Μεγέθυνση πέους με μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα, ή διττανθρακικό νάτριο, είναι μια κοινή θεραπεία. Εκτός από τη χρήση του στη μαγειρική, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό κουζινικών σκευών, την απαλλαγή από τις καούρες κ. λπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε σφαίρα της ζωής ενός σύγχρονου ανθρώπου.

Μαγειρική σόδα για μεγέθυνση πέους

Οι μοναδικές ιδιότητες της σόδας βρήκαν την εφαρμογή τους στη μεγέθυνση του πέους. Επιπλέον, μπορείτε να επιτύχετε τα ακόλουθα εφέ με αυτό το εργαλείο:

 1. Ο καθαρισμός των γεννητικών οργάνων από παθογόνους παράγοντες συμβάλλει στη συνολική υγεία τους.
 2. Απομάκρυνση τοξινών από το σώμα.
 3. Διέγερση της παραγωγής τεστοστερόνης.
 4. Εξάλειψη φλεγμονωδών διεργασιών.
 5. Θετική επίδραση στις πρώτες εκδηλώσεις προστατίτιδας.

αντενδείξεις

Η χρήση σόδας στο εσωτερικό δεν συνιστάται για τις ακόλουθες ασθένειες:

 • γαστρικό έλκος;
 • παθολογίες του γαστρεντερικού σωλήνα, όπως η γαστρίτιδα στο χρόνιο στάδιο.
 • αυξημένη οξύτητα του στομάχου?
 • Αλλεργία στη σόδα.

Οδηγίες χρήσης

Πριν χρησιμοποιήσετε τη σόδα εξωτερικά, είναι επιτακτική ανάγκη να πραγματοποιήσετε ένα τεστ ευαισθησίας. Για να το κάνετε αυτό, προσθέστε μια μικρή ποσότητα νερού στη σόδα για να φτιάξετε ένα είδος χυλού. Η προκύπτουσα σύνθεση εφαρμόζεται στο δέρμα του πέους, μετά την οποία είναι απαραίτητο να περιμένετε περίπου μισή ώρα. Εάν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν υπάρχει ερυθρότητα ή αίσθημα καύσου, τότε δεν έχετε αλλεργία και μπορείτε να προχωρήσετε στις διαδικασίες.

θεραπείες μασάζ

Η διαδικασία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε τρία βήματα:

 1. Εκπαίδευση. Πάρτε μια μαλακή πετσέτα και μουλιάστε τη σε ζεστό νερό. Πρέπει να τυλίξετε τα γεννητικά όργανα και να τα αφήσετε σε αυτή τη μορφή για λίγα λεπτά. Αυτή η δράση είναι απαραίτητη για την ενεργοποίηση της ροής του αίματος και την αύξηση της ελαστικότητας του πέους. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται τέσσερις φορές την επόμενη μισή ώρα.
 2. Μασάζ. Αυτή η τεχνική στοχεύει στο τέντωμα του σώματος. Αυτό σας επιτρέπει να κατανέμετε ομοιόμορφα τη ροή του αίματος μέσω των φλεβών. Προηγουμένως, μια πάστα παρασκευάζεται από σόδα (η σκόνη αναμιγνύεται με μια μικρή ποσότητα νερού μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή συνοχή), η οποία στη συνέχεια τρίβεται απαλά στα γεννητικά όργανα με κινήσεις τεντώματος.
 3. Ολοκλήρωση. Μετά τη διαδικασία, πρέπει να ξαπλώσετε εντελώς χαλαροί. Δεν είναι σκόπιμο να παραλείψετε αυτή τη φάση, καθώς το σώμα μπορεί να το εκλάβει ως άγχος, το οποίο θα επηρεάσει αρνητικά την αποκατασταθείσα κυκλοφορία του αίματος.

κατάποση σόδας

Αυτή η μέθοδος μεγέθυνσης πέους με σόδα προσφέρεται για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Για παράδειγμα σε συνδυασμό με μασάζ και μπάνια. Από μόνο του, συμβάλλει μόνο στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος, αλλά δεν οδηγεί σε αισθητή αύξηση του οργάνου. Οι οδηγίες για τη λήψη σόδας στο εσωτερικό περιλαμβάνουν τη χρήση κεφαλαίων δύο φορές την ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση, η δόση θα πρέπει να αυξάνεται σταδιακά.

