Όλα για την πάχυνση του πέους. 5 καλύτερες μέθοδοι για να παχύνετε το πέος σας

Εάν ένας άντρας έχει καλούς λόγους να αυξήσει το πέος, τότε εξετάζονται διάφορες ομάδες αποτελεσματικών μεθόδων.

 • δωρεάν τρόπους- ειδικές ασκήσεις, τεχνικές μασάζ, αυνανισμός και σωστή διατροφή.
 • Σε μεθόδους επί πληρωμήπεριλαμβάνουν τη χρήση τζελ, αλοιφών, λιπαντικών και συμπληρωμάτων διατροφής για την ανάπτυξη του φαλλού, λαϊκές θεραπείες για εσωτερική και εξωτερική χρήση, ειδικές συσκευές.
 • Στο ενδιάμεσοκαι η γρήγορη δράση δίνει ακροφύσια.
 • ριζοσπαστικό μονοπάτι*- Πρόκειται για χειρουργική και πλαστική χειρουργική.

Ο ριζοσπαστικός δρόμος είναι αρκετά επικίνδυνος.

Μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος;

Απαντάμε στο βασικό ερώτημα, πόσο ρεαλιστική είναι η μη χειρουργική μεγέθυνση πέους με εναλλακτικές μεθόδους. Το λέει η ιατρικήΤο πέος είναι ένας μυς που μπορεί να δουλέψει.

Επιστημονικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι εάν ένας άντρας αυνανίζεται με σφιχτό στόμιο για τουλάχιστον 2 μήνες, αυτό οδηγεί σε μείωση του μεγέθους του πέους. Αντίστοιχα, συνήχθη το συμπέρασμα ότι εάν είναι δυνατή μια μείωση σε ένα όργανο, τότε μια αύξηση είναι επίσης πραγματική. Αυτό απαιτεί τακτικά και μακροχρόνια μέτρα, εκπαίδευση, χρήση φαρμάκων, μασάζ, σωστή διατροφή και παραδοσιακή ιατρική.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος

Με ποιον γιατρό πρέπει να απευθυνθώ;

Πριν χρησιμοποιήσετε φάρμακα και λαϊκές μεθόδους για τη διεύρυνση του πέους, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο

ιατρικές συμβουλές για τη μεγέθυνση του πέους

Εάν δεν υπάρχουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα μετά από ασκήσεις και προπόνηση που αυξάνουν το πέος και η χρήση προεκτατικών και αντλιών είναι απαράδεκτη για έναν άνδρα, συνιστάται να μην κάνετε αυτοθεραπεία, αλλά να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο (ανδρολόγο) για άλλες επιλογές μεγέθυνσης πέους. Εάν ο γιατρός δει επείγουσα ανάγκη για χειρουργική επέμβαση, θα προσφέρει στον ασθενή αρκετές επιλογές για την επίλυση του προβλήματος.

Λόγω αυτού που μεγαλώνει το πέος: βασικές αρχές

Εάν η θεωρία δεν σας ενδιαφέρει, προχωρήστε κατευθείαν στο επόμενο σημείο, την πρακτική.

Τα κύρια κριτήρια που καθορίζουν το μέγεθος του πέους είναι τα ανατομικά και φυσιολογικά χαρακτηριστικά, η γενετική και η κληρονομικότητα και η εθνικότητα.

Οι φυσιολογικοί παράγοντες περιλαμβάνουν:

 • ορμονικό υπόβαθρο- Κατά την εφηβεία, το επίπεδο των ορμονών του φύλου καθορίζει πόσο γρήγορα και πλήρως θα αναπτυχθούν και θα αναπτυχθούν το αναπαραγωγικό σύστημα και τα όργανά του.
 • Γενική υγεία- η κανονική λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού και διαφόρων οργάνων ευνοεί το γεγονός ότι το πέος φτάνει στο μέγιστο μέγεθος, αυτό επηρεάζεται από τη διατροφή και τον τρόπο ζωής.
 • ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ- Η στύση και η επαρκής αύξηση του μεγέθους είναι δυνατή μόνο υπό την προϋπόθεση της φυσιολογικής πλήρωσης του ιστού του φαλλού με αίμα.
 • Ελαστικότητα του στυτικού ιστού και του στυτικού ιστούα - οι ιστοί, όπως ένα σφουγγάρι, γεμίζουν με αίμα και διαστέλλονται, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση του μήκους και του πάχους του φαλλού και όσο πιο ελαστικοί είναι, τόσο περισσότερο απορροφούν αίμα.
 • ασθένεια- Παθολογίες ανάπτυξης του αναπαραγωγικού συστήματος, τραύμα, γενετικές ανωμαλίες, δυσμενής οικολογία, ορμονικές διαταραχές οδηγούν σε υπανάπτυξη του πέους.

