Πόσο μπορείς να αυξήσεις έναν κόκορα με μεγαλοπρέπεια

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για μια αντλία κενού - μια ειδική συσκευή για τη μεγέθυνση του πέους.

αντλία πέους

Τι είναι η αντλία κενού;

Η αντλία κενού αναπτύχθηκε αρχικά για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Η διεύρυνση του πέους ήταν μια παρενέργεια. Με ποια αρχή λειτουργεί αυτή η συσκευή;

Μια αντλία κενού είναι ένας διαφανής κύλινδρος, ένα έμβολο με είσοδο αλλά χωρίς έξοδο. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει μια έξοδος, αλλά είναι μια μικρή τρύπα με προσαρτημένο σωλήνα. Ένας λεπτός εύκαμπτος σωλήνας, με τη σειρά του, συνδέεται με μια αντλία για την άντληση αέρα από το έμβολο. Η αντλία αντιπροσωπεύεται συχνά από μια φτηνή λάμπα χειρός, όπως αυτή που βρίσκεται σε φτηνές αντλίες σεξ. Σε ακριβές αντλίες, εγκαθίσταται μια ειδική αντλία πιστολιού με μανόμετρο για την παρακολούθηση της πίεσης στο έμβολο.

Η αρχή λειτουργίας είναι απλή:

 1. Το πέος εισάγεται στο μπουκάλι.
 2. Το μπουκάλι πιέζεται σταθερά πάνω στο ηβικό οστό.
 3. Ο αέρας εκκενώνεται από τη φιάλη χρησιμοποιώντας μια χειροκίνητη αντλία. Δημιουργείται αρνητική πίεση ή όπως λένε κενό στο μπουκάλι. Αυτό γεμίζει τα σπηλαιώδη σώματα με αίμα, το οποίο οδηγεί σε τεχνητή στύση.

Μετά τη συνεδρία άντλησης, το μέλος διατηρεί μια στύση για κάποιο χρονικό διάστημα, η οποία, σε σχέση με τη χρήση μέσων από την κατηγορία του Viagra ή ενός δακτυλίου στύσης, καθιστά δυνατή τη σεξουαλική επαφή.

Ωστόσο, οι χρήστες αντλιών κενού έχουν παρατηρήσει ότι μετά από συνεδρίες άντλησης, το πέος φαίνεται πιο ογκώδες από το συνηθισμένο. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, η χρήση αντλίας κενού αύξησε πραγματικά το μέγεθος του μέλους, αλλά όχι για πολύ: στο τέλος της ημέρας, το μέλος επέστρεφε πάντα στο προηγούμενο μέγεθος. Αφού το έμαθαν αυτό, οι πωλητές σεξουαλικών συσκευών άρχισαν να πωλούν μια αντλία κενού ως συσκευή μεγέθυνσης πέους. Έτσι η αντλία κενού κέρδισε τη δημοτικότητά της.

Μηχανισμοί μεγέθυνσης πέους κατά την άντληση

Προσωρινή αύξηση

Τι προκαλεί την άντληση να προκαλέσει μια παροδική αύξηση;

 • Μηχανισμός 1. Με παρατεταμένη άντληση (για την ώρα των σετ θα μάθετε αργότερα σε αυτό το άρθρο), οι ίνες ελαστίνης στη θήκη του πέους τεντώνονται. Αυτό επιτρέπει στα σπηλαιώδη σώματα να απορροφούν περισσότερο αίμα, γεγονός που αυξάνει την περίμετρο του πέους. Μετά από λίγες ώρες, όταν οι ίνες ελαστίνης επανέλθουν στο προηγούμενο μήκος τους, η περίμετρος του πέους επανέρχεται στο συνηθισμένο της κανόνα.
 • Μηχανισμός 2. Ο δεύτερος μηχανισμός για τη μεγέθυνση του πέους είναι η ροή της λέμφου. Κατά την άντληση, όχι μόνο ρέει πολύ αίμα στο πέος, αλλά και λέμφος. Συγκεντρώνεται κάτω από το δέρμα (στην ακροποσθία), το οποίο παράγει το λεγόμενο φαινόμενο «ντόνατ» μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας άντλησης. Στα πρώτα μαθήματα με αντλία πλημμυρίζει περισσότερο η λέμφος. Αργότερα, η ποσότητα της λέμφου κατά την άντληση μειώνεται σημαντικά. Γενικά, η λέμφος δεν είναι επικίνδυνη και δεν είναι αρνητικό σημάδι. Επιπλέον, λίγες ώρες μετά τα μαθήματα, η λέμφος θα φύγει από το πέος σας μέσω των λεμφικών καναλιών και όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Εάν είναι δυνατόν, βεβαιωθείτε ότι η ποσότητα της λέμφου δεν είναι πολύ υψηλή.