συμπιέζω

Η συμπίεση γίνεται ως εξής:

 1. Διαλύστε 3 κουταλάκια του γλυκού σε ένα ποτήρι νερό.
 2. Βρέχουμε ένα μικρό κομμάτι γάζας στο προκύπτον διάλυμα, μετά το οποίο πρέπει να συμπιεστεί καλά.
 3. Τυλίγουμε το πέος με έτοιμη γάζα και περιμένουμε 15 λεπτά.

λούτρο

Ένα καλό θεραπευτικό αποτέλεσμα εξασφαλίζεται από κατάλληλα προετοιμασμένα λουτρά. Η συνταγή της είναι πολύ απλή:

 1. Ρίξτε 5 λίτρα νερό σε ένα δοχείο.
 2. Προσθέστε 2 πακέτα σόδα.
 3. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο. Η προτεινόμενη θερμοκρασία είναι 37 βαθμοί.
 4. Ρίξτε το παρασκευασμένο διάλυμα σόδας στο λουτρό.
 5. Ολοκληρώστε τη διαδικασία μέσα σε 20 λεπτά.
 6. Κάντε ένα ντους αντίθεσης που αποκαθιστά την κυκλοφορία του αίματος.

Περισσότερες συνταγές για μεγέθυνση πέους με μαγειρική σόδα

Για να ενισχύσετε την επίδραση της σόδας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέλι, ελαιόλαδο και ακόμη και βάλσαμο Asterisk. Εξετάστε αυτές τις συνταγές με περισσότερες λεπτομέρειες:

 1. σόδα και ελαιόλαδο. Αυτό το μοναδικό μείγμα έχει διπλό αποτέλεσμα: αφενός, η σόδα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αφετέρου, το λάδι βελτιώνει την ελαστικότητα των ιστών. Για να πάρετε μια θεραπεία, πρέπει να πάρετε 3 κουταλιές της σούπας σόδα και ελαιόλαδο και να ανακατέψετε καλά. Η αλοιφή τρίβεται στο πέος με απαλές κινήσεις.
 2. Σόδα και βάλσαμο "Asterisk". Δεδομένου ότι αυτό το βάλσαμο περιέχει μια σειρά από χρήσιμα αιθέρια έλαια, έχει ευεργετική επίδραση στο σώμα, ομαλοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνοντας τις μεταβολικές διεργασίες. Για την παρασκευή του προϊόντος, είναι απαραίτητο να διαλυθεί η σόδα σε μικρή ποσότητα νερού μέχρι να δημιουργηθεί ένα πολτό μείγμα, μετά το οποίο θα πρέπει να προστεθεί βάλσαμο σε κάθε κουταλιά της σούπας της σύνθεσης σε μέγεθος κεφαλής σπίρτου. Η προκύπτουσα μάζα εφαρμόζεται στο περίνεο και στο πέος. Εάν παρουσιαστεί αίσθημα καύσου, το προϊόν πρέπει να ξεπλυθεί αμέσως με κρύο νερό.
 3. Σόδα και μέλι για μεγέθυνση πέους. Αν προετοιμαστεί σωστά, αποδεικνύεται ότι είναι ένα πολύ ισχυρό φάρμακο. Για να μεγεθύνετε το πέος με σόδα, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα με 0, 5 κουταλάκι του γλυκού υγρό μέλι. Το τελικό προϊόν εφαρμόζεται στα γεννητικά όργανα για λίγα λεπτά, μετά τα οποία πρέπει να ξεπλυθεί με ζεστό νερό.

Τι αποτέλεσμα μπορεί να αναμένεται

Πολλοί άνδρες που θέλουν να αυξήσουν το πέος τους ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα να περιμένουν όταν χρησιμοποιούν σόδα. Πρώτα απ 'όλα, δεν χρειάζεται να ελπίζουμε σε θαύματα, γιατί μόνο μια χειρουργική μέθοδος εγγυάται ένα πέος. Οι συνταγές που βασίζονται σε σόδα έχουν μάλλον θεραπευτικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ελαφρά ανάπτυξη στο πέος. Έτσι, η πραγματική μεγέθυνση του πέους με σόδα είναι εντός 1-2 cm.

Η αρχή της δράσης της σόδας

Η μεγέθυνση του πέους με τη βοήθεια σόδας πραγματοποιείται με την είσοδο στο αραιωμένο αίμα σε μεγάλες ποσότητες. Αυτό το συστατικό εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων αίματος που μπορεί να σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Δημοφιλείς μέθοδοι

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι χρήσης μαγειρικής σόδας για μεγέθυνση πέους. Κάθε ένα από αυτά έχει τις δικές του αντενδείξεις. Επομένως, αφού μελετήσετε την ουσία της μεθόδου, δώστε προσοχή στα χαρακτηριστικά της.