Ανατομικοί παράγοντες:

 • ηλικία- Έχει διαπιστωθεί από την ιατρική ότι η ανάπτυξη ενός οργάνου διαρκεί έως και 20 περίπου χρόνια όσο διαρκεί η εφηβεία.
 • γενεσιολογία- Σε γενετικό επίπεδο, οι αναλογίες του ανθρώπινου σώματος είναι προκαθορισμένες, είναι σχεδόν αδύνατο να τις επηρεάσουν.
 • Τρέξιμο- Οι μεγαλύτεροι δείκτες ανήκουν στις μαύρες εθνικότητες και ακολουθούν οι Ευρωπαίοι, οι χώρες της πρώην ΚΑΚ και οι μικρότερες παράμετροι παρατηρούνται στους Ασιάτες.

Σπουδαίος!Σύμφωνα με το ιατρικό πιστοποιητικό, το φυσιολογικό μέγεθος του πέους είναι 13-16 εκ. Εάν το μέγεθος σε όρθια κατάσταση είναι μικρότερο από 10 εκ. , αυτό αποτελεί ένδειξη ανάπτυξης του οργάνου με εναλλακτικές, σε ακραίες περιπτώσεις, ριζικές μεθόδους. .

jelqing ή τέντωμα

Διατάσεις για μεγέθυνση πέους

Η χειρωνακτική θεραπεία του πέους ενδείκνυται ιδιαίτερα κατά τη μετεγχειρητική αποκατάσταση. Η αύξηση της ευκαμψίας του πέους σε μερικώς όρθια κατάσταση διευκολύνει την πρόσβαση των θρεπτικών συστατικών σε προβληματικές περιοχές, μειώνει τον κίνδυνο ουλών εμφυτεύματος και θρόμβωσης.

Το φάσμα των ασκήσεων διάτασης ιστού είναι αποτελεσματικό για την απόκτηση νέου σχήματος, η επίδραση της επέκτασης και της χειρουργικής επέμβασης σε αυτή την περίπτωση είναι πιο έντονη.

Η ουσία των ασκήσεων είναι να τεντώσετε τους συνδέσμους που συγκρατούν τη βάση του πέους., καθώς και για την αύξηση της ελαστικότητας των σπηλαίων αιμοσφαιρίων. Οι περισσότερες ασκήσεις συνίστανται στο να δίνουμε στο πέος μια μη τυπική θέση και να το παραμορφώνουμε σε σημείο που είναι άβολο, και στη συνέχεια να το κρατάμε για λίγα λεπτά. Για νεαρούς άνδρες και εφήβους, αυτός είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να επιταχύνετε την ανάπτυξη των ιστών.

Θέλετε το πέος σας να είναι μεγαλύτερο, παχύτερο και δυνατότερο; Το Jelqing είναι κάτι που θα απολαύσετε εσείς και ο σύντροφός σας.

 1. Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
 2. Πώς να το κάνετε σωστά για να μην πληγώσετε τον εαυτό σας;
 3. Τι καλό έχει το dry jelq;

Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους χωρίς κρέμες, τζελ και συσκευές

Όλες οι αποτελεσματικές μέθοδοι μεγέθυνσης πέους μπορούν να χωριστούν σε δύο ομάδες:εναλλακτική λύσηκαιριζικό. Στη δεύτερη περίπτωση, μιλάμε για πλαστική χειρουργική και διάφορα είδη επεμβάσεων που στοχεύουν στη διόρθωση του σχήματος και του μεγέθους του φαλλού. Η πρώτη ομάδα ασκείται πιο συχνά, περιλαμβάνει τις ακόλουθες μεθόδους:

 • ειδικές ασκήσεις για τέντωμα λείων μυών.
 • μασάζ, το οποίο μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος στο πέος.
 • Ο αυνανισμός ως ένας άλλος τρόπος τεντώματος και βελτίωσης της τοπικής ροής αίματος.
 • Τροφές που έχουν θετική επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα, ορμονικό υπόβαθρο, κυκλοφορία του αίματος, μυϊκή κατάσταση από μέσα.

Για να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα, συνιστάται να ακολουθήσετε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση., αυτό σημαίνει την εξάσκηση πολλών ή όλων των τεχνικών τακτικά και συστηματικά. Η διάρκεια της εργασίας για την αυτοβελτίωση είναι αρκετοί μήνες.

γυμνάσια

Ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε το μήκος και το πάχος του φαλλού στο σπίτι - ειδικές ασκήσεις. Συμβατικά, σύμφωνα με την αρχή της δράσης, μπορούν να χωριστούν σε διάφορες ομάδες:

 • το τοενθαρρύνουν τις διατάσεις(διάταση και τέντωμα, κρέμονται φορτία).
 • το τοβελτίωση της κυκλοφορίας του αίματοςστην περιοχή του αναπαραγωγικού συστήματος (jelqing, σωστός αυνανισμός, αυτομασάζ με διάφορες τεχνικές).

