Πώς να μεγεθύνετε ένα πέος: η γνώμη των ανδρολόγων

Ο άνθρωπος σκέφτεται τρόπους για να μεγεθύνει το πέος

Πώς να μεγεθύνετε το πέος ανώδυνα και αποτελεσματικά; Τι πιστεύουν οι ανδρολόγοι για τις μεθόδους αύξησης των ανδρικών οργάνων; Είναι το τζελ ή η κρέμα μεγέθυνσης πέους ανταγωνιστικά με τη χειρουργική επέμβαση; Αυτά και μια σειρά από άλλες ερωτήσεις τίθενται από άνδρες που σκοπεύουν να διορθώσουν την κατάσταση σχετικά με το μη ικανοποιητικό μέγεθος του πέους. Λάβαμε απαντήσεις από ουρολόγους με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας.

Μεγέθυνση πέους με χειρουργική επέμβαση - η καλύτερη μέθοδος;

Χειρουργική διεύρυνσης πέους

Ανδρολόγος, Ουρολόγος. Επί του παρόντος, η πιο κοινή επέμβαση μεγέθυνσης πέους είναι η συνδεσμοτομή. Μετά τη διαδικασία, μπορείτε να δώσετε προσοχή στην ορατή αύξηση του ανδρικού γεννητικού οργάνου. Ωστόσο, η ολοκλήρωση της επέμβασης δεν σημαίνει ότι το πιο δύσκολο έχει ήδη ολοκληρωθεί. Καθόλου. Ο ασθενής περνά στη φάση της ανάρρωσης, η οποία συνίσταται στη χρήση του προέκτασης για πολλούς μήνες. Αυτή η συσκευή πρέπει να φοριέται περίπου 6 ώρες την ημέρα. Η πρόσφυσή του σας επιτρέπει να μην χάσετε τα επιπλέον εκατοστά που αποκτήθηκαν ως αποτέλεσμα της επέμβασης. Επίσης, την πρώτη φορά μετά την επέμβαση, παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα της βάσης του φαλλού, οπότε η επέκταση σε αυτή την περίπτωση είναι απλά απαραίτητη.

Όταν οι άνδρες σκέφτονται τη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους, αξίζει να σκεφτούν τους κινδύνους που συνεπάγεται η επέμβαση. Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι, όπως ήδη αναφέρθηκε, η καταστολή του νάρθηκα αυξάνει την κινητικότητα της βάσης του κορμού, γεγονός που μειώνει τη γωνία ανύψωσης. Επομένως, κατά τη διέγερση, το πέος σας δεν θα σηκώνεται πλέον με το κεφάλι προς τα πάνω όπως πριν. Φυσικά, η σύγχρονη χειρουργική καθιστά δυνατή την ελαχιστοποίηση της ορατότητας των μετεγχειρητικών ουλών, κάτι που έχει θετική επίδραση στην αισθητική πλευρά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι δεν τελειώνει κάθε επέμβαση με αποτέλεσμα που μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως τις επιθυμίες του ασθενούς.

Ένας άλλος παράγοντας που κάνει πολλούς να σκεφτούν δύο φορές πριν πάνε κάτω από το μαχαίρι του χειρουργού είναι η τιμή. Τώρα το κόστος αυτής της χειρουργικής επέμβασης μπορεί να είναι υψηλό. Για ορισμένους άνδρες, αυτό το ποσό είναι σημαντικό, επομένως δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά τη χειρουργική επέμβαση. Άλλοι αντιτίθενται στη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης του πέους, επειδή δεν σκοπεύουν να περάσουν πολύ χρόνο φορώντας προέκταση κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης. Και μπορείς να καταλάβεις τέτοιους άντρες, γιατί δεν δουλεύουν όλοι στο σπίτι, για παράδειγμα. Στο γραφείο, αυτή η συσκευή τεντώματος ιστού πέους δεν υποτιμάται.

Από τη μία πλευρά, μπορείτε να επηρεάσετε το μέγεθος του πέους μέσω μιας επέμβασης και να το επιμηκύνετε κατά αρκετά εκατοστά. Από την άλλη, ένας άντρας πρέπει να κάνει ορισμένες θυσίες, χάσιμο χρόνου, οικονομικές οικονομίες και να εκθέσει την υγεία του σε διάφορους κινδύνους. Όλα εξαρτώνται από την απόφαση που θα πάρει ο ασθενής. Φυσικά, αυτή η μέθοδος διεύρυνσης των ανδρικών οργάνων δεν μπορεί να ονομαστεί ανώδυνη. Ωστόσο, μπορεί με ασφάλεια να καταγραφεί ως αποτελεσματικό. Πριν λάβετε μια τέτοια απόφαση, όλα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά.

Κρέμα και τζελ για μεγέθυνση πέους – μια πραγματικότητα;

Τζελ για μεγέθυνση πέους

Ανδρολόγος, Ουρολόγος. Για να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση, θα πρέπει να μελετήσετε την ανατομία του ανδρικού πέους. Όπως γνωρίζετε, το πέος έχει δομές που μπορούν να γεμίσουν με αίμα κατά τη διάρκεια μιας στύσης που ονομάζεται σηραγγώδη σώματα. Αποτελούνται από πυκνούς τοίχους, κοχύλια, εγκάρσιες ράβδους, τις λεγόμενες δοκίδες. Τα κενά μεταξύ των τελευταίων σχηματίζουν κενά ή, στην κοινή λαϊκή, «σπηλιές». Η ροή του αίματος συμβαίνει μέσω των βαθιών και των ραχιαίων αρτηριών. Εάν επηρεάζετε ποιοτικά την ελαστικότητα των τοιχωμάτων των σηραγγωδών σωμάτων και αυξάνετε τη ροή του αίματος στο πέος, μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος του αρσενικού οργάνου.