κατάποση σόδας

Η μαγειρική σόδα συνήθως λαμβάνεται από το στόμα ως συμπλήρωμα σε άλλες μεθόδους. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες ήταν ευρέως γνωστές από την αρχαιότητα. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να έχει θετική επίδραση σε όλα τα εσωτερικά συστήματα και όργανα. Μερικές χρήσιμες ιδιότητες:

 • ξεκινά μεταβολικές διεργασίες.
 • επαναφέρει το βάρος στο φυσιολογικό.
 • αυξάνει τη δραστηριότητα και τη βιωσιμότητα του σπέρματος.

Σημαντικές πληροφορίες! Οι ειδικοί συνιστούν στους άνδρες να παίρνουν σόδα σε συνδυασμό με γάλα. Αυτό δεν είναι μόνο χρήσιμο όταν θέλετε να αυξήσετε το πέος, αλλά βοηθά επίσης να απαλλαγείτε από μια σειρά λοιμώξεων.

αλκαλικά λουτρά

Μία από τις πιο αποτελεσματικές λαϊκές συνταγές είναι το άτμισμα του πέους στο μπάνιο. Για να προετοιμάσετε το διάλυμα, θα πρέπει να διαλύσετε 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα σε ένα λίτρο ζεστό νερό. Στη συνέχεια, ρίξτε το πέος σε ένα μπολ με το μείγμα και περιμένετε 20 λεπτά. Ξεπλύνετε το πέος με καθαρό νερό για να αφαιρέσετε τα σωματίδια μαγειρικής σόδας.

Σπουδαίος! Μετά τη διαδικασία, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ξηρότητα.

Συμπιεσμένο με σόδα για μεγέθυνση του πέους

Πώς μεγαλώνεις το πέος; Πριν πραγματοποιήσετε μια τέτοια διαδικασία, πρέπει να προετοιμάσετε μια ειδική λύση. Τρεις κουταλιές της σούπας σόδα ρίχνονται σε ένα ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Εδώ στάζουν και αιθέρια έλαια, τρεις σταγόνες κάρδαμο και κυπαρισσιέλαιο. Μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Το θυμίαμα που βγάζει το διάλυμα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται πριν τον ύπνο, αφού μετά από αυτό συνιστάται η ανάπαυση στο κρεβάτι.

Γάζα ή ένα πανί υγραίνεται στο προκύπτον μείγμα και τυλίγεται γύρω από το πέος. Θα πρέπει να καλύπτει πλήρως το πέος. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται κάθε μέρα για ένα μήνα αν είναι δυνατόν. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα μόνο μετά από 30 ημέρες.

Μασάζ πέους με σόδα

Το μασάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους. Είναι σημαντικό να το κάνετε σωστά και να ακολουθείτε όλους τους κανόνες. Για ισχυρότερο αποτέλεσμα και μαλάκωμα της σόδας, πρέπει να προσθέσετε φυσικό μέλι.

Πρέπει να αναμίξετε μια κουταλιά της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια απλώστε το μείγμα στο πέος με κυκλικές κινήσεις και κάντε απαλό μασάζ.

Επιπλέον πληροφορίες! Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από ενήλικες άνδρες, αλλά και από αγόρια της εφηβείας. Γιατί δεν έχει αντενδείξεις.

Αστερίσκος με σόδα

Για να αυξήσουν το πέος στο σπίτι, χρησιμοποιούν συχνά ένα βάλσαμο μέντα-αστέρι για το κρυολόγημα σε συνδυασμό με σόδα. Ωστόσο, αυτό το συστατικό απαιτεί πολύ μικρή ποσότητα.

Για να προετοιμάσετε το μείγμα, πρέπει να αναμίξετε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα, μια κουταλιά της σούπας καθαρό δροσερό νερό και έναν αστερίσκο στην άκρη ενός μαχαιριού. Μετά την προετοιμασία σύμφωνα με τη συνταγή, η σύνθεση εφαρμόζεται στα γεννητικά όργανα και αφήνεται για 10 λεπτά.

Σπουδαίος! Εάν παρουσιαστεί πόνος ή αίσθημα καύσου, το προϊόν πρέπει να ξεπλυθεί αμέσως με σαπούνι και νερό. Στη συνέχεια εφαρμόστε μια καταπραϋντική κρέμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φάρμακο με την προσθήκη πανθενόλης.