Πριν από οποιαδήποτε άσκηση, ένας άνδρας πρέπει να ζεστάνει τους ιστούς του πέους, αυτό γίνεται κάνοντας ένα ζεστό ντους, αυτο-μασάζ και εφαρμόζοντας μια ζεστή κομπρέσα.

Διαβάστε περισσότερα για τις ασκήσεις σε ξεχωριστό άρθρο.

jelqing

Η τεχνική αυτή αναπτύχθηκε από τους Σουδανούς Άραβες, με αποτέλεσμα να οφείλεται στο τέντωμα του σπογγώδους σώματος του φαλλού. Το δεύτερο όνομα της τεχνικής είναι το άρμεγμα λόγω της ιδιαιτερότητας των κινήσεων. Εκτός από την επίδραση στους ιστούς, υπάρχει τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία προκαλεί αύξηση έως και + 2-3 cm μετά από μια άσκηση.

Υπάρχουν δύο τύποι jelqing:

 1. Υγρό - η μέθοδος είναι κατάλληλη για αρχάριους και αρχάριους. Μια μικρή ποσότητα λιπαντικού ή λιπαρής κρέμας εφαρμόζεται στο δέρμα. Στη συνέχεια ο φαλλός θερμαίνεται με κινήσεις μασάζ, μετά τις οποίες η ρίζα του πέους τυλίγεται γύρω από τη ρίζα του πέους με τον αντίχειρα και το δείκτη. Μετά από αυτό, ο δακτύλιος κινείται προς το κεφάλι με μια ελαφριά πίεση, σαν ένας άντρας να άρμεγε το πέος του. Το ίδιο το κεφάλι δεν χρειάζεται να το αγγίξετε, οι κινήσεις επαναλαμβάνονται μερικές φορές ακόμη.
 2. Στεγνό - μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όταν η υγρή μέθοδος έχει ήδη γίνει συνήθεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην ξηρή έκδοση. Εκτελείται με την ίδια αρχή, μόνο ο άνδρας αρμέγει τον φαλλό όχι με τα δάχτυλά του, αλλά με ολόκληρη την παλάμη του και ο δεύτερος κρατά το κεφάλι του. Είναι σημαντικό να είστε όσο το δυνατόν πιο απαλοί για να αποφύγετε την καταστροφή του δέρματος.
Οδηγίες βήμα προς βήμα για το jelqing

Jelqing οδηγίες βήμα προς βήμα

Ο βαθμός στύσης πρέπει να είναι 60-80%, διαφορετικά αυξάνεται ο κίνδυνος τραυματισμού των επιφανειακών αγγείων. Το όργανο πρέπει να συλλαμβάνεται από τον δακτύλιο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αδύνατη η παροχέτευση του αίματος. Αρχικά τεντώστε για 5 λεπτά και στη συνέχεια αυξήστε σταδιακά την άσκηση.

Τεντώστε και τεντώστε

Οι γυμναστικές ασκήσεις βοηθούν επίσης στη βελτίωση του σχήματος και του μεγέθους του ανδρικού αναπαραγωγικού οργάνου. Κατά κανόνα, στοχεύουν να το τεντώσουν και να το τεντώσουν. Υπάρχουν διάφοροι τύποι τέτοιων τεχνικών:

 1. αντλήστε δύναμη.Το κεφάλι του πέους κρατιέται με το ένα χέρι, μετά από το οποίο πρέπει να το τραβήξετε προς τα εμπρός και μακριά από εσάς και να το στερεώσετε στη μέγιστη δυνατή θέση για 5 δευτερόλεπτα. Οι ίδιες ενέργειες γίνονται εναλλάξ δεξιά και αριστερά με στερέωση μέχρι να γίνει αισθητός ένας ελαφρύς πόνος. Στο τέλος, η άσκηση εκτελείται προς τα κάτω. Για να εκτελέσει, ένας άνδρας δεν χρειάζεται να μεγεθύνει το πέος σε ήρεμη κατάσταση, αφού η στύση είναι απαράδεκτη.
 2. Η διαδρομή είναι κυκλική.Για μια τέτοια άσκηση, το άκρο πιάνεται από το κεφάλι, τραβιέται προς τα εμπρός και κρατιέται σε αυτή τη θέση για 5 δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό, το τραβούν προς τα πάνω, το περιστρέφουν αργά αριστερόστροφα μέχρι το όργανο να επιστρέψει στην αρχική του θέση, στο τέλος το ανακινούν και του κάνουν μασάζ. Καθορίζονται 5 δευτερόλεπτα για ένα κύκλωμα, 25 επαναλήψεις ολοκληρώνονται σε μια προπόνηση.
 3. κάτσε τέντωμα.Για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση, πρέπει να κάνετε λίγο μασάζ και να αυξήσετε το πέος σας σε 30-40% στύση. Τώρα, κρατώντας το κεφάλι, τραβήξτε τον φαλλό προς τα κάτω στους γλουτούς και μετά καθίστε πάνω του. Αυτό δημιουργεί εσωτερική πίεση στα σπηλαιώδη σώματα, η οποία οδηγεί σε αύξηση του πάχους και του μήκους.
 4. V τέντωμα.Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας άσκησης, το σώμα παραμένει όσο πιο ακίνητο γίνεται. Φτιάχνεις ένα δαχτυλίδι από τον αντίχειρα και τον δείκτη σου, το σφίγγεις γύρω από το κεφάλι σου και μετά τεντώνεις τον φαλλό σου μπροστά σου όσο πιο μακριά μπορείς για 5 δευτερόλεπτα. Ταυτόχρονα, πρέπει να πιέσετε τον αντίχειρα του άλλου χεριού στη βάση του πέους και να τραβήξετε μια γραμμή στο κεφάλι και στην αρχική του θέση. Εάν εμφανιστεί πόνος, μπορείτε να πιέσετε το κεφάλι σας για να σπρώξετε το αίμα προς τα έξω.

