Ασκήσεις μεγέθυνσης πέους

Έτυχε ότι το κύριο πλεονέκτημα ενός άνδρα δεν είναι μόνο η ευφυΐα ή η δύναμη, αλλά και ένα αναπαραγωγικό όργανο. Μερικοί άνδρες η φύση έχει προικίσει με αρκετά μεγάλο πέος, άλλοι υποφέρουν από χαμηλή εμπιστοσύνη στις αρσενικές τους δυνάμεις, βρίσκουν τον φαλλό τους όχι αρκετά μακρύ ή παχύ, ενδιαφέρονται για το πώς να μεγεθύνουν ένα πέος, μπορείτε να το κάνετε πιο δυνατό στο σπίτι. Υπάρχουν πολλές τεχνικές για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Τα πιο προσιτά είναι μασάζ, ασκήσεις για μεγέθυνση πέους.

Συσκευή για ασκήσεις μεγέθυνσης πέους

βελτίωση της αξιοπρέπειας

Φυσικά, πριν κάνετε ασκήσεις για να αυξήσετε το πάχος και το μήκος του πέους στο σπίτι, θα πρέπει να σκεφτείτε αν πρόκειται για ψυχολογικά συμπλέγματα. Οι κανονικοί αριθμοί είναι οι εξής: πάχος από 3 έως 4 εκ. και μήκος σε στύση - 12-16 εκ. Εάν ο αριθμός των αρρενωπών συμπίπτει με αυτούς τους δείκτες, τότε δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Εάν υπάρχει πρόβλημα, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ασφαλή μασάζ στο σπίτι, ασκήσεις για αύξηση του πάχους ή του μήκους. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε τους παράγοντες που ορισμένοι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν να κάνουν μασάζ και ασκήσεις που μπορούν να μεγεθύνουν το πέος. Ο:

 • Τραύμα, χειρουργική επέμβαση, νεοπλάσματα.
 • Φλυκταινώδη, μεταδοτικά, αφροδίσια νοσήματα.
 • Ηλικία έως 16 ετών.

Για προπόνηση, πρέπει να ετοιμάσετε μια μαλακή πετσέτα, λιπαντικό, ζεστό νερό, να μελετήσετε τη βιβλιογραφία ή βίντεο κλιπ για να εκτελέσετε ασκήσεις για να αυξήσετε τη φαλλική δύναμη. Χρειάζονται μια ταινία εκατοστών, σημειωματάριο και μολύβι για να μετρήσετε τον ανδρισμό και να διορθώσετε τις αλλαγές μεγέθους. Για την αύξηση του φαλλού χρησιμοποιούνται:

 • Μυϊκές διατάσεις, μασάζ.
 • Αυξημένη παροχή αίματος στον στυτικό ιστό.
 • Ασκήσεις Kegel.
 • δύναμη ή κυκλικές παραμορφώσεις.
 • jelqing

Είναι επιθυμητό να μην υπάρχουν περισπασμοί κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

διαστρέφω

Το τέντωμα των μυών στοχεύει σε ελαφρά επιμήκυνση, μεγέθυνση πέους. Πριν ξεκινήσετε τις ασκήσεις, θα πρέπει να ζεστάνετε το πέος με μια πετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό (προσεκτικά για να μην καεί το δέρμα). Η ζεστή κομπρέσα πρέπει να κρατηθεί για 10-15 λεπτά. Ταυτόχρονα με την προθέρμανση, είναι επιθυμητό να κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ. Αφού ζεσταθείτε, πιάστε τη βάση του κεφαλιού με τα δάχτυλά σας και τραβήξτε πολύ απαλά 1-1, 5 cm, κρατήστε για λίγα λεπτά, στη συνέχεια αφήστε απαλά, ξαναζεστάνετε και κάντε απαλό μασάζ. Για να μεγεθύνετε το ανδρικό όργανο, επαναλάβετε τη διαδικασία έως και 20 φορές, εστιάζοντας στις αισθήσεις.

Μια σημαντική προϋπόθεση: οι ασκήσεις διατάσεων εκτελούνται μόνο σε χαλαρή κατάσταση του πέους, ώστε να μην τραυματιστείτε.

Για τη ροή του αίματος

Η άσκηση στοχεύει στην αύξηση της παροχής αίματος στους ιστούς του πέους. Είναι επιθυμητό να εκτελέσετε την άσκηση με πλήρη στύση, αλλά πολύ προσεκτικά για να μην τραυματιστείτε. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πιάσετε τη βάση του οργάνου με το ένα χέρι και το κεφάλι με το άλλο και να κάνετε πολύ προσεκτικά κυκλικές κινήσεις, για παράδειγμα, Β. Στύψτε και στρίψτε την πετσέτα. Επαναλάβετε την άσκηση δύο φορές την εβδομάδα για όχι περισσότερο από πέντε λεπτά. Με το παραμικρό αίσθημα πόνου, η προπόνηση απαγορεύεται.