μασάζ κενού

Εκτελείται με χρήση κυλινδρικής αντλίας κενού. Η σόδα πρέπει να εφαρμόζεται στο πέος και στη συνέχεια να τοποθετείται η αντλία στα γεννητικά όργανα. Ο αέρας στο εσωτερικό αντλείται, μετά από λίγα λεπτά η αντλία πρέπει να χαμηλώσει. Αυτή η μέθοδος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος.

Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Μπορείτε λοιπόν να το συνδυάσετε με ένα μασάζ, για παράδειγμα.

παρενέργειες

Από τη μία πλευρά, το διττανθρακικό νάτριο είναι απολύτως αβλαβές. Ωστόσο, όταν το χρησιμοποιείτε, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τη δοσολογία και να ακολουθείτε τους κανόνες χρήσης. Εάν το παρακάνετε με τις διαδικασίες, μπορείτε να προκαλέσετε δυσάρεστες συνέπειες, όπως:

 1. ο σχηματισμός μικρορωγμών και επώδυνων ελκών στο πέος.
 2. η εμφάνιση αλλεργιών?
 3. συνεχής ή περιοδικός κνησμός, κάψιμο.
 4. Παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα.

Συστάσεις για τη χρήση μαγειρικής σόδας για μεγέθυνση πέους

Μερικές συμβουλές για όσους αποφάσισαν ακόμα να πειραματιστούν:

 • Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες και τηρείτε τις σωστές αναλογίες του διαλύματος, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος αρνητικών συνεπειών. Περισσότερα δεν σημαίνει καλύτερα.
 • Πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις μεθόδους, αξίζει να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί στη σόδα. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα του μείγματος στο λεπτό δέρμα του καρπού. Εάν υπάρχει αίσθημα καύσου και κνησμός, το φάρμακο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
 • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σόδα εάν υπάρχουν πληγές στο πέος. περιμένοντας τη θεραπεία
 • Όταν κάνετε μασάζ, μην τρίβετε το μείγμα πολύ γρήγορα. Πρέπει να τα κάνεις όλα προσεκτικά και αργά.
 • Το μασάζ πέους δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10 λεπτά.

Αντενδείξεις και πιθανές επιπλοκές

Το μασάζ και οι κομπρέσες σόδας απαγορεύονται όταν:

 1. η παρουσία μικρών πληγών, εξανθημάτων, μικρορωγμών.
 2. αλλεργίες προϊόντων?
 3. παθολογίες του πέους?
 4. πολύ ξηρό, ευαίσθητο τύπο δέρματος.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση διττανθρακικού νατρίου στο εσωτερικό όταν:

 • υπάρχει ατομική δυσανεξία στη σόδα.
 • διαταραγμένη οξύτητα του στομάχου.
 • Έχετε έλκος ή γαστρίτιδα.

Άλλες ασθένειες στις οποίες αντενδείκνυται η χρήση όλων των παραπάνω μεθόδων:

 1. σακχαρώδης διαβήτης;
 2. κακοήθεις όγκοι?
 3. προστατίτιδα?
 4. κυστίτιδα, ουρηθρίτιδα;
 5. BPH;
 6. Τσίχλα.

Σημείωση! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το προϊόν του οποίου η ημερομηνία λήξης είναι κανονική.

Ποια αποτελέσματα μπορούν να αναμένονται;

Αλήθεια, η μαγειρική σόδα μεγαλώνει το πέος σας;

Θεωρητικά, τα ακόλουθα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με την εφαρμογή μιας ή περισσότερων μεθόδων:

 1. αύξηση του μήκους, του όγκου του ανδρικού γεννητικού οργάνου κατά 2-3 cm.
 2. αυξάνει την ευαισθησία του πέους, η οποία οδηγεί σε φωτεινότερους οργασμούς κατά τη σεξουαλική επαφή.
 3. Το διττανθρακικό νάτριο αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος και σε ολόκληρο το αναπαραγωγικό σύστημα.

Εγγραφο

Οι γιατροί είναι πολύ αμφίθυμοι σχετικά με τη μεγέθυνση του πέους με σόδα. Πιστεύουν ότι το διττανθρακικό κάλιο δεν μπορεί να επηρεάσει το μέγεθος του πέους. Για να κερδίσετε επιπλέον εκατοστά, δεν αρκεί η αραίωση του αίματος. Τις περισσότερες φορές, οι γιατροί λένε ότι το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν αόρατο και βραχύβιο.

Η σόδα αναμφίβολα θα θεραπεύσει το σώμα εάν γίνει σωστά. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, εάν υπάρχει η επιθυμία να αυξηθεί το μέγεθος του ανδρισμού, είναι καλύτερο να στραφείτε σε άλλες μεθόδους και τεχνικές.

