Συμβουλές για τη μεγέθυνση πέους: Πού να τα βρείτε και πώς να τα χρησιμοποιήσετε

Ο μεγεθυντής πέους συγκρίνεται με προφυλακτικό

Το μέγεθος του πέους έχει γοητεύσει τους άνδρες από την αρχαιότητα. Η επιβεβαίωση είναι ένα ενδιαφέρον εύρημα - ένα τεχνητό πέος που δημιουργήθηκε πριν από περίπου 28 χιλιάδες χρόνια. Σήμερα αυτή η τεχνική έχει πάρει άλλη κλίμακα, μιλάμε για ειδικά εξαρτήματα για στιγμιαία μεγέθυνση. Από όλες τις υπάρχουσες τεχνικές (ασκήσεις, προετοιμασίες, μασάζ, επεμβάσεις), διαφέρουν προσωρινά, αλλά με τον πιο απλό τρόπο. Σε ποιους τύπους ακροφυσίων για μεγέθυνση πέους χωρίζονται ανά υλικά κατασκευής, ανακούφιση και λειτουργικότητα, οι κανόνες επιλογής περιγράφονται παρακάτω. Θα δοθούν επίσης οδηγίες για το πώς να φτιάξετε ένα ακροφύσιο με τα χέρια σας και από τι.

Η αρχή της λειτουργίας των πίδακες για το πέος

Το ακροφύσιο μεγέθυνσης πέους είναι μια τεχνητή συσκευή που μιμείται το σχήμα του ανδρικού γεννητικού οργάνου. Πριν εξετάσουμε τους τύπους και τους κανόνες επιλογής, θα ασχοληθούμε με τον επιδιωκόμενο σκοπό, για ποιον και γιατί χρειάζονται.

Σε ποιον:

 • ένας άνδρας δυσαρεστημένος με το μέγεθος, το σχήμα και τις δυνατότητες του πέους.
 • Ζευγάρια που δεν έχουν ποικιλία στην οικεία ζωή.

Ξεκινώντας από το σκοπό, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί χρειάζονται ακροφύσια:

 • προσαρμόστε γρήγορα και εύκολα το μέγεθος και το σχήμα του φαλλού.
 • αλλάξτε την ανακούφιση του πέους.
 • ενδυνάμωση, παράταση της στύσης.
 • παρατείνετε τη σεξουαλική επαφή.
 • Βελτιώστε τις αισθήσεις του σεξ.
 • Δώστε ποικιλία στις στενές σχέσεις.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα στην πώληση, τα οποία, εκτός από την κύρια λειτουργία, ενισχύουν τις αισθήσεις ενός άνδρα και μιας γυναίκας κατά τη σεξουαλική επαφή.

Αυτός είναι ένας απλός, φθηνός, ακίνδυνος τρόπος σε σύγκριση με διάφορες συσκευές, ασκήσεις, μασάζ για μεγέθυνση πέους.

Τα αποτελέσματα της χρήσης της συσκευής

Τα προέκταση πέους έχουν συγκριθεί με προφυλακτικά, αλλά με προέκταση στο τέλος.Αυτό είναι ένα είδος συνέχειας του πέους και του κεφαλιού, η εύλογη μίμησή τους.

Με τη βοήθεια της συσκευής υπάρχει η ευκαιρία να αυξηθεί ο κορμός κατά άλλα 2-5 cm, αν και μεγάλα μοντέλα με αύξηση έως και 8-10 cm μπορούν να βρεθούν στην πώληση.

Ταυτόχρονα, κατά τη σεξουαλική επαφή, ένας άνδρας βιώνει περίπου τις ίδιες αισθήσεις όπως κατά τη σεξουαλική επαφή με ένα προφυλακτικό. Και εδώΗ οικειότητα φέρνει περισσότερη ευχαρίστηση στον σύντροφο λόγω της πάχυνσης και επιμήκυνσης του πέους, αλλαγές στην ανακούφισή του.

Εάν επιλέξετε μοντέλα με δόνηση, τότε οι αισθήσεις και για τα δύο θα γίνουν πιο φωτεινές.