ασκήσεις με φορτία

Αρκετάαμφισβητήσιμη διαδικασία, δεν τη συνιστούμε, σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, θα βοηθήσει να αυξηθεί το συνολικό μέγεθος του πέους, αλλά όχι να το αλλάξει, δηλαδή το πέος θα γίνει πιο μακρύ, αλλά πιο λεπτό. Πολλοί όμως συνεχίζουν να το εξασκούν και δείχνουν αποτελέσματα. Αυτή η άσκηση πρέπει να εκτελείται μόνο αφού έχει αδειάσει η κύστη και έχει προετοιμαστεί το πέος (μασάζ, ζεστή κομπρέσα ή ντους).

Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε την προπόνηση με χαμηλό βάρος (έως μισό κιλό). Η μέση διάρκεια ενός σετ είναι 10-40 λεπτά, δηλαδή 2-3 προσπάθειες και ένα διάλειμμα 5-10 λεπτών ενδιάμεσα. Όσο διαρκεί το υπόλοιπο, μπορείτε να κάνετε ασκήσεις jelqing ή μασάζ. Το πρόγραμμα μιας τέτοιας εκπαίδευσης είναι 3 ημέρες προπόνηση και 1 ημέρα άδεια ή 5 ημέρες προπόνηση και 2 ημέρες άδεια.

μασάζ

Ο φθηνότερος και πιο ευχάριστος τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος είναι το μασάζ. Η κύρια προϋπόθεση για το πιο αποτελεσματικό μασάζ είναι η χρήση λιπαντικού.

Διαβάστε περισσότερα για το μασάζ μεγέθυνσης πέους εδώ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου:

 • η τεχνική είναι κατάλληλη για πρακτική στο σπίτι.
 • έχει θετική επίδραση στην ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.
 • δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες.

Υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ μεγέθυνσης πέους:

 1. jelqing- Η τεχνική περιγράφηκε παραπάνω όταν ένας άνδρας περικυκλώνει τη βάση του πέους με το ένα χέρι, κρατά το κεφάλι του με το άλλο και στη συνέχεια εκτελεί κινήσεις τεντώματος από τη βάση προς το κεφάλι.
 2. Ούλι Τζέλκινγκ- Το άκρο πιέζεται με το ένα χέρι, κρατιέται για 40 δευτερόλεπτα και ούτω καθεξής για 5 προσεγγίσεις. Υπάρχει διπλή ουλή, όταν η συμπίεση γίνεται με δύο χέρια κοντά στη βάση και το κεφάλι, καθώς και μια ανεστραμμένη ουλή, όπου το αρσενικό πιέζει επίσης το πέος σε δύο ακραία σημεία και στη συνέχεια εκτελεί κινήσεις επέκτασης από τη βάση προς το κεφάλι. .
 3. Uli jelqing για μεγέθυνση πέους
 4. ταϊλανδέζικο μασάζ- Πρώτα γίνεται μασάζ σε όλο το σώμα, μετά στους γλουτούς, διεγείρεται ο πρωκτός, γίνεται απαλό μασάζ στο πέος και στη θέση γόνατο-αγκώνα εκτελούνται διατατικές κινήσεις από τη βάση του πέους μέχρι την άκρη του πέους.
 5. ντάο- Ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από δύο δάχτυλα του χεριού σφίγγεται γύρω από τη βάση του πέους και στη συνέχεια το αίμα μεταφέρεται από τη βάση στο κεφάλι με συμπίεση και μασάζ. Σε αυτή την περίπτωση, ο δακτύλιος συμπίεσης στερεώνεται κοντά στην κεφαλή για 10 δευτερόλεπτα.
 6. συστροφή- Με το ένα χέρι ο άντρας κουλουριάζει τη βάση του πέους, με το άλλο παίρνει το πέος κοντά στο κεφάλι, σφίγγει τα χέρια του για να αυξήσει την πίεση και μετά κάνει στριφογυριστικές κινήσεις με τα χέρια του σαν να στύβει τα εσώρουχα.
 7. να στριμώξει- Το πέος πιέζεται εναλλάξ και με τα δύο χέρια, επιπλέον, η κατάθλιψη στο όσχεο γίνεται αισθητή και πιέζεται με τον αντίχειρα και αυτή τη στιγμή εκτελούνται κινήσεις εξομάλυνσης στο κεφάλι και την πλάτη.
 8. περίθλαση- Ένας άντρας σφίγγει τη βάση του φαλλού με το ένα χέρι, το άλλο κρατά το κεφάλι. Τώρα το θερμαινόμενο όργανο κάμπτεται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, με κάθε κλίση πρέπει να διορθώσετε τη θέση.