Είναι δυνατόν?

Είναι απολύτως δυνατό να μεγεθύνετε ένα πέος με μαγειρική σόδα. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι αρκετά μακροχρόνια, επομένως πρέπει να είστε υπομονετικοί. Επιπλέον, ένα κολοσσιαίο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ριζικές μεθόδους, για παράδειγμα, χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους. Όσοι έχουν δοκιμάσει τη λαϊκή μέθοδο με σόδα μόνοι τους μιλούν για το αποτέλεσμα της αύξησης όχι περισσότερο από 3-4 cm.

Χρήσιμες ιδιότητες της σόδας

Το εύρος των ευεργετικών ιδιοτήτων της μαγειρικής σόδας μπορεί να εκπλήξει ορισμένους. Κάποιος γενικά πιστεύει ότι αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ψήσιμο. Μάλιστα, ακόμη και πολλοί γιατροί μιλούν για τις ευεργετικές θεραπευτικές ιδιότητες της σόδας. Για την υγεία, η σόδα είναι χρήσιμη σε τέτοιες περιοχές:

 • Για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας.
 • Για την εξάλειψη των εγκαυμάτων.
 • Από καούρα.
 • Για την ομαλοποίηση της οξύτητας στο στομάχι.
 • Για την επιτάχυνση των μεταβολικών διεργασιών.
 • Για καλλυντικούς σκοπούς.
 • Για την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος.

Για την αύξηση του πέους, χρησιμοποιείται η τελευταία ιδιότητα της μαγειρικής σόδας - για την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος. Είναι γνωστό ότι λόγω του έργου της καρδιάς, το αίμα ρέει στο πέος, γεγονός που οδηγεί σε στύση. Σε φυσιολογική κατάσταση, η πίεση της ροής του αίματος είναι χαμηλή και με τη σεξουαλική διέγερση αυξάνεται σημαντικά. Όταν οι ιστοί του πέους γεμίσουν με αίμα, αρχίζουν να αυξάνονται σε μέγεθος και να γίνονται πιο πυκνοί.

Οδηγίες χρήσης

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος χρήσης μαγειρικής σόδας για μεγέθυνση πέους είναι να κάνετε μασάζ. Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο για να μην προκληθεί κακό, αφού το δέρμα του πέους είναι πολύ ευαίσθητο. Η διαδικασία αποτελείται από διάφορα βήματα:

 1. Εκπαίδευση. Σκοπός του σκευάσματος είναι να κάνει το δέρμα του πέους ελαστικό και ταυτόχρονα να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος. Είναι απαραίτητο να πάρετε μια πετσέτα, η οποία πρέπει να είναι πολύ απαλή, να τη βουτήξετε σε ζεστό νερό και να την τυλίξετε γύρω από το πέος και να την αφήσετε για λίγα λεπτά. Η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί 3-4 φορές.
 2. Μασάζ. Οι ίδιες οι ασκήσεις μπορεί να είναι οτιδήποτε, ο κύριος στόχος τους είναι να τεντώσουν το πέος. Μεταξύ των ασκήσεων είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος με ελαφρές κινήσεις μασάζ. Όταν το όργανο τεντώνεται, μια μεγάλη ροή αίματος ρέει σε αυτό και στη συνέχεια με απαλό μασάζ κατανέμεται ομοιόμορφα στις φλέβες. Συνιστάται η χρήση σόδας κατά τη διάρκεια του μασάζ. Αρκεί να πάρετε μια μικρή ποσότητα πούδρας στην παλάμη του χεριού σας και να την «τρίψετε» στο δέρμα. Η διαδικασία είναι παρόμοια με τη χρήση ενός scrub.
 3. Αποκατάσταση. Αφού κάνετε τις ασκήσεις, πρέπει να χαλαρώσετε και να ξαπλώσετε. Όταν πηδάς αμέσως και αρχίζεις να κάνεις πράγματα, υπάρχει άγχος στο σώμα. Τότε η κυκλοφορία του αίματος, που μόλις βελτιώθηκε, θα κάνει ξανά τη σκληρή δουλειά.

Λοσιόν με σόδα

Οι λοσιόν ή οι κομπρέσες με σόδα είναι ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους στο σπίτι. Για να προετοιμάσετε ένα διάλυμα σόδας, πρέπει να πάρετε 1-2 κουταλιές της σούπας. μεγάλο. Σόδα και διαλύστε τα σε μισό ποτήρι ζεστό νερό. Στη συνέχεια, βρέξτε τη γάζα στο προκύπτον διάλυμα και συνδέστε την στο πέος. Το μέγεθος της γάζας πρέπει να είναι αρκετό για να τυλίγεται σε όλο το μήκος του οργάνου.