Αυξάνεται συνεχώς

Για να κερδίσετε μόνιμα βάρος, θα πρέπει να συνδυάσετε τη χρήση της αντλίας με χειροκίνητες ασκήσεις. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ειδικούς τρόπους άντλησης, θα είναι δυνατό να τεντωθεί ο χιτώνας και στον επόμενο κύκλο να «αντληθούν» τα σπήλαια. Με οποιαδήποτε από αυτές τις εργασίες, η αντλία κενού αντιμετωπίζει με επιτυχία μια ικανή προσέγγιση.

Η αντλία κενού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη συσκευή ή σε συνδυασμό με το κύριο μη αυτόματο πρόγραμμα. Η δεύτερη επιλογή είναι προτιμότερη.

Εάν χρησιμοποιείτε την αντλία σε συνδυασμό με χειροκίνητες ασκήσεις, μπορείτε να έχετε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για να αυξήσετε τον μετατροπέα συχνότητας. Με τη βοήθεια μιας αντλίας κενού, είναι δυνατό να αυξηθεί τόσο το μήκος όσο και η περίμετρος του πέους.

είδη άντλησης

συσκευασία

Το packing είναι ένας πομπώδης τρόπος τεντώματος του χιτώνα. Η συσκευασία απαιτεί ένα στενό έμβολο στο οποίο το όρθιο μέλος δεν μπορεί να διογκωθεί σε πλάτος, έτσι ώστε η δύναμη του κενού να το τραβάει κατά μήκος. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να επιμηκύνετε το πέος και να τεντώνετε τον χιτώνα.

Κλασικές αντλίες

Η κλασική άντληση είναι η άντληση σε φαρδύ πιστόνι. Η δύναμη του κενού σε ένα τέτοιο μπουκάλι αναγκάζει το μέλος να διογκωθεί σε πλάτος και να γεμίσει τις κοιλότητες με αίμα στο όριο. Με ένα τεντωμένο χιτώνα, αυτή η μέθοδος άντλησης βοηθά στην αποτελεσματική αύξηση της περιφέρειας του πέους.

Κανόνες ασφαλείας για την εργασία με αντλία κενού

Η αντλία κενού είναι ένα αρκετά αποτελεσματικό εργαλείο μεγέθυνσης πέους. Ωστόσο, με απρόσεκτη χρήση, θα έχετε μόνο τραυματισμούς και σκουρόχρωμο πέος. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το άρθρο πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραβιάζετε τους ακόλουθους κανόνες:

 1. Εάν αισθάνεστε πόνο, σταματήστε αμέσως τη συνεδρία άντλησης. Μάθετε τι προκαλεί τον πόνο. Εάν η αιτία ήταν τραυματισμός, περιμένετε για πλήρη επούλωση πριν από την επόμενη συνεδρία. Για παράδειγμα, εάν η αιτία του πόνου ήταν το τσίμπημα του δέρματος, το πρόβλημα θα πρέπει να επιλυθεί και να συνεχιστεί η συνεδρία άντλησης.
 2. Ποτέ μην βιάζεσαι. Μην κάνετε την άντληση επώδυνη! Αυξήστε απαλά την πίεση (στην πραγματικότητα μειώστε την καθώς υπάρχει κενό στη φιάλη) κάθε εβδομάδα. Το μυστικό της ανάπτυξης δεν βρίσκεται σε τρελά φορτία, αλλά στη συνεχή ικανή εκπαίδευση.
 3. Μην υπερβαίνετε ποτέ τα 40 λεπτά άντλησης ανά σετ! Μία ώρα είναι το χρονικό όριο για ένα ελαφρύ φορτίο. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να πλησιάσεις αργά. Με παρατεταμένο κενό, το αίμα σταματά να κυκλοφορεί ελεύθερα στο πέος, με αποτέλεσμα τα κύτταρα του πέους να αρχίζουν να πεθαίνουν. Θα μιλήσω για την πρόοδο άντλησης παρακάτω.
 4. Μην αντλείτε πολύ συχνά. Η συνεδρία άντλησης είναι ένα πολύ ευχάριστο πράγμα: το μέλος στην αντλία διογκώνεται σε ένα εντυπωσιακό μέγεθος, το οποίο είναι ωραίο να το δει κανείς. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αντλείτε 3 φορές την ημέρα. Στόχος σας είναι η μεγέθυνση του πέους, όχι να θαυμάζετε το προσωρινό αποτέλεσμα. Η πολύ συχνά άσκηση εμποδίζει την ανάπτυξη. Επομένως, ακολουθήστε το πρόγραμμα εκπαίδευσης για το οποίο θα μάθετε αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Πρόγραμμα εκπαίδευσης για αντλίες κενού

Εξετάστε δύο προγράμματα κατάρτισης:

 1. Το πρώτο πρόγραμμα στοχεύει στο τέντωμα της αλβουγίνης του πέους.
 2. Το δεύτερο πρόγραμμα στοχεύει στην «άντληση» σπηλαίων.