Πριν από οποιαδήποτε τεχνική μασάζ, είναι σημαντικό να προετοιμάσετε το όργανο, όπως ήδη αναφέρθηκε, με μια ζεστή κομπρέσα, ένα ζεστό ντους ή ελαφρές κινήσεις τριβής. Εάν εμφανιστεί πόνος, η δράση θα πρέπει να σταματήσει αμέσως.

αυνανισμός

Μπορείτε ακόμη και να μεγεθύνετε το ανδρικό πέος με τη βοήθεια του αυνανισμού εάν κάνετε σωστά τις κινήσεις. Για να γίνει αυτό, ένας άνδρας πρέπει να ακολουθήσει τις ακόλουθες οδηγίες:

 • ζεστάνετε το πέος με ένα ελαφρύ μασάζ ή ζεστή κομπρέσα.
 • λιπάνετε με γέλη ή λιπαντικό για να αυξήσετε το μήκος και το πάχος του φαλλού.
 • επιτύχει μέγιστη στύση.
 • Κάντε ένα δαχτυλίδι από τα δάχτυλα του χεριού και μετακινήστε το από τη βάση του πέους στο κεφάλι.
 • εκτελείτε κινήσεις με ελαφριά πίεση.
 • ολοκληρώσει τη διαδικασία της εκσπερμάτισης.

Τροφές για την επιτάχυνση της ανάπτυξης του πέους

Αν μιλάμε για νεαρή ηλικία έως 21 ετών (μερικές φορές έως και 24 ετών), τότε έχετε κάθε ευκαιρία να αυξήσετε την ανάπτυξη του πέους. Για να γίνει αυτό, πρώτα απ 'όλα, αξίζει να αναθεωρήσετε τη διατροφή, να εξαλείψετε τα επιβλαβή και να εστιάσετε μόνο σε υγιεινά τρόφιμα. Τα ακόλουθα τρόφιμα πρέπει να περιλαμβάνονται στη διατροφή:

 • Καρπούζι - βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της βουβωνικής χώρας.
 • θαλασσινά - αφροδισιακά που αυξάνουν το επίπεδο τεστοστερόνης στο αίμα.
 • Προϊόντα πρωτεΐνης (κρέας, αυγά, γάλα) - ένα δομικό υλικό για την οικοδόμηση των μυών, το οποίο βελτιώνει επίσης την ποιότητα του σπερματικού υγρού.
 • λαχανικά - μια πηγή βιταμίνης C, η οποία εξαλείφει τη χοληστερόλη και τις τοξίνες, αραιώνει το αίμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τα επίπεδα ορμονών.
 • Ξηροί καρποί - βοηθούν στην αύξηση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης.
 • Το μέλι είναι ένα χρήσιμο προϊόν για τη γενική προαγωγή της υγείας, προλαμβάνει ασθένειες και φλεγμονώδεις διεργασίες, ομαλοποιεί το μεταβολισμό και τα ορμονικά επίπεδα.

Με τη σειρά του, είναι σημαντικό να αρνηθείτε τα ανθρακούχα ποτά, το υπερβολικό αλάτι και τη ζάχαρη, το καπνιστό κρέας, τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα, το γρήγορο φαγητό και τα λιπαρά τρόφιμα.