κώνος βοήθειας

Οι ασκήσεις Kegel δεν αυξάνουν σημαντικά το μέγεθος του πέους, αλλά βοηθούν στη διασφάλιση της ροής του αίματος στον στυτικό ιστό. Η εκγύμναση της σύσπασης των πυελικών μυών, ακολουθούμενη από την περίμετρο και το τέντωμα του κεφαλιού, αυξάνει τη στύση και ενισχύει τον οργασμό στους άνδρες. Η τεχνική της εργασίας για το σπίτι είναι η μείωση και η χαλάρωση του ηβοκοκκυγικού μυ. Η άσκηση πραγματοποιείται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, εκτελούνται δεκαπέντε προσεγγίσεις.

Φροντίστε να ακολουθείτε την τεχνική της αναπνοής, εισπνέετε και εκπνέετε από τη μύτη σας κατά τη σύσπαση και τη χαλάρωση του μυός. Για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, οι ασκήσεις Kegel πρέπει να γίνονται σε συνδυασμό με μασάζ και άλλες προπονήσεις.

αντλήστε δύναμη

Οι σωματικές ασκήσεις για την αύξηση και τη δύναμη διάτασης εκτελούνται ενώ κάθεστε. Πριν από τη διαδικασία, πρέπει να ζεστάνετε το πέος και να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό. Στη συνέχεια, πιάστε τη βάλανο με τα δάχτυλά σας, τραβήξτε την προς το μέρος σας, περιστρέψτε το όργανο αριστερά και δεξιά, κάνοντας παύση για αρκετά δευτερόλεπτα μεταξύ των περιστροφών. Για να μεγεθύνετε το πέος, συνιστάται να κάνετε 5-6 προσεγγίσεις καθημερινά. Μπορεί να εμφανιστεί ενόχληση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμφανιστεί πόνος. Ο έντονος πόνος που τυλίγει το πέος είναι ένας άμεσος λόγος για να επισκεφτείτε έναν γιατρό.

Κυκλική Εξώθηση

Μπορείτε να κάνετε το πέος πιο δυνατό με κυκλικές διατάσεις που είναι παρόμοιες με μια άσκηση δύναμης. Η διαφορά είναι ότι κατά το τράβηγμα του πέους, οι κινήσεις γίνονται δεξιόστροφα. Η βασική προϋπόθεση για την εκτέλεση αυτής της τεχνικής αύξησης του ανδρισμού είναι να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 20 περιστροφές σε μία συνεδρία. Είναι επιθυμητό να συνδυάσετε κυκλικές διατάσεις με άλλους τύπους power stretching και μασάζ. Μερικοί άνδρες ισχυρίζονται ότι με αυτόν τον τρόπο για ένα μήνα προπόνησης στο σπίτι μπορείτε να αυξήσετε το πέος κατά 1-2 εκατοστά.

jelqing

Το Jelqing είναι μια τεχνική για την αύξηση του όγκου και της μάζας του πέους. Βασίζεται στην ώθηση του αίματος από το ηβικό οστό προς το κεφάλι. Πριν κάνετε jelqing, είναι σημαντικό να ζεστάνετε καλά το πέος. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να επιτύχετε μια ατελή στύση, πιάστε τον φαλλό με δύο δάχτυλα, πιέστε λίγο και μετακινήστε αργά το χέρι σας κατά μήκος του οργάνου. Η πίεση των χεριών δεν πρέπει να προκαλεί πόνο. Για περαιτέρω μεγέθυνση του πέους, μπορείτε να κάνετε τακτικά μικρά τραντάγματα μισού δευτερολέπτου. Αυτό το ελαφρύ τέντωμα σάς επιτρέπει να αυξήσετε γρήγορα το μέγεθός του. Για να αυξήσετε τη βάση του φαλλού, μπορείτε να κάνετε αντίστροφα jelks (από το κεφάλι μέχρι το ηβικό οστό).

Την πρώτη φορά που εκτελείται το jelqing, η λίπανση (λιπαντικό) είναι απαραίτητη για την αποφυγή βλάβης και φλεγμονής του ευαίσθητου δέρματος. Για να μεγεθύνετε το πέος, συνιστάται να κάνετε jelq τουλάχιστον 10 λεπτά την ημέρα.