Για καθένα από τα δύο προγράμματα απαιτούνται δύο διαφορετικά έμβολα. Ο εύκαμπτος σωλήνας και η αντλία για την άντληση του αέρα είναι γενικά για όλα τα μπουκάλια. Ο πρώτος τύπος εκπαίδευσης απαιτεί στενό συσκευαστή. Πώς να επιλέξετε το μέγεθος του εμβόλου με βάση το μέγεθος του πέους, το περιέγραψα στο άρθρο "Πώς να επιλέξετε μια αντλία κενού".

Πρόγραμμα τεντώματος πρωτεϊνικής μεμβράνης (μήκος)

Το μπουκάλι για τη συσκευασία πρέπει να είναι αρκετά σφιχτό: το πέος σε όρθια θέση δεν διογκώνεται σε πλάτος όταν συσκευάζεται, τα τοιχώματα του μπουκαλιού περιορίζουν την επέκταση, αντίθετα το πέος τεντώνεται.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:

 1. Μασάζ όρχεων - 5 λεπτά.
 2. Θέρμανση με ατμό - 10-15 λεπτά.
 3. Εύκολες ευθείες διατάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις - 10-15 λεπτά.
 4. Σχοινί υψηλής τάσης - 10 λεπτά.
 5. Σχοινί ή A-Stretch (όπως προτιμάτε). Μπορείτε να συμπεριλάβετε την αντίστροφη ώθηση εδώ, καθώς και να καθίσετε σε ένα άκρο.
 6. Light Jelq - 50 επαναλήψεις. Πριν ξεκινήσετε την άντληση, θα πρέπει να προετοιμάσετε το πέος για άντληση. Το Jelq είναι τέλειο για αυτό το σκοπό. Ξηρό ή υγρό jelq, όποιο σας ταιριάζει καλύτερα.
 7. Συσκευασία. Τώρα θα περιγράψουμε λεπτομερώς πώς γίνεται η συνεδρία άντλησης.

διαδικασία συσκευασίας

Φέρτε το πέος σε στύση 80-90%, λιπάνετε το με κρέμα ή υγρή βαζελίνη και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το στο μπουκάλι και πιέστε το σταθερά πάνω στο ηβικό οστό. Προσπαθήστε να μην βάζετε τη βαζελίνη στο όσχεό σας διαφορετικά θα απορροφηθεί και στο μπουκάλι. Εάν συμβεί αυτό, μην το ανεχτείτε: αφαιρέστε το μπιμπερό, σκουπίστε το όσχεο με μια χαρτοπετσέτα και τοποθετήστε ξανά το πέος στη φιάλη. Εάν η τριβή εμποδίζει το τέντωμα, λιπάνετε το εσωτερικό του ίδιου του εμβόλου με λιπαντικό. Η ολίσθηση πρέπει να είναι 100%.

Οι αντλίες υψηλής ποιότητας διαθέτουν μανόμετρο, δείχνει την πίεση στην αντλία. Δεν μπορώ να σας δώσω βέλτιστους δείκτες πίεσης, γιατί για τη μία, 4 συνεδρίες θα φαίνονται σαν απτή πίεση, ενώ για την άλλη, δεν θα αισθάνεται τίποτα. Πρέπει να παρακολουθείτε την πίεση για έναν άλλο λόγο: πρέπει να ξέρετε από ποιο σημείο ξεκινήσατε, ώστε στη συνέχεια να αυξήσετε ομοιόμορφα το φορτίο και να μην το παρακάνετε.

Το μέλος στο μπουκάλι επεκτείνεται σε όλο του το μήκος. Ακολουθήστε τα συναισθήματά σας. Σταματήστε το σετ εάν εμφανιστεί πόνος.

σετ εκπαίδευσης

Ξεκουραστείτε μεταξύ των σετ 3-5 λεπτά. Σε αυτό το σημείο μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα ελαφρύ τέντωμα. Επαναφέρετε το πέος σε στύση 80-90% πριν από το επόμενο σετ.

