Πώς να μεγεθύνετε το πέος: γρήγορα και ανεξάρτητα σε μήκος και πάχος

Μέγεθος πέους

Το πέος μπορεί να δει τον υπέρηχο από την 12η εβδομάδα της ενδομήτριας ανάπτυξης. Όταν ένα μωρό γεννιέται, αυτό το όργανο έχει ήδη αναπτυχθεί πλήρως.

Το πέος κατασκευάζεται ως εξής:

 • η βάση, η οποία συνδέεται με τα οστά της ηβικής άρθρωσης ·
 • Κορμός, που αποτελείται από σπογγώδη και σπηλαιώδη σώματα.
 • Το κεφάλι είναι ένα κωνικό πάχος που «στέφει» τον κορμό. Τα ούρα και το σπέρμα απεκκρίνονται μέσω του ανοίγματος στο πάνω μέρος της κεφαλής (ουρηθρική έξοδος).

Ο νεογνολόγος στο νοσοκομείο μητρότητας πρέπει να ελέγξει εάν τα εξωτερικά γεννητικά όργανα έχουν σχηματιστεί σε νεογέννητα αγόρια: εάν οι όρχεις έχουν καταφέρει να κατεβούν στο όσχεο, εάν η ουρήθρα τρέχει ολόκληρο το μήκος της, εάν η ακροποσθία μπορεί να αφαιρεθεί από το κεφάλι.

Εάν ο νεογνολόγος έχει παρατηρήσει προβλήματα, είναι σημαντικό να τα απαλλαγείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα χωρίς να περιμένετε να μεγαλώσει το παιδί. Οι συνεχείς αποκλίσεις μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ασθένεια.

Για παράδειγμα, ένας όρχεις που παραμένει στην κοιλιακή κοιλότητα είναι επικίνδυνος λόγω της ανάπτυξης κρυπτορχιδισμού, μιας ασθένειας που οδηγεί σε υπογονιμότητα. Επομένως, είναι καλύτερο να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που προέκυψαν πριν από τη γέννηση του παιδιού, έως ότου το παιδί ήταν 1, 5 ετών.

ακροβυστία

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι στο 96% των αγοριών, το κεφάλι του πέους δεν ανοίγει αρχικά και αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτό δεν μπορεί να γίνει εντός 6 μηνών. Στο 90% των αγοριών, το κεφάλι ανοίγει μέχρι την ηλικία των 3 ετών.
Εάν μέχρι την ηλικία των 3 ετών το κεφάλι του πέους δεν έχει ανοίξει σε παιδί, συμβουλευτείτε γιατρό!

Είναι σημαντικό να μην παραβλέψετε τα συμπτώματα της βαλκανίτιδας, της μπαλονοποστίτιδας (φλεγμονή του τριχωτού της κεφαλής και του εσωτερικού στρώματος της ακροποσθίας του πέους) ή της φίμωσης (αδυναμία έκθεσης του πέους της βλεφαρίδας). Εκτός από τον οξύ πόνο κατά την ούρηση και τη στύση, αυτές οι ασθένειες απειλούν μια πολύ σοβαρή επιπλοκή - παραφίμωση. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης.

ουρήθρα

Αναπτυξιακές ανωμαλίες όπως υποσπαδίες και επεισόδια μπορεί να εμφανιστούν από την ουρήθρα. Στις υποσπαδίες, το κανάλι διατρέχει όλο το μήκος του πέους αλλά δεν φτάνει στο κεφάλι. Αυτή η ασθένεια εμφανίζεται σε κάθε τριακόσιο άνδρα. Η ασθένεια αντιμετωπίζεται. Οι Epispadias αναπτύσσονται σε μία στις 50 περιπτώσεις όπου το τοίχωμα του καναλιού είναι χωρισμένο.

Τι είναι το κανονικό μέγεθος του πέους

Εάν πιστεύετε ότι τα στατιστικά στοιχεία ότι το μέγεθος του πέους σε όρθια κατάσταση είναι μεταξύ 10 cm και 18 cm κατά μέσο όρο στον κόσμο. Φυσικά, υπάρχουν παραλλαγές πάνω-κάτω, αλλά συχνά αυτό οφείλεται στη γεωγραφία (ή τη φυλή). Κληρονομικότητα ή διάφορες παθολογίες (στην περίπτωση απίστευτα μικρών ή μεγάλων).