Τύποι μεγεθυντικών πέους

Μπορείτε να εξετάσετε διαφορετικούς τύπους ακροφυσίων μεγέθυνσης πέους σε ένα οικείο κατάστημα. Μπορεί να είναι αρκετές δεκάδες προϊόντα για κάθε γούστο. Αρχικά αποφασίστε αν προτιμάτε ανοιχτό ή κλειστό μοντέλο.Τα πρώτα έχουν σχεδιαστεί για να πυκνώνουν το πέος, τα δεύτερα διευρύνουν τη διάμετρο και το μήκος του οργάνου, ενώ χρησιμεύουν και ως δεξαμενή για το σπέρμα.

Επίσης, τα ακροφύσια ταξινομούνται σύμφωνα με διάφορα χαρακτηριστικά:

 • υλικά χειροτεχνίας?
 • τοπογραφία επιφανείας;
 • παρουσία ή απουσία κραδασμών.

υλικό παραγωγής

Η πιο σημαντική παράμετρος με την οποία πρέπει να επιλέξετε ένα ακροφύσιο είναι τα υλικά κατασκευής του.Η ελαστικότητα, η ανθεκτικότητα της συσκευής, η άνεση ενός άνδρα, οι αισθήσεις μιας γυναίκας εξαρτώνται από αυτά.Τα μοντέλα που κατασκευάζονται για βιομηχανικούς σκοπούς αποτελούνται από:

 1. cyberskin- Αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό υλικό του ανθρώπινου δέρματος. Αγγίζοντας το δέρμα, το Cyberskin παίρνει γρήγορα τη θερμοκρασία του και τη διατηρεί καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης. Τα συναισθήματα κατά τη σεξουαλική επαφή είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά. Μείον - το υλικό είναι ευαίσθητο, ευάλωτο, απαιτεί πολλή φροντίδα και συντήρηση και αποθηκεύεται σε θήκη.
 2. σιλικόνη- Ιατρικής ποιότητας, υποαλλεργικό υλικό από το οποίο κατασκευάζεται το 90% των οικείων παιχνιδιών και συσκευών. Διαφέρει σε ευελιξία, ελαστικότητα, ανθεκτικότητα. Η σιλικόνη παίρνει εύκολα το σχήμα του πέους, στο τέλος επιστρέφει στο αρχικό της σχήμα. Συμβατό με αντισυλληπτικά και παιχνίδια από οποιοδήποτε υλικό. Μείον - η σιλικόνη καταστρέφεται κάτω από το υπεριώδες φως, χρειάζεται απλώς λίπανση με βάση το νερό.
 3. PVC- το πιο δημοφιλές υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα σεξουαλικά παιχνίδια, οι δονητές. Είναι καλό γιατί παίρνει γρήγορα το σχήμα του σώματος λόγω της ελαστικότητάς του, συμβατό με λιπαντικά κάθε βάσης, ισχυρό και ανθεκτικό. Ανεπιτήδευτο σε φροντίδα και συντήρηση, λειτουργία.
 4. καουτσούκ- ειδικό υλικό με βελτιωμένες θερμοπλαστικές ιδιότητες. Ευχάριστο στην αφή, βολικό στη χρήση. Το καουτσούκ παίρνει και κρατά το επιθυμητό σχήμα. Τις περισσότερες φορές, τα ακροφύσια από καουτσούκ συμπληρώνονται με ανακουφιστικές αιχμές για μια συγκίνηση. Δεν προκαλούν ερεθισμούς, δεν τρίβονται, αλλά απαιτούν φροντίδα με μη επιθετικά προϊόντα, ειδικά καθαριστικά για οικεία.
 5. πλαστική ύλη- το πιο ανθεκτικό υλικό λόγω της πυκνότητάς του. Για να του δώσετε ελαστικότητα και απαλότητα, υπάρχουν ειδικά πρόσθετα. Τα ακροφύσια άτυπων σχημάτων και μεγεθών είναι κατασκευασμένα από πλαστικό.

