Πώς και πώς να μεγεθύνετε το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση, κρέμες και άλλες χημικές ουσίες

Γυναίκα έκπληκτη από το μέγεθος της ουράς ενός άνδρα

Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να βρείτε το δρόμο σας για ένα υγιές, μεγάλο πέος και πώς να μεγεθύνετε το πέος σας.

Ωστόσο, θα θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε ότι οι συντηρητικές τεχνικές απαιτούν πολλή υπομονή. Χωρίς να περιμένετε ένα άμεσο αποτέλεσμα, περισσότερο από το 90% των αρχάριων πηδούν από τις τεχνικές αύξησης.

Όταν επιλέγετε ένα κατάλληλο μονοπάτι, λάβετε υπόψη την κατάσταση του δικού σας μέλους. Οι σύντομες, σύντομες προπονήσεις είναι μια υπέροχη αρχή. Καθώς προχωράτε, έχετε χρόνο να αυξήσετε την ένταση και να ξεκινήσετε δωρεάν πειράματα.

Γιατί οι άνδρες είναι φυσικά μικροί

Μιλήσαμε με έναν σεξολόγο για αυτό. Ο γκουρού των σεξουαλικών σχέσεων δήλωσε ότι το 99% των ανδρών που ήταν δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του σώματός τους έκαναν φετίχ ακόμη και ένα απλό γεγονός: η γυναίκα έφυγε. Στο πλαίσιο των αποτυχημένων σχέσεων, το συγκρότημα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, εμφανίζονται σωματικές και ψυχικές παθήσεις.

Γιατί ένα μικρό πέος είναι πρόβλημα για τους άνδρες:

 • Το ανεπαρκές μέγεθος θεωρείται ως ένδειξη ανωριμότητας. Ένα μεγάλο πέος σχετίζεται με την κυριαρχία.
 • Αυτό οδηγεί σε ένα μπουκέτο συμπλεγμάτων, ασυνείδητων φόβων, ειδικά στο πλαίσιο όλων των πιθανών συγκρίσεων στο μπάνιο των ανδρών.
 • Προβλήματα με το σεξ - ο φαλλός «πέφτει συχνά», υπάρχουν περιορισμοί στη στάση του σώματος.
 • Υπάρχουν ισχυροί μύθοι ότι η ευχαρίστηση του συντρόφου σχετίζεται άμεσα με το μέγεθος.
μικρό μέγεθος πέους

Χωρίς χειρουργική επέμβαση

Οι μη χειρουργικές τεχνικές περιλαμβάνουν χειροκίνητες τεχνικές, φαρμακολογική υποστήριξη, μασάζ, πηκτές και κρέμες.

Χημεία και φάρμακα

Οι κρέμες, οι αλοιφές, οι γέλες χαρακτηρίζονται από τοπικό ερεθιστικό αποτέλεσμα. Έχουν θετική επίδραση στη λίμπιντο, αυξάνουν τη στύση. Υπάρχουν φάρμακα που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά σε κλινικές μελέτες.

Στην πραγματικότητα, βελτιώνουν την τοπική κυκλοφορία του αίματος και αυξάνουν την ελαστικότητα του corpora cavernosa. Ωστόσο, τέτοια φάρμακα λειτουργούν μόνο σε συνδυασμό με μηχανικό στρες.

Στοματικά μη ορμονικά φάρμακα

Κανένας χημικός δεν έχει αναπτύξει ποτέ χάπια που επηρεάζουν την ανάπτυξη του πέους. Αυτό έχει αναγνωριστεί επίσημα από μια γνωστή εταιρεία. Τα μέσα μεγέθυνσης του πέους αντιμετωπίζουν τέλεια τη βελτίωση της ποιότητας των στύσεων και της κυκλοφορίας του αίματος. Αυτό δημιουργεί μια υποκειμενική οπτική αίσθηση ότι οι διαστάσεις του οργάνου έχουν αυξηθεί.

Τζελκίνγκ

Μια συνήθως διαθέσιμη τεχνική που αντλεί μεγάλη ποσότητα αίματος στο βαρέλι. Το Jelq αυξάνει την εσωτερική αρτηριακή πίεση, οδηγεί σε ελεγχόμενο σχηματισμό μικροκράτησης και βλάβης.

Το αποτέλεσμα είναι μια αύξηση στην περιφέρεια, το μήκος ή και τα δύο. Το μπόνους αυξάνει την αντοχή, τη στύση, οι ορμόνες διεγείρονται. Όταν ηρεμεί, οι ιστοί του πέους αναρρώνουν γρήγορα

Flexion jelqing για μεγέθυνση του πέους

Το Jelq μπορεί να είναι στεγνό ή βρεγμένο, στην τελευταία περίπτωση απαιτείται λίπανση. Η τεχνική περιλαμβάνει διεξοδική προθέρμανση πριν και μετά το σετ. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να χαλαρώσετε το χιτώνα και να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού.

Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον βαθμό της στύσης που διατηρείται:

 • 40-60% - διάρκεια εργασίας
 • 80% και περισσότερο - εργάζεστε στο εύρος (μόνο για προχωρημένους χρήστες στο NUP).

τέντωμα

Τα τεντώματα δίνουν μήκος, περίμετρο, διεύρυνση κεφαλής. Οι περισσότερες τεχνικές γίνονται με το χέρι, αλλά μερικές φορές εμπλέκονται εργαλεία. Πριν από την άσκηση, πρέπει να ζεσταθείτε με τουλάχιστον ζεστό ντους.

Όλες οι μέθοδοι εργασίας:

 • χειροκίνητο τέντωμα
 • jai, bts;
 • παχουλή κάμψη
 • sadsak κρυψίνους;
 • A, V - τέντωμα (άμεσο, πίσω, με βοηθό).
 • Yuli (συμπεριλαμβανομένου του Extreme, No. 3);
 • Σπασμός.
Μασάζ μεγέθυνσης πέους

μασάζ

Οι τεχνικές μασάζ θεραπεύουν τον προστάτη, δημιουργούν σεξουαλικό δυναμικό, αυξάνουν την ελαστικότητα του ιστού, την ικανότητά του να τεντώνεται και να μεγαλώνει. Το μασάζ μπορεί να γίνει έως και 100 φορές την ημέρα με ζεστά, στεγνά χέρια.

Αρκετές ισχυρές τεχνικές:

 • Τάο τεχνική για το κεφάλι- Τα δάχτυλα πιάνουν το πέος από τη ρίζα. Το αίμα αποστάζεται προς τα πάνω με ευαίσθητη πίεση. Το κεφάλι πιέζεται εναλλάξ και χαλαρώνει. Το σετ διαρκεί 10 λεπτά.
 • Τράβηγμα δύναμης- Το κεφάλι στερεώνεται με τα δάχτυλα, τεντώνοντας προς τα κάτω. Σε μία προσέγγιση, 5-6 τεντώματα γίνονται 4-5 φορές την ημέρα.
 • Θιβετιανό μασάζ- Η τεχνική διεγείρει το όσχεο και τον κορμό. Μετά από ένα ζεστό ντους, το όσχεο συμπιέζεται απαλά και τρίβεται σε κυκλικές κινήσεις για 4-5 λεπτά. Στη συνέχεια ανεβαίνουν στον κορμό - επεξεργάζεται με ελαφρές κινήσεις πίεσης από τη ρίζα προς το κεφάλι.
 • Τεχνική τρίψιμο ινδικής χελώνας- Η βάση της κεφαλής στερεώνεται με το δείκτη και τα μεσαία δάχτυλα. Το άκρο τρίβεται με τον αντίχειρα. Ενθαρρύνεται η ελαφριά πίεση.

Χωρίς κρέμες, αλοιφές, τζελ, δισκία ή άλλα φάρμακα

Εάν μισείτε χάπια ή τζελ, θα σας δείξουμε πώς να πάτε με τον άλλο τρόπο.

Χειρουργική επέκταση πέους

Χειρουργική επέμβαση

Μια επέμβαση βοηθά με συγγενείς, επίκτητες ανωμαλίες και ελαττώματα και χρησιμοποιείται για τη διόρθωση αισθητικών προβλημάτων.

Εδώ είναι όλα όσα μπορεί να κάνει ένας καλός γιατρός:

 • Επέκταση - ligamentotomy (αφαίρεση του υποστηρικτικού συνδέσμου). Θα χρειαστεί να φορέσετε επέκταση μετά την επέμβαση. Το αποτέλεσμα είναι 2, 5 ίντσες συν?
 • Πάχυνση - συμβαίνει μέσω μεταμόσχευσης μυϊκού πτερυγίου, εγκατάστασης εμφυτευμάτων γέλης ή υποδόριου λίπους του ασθενούς (λιποπλήρωση). Το αποτέλεσμα είναι μια αύξηση από 0, 5 σε 2 cm.
 • συνδυασμένη προσέγγιση - ένας συνδυασμός πολλών από τις αναφερόμενες τεχνικές.

Ενέσεις

Ενέσεις υαλουρονικού οξέος για μεγέθυνση πέους

Ο ασφαλέστερος και πιο ελπιδοφόρος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ενέσεις υαλουρονικού οξέος.