Προϊόντα για μεγέθυνση πέους

σκευάσματα, κρέμες, τζελ, αλοιφές

Τι να κάνετε εάν οι παραπάνω εναλλακτικές μέθοδοι δεν φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα; Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε ειδικά λιπαντικά σκευάσματα που στοχεύουν στην αλλαγή του σχήματος και του μεγέθους του πέους. Ποια είναι η επίδραση τέτοιων κεφαλαίων:

 • φυτικά συστατικά βοηθούν στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος.
 • υπάρχει αύξηση της ελαστικότητας και της εκτασιμότητας των λείων μυών και ιστών.
 • αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης φυσικά χωρίς τη χρήση ορμονικών φαρμάκων.
 • αυξάνει την αντοχή και τον τόνο του σώματος.
 • αυξάνει τον βαθμό στύσης, την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

Τα λιπαντικά για την ανάπτυξη του φαλλού είναι συνήθως διαθέσιμα με τη μορφή σταγόνων, σπρέι, αλοιφών και πηκτωμάτων για εξωτερική χρήση.

Υπάρχουν χάπια για τη διεύρυνση του πέους;

Δεν υπάρχουν χάπια που να προορίζονται μόνο για μεγέθυνση πέους.

Υπάρχουν δύο εναλλακτικές:

 • ορμονικά χάπια- συνταγογραφούνται μόνο από γιατρό κατόπιν ένδειξης, αυτό είναι συνήθως κατάλληλο για εφήβους κατά την εφηβεία, η οποία εμφανίζεται ή καθυστερεί με μη φυσιολογική σειρά.
 • συνθετικά διεγερτικά- Με τακτική χρήση προκαλούν αγγειοδιαστολή και αυξημένη ροή αίματος, που μπορεί έμμεσα να συμβάλει στη διόγκωση του φαλλού.

Άμεσα φάρμακα με τη μορφή δισκίων, με τα οποία μπορείτε να μεγαλώσετε προσωρινά ή μόνιμα ένα μέλος, δεν παρέχονται από το φάρμακο.

Οι πιο αποτελεσματικές κρέμες και τζελ

Το φθηνότερο και πιο αποτελεσματικό μέσο αυτής της αρχής δράσης είναι οι κρέμες και τα τζελ για εξωτερική χρήση. Οι φυσικές ουσίες στη σύνθεση συμβάλλουν στην επέκταση των ιστών, καθώς και στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος. Συμβατικά, μπορούν να χωριστούν σε 3 ομάδες:

 1. Αλοιφές ταχείας δράσης- Εφαρμόζονται αμέσως πριν τη σεξουαλική επαφή και υπόσχονται μερικά εκατοστά παραπάνω εάν χρησιμοποιούνται τακτικά, αλλά πιο προσωρινά για μικρό χρονικό διάστημα.
 2. βοηθητικές αλοιφές- Προορίζονται για μασάζ και διάφορες τεχνικές άσκησης που περιγράφηκαν προηγουμένως, διαφορετικά δεν χρειάζεται να περιμένετε για το αποτέλεσμα.
 3. Τζελ για την ανάπτυξη του πέους- Εάν παίρνετε τέτοια φάρμακα για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες, συνδυάζοντάς τα με δίαιτα, μασάζ και ασκήσεις, το αποτέλεσμα θα παραμείνει για πάντα.

Συμπληρώματα διατροφής για την ανάπτυξη του πέους

Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε φάρμακα για τη διεύρυνση του πέους με τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής. Πρόκειται για αποκλειστικά φυσικά παρασκευάσματα με βάση φυτικά συστατικά. Η αρχή λειτουργίας είναι η εξής:

 • διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος.
 • αύξηση της ροής του αίματος στα σπηλαιώδη και σπογγώδη σώματα.
 • συμβάλλουν στην αύξηση της ισχύος, της λίμπιντο και της στύσης.
 • Διεγείρετε την παραγωγή τεστοστερόνης με φυσικό τρόπο.

για να βοηθήσει τους επεκτατές

Το extender είναι μια σύγχρονη συσκευή που είναι πολύ δημοφιλής στους άνδρες που θέλουν να μεγεθύνουν το πέος τους στο σπίτι και να αλλάξουν μήκος και διάμετρο.

Τέτοιες συσκευές χωρίζονται σε κενό, ταινία και βρόχο. Τα τελευταία είναι φθηνά αλλά λιγότερο βολικά στη χρήση. Οι τύποι συσκευών που αναφέρονται είναι αμφίπλευροι σταθεροποιητές: η μία στηρίζεται στο ηβικό οστό, η άλλη στερεώνει το σώμα του πέους και της κεφαλής. Υπάρχουν ειδικά ελατήρια στα πλαϊνά του πέους που επιτρέπουν κινήσεις έλξης. Μια τέτοια συσκευή δρα στη φυσική ικανότητα του πέους να αλλάζει και να αυξάνεται υπό την επίδραση της σωματικής δύναμης. Η τακτική χρήση του εγγυάται την αποτελεσματική μεγέθυνση του πέους μετά από μερικές εβδομάδες από την έναρξη της χρήσης.