επιφανειακό ανάγλυφο

Οι πίδακες ανακούφισης για τη διεύρυνση του πέους είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και σχετικοί. Η επιφάνειά του χαρακτηρίζεται από ένα ειδικό ανάγλυφο που έχει αποτέλεσμα μασάζ στα τοιχώματα του κόλπου της γυναίκας. Ορισμένα μοντέλα είναι τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, επομένως είναι άνετο και για τους δύο συνεργάτες.Το κύριο καθήκον τους δεν είναι τόσο να χτίσουν ένα πέος όσο να παρέχουν νέες, ζωντανές αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σύμφωνα με το ανάγλυφο, τα ακροφύσια είναι:

 • με αιχμές- οι συσκευές καλύπτονται εν μέρει ή πλήρως με αιχμές, μπορεί να είναι διαφορετικών μεγεθών και πυκνοτήτων.
 • με σπυράκια– Τα υλικά εξωτερικά ή/και εσωτερικά συμπληρώνονται με μπάλες διαφορετικού ύψους, μήκους, πυκνότητας, μπορούν να τακτοποιηθούν με τη μορφή σχεδίων για την αισθητική της συσκευής.
 • με μουστάκι- στην περιοχή του κεφαλιού ή σε ολόκληρη την περιοχή του ακροφυσίου υπάρχουν κεραίες διαφορετικού πάχους και μήκους για να προσφέρουν σε μια γυναίκα μέγιστη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ.
 • τρισδιάστατο ανάγλυφο- ενδιαφέροντα μοντέλα ακροφυσίων, που χαρακτηρίζονται από τρισδιάστατο μοτίβο στην επιφάνεια και στο εσωτερικό, για να προσφέρουν τη μέγιστη ευχαρίστηση στους συνεργάτες.
 • με παϊδάκια- Η ραβδωτή επιφάνεια ενισχύει τις αισθήσεις κάνοντας μασάζ στα τοιχώματα του κόλπου, οι νευρώσεις μπορεί να είναι διαμήκεις ή εγκάρσιες, διαφορετικού πλάτους και ύψους.

Η θέση κάθε τύπου ανάγλυφου μπορεί να είναι διαφορετική - ανεβαίνουν κατά μήκος του κορμού ή τεντώνονται κατά μήκος της επιφάνειας με ανοιχτές περιοχές. Στη δεύτερη περίπτωση, η σωματική επαφή προορίζεται για ρεαλιστικές αισθήσεις.

δόνηση

Ένας άλλος τρέχων τύπος ακροφυσίου είναι η επιλογή με δονητή.Έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τις αισθήσεις μιας γυναίκας.Κατά κανόνα, το ταλαντευόμενο στοιχείο βρίσκεται στη βάση της συσκευής ή στην κορυφή της. Πρόσφατα, οι κατασκευαστές άρχισαν να παράγουν νέα βελτιωμένα μοντέλα, στα οποία υπάρχουν κραδασμοί σε όλη την επιφάνεια.

Δονούμενο ακροφύσιο - διευρύνει το πέος και δίνει ευχαρίστηση στον σύντροφο

Εκτός από τον εντοπισμό του δονούμενου στοιχείου, τέτοιες συσκευές διαφέρουν στον αριθμό των τρόπων ταχύτητας. Οι ισχυρότερες αισθήσεις διέγερσης θα πρέπει να αναμένονται από τη συσκευή με τον μέγιστο αριθμό. Η δόνηση μπορεί να γίνει με μπαταρίες ή συσσωρευτές.

Εάν το ακροφύσιο είναι εξοπλισμένο με σφαίρες δόνησης, αυτές μπορούν να αφαιρεθούν εάν το επιθυμείτε.