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν επίσης ότι σε κατάσταση ηρεμίας το μήκος του πέους είναι 9 cm με φυσιολογική απόκλιση 2 εκατοστών.

Κατά την έρευνα μεσήλικων κοριτσιών και γυναικών σχετικά με το μέγεθος του πέους που θεωρούν βέλτιστο για βέλτιστες σεξουαλικές σχέσεις, οι ερωτηθέντες εστίασαν στο πάχος του αρσενικού γεννητικού οργάνου και όχι στο μήκος του. Σύμφωνα με τα κορίτσια, το λίπος είναι σημαντικό και όσο περισσότερο είναι, τόσο περισσότερη ευχαρίστηση είχαν και τόσο πιο συχνά βίωναν κολπικούς οργασμούς.

Αιτίες ανεπαρκούς μήκους του φαλλού

Το πέος αποτελείται από μαλακό ιστό με πολλά αιμοφόρα αγγεία. Το μέγεθος του πέους εξαρτάται όχι μόνο από τα φυσικά δεδομένα, αλλά και από τους δείκτες της ανδρικής υγείας, την παρουσία της λίμπιντο και την ποιότητα της στύσης.

Οι κύριοι φυσιολογικοί λόγοι μείωσης του μήκους του φαλλού:

 • Έλλειψη τεστοστερόνης στο σώμα.
 • φλεγμονώδεις ασθένειες της αναπαραγωγικής σφαίρας.
 • Αθηροσκλήρωση, επιδείνωση της παροχής αίματος στα πυελικά όργανα.
 • χαμηλή μυϊκή μάζα λόγω έλλειψης πρωτεϊνών.

Τα προϊόντα που προωθούν τη διεύρυνση του πέους θα πρέπει να εξαλείψουν τα υπάρχοντα προβλήματα στο σώμα.

Λίγη ιστορία

Στα έργα μερικών μελετητών του 16ου αιώνα, η ανησυχία αντανακλάται στο ζήτημα του μεγέθους των γεννητικών οργάνων των ανδρών. Ως εκ τούτου, ο G. Fallopio, ο οποίος ήταν ο πρώτος που δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με τη δομή των γυναικείων σαλπίγγων, θεώρησε το μέγεθος του πέους ως πολύ σοβαρή ένδειξη μελλοντικού άνδρα.

Εξαιτίας αυτού, τότε, οι γονείς αγοριών έβαλαν μικρές πέτρες κάτω από την ακροποσθία με την ελπίδα ότι αυτοί οι απλοί χειρισμοί θα βοηθούσαν να το επιμηκύνουν. Αλλά όλες αυτές οι ενέργειες προκάλεσαν μόνον λοιμώξεις και λοιμώξεις.

Σε ήρεμη κατάσταση, το φυσιολογικό μήκος του πέους στους άνδρες είναι κατά μέσο όρο 12 εκατοστά και το πάχος είναι 2-3 εκατοστά. Οι μέσοι δείκτες είναι σχετικοί και μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι ο κανόνας μπορεί να κυμαίνεται από 5 έως 15 εκατοστά.

Ένα μέλος μπορεί να συντομεύσει για τους ακόλουθους λόγους: κρύο ντους. κούραση; μετά την εκσπερμάτιση περίοδοχρόνια και ψυχική ασθένειαΥποθερμία.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου διέγερσης, το πέος αυξάνεται σε μέγεθος, το μέγεθός του μπορεί να κυμαίνεται από 8 έως 26 εκατοστά. Στην ιατρική βιβλιογραφία, καταγράφεται ένας γίγαντας, το μήκος του οποίου έφτασε τα 30 εκατοστά σε κατάσταση ενθουσιασμού.

