Οι καλύτεροι τρόποι για να μεγεθύνετε το κεφάλι του πέους (πέους).

Το κορίτσι δείχνει τη βάλανο στα δάχτυλά της

Πολλοί άνδρες υποτιμούν το μέγεθος του αναπαραγωγικού τους οργάνου και συχνά καταφεύγουν σε διάφορες μεθόδους για να το μεγεθύνουν. Υπάρχουν πολλές βασικές μέθοδοι, σκεφτείτε ποια από αυτές είναι η πιο αποτελεσματική.






Πρέπει να καταφύγω στη μεγέθυνση πέους;

Το συμπαγές μέγεθος του πέους δεν παρεμποδίζει τη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος ή την ούρηση. Αυτό το πρόβλημα είναι πιο ψυχολογικής φύσης και, κατά κανόνα, ανησυχεί μόνο τον ίδιο τον άντρα. Η αίσθηση του μεγέθους ενισχύεται από έναν καθιερωμένο κοινωνικό μύθο: «Όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο».

Εξαιτίας αυτού, οι εκπρόσωποι του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας συχνά βιώνουν αμηχανία, ντροπή, φόβο και ανασφάλεια μπροστά σε έναν σεξουαλικό σύντροφο. Εάν δεν ληφθούν μέτρα, ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας μπορεί να αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου. Για να μην συμβεί αυτό, συνιστάται να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό με το πρόβλημα. Το τελευταίο βοηθά στον προσδιορισμό του τι χρειάζεται περισσότερο ένας άνδρας: ψυχολογική βοήθεια για να αποδεχτεί το σώμα του ή πραγματική διόρθωση μεγέθους πέους.

Εάν η διεύρυνση του πέους δίνει σε έναν άνδρα εμπιστοσύνη στις σεξουαλικές του ικανότητες, ανακουφίζει από τα άβολα συναισθήματα και τον κάνει πιο χαρούμενο, τότε γιατί όχι; Σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή τεχνική και να ακολουθήσετε αυστηρά τις οδηγίες για να μην βλάψετε την υγεία σας.

Οι κύριες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Επεμβατικές, ελάχιστα επεμβατικές, μη επεμβατικές τεχνικές χρησιμοποιούνται για τη μεγέθυνση της βαλάνου. Εξετάστε τα πιο δημοφιλή, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

χειρουργική μέθοδο

Η χειρουργική επέμβαση δίνει εγγυημένο αποτέλεσμα. Για τη μεγέθυνση της βάλας του πέους, χρησιμοποιείται ευρέως αβλαβής και ταυτόχρονα αποτελεσματική χειρουργική επέμβαση -φρενουλοτομή, δηλ. H. φρενουλοπλαστική. Προβλέπει ανατομή του κροσσού με χρήση λέιζερ, ραδιοκυμάτων ή χειρουργικής μεθόδου.

 1. Οφέλη: βοηθά τη βάλανο να ανοίξει πλήρως. εύκολος χειρισμός πλαστικού, επιτρέπεται ακόμη και τα μικρά παιδιά. σύντομη περίοδος αποκατάστασης·εγγυημένο αποτέλεσμα, παρέχοντας αύξηση στο μήκος του πέους κατά 1-2 cm σε στύση.
 2. Μειονεκτήματα: δεν επηρεάζει το μέγεθος του κεφαλιού, αλλά βοηθά στην επιμήκυνση του πέους και στο άνοιγμα του κεφαλιού κατά τη διάρκεια της στύσης.

λιποπλήρωση. Χρησιμοποιείται ο λιπώδης ιστός του ασθενούς. Χρησιμοποιώντας έναν λεπτό σωληνίσκο, αντλείται από μια περιοχή όπως η κοιλιά, οι μηροί ή η μέση και μεταμοσχεύεται κάτω από το δέρμα του πέους στην περιοχή της βαλάνου, αυξάνοντας τον όγκο του.