Μπορείτε να αυξήσετε την ανδρική αξιοπρέπεια με μια ποικιλία ασκήσεων. Πολλές ασκήσεις μεγέθυνσης πέους στο σπίτι είναι αποτελεσματικές και πρακτικά ασφαλείς. Καλύτερα να μην κάνετε μαθήματα με φορτίο ή αντλία, καθώς υπάρχει πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού. Για να καταλάβετε καλύτερα τη μεθοδολογία εκπαίδευσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο μεγέθυνσης πέους στις ιστοσελίδες ουρολόγων και σεξολόγων. Στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε βιβλία για αυτό το φλέγον θέμα. Ένας από τους σπουδαίους συγγραφείς, ο Aaron Kemmer, έχει γράψει ένα εξαιρετικό μπεστ σέλερ για τις ασκήσεις μεγέθυνσης πέους που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Το αδύνατο είναι δυνατό. Ένας άντρας που κάνει συνεχώς ασκήσεις θα αυξήσει τελικά τον φαλλό του, θα αυξήσει την αυτοεκτίμηση και θα του προσφέρει μισές ευχάριστες στιγμές σεξουαλικής επαφής.

Ο τομέας των στενών σχέσεων ήταν και είναι ένα από τα τρέχοντα αντρικά θέματα. Το πέος λατρεύεται από πολλά έθνη από την αρχαιότητα. Θυμηθείτε τις πολυάριθμες εικόνες του φαλλού στους τοίχους των σωζόμενων κτιρίων της Αιγύπτου. Ο φαλλός συνδέθηκε πάντα με την ανδρική δύναμη και θάρρος. Κάθε άντρας θέλει να έχει μεγαλύτερο πέος από το μέσο όρο. Το μασάζ για τη μεγέθυνση του πέους περιγράφεται για πρώτη φορά στα αραβικά χρονικά. Πιστεύεται ότι τα αγόρια Άραβες χρησιμοποιούσαν διάφορες μεθόδους μεγέθυνσης πέους από τη νεολαία τους, κάτι που ήταν μέρος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το πώς μπορείτε εύκολα να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι με ασκήσεις και μασάζ. Θα ορίσουμε την απλούστερη και πιο κοινή μέθοδο και θα αποκαλύψουμε τα μυστικά των ξεχασμένων τεχνικών.

Μπορεί να γίνει λήψη;

Ο φαλλός δεν είναι μυς! Αν σκεφτείτε λογικά, μπορείτε να καταλάβετε ότι η άντληση του πέους στο γυμναστήριο είναι αδύνατη. Είναι δυνατό να τονωθούν και να ενισχυθούν μόνο οι μύες του πυελικού εδάφους, οι οποίοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη στύση, αλλά δεν συμμετέχουν στη διαμόρφωση του μεγέθους. Το σώμα του πέους αποτελείται από δύο σπηλαιώδη σώματα και ένα σφουγγάρι που συγχωνεύεται στην κεφαλή του πέους και τα σπηλαιώδη σώματα βρίσκονται στα πλάγια. Για καλύτερη κατανόηση, μπορείτε να συγκρίνετε το πέος με ένα λουκάνικο σε ζύμη, όπου το λουκάνικο είναι ένα σπογγώδες σώμα και η ζύμη είναι σπηλαιώδης. Τα σπηλαιώδη σώματα ονομάζονται έτσι επειδή περιέχουν κενά ή «κοιλότητες» για να εισέλθει αίμα κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Λειτουργεί ως εξής: το αίμα εισέρχεται στα κενά, τα γεμίζει, σε αυτό το σημείο οι μύες του πυελικού εδάφους, όπως λέγαμε, εμποδίζουν την εκροή αίματος από το πέος - περισσότερο μπαίνει παρά βγαίνει. Έτσι εμφανίζεται η στύση. Όταν οι μύες χαλαρώνουν, βγαίνει φλεβικό αίμα, απελευθερώνονται τα κενά. Ως αποτέλεσμα, ο μεγάλος φαλλός επανέρχεται σταδιακά στο κανονικό του μέγεθος. Όλες οι λιγότερο αποτελεσματικές μέθοδοι βασίζονται στην αύξηση του αριθμού και του μεγέθους των κενών στο σώμα του πέους, στο τέντωμα του δέρματος του πέους και στον τραυματισμό του σηραγγώδους σώματος και του στυτικού ιστού για να τους δώσει ώθηση για ανάπτυξη. Όλα αυτά οδηγούν σε αύξηση του μήκους και του πάχους του οργάνου. Επομένως, το μασάζ είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να αυξήσεις τον ανδρισμό σου.