σόδα μέσα

Η από του στόματος μαγειρική σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους μεγέθυνσης πέους. Η σόδα έχει αρκετούς παράγοντες που έχουν ευεργετική επίδραση στα εσωτερικά συστήματα του σώματος. Μερικές φορές αποδεικνύεται ότι το μήκος του πέους δεν αποκαλύπτεται πλήρως λόγω ασθενειών που ο άνδρας δεν γνωρίζει καν. Μπορούν επίσης να προκαλέσουν άλλα προβλήματα στύσης. Η χρήση σόδας σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τα «σκουπίδια» με τη μορφή τοξινών, που μπορεί να είναι η αιτία ορισμένων ασθενειών.

Είναι απαραίτητο να παίρνετε σόδα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Ο καθηγητής Neumyvakin συνιστά να ξεκινήσετε με μικρές δόσεις - ¼ κουταλάκι του γλυκού τη φορά. την ημέρα το πρωί και το βράδυ. Αυτό πρέπει να γίνεται μεταξύ των γευμάτων. Σταδιακά, η ποσότητα της σόδας αυξάνεται σε 1 κ. σ. Κουτάλια στη ρεσεψιόν.

αντενδείξεις

Η χρήση σόδας για μασάζ πέους ή κομπρέσες απαγορεύεται:

 • Εξανθήματα σε πληγές.
 • Σε περίπτωση ατομικής δυσανεξίας στο προϊόν από τον οργανισμό.
 • Με κάποιες παθολογικές αλλαγές στο όργανο (απαιτείται συμβουλή γιατρού).

Η χρήση σόδας στο εσωτερικό έχει τους ίδιους παράγοντες με την εξωτερική χρήση, καθώς και αρκετές πρόσθετες αντενδείξεις. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Χρόνια γαστρίτιδα και άλλες ασθένειες με παραβίαση της οξύτητας στο στομάχι.
 • Ελκος.
 • Αλλεργική αντίδραση στο προϊόν.

Η επίδραση της σόδας στο ανδρικό σώμα

Οι υποστηρικτές της σόδας το θεωρούν μια αξιόπιστη θεραπεία που σώζει από την ανδρική ατυχία:

 • Μπαίνοντας στο σώμα ενός άνδρα, η μαγειρική σόδα ομαλοποιεί τον μεταβολισμό και την παραγωγή ορμονών, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης. Αυτό έχει θετική επίδραση στη λειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων.
 • Η εσωτερική πρόσληψη σόδας αυξάνει τη ροή της λέμφου στα πυελικά όργανα.
 • Η σόδα καθαρίζει το σώμα, απομακρύνει τις τοξίνες και βελτιώνει το ανοσοποιητικό. Το δυνατό σώμα και το ισχυρό ανοσοποιητικό κάνουν έναν άντρα ανθεκτικό στο στρες και επομένως επίμονο στο κρεβάτι.

πώς να χρησιμοποιήσετε

Οι άνδρες λένε διαφορετικές μεθόδους κατανάλωσης σόδας. Εδώ είναι τα πιο δημοφιλή:

πίνω σόδα

Το αναψυκτικό λαμβάνεται με άδειο στομάχι ή 1 ώρα πριν από το γεύμα. Δεν πρέπει να υπάρχουν πεπτικές διεργασίες στο στομάχι. Η υποδοχή μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά μόνο 1 φορά την εβδομάδα. Ή μαθήματα για 2 εβδομάδες καθημερινά και 2 εβδομάδες δωρεάν. Η μαγειρική σόδα μπορεί να αραιωθεί σε νερό και γάλα.

 1. Ρίξτε 0, 5 κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι βραστό νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Λεμονάδα. Πάρτε το πρωί μετά τα γεύματα. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για ένα μήνα. Αν και ορισμένοι πιστεύουν ότι ένας τέτοιος κανόνας δεν είναι αρκετός και αραιώνουν ένα ολόκληρο μικρό κουτάλι.
 2. Η προσαρμοστική μέθοδος περιλαμβάνει σταδιακή αύξηση της δόσης καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, ξεκινώντας με 1/2 κουτ. Λεμονάδα.