προέκταση πέους

Δημοφιλείς μέθοδοι και μέσα

Η παραδοσιακή ιατρική έχει επίσης διάφορους τρόπους αύξησης του μεγέθους του πέους επιταχύνοντας τη ροή του αίματος, αυξάνοντας την ελαστικότητα των ιστών και γενικά τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

Μέσα χρησιμοποιούνται εσωτερικά, αυτά είναι διάφορα αφεψήματα και αφεψήματα, και εξωτερικά με τη μορφή αλοιφών, τριψίματος κλπ. Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει επίσης η ανάπτυξη του φαλλού με τη βοήθεια του μελιού.

αφεψήματα και αφεψήματα

Ένα τεράστιο μέλος του γρασιδιού δεν είναι εγγυημένο, αλλά είναι ασφαλές και ωφέλιμο για ολόκληρο το ουρογεννητικό σύστημα και την υγεία. Ποια φυτά είναι κατάλληλα:

 • ρίζα τζίνσενγκ?
 • Parsely?
 • Σέλινο;
 • Κολίανδρο;
 • φρούτα κράταιγου?
 • Θυμάρι;
 • τριανταφυλλιές κ. λπ.

Οι παρακάτω συνταγές δίνουν καλά αποτελέσματα:

 1. λευκάγκαθα. Τα φύλλα, τα άνθη, τα φρούτα και οι ρίζες αποξηραίνονται, συνθλίβονται, μια κουταλιά της σούπας μείγμα παρασκευάζεται σε δύο ποτήρια βραστό νερό. Το ποτό επιμένει και στη συνέχεια λαμβάνεται αντί για τσάι για τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες.
 2. θυμάρι. Το ξηρό ψιλοκομμένο γρασίδι παρασκευάζεται σε βραστό νερό, επιμένει και λαμβάνεται από το στόμα δύο φορές την ημέρα μετά τα γεύματα.
 3. ο καρπός του σκύλου τριαντάφυλλο. Στεγνώστε, ρίξτε βραστό νερό σε ένα θερμός και αφήστε το όλο το βράδυ. Πίνετε αντί για τσάι για τουλάχιστον 1 μήνα.

Ο πιο εύκολος τρόποςπώς να ενισχύσετε μια στύση, να προκαλέσετε διεύρυνση του πέους, να χτίσετε μια σεξουαλική ζωή - να παίρνετε τακτικά ένα βάμμα από ρίζα ginseng στο φαρμακείο.

Συνταγές για φάρμακα για εξωτερική χρήση

Ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε εύκολα και οικονομικά το μήκος και τον όγκο είναι να χρησιμοποιήσετε σπιτικές αλοιφές. Αυτή η τεχνική είναι συμβατή με αυτή για τη λήψη αφεψημάτων και αφεψημάτων εσωτερικά. Η πιο αποτελεσματική αλοιφή παρασκευάζεται σε αποξηραμένες βδέλλες, η ακόλουθη σύνθεση περιλαμβάνεται στη συνταγή:

 • ξερές βδέλλες 100 γραμμάρια?
 • αρνίσιο λίπος λιωμένο 200 γρ.

Τα συστατικά αναμειγνύονται καλά και στη συνέχεια τρίβονται σε καθαρό και στεγνό δέρμα πριν τον ύπνο.

συνταγές με μέλι

Το μέλι περιέχει όχι μόνο πολύτιμες βιταμίνες, αλλά και διεγερτικά που είναι ευεργετικά για το αναπαραγωγικό σύστημα. Το πιο χρήσιμο είναι το μέλι που λαμβάνεται από τα άνθη της μαντζουράνας, του γιασεμιού και των ορχιδέων. Υπάρχουν πολλές συνταγές που χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν:

 1. Παίρνετε 0, 5 λίτρο νερό, προσθέτετε μια κουταλιά τζίντζερ, βράζετε μέχρι να πάρει βράση, αφαιρείτε και διαλύετε μια κουταλιά μέλι. Το παγωμένο ελιξίριο πίνεται με μικρές γουλιές.
 2. Το μέλι αλέθεται με ψιλοκομμένα καρύδια σε αναλογία 1: 1 και λαμβάνεται πριν τον ύπνο.
 3. 100 γραμμάρια φουντούκια και 1 κομμάτι καρύδι θρυμματίζονται, προστίθενται 50 γραμμάρια στα συστατικά. Το Rhodiola rosea και τα τριαντάφυλλα σε σύσταση σκόνης, καθώς και ένας ψιλοκομμένος βολβός σκόρδου. Στο μείγμα προστίθεται 1 κιλό μέλι, η πάστα φυλάσσεται στο ψυγείο και λαμβάνεται καθημερινά σε μια κουταλιά της σούπας.