Ταξινόμηση Μεθόδων

 1. Μασάζ μεγέθυνσης πέους (ηρεμία και στύση).
 2. Γυμνάσια:
  • «τζέλκινγκ».
  • «Ούλι».
  • «Διπλός Ούλι».
  • "Αντίστροφη Uli-Jelqing και Jelking-Uli".
  • "Jelqing με συντήρηση του κεφαλιού του πέους. "

Χειροκίνητοι τρόποι

Συχνά οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους επεκτατικών για να μεγεθύνουν τον φαλλό. Είναι όμως ακριβά και μπορούν να βλάψουν το πέος. Και τέλος, αυτό είναι ένα ξένο σώμα που πρέπει να φορεθεί στο πέος για τουλάχιστον 6 ώρες την ημέρα. Αυτή είναι μια σειρά από ελλείψεις της τεχνικής. Για όσους δεν μπορούν να αγοράσουν μια επέκταση ή απλά δεν θέλουν, υπάρχουν πολλά είδη μασάζ και ασκήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου αποτελεσματικά για τη μεγέθυνση του πέους στο σπίτι. Πολλοί θεωρούν αυτές τις τεχνικές πιο φυσιολογικές και λιγότερο τραυματικές.

Τα οφέλη της άσκησης και του μασάζ:

 1. Μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι ανά πάσα στιγμή.
 2. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος (εκτός από κάποιες τεχνικές).
 3. Δεν απαιτείται προηγούμενη διαβούλευση με γιατρό.

Μειονεκτήματα:

 1. Είναι απαραίτητο να μελετήσετε προσεκτικά την τεχνική της εκτέλεσης.
 2. Το αποτέλεσμα ποικίλλει και είναι πολύ ατομικό.
 3. Μπορείτε να τραυματίσετε το πέος σας.

Ας εξετάσουμε λεπτομερώς την τεχνική της εκτέλεσης μασάζ, είναι επίσης ασκήσεις για τη μεγέθυνση του πέους. Με τακτική παρέμβαση, μπορείτε να αυξήσετε όχι μόνο το μήκος του φαλλού, αλλά και το πάχος του. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι η στύση γίνεται μεγαλύτερη και οι αισθήσεις κατά τη σεξουαλική επαφή γίνονται πιο φωτεινές.

Πριν κάνετε μασάζ και ασκήσεις για τη μεγέθυνση του πέους, είναι απαραίτητο να τυλίξετε το πέος με μια πετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό για 10 λεπτά. Αυτό γίνεται για να μειωθεί το τραύμα στο πέος. Φροντίστε να λιπάνετε το πέος γενναιόδωρα με λιπαντικό ή βαζελίνη (σε ορισμένες μεθόδους, η διαδικασία εκτελείται "στεγνή", αναφέρεται). μπορεί να είναι κατεστραμμένο.

Πώς βοηθά το Uli με το jelqing

Περιγράφουμε αναλυτικά τις πιο συνηθισμένες ασκήσεις.

"τζέλκινγκ"

Η πιο κοινή και γνωστή άσκηση μεγέθυνσης πέους είναι το jelqing.

Τεχνική μασάζ: πρέπει να πιέσετε το πέος στη βάση με το πρώτο και το δεύτερο δάχτυλο του δεξιού σας χεριού και να το τεντώσετε αργά προς το κεφάλι. Χωρίς να απελευθερώσετε το δεξί χέρι, τσιμπήστε το πέος στη βάση με το πρώτο και το δεύτερο δάχτυλο του αριστερού χεριού και ισιώστε ξανά. Μετά πάλι με το δεξί, συνολικά περίπου τριάντα φορές. Η στύση πρέπει να είναι 50-75%.

"Uli"

Αυτή είναι επίσης μια πολύ κοινή και εύκολη άσκηση για την αύξηση του πάχους του πέους.

Τεχνική μασάζ: Πιάστε το πέος και πιέστε το για 40 δευτερόλεπτα. και αφήστε. Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από το επίπεδο προπόνησης, κατά μέσο όρο 3-5 φορές. Κατά τη στιγμή της εκτέλεσης, θα πρέπει να υπάρχει πλήρης στύση.

"Διπλός Ούλι"

Η τεχνική είναι παρόμοια με την άσκηση μεγέθυνσης πέους Uli.