Οι κρέμες, τα τζελ για τη μεγέθυνση του πέους περιέχουν εκχυλίσματα από εξωτικά φυτά, τα οποία έχουν ιδιότητες που αυξάνουν την ελαστικότητα των τοιχωμάτων του στυτικού ιστού. Άλλα συστατικά σας επιτρέπουν να αυξήσετε τη ροή του αίματος στο ανδρικό όργανο. Αυτά τα δύο σημεία είναι το κλειδί για τη μεγέθυνση του πέους. Άλλα αποτελέσματα των κρεμών και των τζελ είναι υποστηρικτικά και συνίστανται στη σταθεροποίηση του αποτελέσματος.

Αυτή η μέθοδος μεγέθυνσης πέους είναι απολύτως ανώδυνη σε σύγκριση με τη χρήση αντλίας κενού, με χρήση προέκτασης, ανάρτησης με φορτίο ή χειρουργική επέμβαση. Η επιτυχία οποιασδήποτε κρέμας ή τζελ για τη διεύρυνση του πέους έγκειται στην τακτική χρήση του. Κατά κανόνα, μια μηνιαία θεραπεία είναι επαρκής εάν χρησιμοποιείτε το φάρμακο κάθε μέρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι άνδρες μπορούν να επιμηκύνουν το πέος έως και 3 εκατοστά.

Πόσο φάρμακο απαιτείται για να λυθεί το πρόβλημα; Εάν ένα σωληνάριο περιέχει περίπου 50 ml γέλης, θα καταναλωθούν περίπου 3-4 σωληνάρια μέσα σε ένα μήνα. Αναμφίβολα, το κόστος είναι μια τάξη μεγέθους μικρότερο από το χειρουργείο. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να φοράτε ένα extension για ώρες και το ίδιο το μασάζ, για να απορροφήσει την κρέμα και να λειάνει τους ιστούς του πέους, δεν διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά την ημέρα. Χρησιμοποιώντας ασκήσεις μασάζ, μπορείτε να επηρεάσετε τις διαδικασίες ανάπτυξης της ελαστικότητας των τοιχωμάτων των σπηλαιωδών σωμάτων, κάτι που θα επηρεάσει θετικά το συνολικό αποτέλεσμα όταν το πέος βρίσκεται σε όρθια κατάσταση.

Πώς να μεγεθύνετε γρήγορα το πέος;

ουρολόγος, χειρουργός. Φυσικά, οι άνδρες συχνά ρωτούν πώς να μεγεθύνουν πραγματικά το πέος γρήγορα, για παράδειγμα σε λίγες εβδομάδες ή ένα μήνα, χωρίς να καταφύγουν σε χειρουργική επέμβαση. Μία από τις δοκιμασμένες τεχνικές είναι το jelqing. Η ουσία αυτής της μεθόδου μασάζ για τη μεγέθυνση του πέους είναι η τακτική διέγερση των ιστών του πέους με ειδικές ασκήσεις, η δράση των οποίων σας επιτρέπει να αυξήσετε την ελαστικότητα των τοιχωμάτων των σηραγγωδών σωμάτων και να επηρεάσετε τις διαδικασίες της μικροκυκλοφορίας. Ωστόσο, λόγω αργής προόδου, δεν ταιριάζει σε πολλούς.

Ωστόσο, οι ανδρολόγοι έχουν αναπτύξει μια ειδική συσκευή μασάζ που σας επιτρέπει να αυξήσετε προσωρινά τη διέγερση των τοιχωμάτων του πέους. Αυτό, με τη σειρά του, συμβάλλει στην ταχύτερη διάταση του φαλλού. Εννοώ μηχάνημα μεγέθυνσης πέους. Αυτός ο προπονητής κυλίνδρων έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανδρών στις δυτικές χώρες λόγω της υψηλής απόδοσης του. Η προπονητική διαδικασία πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικού τζελ που έχει την απαραίτητη επίδραση στους ιστούς του πέους για να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για επιτάχυνση της ανάπτυξης.

Εάν χρησιμοποιείτε τον προσομοιωτή καθημερινά για 10-15 λεπτά την ημέρα, θα δείτε μια καλή αύξηση σε μέγεθος μετά από 3-4 εβδομάδες. Τις περισσότερες φορές, αυτός ο χρόνος είναι αρκετός για να δηλώσουν οι άνδρες ότι το οικείο τους πρόβλημα έχει λυθεί. Επίσης, χρησιμοποιώντας ένα κιτ προσομοιωτή και ένα τζελ, μπορείτε να αυξήσετε τον έλεγχο του άνδρα στην εκσπερμάτιση, κάτι που θα επηρεάσει θετικά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Τα φυσικά συστατικά της ανδρικής κρέμας που περιέχονται στο κιτ αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος κατά τη διάρκεια μιας στύσης, λόγω της οποίας το πέος αυξάνεται αισθητά σε μέγεθος.

Το μηχάνημα μεγέθυνσης πέους αποδεικνύεται μια εξαιρετική εναλλακτική σε άλλες μεθόδους επιμήκυνσης πέους καθώς είναι ένας συνδυασμός πολλών τεχνικών. Πρόσφατα, οι γιατροί συνιστούν όλο και περισσότερο στους άνδρες να δώσουν προσοχή στον προσομοιωτή ως μία από τις καλύτερες επιλογές για τη μεγέθυνση του πέους.