Σπιτικά τζετ μεγέθυνσης πέους

Εάν δεν είναι δυνατό να αγοράσετε ένα ακροφύσιο, μπορείτε πάντα να το φτιάξετε μόνοι σας.Υπάρχουν πολλά υλικά και οδηγίες που μπορεί να χειριστεί ακόμα και ένας αρχάριος. Σημειώστε μερικά σημαντικά σημεία:

 1. επιλογή υλικού. Μάθετε ποια υλικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το δικό σας ακροφύσιο, δείτε τι προσφέρεται. Μια σπιτική ράβδος στάθμης μπορεί να κατασκευαστεί από καλούπι αλγινικού ή σιλικόνης, ένα καλούπι πολυουρεθάνης. Άλλα υλικά είναι λιγότερο ασφαλή και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες.
 2. Δημιουργία σχεδίου εργασίας. Προετοιμάστε εκ των προτέρων όλα τα εργαλεία και τις σέγα για να φτιάξετε ένα dildo. Θα χρειαστείτε διαφανές εύκαμπτο πλαστικό, αγορασμένο υλικό από τις παραπάνω επιλογές, ταινία ή άλλη ταινία, μεμβράνη.
 3. κατασκευή. Κόψτε ένα τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο από πλαστικό, έχοντας κατά νου το μέγεθος του μεζούρου που θέλετε. Για να προσδιορίσετε το μέγεθος, μετρήστε το μήκος και το πάχος του οργάνου με μια ταινία εκατοστών και προσθέστε όσο θέλετε για να αυξήσετε τις παραμέτρους. Τυλίξτε το φύλλο με ένα σωλήνα, στερεώστε τη σύνδεση με ταινία. Κόψτε έναν κύκλο από πλαστικό για να καλύψετε την τρύπα και στερεώστε με ταινία.
 4. να γεμίσω. Τυλίξτε το πέος με μεμβράνη έτσι ώστε το όργανο να μην έρθει σε επαφή με το υλικό με το οποίο γεμίζετε το dildo. Τώρα ρίξτε το υλικό στο πλαστικό καλούπι, τοποθετήστε το πέος σε στύση. Περιμένετε 15 λεπτά για πλήρη στερεοποίηση. Αφαιρέστε την ταινία, αφαιρέστε το πλαστικό.
 5. Αλέθω. Εάν θέλετε να προσαρμόσετε το σχήμα και το φινίρισμα του παιχνιδιού, χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι ή λειαντικά υλικά. Μπορεί να λειανθεί ή να γίνει ανάγλυφο για τέλεια απαλότητα.
υλικό γύψος σιλικόνη κερί πλαστελίνη
Πως εσύ Μπορείτε να το αγοράσετε σε κατάστημα υλικού, φαρμακείο ή σούπερ μάρκετ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαμορφώσετε το dildo στο μέγεθος που θέλετε και να περιμένετε να στεγνώσει. Τυλίξτε το πέος με μεμβράνη, κολλήστε πάνω του πλαστικό γύψο, αφήστε το να στεγνώσει. Ολοκληρώστε με γυαλόχαρτο για λείανση. Ετοιμάστε ένα πλαστικό καλούπι για να ρίξετε σιλικόνη. Στη συνέχεια, βουτήξτε τον δονητή που λιπαίνεται με λάδι (dildo) σε αυτό. Ή τυλίξτε το πέος σας με μεμβράνη για να το καλύψετε με σιλικόνη. Μπορείτε να τρίψετε με όλα τα λειαντικά υλικά. Το πιο προσιτό υλικό. Πάρτε ένα κερί από κερί, ζεστάνετε το για να λιώσει. Τοποθετήστε το στο πλαστικό καλούπι ακολουθούμενο από το τυλιγμένο πέος. Ή κολλήστε γύρω από το όργανο με μαλακό αλλά όχι υγρό κερί και περιμένετε να σκληρύνει. Προσωρινή αντικατάσταση για το τελειωμένο ακροφύσιο. Καλύψτε το πέος με πλαστελίνη, προσθέτοντας τον απαιτούμενο αριθμό εκατοστών στο μήκος και τη διάμετρο. Πριν από τη χρήση, τοποθετήστε το παιχνίδι στην κατάψυξη για να σφίξει. Ή μπορείτε να κολλήσετε ένα μολύβι σε αυτό κατά μήκος του βαρελιού πλαστελίνης για να προσθέσετε δύναμη.
πλεονεκτήματα
 • Διαθεσιμότητα
 • Εύκολο στην κατασκευή
 • ευελιξία υλικού
 • Παραλλαγή σχημάτων και μεγεθών
 • ελαστικότητα
 • Δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε μεγέθους και πάχους
 • Υποαλλεργικό
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής
 • Εύκολη αποδοχή οποιουδήποτε σχήματος
 • Συμβατό με διάφορα λιπαντικά
 • φυσικότητα
 • Διαθεσιμότητα
 • Χωρίς οικονομικό κόστος
 • Εύκολο στην προετοιμασία
 • πλαστικότητα του υλικού
Μειονεκτήματα
 • ακαμψία
 • εύθραυστο
 • Τιμή
 • Ασυμβατότητα με λιπαντικά σιλικόνης
 • εύθραυστο
 • Χαρακτηριστική μυρωδιά
 • κινδύνους αλλεργίας
 • Χάνει εύκολα το σχήμα
 • Το πάγωμα μπορεί να προκαλέσει δυσφορία λόγω του κρυολογήματος