Τρόπος εκτέλεσης: με το ένα χέρι πρέπει να πάρετε το πέος στη βάση και με το άλλο στην περιοχή του κεφαλιού. Στη συνέχεια, πιέστε ρυθμικά το πέος ταυτόχρονα και με τα δύο χέρια για 40-50 δευτερόλεπτα. Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται επίσης από το επίπεδο προπόνησης και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αντίστροφη "Uli-Jelqing"

Τεχνική: Με το αριστερό σας χέρι, πρέπει να πιάσετε τη βάση του πέους και να το κρατήσετε καθ' όλη τη διάρκεια της άσκησης. Πιάστε το κεφάλι με το δεξί σας χέρι, πιέστε το λίγο και ισιώστε το στη βάση με τον ίδιο τρόπο όπως όταν κάνετε jelqing. Κάντε αυτό περίπου 30 φορές με στύση 90-95%.

Αντίστροφη "Jelqing-Uli"

Τεχνική μασάζ: Με το ένα χέρι πιάστε τη βάση του πέους και πιέστε το. Με το άλλο χέρι, ξεκινήστε την άσκηση μεγέθυνσης πέους jelqing. Είναι απαραίτητο να αλλάξουμε χέρια. Η άσκηση εκτελείται όχι περισσότερες από 10 φορές με στύση 90-95%.

Μέθοδος με συντήρηση του βελανιδιού

Αυτή η άσκηση εκτελείται το πολύ μία φορά με στύση 90-95%. Για να αυξήσετε το αποτέλεσμα της άσκησης, συνιστάται να κάνετε ασκήσεις Kegel για να εκπαιδεύσετε τους μύες του περίνεου και να αυξήσετε τη ροή του αίματος. Επιστροφή λοιπόν στην τεχνολογία. Με το δεξί σας χέρι, πρέπει να πιάσετε το πέος στη βάση, jelq, να σταματήσετε στο κεφάλι και να κρατήσετε το χέρι σας εκεί καθ' όλη τη διάρκεια της άσκησης. Σε αυτό το σημείο, με το αριστερό σας χέρι, ξεκινήστε το jelqing από τη βάση προς το κεφάλι για να εκτελέσετε.

Άσκηση "Λίγψη"

Πραγματοποιείται σε πρακτικά μη στύση πέους χωρίς τη χρήση λιπαντικών, ο μέγιστος βαθμός στύσης είναι 25%. Η τεχνική στοχεύει στην αύξηση του πάχους του πέους.

Για να το εκτελέσετε, πρέπει να πιάσετε την άκρη του πέους με το ένα χέρι και να τραβήξετε το πέος σαν κορδόνι. Βάλτε τα δάχτυλα του δεύτερου χεριού κάτω από το πέος και λυγίστε το. Έτσι, είναι απαραίτητο να λυγίσετε το πέος 6 φορές σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλάζοντας τη θέση και την ποσότητα. Με την έλευση της επιδεξιότητας κάμψης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι 1-2, αλλά 4 δάχτυλα. Αυτό γίνεται πιο αποτελεσματικό.

Τέλος, περιγράφουμε την τεχνική άσκησης Kegel, η οποία μπορεί να εκτελεστεί εύκολα στο σπίτι.

Είναι πολύ απλό - απλώς προσπαθήστε να σταματήσετε τη ροή των ούρων κατά την ούρηση και θα νιώσετε αμέσως την ένταση μεταξύ του όσχεου και του πρωκτού, εδώ βρίσκονται οι μύες που είναι σημαντικοί για τη στύση. Προσομοιώστε την έκθεση της ροής των ούρων - και υπάρχει μια άσκηση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εκπαιδεύσετε τους μυς του περινέου οπουδήποτε και απαρατήρητοι από τους άλλους.

Από την πρακτική: για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, εκτός από ένα μασάζ μεγέθυνσης πέους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες αλοιφές, μους και κρέμες για να αλλάξετε το μέγεθος του φαλλού.

Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο στη ζωή! Όλα εξαρτώνται από το κίνητρο και την προσπάθεια που καταβάλλεται σε αυτό. Οι ασκήσεις μεγέθυνσης πέους έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους εδώ και πολλά χρόνια, αλλά χρειάζονται περισσότερες από εβδομάδες εκπαίδευσης για να δείτε αποτελέσματα. Να επιχειρήσει! Είναι τόσο ωραίο να νιώθεις macho!