 • πρώτο σετΠεράστε το πρώτο σετ με ελαφριά πίεση: μην προσπαθήσετε να αντλήσετε όλο τον αέρα για να τεντώσετε στο μέγιστο το πέος στην πρώτη προσέγγιση. Εάν αρχίσετε να χειρονομείτε πρώτα, η ανάπτυξη θα σταματήσει. Καθετί στην ώρα του. Δώστε 10 λεπτά ελαφριάς άσκησης.
 • δεύτερη πρότασηΓια το επόμενο σετ, μπορείτε να αυξήσετε λίγο την πίεση. Ένα μανόμετρο θα σας βοηθήσει εδώ: κοιτάξτε το μανόμετρο και αυξήστε λίγο την πίεση. Προγραμματίστε επίσης 10-15 λεπτά για το δεύτερο σετ.
 • Τρίτη πρόταση. Για το τρίτο σετ, μην αυξήσετε την πίεση, αλλά αυξήστε το χρόνο στα 20 λεπτά. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά σε όλο το σετ. Χωρίς πόνο!

Μετά από προτάσεις

Μετά τη συσκευασία, ελαφρύ jelq ξανά, κυριολεκτικά 30-50 ελαφριές επαναλήψεις. Μην προσπαθήσετε να κάνετε ένα full hard jelq όπως θα κάνατε σε ένα αγγειακό πρόγραμμα. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεστε jelq για να αυξήσετε τη ροή του αίματος, καθώς το αίμα παραμένει στάσιμο στο πέος κατά την άντληση.

Στη συνέχεια, κάντε ίσιες κινήσεις μέτριας δύναμης για 5-10 λεπτά.

αύξηση του φορτίου

Και τώρα λίγα περισσότερα για την αύξηση του φορτίου. Μην υπερβαίνετε το καθορισμένο φορτίο όλη την εβδομάδα. Το πρώτο σετ είναι ελαφρύ, 10 λεπτά, το δεύτερο σετ είναι ελαφρώς αυξημένο φορτίο και επίσης 10-15 λεπτά, το τρίτο σετ στην ίδια πίεση είναι 20 λεπτά. Σε μια εβδομάδα, ελαφρά, λίγο, αυξήστε το φορτίο στο πρώτο σετ, έτσι το δεύτερο σετ θα είναι με ακόμα μεγαλύτερη φόρτιση, το τρίτο σετ με την ίδια πίεση, αλλά ήδη 20 λεπτά. Το σχέδιο είναι απλό.

Αυξήστε λοιπόν σταδιακά το φορτίο εβδομάδα με την εβδομάδα. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μετά από μερικές εβδομάδες, καθώς αποκτάτε εμπειρία, αυξήστε τη διάρκεια των σετ σε 15 λεπτά για το πρώτο σετ, 20 λεπτά για το δεύτερο και 25 λεπτά για το τρίτο.

Με αρκετή εμπειρία, μπορείτε να επεκτείνετε και να αλλάξετε το πρόγραμμα προπόνησής σας.

Πρόγραμμα σκαφών με αντλία

Λίστα ασκήσεων:

 1. Μασάζ όρχεων - 5 λεπτά.
 2. Θέρμανση με ατμό - 10-15 λεπτά.
 3. Απευθείας κλήρωση μέτριας αντοχής - 5 λεπτά.
 4. Jelq - 100 επαναλήψεις.
 5. Ανυψωμένες μπούκλες - 10 λεπτά.
 6. Κάθισμα σε ημι-όρθιο άκρο - 10 λεπτά.
 7. συνεδρία αντλίας.

κώδικας δεοντολογίας

Η συνεδρία άντλησης για τον αγγειακό κύκλο είναι ακριβώς η ίδια όπως και για τον κύκλο διάτασης του χιτώνα, με μόνη εξαίρεση ότι το μπουκάλι είναι φαρδύ, όχι στενό και το πέος φουσκώνει σε πλάτος. Ο χρόνος συνεδρίας και η αρχή της αύξησης του φορτίου είναι ακριβώς τα ίδια. Μπορείτε να διαβάσετε ξανά οποιοδήποτε άρθρο στον ιστότοπό μας ανά πάσα στιγμή.

Κάντε push-ups μεταξύ των σετ. Αρκούν 10-15 πατήματα μεταξύ των σετ. Ο συνδυασμός αντλίας κενού και σφραγίδων κάνει φανταστικά VUP. Τρυπήστε προσεκτικά. Εάν αισθάνεστε ότι το φορτίο είναι πολύ, επιβραδύνετε και συντομεύστε την προπόνηση.

Τέλος, ένα ελαφρύ jelq για να ξεκινήσει η κυκλοφορία.

Η προπόνηση τελείωσε. Στο τέλος της προπόνησης, λιπάνετε το πέος με αλοιφή ασθενοφόρου για μώλωπες ή αντίστοιχη. Πρόγραμμα 2/1 ή 3/1.