Τα αποτελέσματα του αναψυκτικού δεν διαρκούν πολύ. Για μικρό χρονικό διάστημα έως 3 ώρες, αρκετό για μία συνεδρία, η σόδα μπορεί να επιμηκύνει και να πυκνώσει το πέος κατά μια μικρή ποσότητα 3-4 mm. Και αυτό οφείλεται στην αιμοληψία.

Τοπική εφαρμογή σόδας

Το τρίψιμο μαγειρικής σόδας τοπικά στο πέος είναι η κύρια μέθοδος. Η σκόνη σόδας εφαρμόζεται απευθείας στο όργανο. Η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας διαδικασίας είναι ξεκάθαρη. Το μασάζ διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, η σόδα διεισδύει στο δέρμα, διεισδύει και αραιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνοντας το γέμισμα. Για τη διαδικασία είναι απαραίτητο να ατμίσετε το πέος στο μπάνιο ή στο ντους. Ο ατμός αυξάνει την απαλότητα και ελαφρώς αυξάνει το μέγεθος.

 1. Πάρτε μια μικρή ποσότητα σόδας στα δάχτυλά σας και τρίψτε απαλά τα γεννητικά όργανα για 3-5 λεπτά. Το όσχεο δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε θεραπεία με σόδα. Η μέθοδος είναι αποτελεσματική πριν από μια στενή σχέση. Κάποιες κριτικές λένε ότι με επιμονή επιτεύχθηκε αύξηση μερικών εκατοστών σε 2-3 μήνες.
 2. Τρίψτε με φυτικό λάδι. Ένα λεπτό στρώμα ζεστού φυτικού ελαίου εφαρμόζεται στην επιφάνεια του πέους. Απλώνεται λίγη σόδα στο φιλμ λαδιού και γίνεται μασάζ στα γεννητικά όργανα με απαλές κινήσεις μασάζ. Η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να στεγνώσουν όλα τα συστατικά, περίπου 4-6 λεπτά. Αυτό είναι αρκετό για να αξιολογηθεί ένα θετικό αποτέλεσμα.
 3. Ένας επιτυχημένος συνδυασμός εξαρτημάτων όχι μόνο συμβάλλει στην αύξηση του μεγέθους, αλλά αυξάνει και την ευαισθησία, κάτι που είναι επίσης σημαντικό. Η προ-σόδα και το μέλι πρέπει να αναμειγνύονται σε ίσες ποσότητες. Το τελικό μείγμα κατανέμεται στο πέος. Το μασάζ γίνεται με ελαφρές κινήσεις τριβής.

συμπληρώματα διατροφής

Χρησιμοποιήστε το με αρτοσκευάσματα και πιάτα με σάλτσα σόγιας.

υπαίθρια λουτρά

 1. Για λουτρά sitz, θα χρειαστείτε μια λεκάνη ή άλλο κατάλληλο σκάφος. Η ποσότητα του νερού πρέπει να είναι αρκετή για να βυθιστεί το φράγμα. Το διάλυμα παρασκευάζεται σύμφωνα με την αναλογία 2 κ. σ. μεγάλο. Σόδα ανά 2 λίτρα νερού με θερμοκρασία 38-41 ° C. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 15 λεπτά.
 2. Τα τοπικά λουτρά είναι αποτελεσματικά και απλά. Ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. μαγειρική σόδα. Ανακατεύουμε καλά. Βουτήξτε το πέος στο διάλυμα σόδας. Η διάρκεια της διαδικασίας είναι 30 λεπτά. Μπορείτε να επαναλάβετε όχι περισσότερο από 1 φορά την ημέρα.

μικροκλυστήρες

Η διαδικασία έχει σχεδιαστεί για μάθημα 2 εβδομάδων 1 φορά σε 2 ημέρες. Ξεκινήστε με έναν καθαριστικό κλύσμα με ζεστό, καθαρό νερό και μετά σόδα. Διαλύουμε 1 κουταλάκι του γλυκού σε ποτήρια. Σόδα σε 200 ml ζεστό βρασμένο νερό. Το νερό και η θερμοκρασία του σώματος πρέπει να ταιριάζουν.

συμπιέζω

Για την προετοιμασία μιας κομπρέσας, ένα ομοιόμορφο στρώμα σόδας χύνεται σε ένα καθαρό, υγρό πανί από φυσικό ύφασμα. Επιβάλετε σε ένα μέλος και κρατήστε το για όχι περισσότερο από 20 λεπτά. Μια κομπρέσα με σόδα ενεργοποιεί το γέμισμα του πέους με αίμα, γίνεται πιο ελαστικό. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα με τρεχούμενο νερό.