Ταοϊστικές πρακτικές για άνδρες

Η φιλοσοφία του Ταοϊσμού μας διδάσκει να κοιτάμε και να παρατηρούμε τις τάσεις και τις ενεργειακές ροές και να μην κολυμπάμε αντίθετα στην παλίρροια, αλλά να αναγνωρίζουμε το ρυθμό του σύμπαντος και να τον ακολουθούμε. Ο Ταοϊσμός διδάσκει την ηρεμία και τον αυτοέλεγχο τόσο στο σώμα όσο και στα συναισθήματα. Από ευρωπαϊκή προοπτική, αυτή είναι η ικανότητα να προσδιορίζεις τα μονοπάτια της μικρότερης αντίστασης και να τα χρησιμοποιείς προς όφελός σου. Οι διδασκαλίες του Τάο είναι ποικίλες, αγγίζοντας τόσο τις πρακτικές της σωματικής θεραπείας όσο και τις πρακτικές των σεξουαλικών σχέσεων. Σε αντίθεση με τη χριστιανική παράδοση, οι Ταοϊστές δεν θεωρούσαν το σεξ ως αμαρτία αλλά ως μια ενεργειακή διαδικασία που είναι μέρος του σύμπαντος και προσπάθησαν για την τελειότητά του. Ως αποτέλεσμα, οι Ταοϊστές ανέπτυξαν ένα πρωτότυπο σύστημα σωματικών ασκήσεων με στόχο τη βελτιστοποίηση των ενεργειακών διεργασιών (ενέργεια «Τσι») στο ανθρώπινο σώμα.

Ταοϊστικές ασκήσεις για τη βελτίωση της κυκλοφορίας Qi

«Επτά Υπέροχες Ασκήσεις». Ο σκοπός αυτού του συμπλέγματος είναι να αυξήσει την κυκλοφορία του «Τσι» και να αυξήσει το συνολικό ενεργειακό δυναμικό του σώματος. Οι πρώτες τέσσερις ασκήσεις διεγείρουν την κυκλοφορία των ρευμάτων τσι, οι υπόλοιπες τρεις βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, εξαλείφουν τη συμφόρηση και διασφαλίζουν την παροχή αίματος σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές.

Ταοϊστικές πρακτικές για άνδρες

Στο κανάλι της ουρήθρας στην περιοχή της βάσης του πέους υπάρχει πάχυνση - ο σπερματοδόχος. Οι σπόροι διέρχονται από το σώμα του σπερματικού φυματίου. Το σπέρμα, εισερχόμενο μέσω αυτών κατά την εκσπερμάτιση, διαστέλλει τους πόρους και δρα στους νευρικούς υποδοχείς του σπερματικού φυματίου. Αυτό προκαλεί την αίσθηση του οργασμού σε έναν άνδρα.

Η ταοϊστική τεχνική του πολλαπλού ανδρικού οργασμού βασίζεται σε αυτές τις διεργασίες όταν η ροή του σπέρματος διακόπτεται μηχανικά και ωθείται προς τα πίσω (πράγμα που γίνεται με συμπίεση του εκπαιδευμένου ηβοκοκκυγικού μυός) στο επίπεδο του σπερματικού φυματίου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε επανειλημμένα την αίσθηση ενός οργασμού χωρίς εκσπερμάτιση. Επιπλέον, εξασκούν ταοϊστικές τεχνικές ρίψης σπέρματος στην ουροδόχο κύστη και ελέγχου του μηχανισμού αποφρακτήρα της κύστης. Τα οφέλη για την υγεία των ανδρών και η ασφάλεια της τεχνικής ανακατεύθυνσης της ροής του σπέρματος είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενα και συζητήσιμα. Οι Ταοϊστές θεωρούν ότι το σπέρμα που αποθηκεύεται με αυτόν τον μάλλον ακραίο τρόπο είναι μια πρόσθετη πηγή ενέργειας και μακροζωίας, κάτι που είναι επίσης αμφίβολο (το σπέρμα φεύγει ούτως ή άλλως από το σώμα, μόνο με τα ούρα).

Αισθανόμενος την προσέγγιση της εκσπερμάτωσης, ο άνδρας καταπονεί τον πρωκτό και το πυελικό έδαφος και σταματά να αναπνέει, όπως στην άσκηση "ελάφι" που περιγράφεται παρακάτω. Αυτό μειώνει κάπως την ένταση της σεξουαλικής δραστηριότητας και επιθυμίας ενός άνδρα. Με καλό αυτοέλεγχο, ένας άνδρας μπορεί σταματώντας την εκσπερμάτιση στην περιοχή του σπερματικού φυματίου, έχοντας βιώσει μια όψη οργασμού· μετά από μια μικρή παύση, μπορεί να συνεχίσει την τριβή και να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή.