Πώς να προσθέσετε 2-3 εκατοστά στον φαλλό σε έξι μήνες

Τώρα ξέρετε ποια τρόφιμα συμβάλλουν στη διεύρυνση του πέους και ποια δεν αξίζουν να τρώτε. Ωστόσο, η διατροφή δεν είναι αρκετή για το αποτέλεσμα. Πρέπει να το κάνετε αυτό τακτικά και να φορτώνετε το πέος με ασκήσεις. Επιλέξτε από δύο απλές και ισχυρές επιλογές:

 1. Εκπαίδευση με επέκταση.
 2. Μαθήματα με κρεμάστρα.

Η διατροφή είναι μόνο μέρος του προγράμματος, πρέπει επίσης να το κάνετε. Εάν επιλέξετε επέκταση, θα δείτε σταθερά αποτελέσματα σε έξι μήνες. Πρέπει να ασκείστε 6-8 ώρες την ημέρα. Ωστόσο, η εκπαίδευση δεν είναι δύσκολη. Απλώς κόβετε τη συσκευή στο πέος σας και κάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον τύπο της επέκτασης. Δεν συνιστούμε τη χρήση μοντέλων βρόχου - τρίβουν το δέρμα και καθίσταται αδύνατο να φορεθεί λόγω του πόνου. Οι αισθήσεις είναι παρόμοιες με εκείνες των σφιχτών παπουτσιών που τρίβουν το δέρμα με αίμα, μόνο οι ιστοί του πέους είναι πιο μαλακοί και ο πόνος είναι ισχυρότερος.

Χρησιμοποιήστε πατενταρισμένα διαχωριστικά κενού. Αυτές οι συσκευές μεγέθυνσης πέους προσφέρουν γρήγορα αποτελέσματα και συγκεντρώνουν κορυφαίες κριτικές από άντρες σε όλο τον κόσμο. Η ανατομική προσκόλληση δεν γίνεται αισθητή στο δέρμα, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε το αποτέλεσμα.

Η κρεμάστρα έχει παρόμοιο στήριγμα. Ο μηχανισμός δράσης της συσκευής είναι παρόμοιος με αυτόν της επέκτασης, αλλά λειτουργεί με στατική ώθηση, ενώ στην επέκταση οι αλτήρες πρέπει να περιστρέφονται τακτικά για να αυξάνουν την ώθηση. Η κρεμάστρα είναι μια κρεμάστρα που συνδέεται με ασφάλεια στην κεφαλή του οργάνου από ένα θάλαμο πρόσφυσης κενού και επιπλέον με ιμάντες που εμποδίζουν την πτώση του φορτίου.

Γνωρίζοντας ποια προϊόντα να μεγεθύνετε το πέος και χρησιμοποιώντας ένα εναιώρημα ή επέκταση, μπορείτε να μεγεθύνετε τον φαλλό σε μήκος 2-3 εκατοστά και ενάμισι έως δύο σε περίμετρο.

Η διατροφή και η άσκηση συνεργάζονται - δεν υπάρχει συνταγή για το πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με τροφή.

Μπορείτε να μάθετε ποιο προϊόν θα αυξήσει τη ροή του αίματος στο πέος σας και θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες ως βοήθημα. Ωστόσο, μην πιστεύετε τα άρθρα σχετικά με το τι να φάτε για να μεγεθύνετε το πέος σας. Για όλη τη χρησιμότητα της κατάλληλης διατροφής, ένα γεύμα δεν είναι αρκετό.

Οι κύριοι τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Συγκεντρώνοντας πληροφορίες από διαφορετικές πηγές και αναλύοντας τις κύριες μεθόδους, μπορείτε να προσδιορίσετε μερικές από τις πιο κοινές:

 • Ειδικό γύψο. Το αποτέλεσμα τους είναι μάλλον αμφίβολο.
 • Αυξήστε τις ασκήσεις. Η αποτελεσματικότητα επίσης δεν δοκιμάζεται από τίποτα.
 • Χειρουργική επέμβαση. Θεωρείται μια μη ασφαλής διαδικασία που μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία επιπλοκών.
 • Αντλίες κενού. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι ασήμαντα.
 • Πηκτές με βάση φυτικά συστατικά. Τα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά στοιχεία μπορούν να παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

"Οσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο". Για μεγάλο χρονικό διάστημα ένας ενήλικας σφυρήλασε αυτήν την αλήθεια - πρώτη λαογραφία με τη λατρεία του στον φαλλό ως σύμβολο της γονιμότητας και της δύναμης, στη συνέχεια άπειρων φίλων και, στη συνέχεια, δυσαρεστημένων κοριτσιών, των οποίων τα λόγια είχαν ως στόχο μόνο την ταπείνωση της αρρενωπότητας. Τι καταλήγουμε; Περισσότερο από το 50% των ανδρών σε ηλικία τεκνοποίησης και άνω ονειρεύονται να προσθέσουν ένα ζευγάρι ή ακόμα και περισσότερες ίντσες στο πέος τους.