 1. Οφέλη: Βοηθά στη μεγέθυνση του κεφαλιού και του σώματος του πέους έως και 2-3 cm. αποκλείεται η πιθανότητα απόρριψης του πληρωτικού. Η επέμβαση είναι ελάχιστα επεμβατική, επομένως δεν χρειάζεται μεγάλη περίοδος αποκατάστασης.
 2. Μειονεκτήματα: ο μεταμοσχευμένος λιπώδης ιστός χάνει τα αιμοφόρα αγγεία που τον τροφοδοτούσαν, επομένως διαλύεται με την πάροδο του χρόνου, το αποτέλεσμα είναι προσωρινό - περίπου 1 έτος.

συνδεσμοτομή. Ο σκοπός αυτής της επέμβασης είναι να αποκαλύψει το κρυφό μέρος του πέους, το οποίο βρίσκεται κάτω από την ηβική περιοχή. Για να γίνει αυτό, ο γιατρός κόβει τον σύνδεσμο ανάρτησης του πέους. Μετά την επέμβαση, ο άνδρας πρέπει να φοράει προέκταση πέους.

 1. Πλεονεκτήματα: Το μήκος του πέους αυξάνεται κατά 3-5 cm.
 2. Μειονεκτήματα: Απαιτεί γενική αναισθησία. το πλάτος του κεφαλιού και του σώματος του πέους δεν αλλάζει. πιθανή ανάπτυξη επιπλοκών: στυτική δυσλειτουργία, ασταθής θέση του πέους κατά τη σεξουαλική επαφή.

φαλλοπλαστική. Μπορεί να είναι ολική όταν οι γιατροί δημιουργούν νέο σχήμα του πέους (σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, μετά από τραυματικούς ή ιατρογενείς ακρωτηριασμούς, ογκολογία κ. λπ. ) και μερική (διόρθωση υπαρχόντων ελαττωμάτων, αισθητικές ατέλειες, διεύρυνση τμήματος του πέους, π. χ. κεφάλι κ. λπ. ) . Πρόκειται για μια πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση που περιλαμβάνει τη χρήση δερματικών μοσχευμάτων, φουσκωτών κυλίνδρων ή ελαστικών ράβδων σιλικόνης.

 1. Πλεονεκτήματα: καλό αισθητικό αποτέλεσμα, βοηθά στην αλλαγή του σχήματος του κεφαλιού σε μήκος και πλάτος.
 2. Μειονεκτήματα: μεγάλη πιθανότητα απόρριψης ιστού, μειωμένη ευαισθησία της κεφαλής, μειωμένη στύση κ. λπ.

περιτομή ή περιτομή. Παρέχει κυκλική αφαίρεση της πτυχής του δέρματος που καλύπτει το κεφάλι του πέους.

 1. Πλεονεκτήματα: δίνει στο πέος μια πιο ελκυστική εμφάνιση, βοηθά έναν άνδρα να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή, κάνει πιο ενδελεχή υγιεινή.
 2. Μειονεκτήματα: Δεν επηρεάζει το μέγεθος του κεφαλιού, αλλά βοηθά στην αποκάλυψή του.

Ενέσεις με υαλουρονικό οξύ

Ενέσεις με υαλουρονικό οξύσε ένα μέλος - η μέθοδος είναι αποτελεσματική, αλλά προσωρινή. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 6 μήνες. έως 2 έτη. Η διαδικασία σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια κεφαλή ανάλογη με το σώμα του πέους, τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος. Για τις ενέσεις χρησιμοποιούνται ελαστικά, πυκνά τζελ από υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι βιοσυμβατό με το ανθρώπινο σώμα.

 1. Πλεονεκτήματα: επιτρέπει τη μοντελοποίηση του σχήματος της κεφαλής, εγγυημένα αποτελέσματα, το πληρωτικό δεν προκαλεί αντιδράσεις απόρριψης, χαμηλό τραύμα.
 2. Μειονεκτήματα: το τζελ διαλύεται με την πάροδο του χρόνου.

άσκηση και μασάζ

ΠλήθοςΤεχνικός μασάζ και κίνησηςγια μεγέθυνση πέους. Για παράδειγμα, jelqing, σφιγκτήρες, ταοϊστικές ασκήσεις, κάμψη, διατάσεις, ασκήσεις Kegel κ. λπ. Η αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου είναι κατώτερη από τις δύο πρώτες. Αλλά σας επιτρέπει να φτάσετε έως και 2 cm σε μήκος και έως και 1, 5 cm σε πλάτος, ανάλογα με την καθημερινή απόδοση για αρκετούς μήνες.