Για άνδρες και γυναίκες

Ακολουθούν μερικές απλές αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις από διαφορετικά ταοϊστικά στυλ:

Η πρώτη χρυσή άσκηση "Hirsch"

Δεδομένου ότι το ελάφι ήταν ζώο υψηλής ισχύος, οι Ταοϊστές παρατήρησαν τη συμπεριφορά του και το βρήκαν να κουνάει συνεχώς την ουρά του. Μόνο το ελάφι ξέρει γιατί τρέμει, αλλά οι Ταοϊστές έβλεπαν τη συμπεριφορά του σαν να εκπαιδεύει τον ηβοκοκκυγικό μυ. Η άσκηση βοηθά στην πρόληψη της πρόπτωσης πυελικών οργάνων, η οποία μπορεί να συμβεί με την ηλικία και να επηρεάσει τη σεξουαλική λειτουργία (καθώς και την ακράτεια ούρων και κοπράνων) τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Επιπλέον, ένας εκπαιδευμένος ηβοκοκκυγικός μυς καθιστά δυνατό τον έλεγχο της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής. Το «Hirsch» θυμίζει ασκήσεις Kegel.

Η τακτική εξάσκηση των ταοϊστικών ασκήσεων θα σας επιτρέψει να αισθανθείτε το σώμα σας πιο έντονα, να αισθανθείτε τις διαδικασίες του και επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να τις επηρεάσετε και να τις ελέγξετε.

Πρώτα πρέπει να σταθείτε σταθερά σε μια επίπεδη επιφάνεια και να κάνετε μασάζ στον ινιακό βόθρο στη βάση του κρανίου 49 φορές με τα μεσαία δάχτυλα και των δύο χεριών. Αυτό προορίζεται για την ενεργοποίηση των νευρικών απολήξεων στην είσοδο του εγκεφάλου. Στη συνέχεια, πρέπει να τυλίξετε τα δάχτυλά σας γύρω από τον αντίχειρά σας σε ένα τσίμπημα.

Η εισπνοή γίνεται από τη μύτη και διατηρείται για 10-15 δευτερόλεπτα. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να συστέλλετε γρήγορα και έντονα το πυελικό έδαφος και να ανασύρετε τον πρωκτό. Στη συνέχεια εκπνεύστε από τη μύτη σας για 5 δευτερόλεπτα. Το στόμα πρέπει να είναι κλειστό, η γλώσσα πρέπει να βρίσκεται πίσω από την κάτω σειρά των δοντιών. Η χαλάρωση πρέπει να συμβεί κατά την εκπνοή. Η άσκηση εκτελείται 21 φορές - μετά τον ύπνο και πριν τον ύπνο.

"Πηγή ανάκτησης"

Ο αθλητισμός πρέπει να ομαλοποιεί τη λειτουργία των νεφρών. Πρώτα πρέπει να σταθείτε όρθια, τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων, τα χέρια να κρέμονται κάτω και χαλαρά, να αναπνέετε από τη μύτη σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα καθώς στέκεστε στις μύτες των ποδιών και περιστρέψτε τους ώμους σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε την αναπνοή σας για ένα λεπτό και να κουνήσετε ολόκληρο το χαλαρό σώμα σας. Σε αυτή την περίπτωση, οι άνδρες καλούνται να κουνήσουν τα γεννητικά τους όργανα και οι γυναίκες - να χαλαρώσουν τον σφιγκτήρα της εισόδου του κόλπου. Καθώς εκπνέετε, σφίξτε το στομάχι σας και χαμηλώστε απαλά τις φτέρνες σας. Επίσης, στο "οκτώ" πρέπει να κάνετε κυκλικές κινήσεις των ώμων 16 φορές (την ίδια στιγμή μπορείτε ήδη να αναπνεύσετε οικειοθελώς). Τα χέρια παραμένουν χαμηλωμένα. Με την κατάλληλη εξάσκηση, μπορείτε να νιώσετε τη ροή του αίματος στα δάχτυλά σας.

Άσκηση "8 Διαγράμματα" ("8 Τρίγραμμα")