ανθρακούχο νερό

Είναι γνωστό ότι η σόδα μπορεί επίσης να συμβάλει έμμεσα στην ανάπτυξη του πέους, καθώς προκαλεί αραίωση του αίματος και επιτάχυνση της ροής του αίματος. Εξαιτίας αυτού του αποτελέσματος, οι άνδρες παίρνουν το προϊόν με νερό ή το τρίβουν στα οικεία τους όργανα. Στην πραγματικότητα, η σόδα έχει μια προσωρινή και ασήμαντη επίδραση και το πιο σημαντικό, έχει αντενδείξεις και παρενέργειες. Επομένως, η σκοπιμότητα μιας τέτοιας τεχνικής είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Έχουμε ένα ξεχωριστό άρθρο για τη σόδα για τη μεγέθυνση του πέους, σας προτείνουμε να το διαβάσετε και να μην επιδοθείτε στη σόδα!

Συσκευές για μεγέθυνση πέους

Η υψηλή αποτελεσματικότητα στη βελτίωση των παραμέτρων της ανδρικής αξιοπρέπειας φαίνεται από ειδικές συσκευές - αντλίες κενού και νερού που αυξάνουν την αρτηριακή πίεση και το τέντωμα των ιστών, καθώς και διαλυτικά που κυριολεκτικά τεντώνουν, σχηματίζοντας έναν μακρύ φαλλό.

αντλίες κενού

Με τη βοήθεια μιας αντλίας κενού, ασκείται πίεση στο αναπαραγωγικό όργανο, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη ροή αίματος στον στυτικό ιστό. Αρχικά, μια τέτοια συσκευή προκάλεσε στύση όταν υπήρχαν προβλήματα με αυτήν. Πρέπει να σημειωθεί ότι η προσεκτική, αλλά τακτική χρήση της αντλίας υπόσχεται τέντωμα των ιστών και αύξηση του μήκους και του πάχους του οργάνου.

αντλίες νερού

Στην προηγούμενη έκδοση, εάν το όργανο τοποθετούνταν σε ένα άδειο μπουκάλι για να το πιέσουν, η αντλία νερού θα γεμίσει με υγρό. Ως αποτέλεσμα, το εγκεφαλικό είναι πιστό και ήπιο, αποφεύγονται τραυματισμοί και μώλωπες.

Πότε είναι σημαντικό να σκεφτείτε σοβαρά το πρόβλημα;

Σκεφτόμαστε σοβαρά τη μεγέθυνση του πέους χρησιμοποιώντας λαϊκές μεθόδους, και όχι μόνο οι ιδιοκτήτες του λεγόμενου μικροπέους, το μήκος του οποίου δεν υπερβαίνει τα 10 εκατοστά. Με τους δείκτες μέσου μήκους, το πρόβλημα της έλλειψης μεγέθους πέους είναι πιο ψυχολογικό, γιατί στην πραγματικότητα και οι δύο σύντροφοι μπορούν να βιώσουν υψηλή σεξουαλική ευχαρίστηση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πολύ καλύτερο να διαφοροποιήσετε τη σεξουαλική σας ζωή και να περιοριστείτε σε προληπτικές μεθόδους.

λειτουργία

Μόνο η χειρουργική επέμβαση υπόσχεται εγγυημένο αποτέλεσμα, αλλά η χειρουργική επέμβαση γίνεται μόνο όταν υπάρχει ισχυρή ένδειξη. Επιπλέον, το ιατρείο προσφέρει διάφορους τύπους επεμβάσεων:

 • φαλλοπρόσθεση;
 • Συνδεσμοτομή;
 • ενέσεις υαλουρονικού οξέος?
 • μεταμόσχευση μυών?
 • εμφυτεύματα σιλικόνης.

Περίληψη: Οι ασφαλέστερες μέθοδοι

Είναι καλύτερα να εργαστείτε για την αυτοβελτίωση χρησιμοποιώντας απλές, φθηνές και ασφαλείς μεθόδους. Δημιουργήστε ένα σχέδιο εκπαίδευσης και μαθήματος που περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 • Διατροφή;
 • τακτική άσκηση και αυνανισμός.
 • αυτο-μασάζ?
 • Λήψη αφεψημάτων και βαμμάτων, εφαρμογή σπιτικών αλοιφών.

Εάν τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο αισθητά, μπορείτε να δοκιμάσετε λιπαντικά και συμπληρώματα για τη διεύρυνση του πέους. Συσκευές όπως αντλίες και προέκταση χρησιμοποιούνται καλύτερα μόνο ως έσχατη λύση, καθώς είναι τραυματικές. Τα ακροφύσια είναι κατάλληλα για όσους θέλουν να προσθέσουν μερικά εκατοστά στον εαυτό τους μόνο για να βελτιώσουν την ποιότητα του σεξ. Ωστόσο, οι επεμβάσεις επιτρέπονται εάν υπάρχει ιατρική ένδειξη.