Με τη βοήθεια αυτού του προγράμματος, μετά από έναν κύκλο τεντώματος του χιτώνα, μπόρεσα να αυξήσω την περίμετρο του πέους κατά 0, 5 cm το μήνα. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα! Στη συνέχεια η ανάπτυξη επιβραδύνθηκε και μετά επέστρεψα στον κύκλο τεντώματος του χιτώνα.

Φροντίστε τα γεννητικά σας όργανα. Εάν αισθάνεστε ότι το μέλος δεν είναι έτοιμο για τέτοιο φορτίο ή δεν έχει συνέλθει, ξεκουραστείτε.

Μερικά σημαντικά σημεία

Τώρα ας δούμε μερικά βασικά σημεία σχετικά με την κλασική άντληση.

Στιγμή 1 - χειρωνακτικές ασκήσεις + αντλία

Η αντλία κενού είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο κύριο πρόγραμμα άσκησης και αυξάνει το αποτέλεσμα της προπόνησης. Δεν πρέπει να μεταβείτε σε μια εφάπαξ χρήση της αντλίας - αυτή είναι η λάθος απόφαση.

Στιγμή 2 - λέμφος

Κατά την προπόνηση με αντλία, το πέος «πλημμυρίζει» πολύ με λέμφο. Οι πρώτες λεμφικές ασκήσεις μπορεί να είναι περισσότερες, μετά από αρκετές συνεδρίες δεν «πλημμυρίζει» τόσο πολύ.

Εάν υπάρχει πολλή λέμφος, μπορείτε να χωρίσετε το σετ σε δύο φάσεις, με ανάπαυση 30 δευτερολέπτων μεταξύ των φάσεων.

Για την αποφυγή μεγάλης ποσότητας λέμφου, είναι δυνατή η άντληση προφυλακτικού. Ναι, μην εκπλαγείτε. Με ένα προφυλακτικό, το δέρμα συμπιέζεται σφιχτά, γεγονός που εμποδίζει τη λέμφο να λιμνάζει από κάτω. Αυτό δεν επηρεάζει τη συνολική αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης.

Στιγμή 3 - θεραπευτικές κρέμες

Στο τέλος της προπόνησης πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια θεραπευτική κρέμα. Αυτό βοηθά να επουλωθούν γρήγορα οι κόκκινες κουκίδες και να αποτραπεί το σκουρόχρωμο πέος.

Στιγμή 4 - άντληση αίματος

Στην περίπτωση της κλασικής άντλησης, καλό είναι να πίνετε μια ασπιρίνη πριν την προπόνηση. Αυξάνει τη ροή του αίματος και αποτρέπει τους θρόμβους αίματος.

Μερικές μικρές σταγόνες αίματος μπορεί να διαρρεύσουν από την ουρήθρα κατά τη διάρκεια βαριάς άσκησης. Αυτό οφείλεται σε βλάβη στα αγγεία της ουρήθρας. Σε αυτή την περίπτωση, τερματίστε αμέσως τη συνεδρία και δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, πιείτε ένα φάρμακο για την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων ή ένα αποδεδειγμένο ανάλογο. Θα πρέπει επίσης να λαμβάνετε βιταμίνη Ε.

Μετά από δύο εβδομάδες ανάπαυσης, συνεχίστε την προπόνηση, αλλά ξεκινήστε αργά: Μετά από δύο εβδομάδες ελαφριάς προπόνησης, επιστρέψτε στην πλήρη προπόνηση.

Στιγμή 5 - σεξ μετά την προπόνηση

Δεν πρέπει να κάνετε σεξ ή να αυνανίζεστε μετά την άσκηση. Δώστε στον εαυτό σας και στο μέλος σας ένα διάλειμμα. Κάντε σεξ την επόμενη φορά.

Στιγμή 6 - σκουρόχρωμο δέρμα

Με την ενεργή κλασική άντληση, το δέρμα του πέους μπορεί να σκουρύνει ελαφρώς. Αυτό συμβαίνει όταν δεν τηρούνται οι συνθήκες που περιγράφω στο πρόγραμμα: ζέσταμα, επάρκεια φορτίου, χρήση κρεμών μετά την προπόνηση. Σε κάθε περίπτωση, το σκοτάδι δεν είναι επώδυνο σημάδι. Έχω περιγράψει τον μηχανισμό συσκότισης σε προηγούμενα άρθρα.

χωρίστρα λόγια και ευχές

Δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν ότι η διάρκεια των περιγραφόμενων προπονήσεων ξεπερνά τη μία ώρα. Ναι, είναι αρκετό, αλλά σε αυτή τη φάση είναι απαραίτητο. Μετά την ανάπτυξη ενός αρχαρίου, μετά τα πρώτα εκατοστά, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να επιτευχθεί μεγαλύτερη αύξηση. Το άκρο προσαρμόζεται στα φορτία, γεγονός που δυσκολεύει επίσης τις προπονήσεις. Αλλά μην χάνετε την καρδιά σας, όλα είναι στα χέρια σας!