 1. Πλεονεκτήματα: μια μη επεμβατική, χαμηλού τραυματισμού (ανάλογα με την τεχνική εκτέλεσης) μέθοδος μεγέθυνσης του πέους, που δεν απαιτεί αναισθησία, οικονομικό κόστος.
 2. Μειονεκτήματα: για να έχετε ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα, πρέπει να ξοδέψετε πολύ χρόνο και προσπάθεια.

φαρμακευτική αγωγή

Για τη μεγέθυνση του κεφαλιού και του σώματος του πέους χρησιμοποιείται μερικές φορέςορμόνες. Είδος εφαρμογής: από του στόματος ή παρεντερική. Μια τέτοια διόρθωση πέους πρέπει να συνταγογραφείται μόνο με την άδεια του γιατρού, υπό την προϋπόθεση της ανεπάρκειας των ανδρικών ορμονών του φύλου στο αίμα. Διαφορετικά, αυξάνεται η πιθανότητα σοβαρών επιπλοκών: ορμονική ανισορροπία, εθισμός, δυσλειτουργία των επινεφριδίων κ. λπ.

 1. Οφέλη: τα ορμονικά φάρμακα σταθεροποιούν τη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, προάγουν την ανάπτυξη των ανδρικών γεννητικών οργάνων, καλή στύση.
 2. Μειονεκτήματα: απαιτείται μακροχρόνια θεραπεία, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο.

χρήση συσκευών

Διάφορες συσκευές για τη μεγέθυνση του κεφαλιού και του σώματος του πέους έχουν μεγάλη ζήτηση:

 • Φορούν- προέκταση πέους με ρυθμιζόμενη ή ελαστική ζώνη (προσαρμόζονται μηχανικά και κενού).
 • γοβάκια(αύξηση του πέους με πίεση κενού στους ιστούς του πέους)
 • Αντλία κενού - μια συσκευή για την αύξηση του σώματος και της κεφαλής του πέους
 • υδραυλικές αντλίες(Η αρχή λειτουργίας είναι η ίδια όπως για τις αντλίες, χρησιμοποιείται μόνο νερό αντί για κενό).
 • επεκτατικά(Μεγέθυνση του πέους με μηχανικό τέντωμα των ιστών).
 • βάρη, πίδακες(κρεμασμένο ή τοποθετημένο σε όρθιο πέος, τεντώνοντας το δέρμα του, προάγοντας την ανάπτυξη των μυών του φαλλού).
 1. Οφέλη: Δίνει καλά αποτελέσματα (+ 2-3 cm σε μήκος και 1-2 cm σε πλάτος) με τακτική χρήση, ενισχύει τον μυϊκό ιστό του πέους.
 2. Μειονεκτήματα: επηρεάζουν το μέγεθος του ίδιου του πέους, όχι το κεφάλι. Για να επιτευχθεί ένα σημαντικό αποτέλεσμα, θα απαιτηθούν περισσότερα από ένα μήνα κανονικά μαθήματα.

βιολογικά πρόσθετα

Το αποτέλεσμα αυτούπρόσθετα τροφίμωνστοχεύει στην αντιστάθμιση της έλλειψης βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων που είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη του πέους. Συχνά τα φάρμακα είναι φυσικής προέλευσης, επομένως απολύτως αβλαβή για την υγεία.

 1. Οφέλη: έχουν θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος, στους μυϊκούς ιστούς. Συμβάλλουν σε μια υψηλής ποιότητας και μακράς διάρκειας στύση και αντισταθμίζουν την έλλειψη βιταμινών στον οργανισμό.
 2. Μειονεκτήματα: ακριβό? επηρεάζουν έμμεσα τη διεύρυνση του πέους, καθώς το σώμα είναι κορεσμένο με βιταμίνες απαραίτητες για τη φυσιολογική ανάπτυξη του φαλλού. Το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο.