Ποια τρόφιμα αυξάνουν το πέος

Προϊόντα που προάγουν τη μεγέθυνση του πέους, ενισχύουν τη στύση, αυξάνουν τη λίμπιντο και διεγείρουν τη σεξουαλική δραστηριότηταΠολλά από αυτά σταθεροποιούν το επίπεδο των ορμονών στο αίμα, αυξάνουν την παραγωγή ανδρογόνων και αυξάνουν τις πιθανότητες σύλληψης καθώς αυξάνουν τη βιωσιμότητα του σπέρματος. Τα περισσότερα "αρσενικά" προϊόντα είναι αποτελεσματικά αφροδισιακά, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, καθώς η επιθυμία αυξάνεται ανάλογα με το επίπεδο τεστοστερόνης στο αίμα και των δύο φύλων.

Η διατροφή για τη διεύρυνση του πέους πρέπει να βασίζεται σε τρόφιμα που αποτελούνται κυρίως από πρωτεΐνες. Η πρωτεΐνη μπορεί να είναι φυτική και ζωική. Και τα δύο είναι χρήσιμα και σημαντικά και σχηματίζουν δομικά στοιχεία για τα κύτταρα του γεννητικού οργάνου.

Απροσδόκητα γεγονότα σχετικά με τη διατροφή για τη διεύρυνση του πέους:

 • Λίγοι ξέρουν πόσο καλό είναι για τους άνδρες.κεράσι- μια πηγή αντικυανινών που ενισχύουν τα αγγεία του πέους. Φροντίστε να τρώτε αυτό το μούρο την εποχή και να το καταψύχετε για το μέλλον - οι ευεργετικές ουσίες θα παραμείνουν στο κατεψυγμένο μούρο για δύο μήνες.
 • Άπαχο στα καρύδια:Αμύγδαλα, φουντούκια, δάσος, κέδρος, φιστίκια, καρύδια- αποθήκη για βιταμίνες, πρωτεΐνες και μακροθρεπτικά συστατικά. Οι σπόροι σουσαμιού και ηλίανθου περιέχουν το απαραίτητο οξύ αργινίνη, το οποίο είναι δημοφιλές στους αθλητές.
 • Μην εκπτώσεις σε χόρτα. ζ. ΣΙ,μαϊντανόςαπό καιρό είναι γνωστό ως «αρσενικό μπαχαρικό» που αυξάνει τη ροή του αίματος στην περιοχή του πέους. Αυτό το ακίνητο είναι διάσημοΣκόρδο και κρεμμύδι. . . Όσον αφορά τη διεύρυνση του πέους, είναι σημαντικό τα αγγεία να λειτουργούν σωστά.
 • Μην ξεχάσετε να σας αρέσουν οι αργοί υδατάνθρακεςΦαγόπυρο, κινόα, πλιγούρι βρώμης, μαργαριτάρι κριθάρι. . . Το Oatmeal προκαλεί την απελευθέρωση της τεστοστερόνης, η οποία έχει επίσης έμμεση επίδραση στην ανάπτυξη της «αρρενωπότητας». Αυτή η ανδρική ορμόνη είναι υπεύθυνη για τις μεταβολικές διεργασίες, τη δύναμη, την καλή διάθεση και την ελαστικότητα των ιστών. Από τους «γρήγορους» υδατάνθρακες, το μέλι και η μαύρη σοκολάτα είναι χρήσιμα.
 • Σπαράγγια, κινέζικο λάχανο και λαχανάκια Βρυξελλών- Πηγές βιταμινών, φολικού οξέος και ιχνοστοιχείων. Συνδυάστε αυτά τα λαχανικά με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο και λιναρόσπορο και προσθέστε τα στη σαλάταΑυγά, όσπρια και θαλασσινά- Οι υποστηρικτές της χρησιμότητας στην ανδρική διατροφή.
 • Τα προϊόντα διεύρυνσης του πέους παρέχουν στους μυς και τους ιστούς ωμέγα-3 οξέα. οΣτρείδια, γαρίδες, χαβιάρισυμπεριλαμβανομένουΧαβιάρι αχινών. . . Λιγότερο εξωτικά, αλλά όχι λιγότερο χρήσιμα, είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση -Τυρί cottage και τυρί, ιδίως παρμεζάνα, ρικότα και τσένταρ.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι τα τρόφιμα για τη διεύρυνση του πέους πρέπει να έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μέταλλα, μακρο και μικροστοιχεία. Στη συνέχεια, αυτό είναι επωφελές και βοηθά στην ταχύτερη λήψη αποτελεσμάτων.