Η μέθοδος χρησιμοποιείται για τη μεγέθυνση της κεφαλής και του κορμού.

Τα γεμιστικά εισάγονται στο κάτω τρίτο της κεφαλής κατά μήκος της στεφανιαίας αυλάκωσης.

Όταν το χαλινάρι πρέπει να ρυθμιστεί, το πήκτωμα αντλείται στους μαλακούς ιστούς κάτω από το χαλινάρι.

Η μέθοδος έχει μια γρήγορη περίοδο ανάκαμψης, τοπική αναισθησία. Ωστόσο, το υαλουρονικό οξύ θα διαλυθεί και η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

Φαλλοπλαστική

Η φαλλοπλαστική διορθώνει την εμφάνιση του πέους για την εξάλειψη των επίκτητων ή συγγενών παραμορφώσεων, ανωμαλιών και δυσλειτουργιών.

Τύποι διόρθωσης:

 • Σάλπιγγες- συνταγογραφείται για μη αναστρέψιμες στυτικές διαταραχές, συνεπάγεται τη χρήση φουσκωτών πλαστικών προθέσεων ·
 • επανορθωτική φαλλοπλαστική- πλήρης ή μερική αποκατάσταση του φαλλού με μυοδερμικά πτερύγια.

Επέκταση

Επέκταση διεύρυνσης πέους

Αυτό το πράγμα μπορεί να τεντώσει τον φαλλό. Φοριέται για αρκετές ώρες την ημέρα και σταδιακά αυξάνει το μέγεθος των αλτήρων.

Η κύρια ανάπτυξη κατευθύνεται στο μήκος, η διάμετρος του κορμού αυξάνεται ελαφρώς.

Οι επεκτάσεις είναι μηχανικές ή κενού.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν συσκευές κενού λόγω της αόρατης και ευκολίας τους

αντλία νερού

Όλες οι ηλεκτρικές σκούπες είναι διατεταγμένες με την ίδια αρχή. Το πέος τοποθετείται σε ένα έμβολο της αντλίας και η βάση πιέζεται στο ηβικό οστό. Όταν εκκενώνεται ο αέρας, δημιουργείται αρνητική πίεση. Μια ισχυρή ροή αίματος πηγαίνει στον φαλλό.

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε τη διάμετρο και το μήκος. Το μπόνους βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη στύση. Για να πάρετε όλα τα κουλούρια, πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τη μεθοδολογία και να επιλέξετε σωστά το μέγεθος του εμβόλου. Διαφορετικά, η υπερβολική πίεση θα οδηγήσει σε τραυματισμό και η ανεπαρκής πίεση δεν θα λειτουργήσει.

Ποιες διαθέσιμες μέθοδοι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε;

Υπάρχουν πολλές συσκευές NUP που το κάνουν μόνοι σας και χρησιμοποιούνται στην προπόνηση για να αυξήσουν το ύψος του φαλλού.

σπιτική αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Εδώ είναι όλα τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας:

 • Βάρη, μπλοκ, βάρη πέους- Όλα αυτά καθιστούν δυνατή την ανάρτηση υψηλής ποιότητας για τέντωμα του κελύφους και των συνδέσμων.
 • Μηχανή Jelq- χειροκίνητη συσκευή αρμέγματος ενός στοιχείου σύμφωνα με την αρχή της μηχανής συμπίεσης. Διευκολύνει την προπόνηση, ανακουφίζει την ένταση στα χέρια.
 • Barbell για κατασκευή πέους- αυξάνει τη γωνία στύσης, εκπαιδεύει τον σύνδεσμο ·
 • Έμβολο για άντληση- διεγείρει την ανάπτυξη του τριχοειδούς δικτύου, μια απότομη αύξηση του μήκους και του πάχους ·
 • Σφιγκτήρες για αγκύλες- χρησιμοποιείται για να πάρει ένα ογκώδες, παχύ πέος σε ήρεμη κατάσταση.
 • Δαχτυλίδια λάσο και φαλλού- Βοηθητικά όργανα που χρησιμοποιούνται μετά από βασικές αγγειακές τεχνικές. Ο στόχος είναι να συνεχίσετε την παθητική προπόνηση και να στηρίξετε το πέος σε πρησμένη και επιμήκη κατάσταση.

συμπέρασμα

Οι ειδικοί προτείνουν τη διεύρυνση του φαλλού με συντηρητικά προγράμματα. Είναι καλύτερα να αφήσετε το έργο των χειρουργών των γεννητικών οργάνων για να επιλύσετε τόσο σοβαρά προβλήματα όπως η νόσος του Peyronie, το μικροπενίο, η απώλεια οργάνων μετά από ασθένεια και τραυματισμό.