αντιμετωπίζεται μόνο η «μικροπενίς» σε παιδιά και εφήβους. Για σεξουαλικά ώριμους άνδρες, ενήλικες άνδρες, αυτό δεν θα βοηθήσει, μόνο κακό.

Προσοχή πρέπει να δίνεται και με τη «λαϊκή ιατρική». Ορισμένες θεραπείες είναι χρήσιμες, αν και ένα μέλος τους εξακολουθεί να μην μεγαλώνει. Μερικές φορές οι αλλεργίες γίνονται αισθητές, ειδικά αν το παρακάνετε με τη δόση.

Αν χρησιμοποιείτε πραγματικές μεθόδους εργασίας, το μέλος πραγματικά «μεγαλώνει» Το σεξ γίνεται πιο ευχάριστο, η αυτοπεποίθηση αυξάνεται και οι οργασμοί που κόβουν την ανάσα περιμένουν τις γυναίκες - η εκτίμηση και η ευγνωμοσύνη, φυσικά, δεν αργούν να έρθουν.