Η δυσαρέσκεια με το μέγεθος του πέους μπορεί να είναι ένα σοβαρό εμπόδιο στην οικοδόμηση της προσωπικής ζωής ενός άνδρα. "Χάρη" σε αυτό, είναι συχνά σε κατάσταση συνεχούς άγχους και αμφιβολίας για τον εαυτό του. Όσον αφορά τη μεγέθυνση πέους, μπορούν να βρεθούν καλές κριτικές σε σχέση με τις αντλίες. Μάθετε τι είναι μια συσκευή για το πέος, τι είδους συσκευές υπάρχουν και πώς να τα χρησιμοποιήσετε εσείς στο άρθρο.

τύπους και λειτουργίες

Παρά τις εξωτερικές διαφορές, ο μηχανισμός δράσης των αντλιών είναι αρκετά παρόμοιος. Με τη βοήθεια ενός κενού, κάθε συσκευή δημιουργεί ένα περιβάλλον αρνητικής πίεσης που οδηγεί σε ενεργή άντληση αίματος κατά μήκος της κλίσης πίεσης στο πέος. Η πλήρωση των σπηλαιωδών σωμάτων του πέους με αίμα αυξάνει το μέγεθός του κατά μερικά εκατοστά. Ο αριθμός των εκατοστών με τους οποίους συμβαίνει η «ανάπτυξη» του οργάνου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: πλαστικότητα ιστού, ηλικία του ανθρώπου και ανατομικά χαρακτηριστικά. Επομένως, δεν είναι πάντα δυνατό να προβλεφθεί το αποτέλεσμα της χρήσης.

Ταξινόμηση αντλιών σύμφωνα με τον μηχανισμό μεγέθυνσης του πέους:

 • Εγχειρίδιο. Το πλεονέκτημα των χειροκίνητων συσκευών είναι το χαμηλό κόστος. Το μειονέκτημα της συσκευής, σύμφωνα με τους άντρες, είναι η ανάγκη χειροκίνητης δημιουργίας κενού.
 • ηλεκτρικός. Η λειτουργία της συσκευής είναι πολύ πιο εύκολη. Η συσκευή δημιουργεί ένα κενό χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια. Διαχείριση - κουμπί. Ως μειονεκτήματα οι άντρες δίνουν το τίμημα.
 • Νερό. Μια νέα συσκευή, ανεπαρκώς ελεγμένη από τον οικιακό καταναλωτή. Οι κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι η συσκευή είναι εύχρηστη και ασφαλής, ενώ η αποτελεσματικότητά της όσον αφορά τη μεγέθυνση του πέους δεν είναι κατώτερη από τα «κλασικά» μοντέλα.

Υπάρχουν υποείδη συσκευών που σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε το πέος. Για παράδειγμα, επηρεάζει μόνο το πάνω μέρος του πέους. Η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας συσκευής αμφισβητείται, καθώς δεν είναι απολύτως σαφές πώς δημιουργείται το κενό, εάν ο ιστός του πέους είναι τσιμπημένος και εάν ο μηχανισμός δράσης είναι επαρκώς ασφαλής.

Τελευταία νέα

Η αξιολόγηση νέου προϊόντος απαιτεί περισσότερο από μια σελίδα έντυπου κειμένου. Ας εστιάσουμε, λοιπόν, στις πιο δημοφιλείς συσκευές που πρέπει να αγοράσετε μέσω του δικτύου ή σε καταστήματα σεξ:

 • ηλεκτρική συσκευή. Εκτός από την αύξηση της αντλίας, σύμφωνα με τις οδηγίες, η αντλία μπορεί να φέρει πραγματική ευχαρίστηση στον χρήστη μέσω δονήσεων. Πωλείται με τηλεχειριστήριο. Μια σφιχτή σφράγιση καθιστά δυνατή τη συσκευή να είναι απολύτως σφιχτή. Προκειμένου να αποφευχθούν τραυματισμοί στο όργανο, ο κατασκευαστής εξόπλισε τη συσκευή για το πέος με μια βαλβίδα που ανακουφίζει τα υπερβολικά φορτία.
 • Χειροκίνητη αντλία. Η πολύ χαμηλή τιμή είναι θετική. Μια απλή αντλία κενού, αν κρίνουμε από την περιγραφή, όχι μόνο προσθέτει μερικά εκατοστά στο πέος, αλλά οδηγεί επίσης σε ισχυρότερη στύση και ανακουφίζει από τη σεξουαλική ανικανότητα.
 • Υδραυλική συσκευή κενού. Ο κατασκευαστής υπόσχεται αποτελεσματικότητα ακόμη και στις πιο απελπιστικές περιπτώσεις. Η συσκευή λειτουργεί μέσω υδραυλικής εφαρμογής κενού, μια ειδική λαστιχένια αυλάκωση που συνδέεται στο κάτω μέρος βοηθά στην άντληση νερού στη συσκευή. Σύμφωνα με τις οδηγίες, η συσκευή βοηθά στη μεγέθυνση του πέους ανδρών που έχουν ήδη χάσει τη σεξουαλική τους υγεία. Αυτές είναι οι λέξεις στην περιγραφή.
 • Αντλία. Άνεση και απλότητα - αυτό είναι το σλόγκαν που χαρακτηρίζει το προϊόν. Ως προς τον μηχανισμό δράσης της, η αντλία ανήκει σε συμβατικές συσκευές χειρός που είναι εξοπλισμένες με μπαλόνι κενού για την εισαγωγή αέρα.
 • Αντλία για να χτυπήσει τη βάλανο. Διαθέτει πρακτική συσκευή ρύθμισης που αποτελείται από 2 κουμπιά. Εύχρηστος. Η αντλία εκτρέπεται μερικές ίντσες ενώ βοηθά έναν άνδρα να διασκεδάσει. Το μέγεθος της συσκευής είναι μόνο 10 cm και η διάμετρος είναι 5 cm.

είδος εφαρμογής

Ο τρόπος εφαρμογής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Πρώτα απ 'όλα, παρουσιάζουμε τους γενικούς κανόνες για τη λειτουργία των αντλιών. Γενικές οδηγίες χρήσης:

 • Η αντλία πρέπει να καθαριστεί. Η συσκευή πρέπει να πλυθεί κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό με απορρυπαντικά που δεν καταστρέφουν το υλικό της αντλίας. Χρησιμοποιήστε βραστό νερό, τα χημικά απαγορεύονται.
 • Απαγορεύεται η ρίψη, το χτύπημα, η σύνθλιψη του προϊόντος!
 • Αποθηκεύστε τις αντλίες σε μέρος προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως, θερμοκρασία αποθήκευσης - όχι μεγαλύτερη από 35 μοίρες.

Περαιτέρω συστάσεις αφορούν τη χρήση αντλιών κενού. Πριν τοποθετήσετε την αντλία, το προϊόν ή το δέρμα του πέους πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία με ειδικό λιπαντικό. Η χρήση λαδιού και αυτοσχέδιων μέσων είναι απαράδεκτη. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε λιπαντικό με βάση το λίπος. Στο ίδιο το πέος, εκτός από λίπανση, μπορείτε να εφαρμόσετε μια κρέμα για να μεγαλώσει και να τεντώσει καλύτερα τους ιστούς του πέους.

Στη συνέχεια, ένα άκρο εισάγεται στη συσκευή και αρχίζει να αντλεί αέρα. Με την άντληση του αέρα, δημιουργείται μια αρνητική πίεση στο εσωτερικό και το αίμα ρέει στο πέος κατά μήκος της κλίσης πίεσης. Η συσκευή πρέπει να κρατιέται με το ένα ελεύθερο χέρι ενώ το δεύτερο χρησιμοποιείται για την άντληση του αχλαδιού. Προσοχή: Εάν ο αέρας δεν αντλείται, ελέγξτε τη βαλβίδα. Πρέπει να κλείσει!

Πρέπει να «δουλέψετε» μέχρι να εμφανιστεί ένα ελαφρύ κοκκίνισμα στο πέος και ένα αίσθημα μέθης (στύση). Η αναρρόφηση διατηρείται για έως και 30 δευτερόλεπτα. Κατά τη χρήση της αντλίας, δεν πρέπει να υπάρχει έντονος πόνος, μώλωπες και πόνος. Μετά από 30 δευτερόλεπτα, η βαλβίδα ανοίγει και ο αέρας εισέρχεται στην αντλία. Η επόμενη «προσέγγιση» πραγματοποιείται μετά την εξαφάνιση μιας στύσης. Μία παρέμβαση με τη συσκευή δεν διαρκεί περισσότερο από 15-20 λεπτά.

Πρώτα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το προϊόν 1 φορά σε 2 ημέρες και στη συνέχεια καθημερινά για 2 εβδομάδες. Είναι καλύτερα να κάνετε τη διαδικασία για 1-2 ώρες πριν τον ύπνο. Ο αρχικός χρόνος έκθεσης δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 1 λεπτό, από την 3η εβδομάδα μπορείτε να τον αυξήσετε στα 2 λεπτά. Ένας δακτύλιος στύσης που φοριέται στη βάση του πέους μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την αντλία. Η συσκευή καθυστερεί την εκροή αίματος και βοηθά στη διατήρηση της στύσης περισσότερο.

