Πώς να μεγεθύνετε ένα πέος γρήγορα: μεγέθυνση πέους στο σπίτι

Στον σύγχρονο κόσμο, η μεγέθυνση του πέους είναι πραγματικότητα, όχι μύθος. Με τη βοήθεια χειρουργικής επέμβασης, μπορείτε να μεγεθύνετε γρήγορα το πέος.

Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν είναι πάντα προτιμότερη, καθώς συνεπάγεται πολλές επιπλοκές και το αποτέλεσμα της επέμβασης δεν ανταποκρίνεται πάντα στις προσδοκίες ενός άνδρα.

Αξίζει να εξετάσουμε τρόπους αύξησης του πέους στο σπίτι, που θα προσθέσουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια μερικά εκατοστά σε μήκος και πάχος.

Jelq με σφιγκτήρα

Επίδειξη ασκήσεων μεγέθυνσης πέους

Το παραδοσιακό jelqing μπορεί να γίνει στο σπίτι από αρχάριους, αλλά για όσους άνδρες ασχολούνται με διάφορες πρακτικές μεγέθυνσης πέους για μεγάλο χρονικό διάστημα, η τεχνική jelq με σφιγκτήρες πέους είναι κατάλληλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια τέτοια άσκηση εκτελείται με 90% στύση, αφού σε τέτοια όρθια κατάσταση το δέρμα του πέους και τα σπογγώδη σώματα τεντώνονται όσο το δυνατόν περισσότερο, η αρτηριακή πίεση αυξάνεται, με αποτέλεσμα το πέος να μεγαλώνει και να το μέγεθος αυξάνεται.

Η τεχνική jelqing με σύσφιξη αποτελείται από τα ακόλουθα βήματα:

 • Μια βασική προθέρμανση του πέους είναι απαραίτητη.
 • Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα λιπαντικού ή τζελ τιτανίου στα γεννητικά όργανα.
 • Με ελαφρές κινήσεις μασάζ για επίτευξη στύσης 90%.
 • Σφίξτε τη βάση του πέους με έναν ειδικό σφιγκτήρα.
 • Πάρτε μια άνετη θέση - καθιστή, όρθια.
 • Τεντώστε το πέος με δακτυλιοειδή λαβή.

Η διάρκεια της άσκησης είναι περίπου 10 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων είναι απαραίτητο να τεντώσετε το πέος περίπου 50 φορές. Πρέπει να κινήσετε το χέρι σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε το αίμα να φτάσει στην άκρη του πέους με τη μέγιστη ταχύτητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέγεθος του πέους αρχίζει να αλλάζει μετά από 10-15 καθημερινές προπονήσεις στο σπίτι. Τουλάχιστον, αυτές οι πληροφορίες αποδεικνύονται από πολυάριθμες κριτικές από άνδρες για τους οποίους ένα μεγάλο πέος είναι ήδη πραγματικότητα.

Όταν ένας άντρας αισθάνεται υπερβολική διέγερση, ο σφιγκτήρας στη βάση του πέους πρέπει να σφίγγεται ελαφρώς, αυτό καθυστερεί την έναρξη μιας στύσης 100% και αυξάνει την αρτηριακή πίεση του πέους.

Σε πολλές περιπτώσεις, η ακατάλληλη τεχνική στο σπίτι μπορεί να προκαλέσει μούδιασμα, πόνο στο πέος και αποχρωματισμό του δέρματος. Στη συνέχεια, πρέπει να σταματήσετε την προπόνηση, να αφαιρέσετε τον σφιγκτήρα και να επιστρέψετε στην τάξη λίγο αργότερα. Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης, πρέπει:

 1. Κάντε μασάζ στο πέος για 5 λεπτά για να αποκαταστήσετε τη ροή του αίματος.
 2. Ζεστάνετε το πέος.

Πολλοί άνδρες δεν μπορούν να παραμείνουν ήρεμοι κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης, κάνουν τους εαυτούς τους να εκσπερματώνουν, επομένως η αποτελεσματικότητα της άσκησης είναι ελάχιστη.

Με άλλα λόγια, αυτή η προπόνηση στο σπίτι απαιτεί αυστηρό αυτοέλεγχο, για να αποκτήσετε το σωστό μέγεθος πρέπει να την κάνετε χωρίς εκσπερμάτωση.

Υπάρχουν διάφορες κριτικές στο Διαδίκτυο, με βάση τις οποίες μπορούμε να πούμε ότι η τεχνική λειτουργεί, το πέος μεγαλώνει και γίνεται παχύ, πρώτα απ 'όλα μην ξεχνάτε την κανονικότητα της προπόνησης.

Επιπλέον, αξίζει να χρησιμοποιείτε τζελ μεγέθυνσης πέους πρωί και βράδυ, το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στο πέος. Αυτό το εργαλείο στοχεύει στη μεγέθυνση του πέους και έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Αύξηση στο μήκος και το πάχος του πέους.
 • Προωθεί τις ισχυρές στύσεις.
 • έλεγχος εκσπερμάτωσης.
 • Η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αυξάνεται αρκετές φορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προϊόν αποτελείται μόνο από συστατικά φυτικής προέλευσης, δεν περιέχει επιβλαβείς συνθετικές ουσίες, επομένως δεν έχει αντενδείξεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άνδρες οποιασδήποτε ηλικίας.

Το τζελ δεν λερώνει τα ρούχα, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και σε άλλα μέρη, για παράδειγμα, στη δουλειά. Ο άντρας δουλεύει και η κρέμα μεγεθύνει το πέος.