Κανόνες για την επιλογή ενός Extender ανδρικής ηλικίας

Στην αγορά οικιακών ειδών υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις τέτοιων συσκευών για άνδρες, γεγονός που δυσκολεύει την επιλογή του μέσου αγοραστή.Είναι καλό να συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας.

Βασιστείτε σε πολλά κριτήρια:

 • στόχος- Αποφασίστε εκ των προτέρων για τι ακριβώς χρειάζεστε ένα ακροφύσιο.
 • υπάρχοντα- τι περιμένετε από τη συσκευή, αύξηση ύψους ή/και πρόσθετη διέγερση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής;
 • υλικό- μελέτη των πλεονεκτημάτων, των χαρακτηριστικών και των μειονεκτημάτων κάθε υλικού από το οποίο κατασκευάζονται τα ακροφύσια.
 • Διαστάσεις- επιλέξτε κατάλληλα κατά πόσα εκατοστά θα αυξηθεί το πέος σας χάρη σε μια τέτοια συσκευή, βρείτε την καλύτερη επιλογή που δεν πιέζει ή κρεμάει το πέος, υποχωρεί κατά τη χρήση.
 • Τιμή- Μελετήστε τον κατασκευαστή, την αρχή της εργασίας του, τη φήμη του και θυμηθείτε ότι η εξοικονόμηση σε ένα τέτοιο θέμα θα είναι παράλογη, καθώς είναι το πιο ευάλωτο όργανο.

Αγοράστε συσκευές μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα ή μέσω αξιόπιστων διαδικτυακών τοποθεσιών.

Η τιμολογιακή πολιτική των κατασκευαστών είναι διαφορετική, εξαρτάται από τη χώρα, τα υλικά και τη λειτουργικότητα της συσκευής.

Οδηγίες χρήσης

Οι κανόνες για τη χρήση των ακροφυσίων είναι απλοί, αλλά δεν μπορούν να αγνοηθούν για να μην προκαλέσετε ενόχληση στον σύντροφο ή τραυματίσετε τον δικό σας φαλλό.

 1. Πριν από τη χρήση, πλύνετε το ακροφύσιο με σαπουνόνερο και στεγνώστε το. Απαγορεύεται η χρήση λιπαντικών λαδιών, διαλυτών και βραστό νερό για να μην καταστραφεί το υλικό του προϊόντος.
 2. Εάν είστε επιρρεπείς σε αλλεργικές αντιδράσεις, επιλέξτε υποαλλεργικά υλικά. Δοκιμάστε πρώτα τη νέα συσκευή, φορέστε την για λίγα λεπτά. Εάν δεν υπάρχουν ανησυχητικά συμπτώματα (κοκκινίλες, κνησμός, κάψιμο) κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα υλικά είναι ασφαλή.
 3. Επεξεργαστείτε τη συσκευή με ταλκ στο εσωτερικό για να αποφύγετε την ολίσθηση και με λιπαντικό στο επάνω μέρος για να αποφύγετε τον τραυματισμό του κολπικού βλεννογόνου. Προηγουμένως, βεβαιωθείτε ότι η βάση λίπανσης είναι συμβατή με τα υλικά στερέωσης.
 4. Φορέστε τη συσκευή αφού έχετε επιτύχει στύση. Κάντε το με την ίδια σχεδόν τεχνική που θα κάνατε με ένα προφυλακτικό, κυλώντας από το κεφάλι μέχρι τη βάση του πέους. Εάν το ακροφύσιο είναι σφραγισμένο μέσα, αυτό το τμήμα πρέπει να βρίσκεται πάνω από τον άξονα του πέους.
 5. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή πολύ συχνά γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει τη στύση. Ο βέλτιστος χρόνος είναι έως και μισή ώρα.
 6. Στο τέλος, ξεπλύνετε το ακροφύσιο με σαπουνόνερο, φυλάξτε το στεγνό σε ειδική θήκη, κουτί ή υφασμάτινη σακούλα.