Τα ηλεκτρικά χρησιμοποιούνται με παρόμοιο τρόπο, εκτός από το ότι η συσκευή αντλεί ανεξάρτητα αέρα με το πάτημα ενός κουμπιού. Υπάρχουν διαφορές στη λειτουργία των υδραυλικών αντλιών. Είναι καλύτερα να κάνετε τη διαδικασία στο ντους ή στο μπάνιο. Αρχικά, η συσκευή γεμίζει με νερό και πιέζεται σταθερά στο σώμα. Ταυτόχρονα, ο άνδρας μπορεί επίσης να βρίσκεται ο ίδιος στην μπανιέρα και να βυθίσει μερικώς το πέος στο νερό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε και τα δύο χέρια για να πιέσετε απαλά την αντλία αρκετές φορές, έτσι ώστε το νερό να φύγει από τη συσκευή μέσω της βαλβίδας και να δημιουργηθεί κενό.

Επίσης, συνιστάται στον άνδρα να χαλαρώσει και να ξαπλώσει για 1-2 λεπτά. Συνθήκες λειτουργίας όπως και με τις χειροκίνητες αντλίες: χωρίς έντονα παράπονα! Μετά τον καθορισμένο χρόνο, πρέπει να εκτονώσετε την πίεση, να αφαιρέσετε τη συσκευή και να κάνετε μασάζ στο πέος για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να εκτελέσετε ενέργειες 3 r / ημέρα για 15 λεπτά.

αντενδείξεις

Οι αντενδείξεις για τη χρήση αντλιών μπορεί να είναι απόλυτες και σχετικές. Τα απόλυτα είναι:

 • σακχαρώδης διαβήτης.
 • Σοβαρές παθήσεις του ήπατος, των νεφρών, του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Φίμωση, παραφίμωση, παρόμοιες παθήσεις της ακροποσθίας του πέους.
 • Διαταραχές του αίματος, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο μώλωπες και αιμορραγίας.
 • Ανωμαλίες στην ανατομική ανάπτυξη του πέους.
 • Αυξημένη τάση για θρόμβωση.
 • κήλη.

Σχετικές αντενδείξεις είναι οι βλάβες στο δέρμα του πέους και της βαλάνου, καθώς και δερματικές παθήσεις. Δεν μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία για σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις.

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι η μεγέθυνση του πέους χωρίς πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση, η οποία συνήθως ακολουθείται από μια μακρά φάση αποκατάστασης. Η διαδικασία δεν απαιτεί από έναν άνδρα να αποσυνδεθεί από τις καθημερινές δραστηριότητες: αρκεί να αφιερώσετε κυριολεκτικά 15-20 λεπτά από τον προσωπικό σας χρόνο στη φροντίδα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε γιατρό επειδή μπορείτε να παραγγείλετε μια αντλία ανώνυμα μέσω του Διαδικτύου. Αν και αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι επικίνδυνη εάν ένας άνδρας έχει τουλάχιστον μία αντένδειξη που μόνο ένας ειδικός μπορεί να γνωρίζει. Σε μια τέτοια κατάσταση, η διαδικασία μεγέθυνσης πέους με μεγαλοπρέπεια μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές.

Μειονεκτήματα και επιπλοκές:

 • μώλωπες και πόνος. Ένα άκρο μπορεί να υποστεί βλάβη όπως κάθε άλλο όργανο. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ακόμη και ένας ιατρικός όρος όπως το κάταγμα πέους, το οποίο συμβαίνει όταν ένα όργανο τραυματίζεται από σωματική πρόσκρουση.
 • Οίδημα του πέους (πιθανώς σχετίζεται με στασιμότητα του αίματος και σχηματισμό υποδόριου αιματώματος).
 • Μεταξύ των ελλείψεων, πολλοί άνδρες επισημαίνουν την αστάθεια της δράσης: μόλις εξαφανιστεί η στύση, το πέος ανακτά το παλιό του μέγεθος.

Έχοντας αναλύσει όλα τα παραπάνω και διαβάζοντας τις απόψεις των ειδικών, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα ατομικά χαρακτηριστικά του άνδρα. Είναι αδύνατο να προβλεφθεί εκ των προτέρων η εκτασιμότητα του ιστού του πέους, καθώς και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση, η αντλία θα διαφοροποιήσει τη σεξουαλική σας ζωή, θα σας δώσει νέες αισθήσεις και, ίσως, θα σας δώσει μια νέα ματιά στις δυνατότητες του σώματός σας.