Τέντωμα «σκοινιού» του πέους

Διάταση πέους για μεγέθυνση

Για τους άνδρες που θέλουν να μεγαλώσουν ένα μεγάλο πέος, η άσκηση με σχοινί είναι μια πραγματική πανάκεια. Το κύριο πράγμα είναι να μάθετε πώς να βρίσκετε μια ισορροπία μεταξύ της σωστής άσκησης και του πόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η άσκηση είναι αρκετά επικίνδυνη σε κάποιο βαθμό, μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό, αλλά ουσιαστικά βοηθά στη μεγέθυνση του πέους στο σπίτι.

Επιπλέον, πολλοί άνδρες που ασκούν το NAP (φυσική μεγέθυνση πέους) ισχυρίζονται ότι αυτή η τεχνική βοηθά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιόδων όπου το μέγεθος του ανδρικού οργάνου σταματά να αλλάζει, δηλαδή, η ανάπτυξή του απλά έχει επιβραδυνθεί.

Άσκηση με σχοινί: Έτσι λειτουργεί στο σπίτι:

 1. Η προπόνηση γίνεται στεγνή, επομένως το πέος πρέπει να είναι καθαρό και στεγνό.
 2. Το ένα χέρι πιάνει το πέος στη βάση με μια λαβή "δαχτυλιδιού".
 3. Το άλλο χέρι είναι ακριβώς κάτω από τη βάλανο και πιέζει τη βάση με το δείκτη και τα δάχτυλα.
 4. Με το ίδιο χέρι, το πέος πρέπει να περιστρέφεται δεξιόστροφα.
 5. Είναι απαραίτητο να περιστρέψετε όσο το δυνατόν περισσότερο.
 6. Σε αυτή την κατάσταση, παγώστε για 15 δευτερόλεπτα, ξεκουραστείτε για 10 δευτερόλεπτα, επαναλάβετε, μόνο ήδη αριστερόστροφα.

Συνολικά, η άσκηση στο σπίτι δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά, πρέπει να εκτελούνται 2 σετ την ημέρα (στο αρχικό στάδιο), όταν επιτευχθούν ορισμένα αποτελέσματα, ο αριθμός των προπονήσεων μπορεί να αυξηθεί σε 3-4 την ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πέος πρέπει να περιστρέφεται δεξιόστροφα - 10 φορές περισσότερες και αριστερόστροφα. Προσθέστε μια ανατροπή κάθε φορά.

Εάν αισθάνεστε πόνο, θα πρέπει να ακούσετε προσεκτικά τον εαυτό σας. Εάν ένας άντρας αισθάνεται ότι ο πόνος προήλθε από ένα ασυνήθιστο φορτίο στο πέος, τότε πρέπει να το υπομείνετε.

Ωστόσο, εάν ο πόνος προκαλείται από λανθασμένη εκτέλεση, θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως την άσκηση.

Τεντώστε το πέος με τα πόδια σας

να αυξήσει τη δομή του πέους και την επιμήκυνσή του

Προκειμένου το μέγεθος του πέους να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του, υπάρχουν διάφορες ασκήσεις που θα οδηγήσουν στο να γίνει μεγάλο το πέος.

Θα πρέπει να σημειωθεί αμέσως ότι τέτοιες προπονήσεις δεν είναι κατάλληλες για άτομα που μόλις ξεκίνησαν τις διατάσεις.

Αυτή η άσκηση στοχεύει στο τέντωμα των άνω συνδέσμων του ανδρικού οργάνου, είναι ένα αρκετά ισχυρό τέντωμα, το οποίο περιλαμβάνει και τα πόδια.

Με τη βοήθεια μιας τέτοιας άσκησης, μπορείτε όχι μόνο να αυξήσετε το μέγεθος του πέους, αλλά και να δείτε ότι μετά από ένα μήνα το πέος έχει πραγματικά μεγαλώσει.

Τεχνική άσκησης:

 • Πρέπει να είστε σε καθιστή θέση.
 • Πιάστε τον φαλλό με το χέρι σας και τραβήξτε τον προς τα κάτω, δηλαδή προς το πάτωμα.
 • Εάν το άκρο λαμβάνεται με το δεξί χέρι, το αριστερό πόδι πρέπει να τοποθετηθεί σε αυτό το χέρι.
 • Αυτή η θέση σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη δύναμη σύσφιξης.
 • Κλειδώστε αυτή τη θέση για 1 λεπτό.

Πρέπει να επαναλάβετε την άσκηση 5-7 φορές σε κάθε πόδι. Το μυστικό της προπόνησης είναι ότι οι μύες των ποδιών έχουν περισσότερη δύναμη από τους μύες των χεριών, οπότε μπορείτε να αισθανθείτε πόσο ισχυρό είναι ένα τέτοιο τέντωμα.

Οι άνδρες ισχυρίζονται ότι αρκεί να ασκούνται μία φορά την ημέρα και μετά από μια εβδομάδα το μέγεθος αυξάνεται, το πέος γίνεται μεγάλο και παχύ.

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι με προσπάθεια μπορείτε να αυξήσετε τον ανδρισμό. Το κύριο πράγμα δεν είναι να ξεχνάμε τον συνδυασμό των μεθόδων και την εναλλαγή τους.

Δεν έχει μικρή σημασία για την ανάπτυξη του πέους μια κρέμα, λόγω της οποίας θα διατηρηθούν τα επιτευχθέντα αποτελέσματα. Ένα ενδιαφέρον βίντεο σε αυτό το άρθρο σχετικά με τη μεγέθυνση πέους μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή μεθόδων.