Να θυμάστε ότι το ακροφύσιο είναι ένα προσωπικό αντικείμενο. Η χρήση από άλλα άτομα δεν είναι αποδεκτή, ειδικά για κλειστούς τύπους. Διαφορετικά, η εξάπλωση λοιμώξεων και φλεγμονωδών διεργασιών δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Ανάγλυφο καπάκι μεγέθυνσης πέους για έντονη σεξουαλική εμπειρία

Βαθμολογίες ανδρών και γυναικών

 1. «Η στενή μας ζωή με τον σύζυγό μου άρχισε να ξεθωριάζει. Μονοτονία, δυσκολίες στην επίτευξη οργασμού, όλα αυτά επιδείνωσαν την κατάσταση. Μετά με συμβούλεψαν στο φόρουμ να δοκιμάσω τζετ με ανακούφιση. Ο σύζυγός μου και εγώ αγοράσαμε μερικά φθηνά μοντέλα με καρφιά και ραβδώσεις. Τώρα το φύλο μας έχει παίξει με νέα έντονα χρώματα. Μου αρέσει που η διείσδυση έχει γίνει πιο βαθιά, οι αισθήσεις είναι πιο δυνατές. Όχι άλλα προβλήματα οργασμού. "
 2. «Πάντα μου φαινόταν ότι το μέγεθος του πέους δεν ήταν αρκετό για να ικανοποιήσει την κοπέλα μου. Αποφάσισα να δοκιμάσω το ακροφύσιο, το οποίο επέκτεινε τις παραμέτρους μου κατά 3 cm σε μήκος και διάμετρο. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, πρώτον είναι πολύ άνετο και δεύτερον ο σύντροφος βρίσκεται στον έβδομο ουρανό με έκσταση. "
 3. «Η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να καλύψουμε την έλλειψη σεξ, οπότε πήγαμε στο sex shop. Αγόρασαν πολλά παιχνίδια και ένα ακροφύσιο με ανάγλυφο, αιχμές. Η ραβδωτή περιοχή μέσα μου δίνει πολλές ευχάριστες αισθήσεις, οι αιχμές στο εξωτερικό διεγείρουν τον κόλπο της γυναίκας. Αυτό το αποτέλεσμα διεγείρει περισσότερη δραστηριότητα και προσπάθεια στο κρεβάτι.
 4. «Πολύ σπάνια καταφέρνω να έχω οργασμό, έστω και μόνο για να τονώσω την κλειτορίδα. Έτσι, ο φίλος μου και εγώ αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το δονούμενο τζετ. Το αποτέλεσμα ήταν απλά εκπληκτικό, όχι μόνο το πέος έγινε πιο φαρδύ και μακρύτερο χάρη σε μια τέτοια συσκευή, αλλά και αρκετές λειτουργίες δόνησης με έφεραν σε οργασμό ξανά και ξανά.

συμπέρασμα

Διάφορα προσαρτήματα, τεχνητοί προσομοιωτές γεννητικών οργάνων και λιπαντικά απαιτούνται για να φέρουν ποικιλία και ευκρίνεια στην οικεία ζωή.Πριν προσθέσετε ένα μέλος στην επέκταση, μάθετε τι θέλει ο συνεργάτης.Μια κοινή λύση σάς επιτρέπει να επιλέξετε τις σωστές διαστάσεις και πρόσθετες λειτουργίες της συσκευής. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με το εάν μια τέτοια αγορά είναι σκόπιμη, δοκιμάστε πρώτα μια σπιτική συσκευή.