Συνδυασμός σόδας και σφιγκτήρες

Η ουσία της τεχνικής:

 • Θα χρειαστείτε κατάλληλου μεγέθους σφιγκτήρες αυτοκινήτου ή κλειδαρά για να πιέσετε τη βάση του πέους.
 • Θα πρέπει να ξεκινήσετε την άσκηση τσιμπώντας για όχι περισσότερο από 5 λεπτά.
 • Όταν εκτελείτε την άσκηση, φροντίστε να κινηθείτε. Απαγορεύεται να καθίσετε ή να ξαπλώσετε, ακόμα κι αν αισθανθείτε ενόχληση.

Κρίνοντας από τις κριτικές, εάν ασκείστε κάθε μέρα για έξι μήνες, μπορείτε να επιτύχετε αύξηση του μεγέθους του πέους κατά 2-3 cm. Αλλά δεν πρέπει να ξεχάσετε τη σόδα και να πάρετε ένα διάλυμα σόδας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η άσκηση δεν είναι ασφαλής. Όσοι έχουν προβλήματα με αιμοφόρα αγγεία ή παθήσεις του ουρογεννητικού συστήματος δεν μπορούν να κάνουν την άσκηση.

Τι να προσέξετε ιδιαίτερα

Κατά την έναρξη του μαθήματος, πρέπει να είστε απολύτως υγιείς, καθώς η χρήση σόδας μπορεί να βλάψει την υγεία σας. Πότε δεν πρέπει να παίρνετε σόδα;

 • Για γαστρίτιδα ή έλκη του πεπτικού συστήματος
 • Με διαβήτη
 • Με αποκλίσεις στην οξύτητα του στομάχου
 • ογκολογία
 • Κυστίτιδα, ουρηθρίτιδα και προστατίτιδα
 • Αλλεργικές εκδηλώσεις
 • Μικροτραύμα του πέους

τεστ ευαισθησίας

Πριν ξεκινήσετε τη σόδα, δεν θα είναι περιττό να ελέγξετε την ατομική ευαισθησία. Για το κουρκούτι, πρέπει να φτιάξετε μια πάστα σόδας ανακατεύοντας λίγη μαγειρική σόδα με μερικές σταγόνες νερό στην παλάμη του χεριού σας. Εφαρμόστε την τελική πάστα στο δέρμα του πέους με ένα μικρό σημείο. Αφήστε να δράσει για 20 λεπτά και ξεπλύνετε. Εάν δεν υπάρχει ερυθρότητα και αίσθημα καύσου, μπορείτε να ξεκινήσετε την άσκηση.

Μεγέθυνση πέους, είναι αληθινή;

Η σόδα δεν πρέπει να θεωρείται πανάκεια. Δεν μπορούν να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα. Πράγματι, κάποιοι κατάφεραν να πετύχουν αύξηση της σωματικής τους διάπλασης. Σε συνδυασμό με ειδικές ασκήσεις, σημειώνονται πιο σταθερά αποτελέσματα από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε μόνο σόδα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ισχύς αντανακλά την κατάσταση της φυσιολογικής και ψυχολογικής υγείας. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, 8 στους 10 άνδρες που αναζήτησαν βοήθεια με πρόβλημα με τη στυτική λειτουργία εμφάνισαν παθήσεις του νευρικού συστήματος, του ενδοκρινικού συστήματος, του ουρογεννητικού συστήματος, παθήσεις της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων. Η παρουσία ενεργών φλεγμονωδών διεργασιών στο σώμα επηρεάζει αρνητικά τη διάρκεια και την αντοχή της στύσης. Επομένως, η βελτίωση της οικείας υγείας θα πρέπει να πραγματοποιείται σε ένα συγκρότημα.

Είναι δυνατό να έχετε ένα προσωρινό αποτέλεσμα, αλλά αξίζει να ρισκάρετε την υγεία σας και να διεξάγετε πειράματα. Το τρίψιμο της μαγειρικής σόδας μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα, πληγές και εγκαύματα.

Σύμφωνα με τους σεξολόγους, τα προβλήματα στο κρεβάτι δεν σχετίζονται με το μικρό μέγεθος, αλλά με την υγεία και την τέχνη του να έχεις ένα «εργαλείο».

κριτικές

Υπάρχουν αναφορές στην απεραντοσύνη του δικτύου ότι συνδυάζοντας σόδα και διαστολέα ή αντλία κενού αύξησαν το μέγεθος της «αξιοπρέπειάς» τους κατά 2-3 εκ. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι όλα είναι ατομικά και δεν μπορείτε να εγγυηθείτε ένα 100% αποτέλεσμα.