Τα χέρια σχεδιάζουν μια φιγούρα παρόμοια με το σύμβολο yin-yang σε κύκλο (τρίγραμμα). Σταθείτε όρθια, τα χέρια κάτω, το σώμα και το μυαλό χαλαρά. Σηκώστε αργά τα χέρια σας μπροστά σας στο ύψος των ώμων, σαν να κρατάτε ένα στρογγυλό αντικείμενο και καθίστε ελαφρά. Το αριστερό χέρι ανεβαίνει απαλά πάνω από το κεφάλι και το δεξί κατεβαίνει προς τα κάτω, περιγράφοντας ένα τόξο από πίσω ενώ εκτελεί ένα μισό squat στο αριστερό πόδι. Στη συνέχεια, σηκώστε το δεξί σας χέρι προς τα εμπρός και προς τα πάνω μέχρι να είναι πάνω από το κεφάλι σας. Γυρίστε τη δεξιά σας παλάμη προς τα πίσω και χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να σχεδιάσετε έναν κατακόρυφο κύκλο και στη συνέχεια "Γιν-Γιάνγκ" μέσα σε αυτόν τον κύκλο. Μετά την περιγραφή του συμβόλου, το δεξί χέρι πρέπει να σηκωθεί πάνω από το κεφάλι. Προχωρήστε με το δεξί σας πόδι και μισοσκύψτε πάνω του. Το αριστερό χέρι κατεβαίνει προς τα κάτω και πίσω περιγράφοντας το σύμβολο του τριγράμμου. Σύμφωνα με την περιγραφή του συμβόλου, το αριστερό χέρι βρίσκεται πάνω από το κεφάλι. Στη συνέχεια, το δεξί χέρι κατεβαίνει και σχεδιάζει ξανά το σύμβολο και το δεξί πόδι κάνει πίσω. Η άσκηση εκτελείται 8 φορές σε κάθε πλευρά σε περίπου ένα λεπτό και μοιάζει με ένα είδος χορού.

Η άσκηση αναπτύσσει τον συντονισμό των κινήσεων, ηρεμεί το νευρικό σύστημα (μετά από τις κινήσεις των χεριών και των ποδιών δύσκολα μπορεί κανείς να σκεφτεί κάτι άλλο), ενεργοποιεί μια σειρά από ρεφλεξογόνα σημεία στην περιοχή των ωμοπλάτων, των ώμων και του λαιμού . Πιστεύεται ότι η συστηματική εφαρμογή των «8 Τριγραμμάρια» θα αποτρέψει τις καρδιακές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του εμφράγματος του μυοκαρδίου.

"Η χελώνα σκύβει το κεφάλι του"

Η άσκηση βοηθά στην απαλλαγή από το λίπος της κοιλιάς (κοιλιακή παχυσαρκία) και είναι εξαιρετικά ευεργετική για το μεταβολικό σύνδρομο και τον διαβήτη. Ενώ στέκεστε, κρεμάστε τα χέρια σας κατά μήκος του σώματός σας. Γυρίστε τις παλάμες σας προς το πάτωμα. Σηκώστε τα χέρια σας στο στήθος σας. Κάντε μισό βήμα μπροστά και μισό οκλαδόν στο μπροστινό πόδι. Γείρετε, τα χέρια προσπαθούν να «σηκώσουν» το πάτωμα και, στη συνέχεια, σηκώστε κατά μήκος του μπροστινού ποδιού (αυτή τη στιγμή ισιώνει ομαλά) μέχρι την κοιλιά, στρέφοντας τις παλάμες προς το σώμα.

"Roc Flight" Αυτή η άσκηση βελτιώνει τον συντονισμό και ομαλοποιεί το βάρος.

Τα χέρια είναι μπροστά από το στήθος σαν να κρατούν μια μπάλα. Με αυτή τη "μπάλα" πρέπει να περιγράψετε ένα οριζόντιο οκτώ, να το χαμηλώσετε και να ξεκινήσετε την ανάβαση από το πιο προσιτό σημείο (το μισό του οκτώ). Στη συνέχεια τα χέρια επιστρέφουν στο στήθος και περιγράφουν το δεύτερο μισό του οκτώ από την άλλη. πλευρά.

"Ανερχόμενος Λευκός Γερανός"

Αυτό είναι ένα ολόκληρο σύμπλεγμα ασκήσεων που βασίζεται στη μίμηση των κινήσεων ενός γερανού, του κεφαλιού, του λαιμού και των φτερών του. Σχεδιασμένο για τη βελτίωση της σπονδυλικής στήλης, αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της αυχενικής οστεοχόνδρωσης, βοηθά στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, στην εξάλειψη των πονοκεφάλων και του πόνου στην πλάτη. Πώς να εκτελέσετε τις κινήσεις, είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε το βίντεο, η ακολουθία βίντεο συνοδεύεται από σχόλια.

Συστάσεις για ταοϊστικές ασκήσεις

Οι κινήσεις πρέπει να γίνονται χωρίς βιασύνη και ταραχή, χωρίς υπερένταση, αλλά με μέγιστη προσοχή στα στοιχεία που εκτελούνται. Είναι σημαντικό να εκτελείτε τις ασκήσεις συστηματικά - μόνο τότε θα ξεδιπλωθούν πλήρως τα ευεργετικά τους αποτελέσματα.