σπιτικές θεραπείες

Διάφορες λαϊκές θεραπείες χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως για τη μεγέθυνση του πέους. Υπάρχει μια λίσταφυτό, που επηρεάζουν θετικά το ανδρικό ουρογεννητικό σύστημα, την αναπαραγωγική λειτουργία, τα επίπεδα ορμονών και την ισχύ, που σε συνδυασμό δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη της κεφαλής και του σώματος του πέους. Αυτά περιλαμβάνουν: epimedium, ginseng, goryanka, τσάι Ivan, ρίζα calamus, ελαιοκράμβη κ. λπ. Χρησιμοποιούνται ως φυτικά φάρμακα. Μερικές φορές χρησιμοποιείται αλατούχο διάλυμα.

Η ρίζα τζίνσενγκ αυξάνει την ανδρική ισχύ, γεγονός που συμβάλλει στην ανάπτυξη της κεφαλής του πέους
 1. Πλεονεκτήματα: συμβάλλουν στη γενική βελτίωση του σώματος, εξαλείφουν τις φλεγμονώδεις διεργασίες, προσιτές τιμές.
 2. Μειονεκτήματα: τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα, απαιτείται μακροχρόνια χρήση.

άλλες μεθόδους

Διάφορα δεν είναι λιγότερο δημοφιλήκρέμες, τζελ και αλοιφέςγια μεγέθυνση πέους. Συνήθως παράγουν ένα προσωρινό αποτέλεσμα λόγω της ροής αίματος στους ιστούς του πέους. συμβάλλουν σε καλή στύση λόγω του θερμαντικού αποτελέσματος.

 1. Πλεονεκτήματα: απλότητα και ευκολία χρήσης, θετική επίδραση στην ισχύ, τα περισσότερα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως λιπαντικό.
 2. Μειονεκτήματα: Το αποτέλεσμα είναι αδύναμο και στοχεύει περισσότερο στην τόνωση της στύσης παρά στην ανάπτυξη του πέους.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ακροφύσιο μεγέθυνσης πέους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Ποιον τρόπο να επιλέξω;

Εάν πρέπει να μεγεθύνετε το κεφάλι του πέους σε σύντομο χρονικό διάστημα και ο άνδρας είναι έτοιμος για όλες τις μεθόδους, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη χειρουργική επέμβαση. Μέχρι σήμερα, έχουν αναπτυχθεί πολλές τεχνικές που επιτρέπουν την γρήγορη και αποτελεσματική προσομοίωση του απαραίτητου αναλογικού σχήματος σε εξωτερικά ιατρεία.

Εάν ένας άντρας θέλει τη μεγέθυνση της βαλάνου όχι λιγότερο αποτελεσματική από τη χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν είναι έτοιμος να περάσει κάτω από το μαχαίρι, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις ενέσεις υαλουρονικού οξέος ή στο λιπογέμισμα. Πρέπει να γίνουν πολλές φορές γιατί. Τα υλικά τείνουν να διαλύονται, αλλά οι διαδικασίες είναι λιγότερο τραυματικές, εξαιρετικά αποτελεσματικές και δεν απαιτούν γενική αναισθησία.

Εάν ένας άντρας είναι έτοιμος να επενδύσει πολύ κόπο και χρόνο στη μεγέθυνση του πέους, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις μη επεμβατικές διαδικασίες.

Ασκήσεις, μασάζ και συσκευές είναι κατάλληλες για την ενδυνάμωση του μυϊκού ιστού, τις σταδιακές διατάσεις και την ενεργοποίηση των αναγεννητικών διεργασιών. Εκτός από τη μεγέθυνση του πέους, βοηθούν στην απαλλαγή από τη συμφόρηση στα γεννητικά όργανα, ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος, επομένως είναι εξαιρετικά για όσους περνούν πολύ χρόνο στον υπολογιστή, εργάζονται στο γραφείο ή ακολουθούν έναν ανενεργό τρόπο ζωής. Επιπλέον, τέτοιες διαδικασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Εάν εντοπιστεί έλλειψη ανδρικών ορμονών στο αίμα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε φάρμακα που μπορούν να το αντισταθμίσουν και, επιπλέον, να επηρεάσουν την ανάπτυξη του κεφαλιού και του σώματος του πέους - ορμόνες.

Ως βοηθητικές μέθοδοι, συνιστάται να χρησιμοποιείτε λαϊκές θεραπείες, βιολογικά πρόσθετα, διάφορα τζελ, αλοιφές και κρέμες. Μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις άλλες μεθόδους μεγέθυνσης πέους.