Λαχανικά με φρούτα

Η καθημερινή διατροφή ενός υγιούς άνδρα πρέπει να αποτελείται από φρούτα και λαχανικά. Εξάλλου, αυτά τα προϊόντα θεωρούνται υγιή και πλούσια σε βιταμίνες. Οι γιατροί συστήνουν να τρώνε ρόδια, μπανάνες και αβοκάντο. Τα λαχανικά περιλαμβάνουν το σέλινο, τις ντομάτες και τα καρότα. Τα κόκκινα μούρα έχουν επίσης ευεργετικές ιδιότητες για το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα. Αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος πολλές φορές και έτσι ενισχύουν τη στύση.

Ξεχωριστά, πρέπει να επισημανθούν οι ακόλουθοι τύποι φρούτων και λαχανικών που πρέπει να προστεθούν στη διατροφή:

 • Καρότο. Για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής, οι ειδικοί προτείνουν να τρώτε φρέσκα καρότα κάθε μέρα. Η τακτική κατανάλωση αυτών των λαχανικών προάγει τη ροή του αίματος στο γεννητικό όργανο. Τα καρότα μπορούν επίσης να αυξήσουν τη λίμπιντο και την σεξουαλική ορμή σε άνδρες άνω των 50 ετών.
 • Ντομάτες. Οι ντομάτες θεωρούνται από πολλούς ως ένα αποτελεσματικό φυσικό αντιοξειδωτικό για τη διατήρηση της ανδρικής δύναμης και ενέργειας. Οι ντομάτες έχουν θετική επίδραση στον προστάτη στους άνδρες και χαρακτηρίζονται από αυξημένη στύση. Οι γιατροί προτείνουν να προσθέσετε ωμά ντομάτες στη διατροφή. Τα μαγειρεμένα λαχανικά χάνουν τις περισσότερες από τις ευεργετικές τους ιδιότητες και δεν αυξάνουν τις διαστάσεις της ανδρικής ηλικίας.
 • Μαϊντανός. Ο μαϊντανός θεωρείται ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα φαλλικής διεύρυνσης. Αυτό το φυτό έχει χρησιμοποιηθεί για πολλές δεκαετίες για να βελτιώσει τη δραστικότητα, τη σεξουαλική ορμή και τον φαλλό. Για μέγιστα αποτελέσματα, ο μαϊντανός καταναλώνεται καθημερινά. Μόνο με αυτόν τον τρόπο το πέος γίνεται ελαστικό, δυνατό και ογκώδες.
 • Αβοκάντο. Λίγοι άνθρωποι ξέρουν τι να φάνε για να επιμηκυνθεί γρήγορα το πέος του αβοκάντο. Αυτός ο καρπός διαστέλλει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, βοηθώντας έτσι στη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος. Το γεννητικό όργανο, στο οποίο ρέει καλά το αίμα, είναι ευκολότερο να διευρυνθεί.

Καρύδια

Οι τύποι που ενδιαφέρονται για τη διεύρυνση του πέους πρέπει να προσέχουν τα καρύδια. Χρησιμοποιούνται ευρέως για τη βελτίωση της ανάπτυξης και της ανάπτυξης του φαλλού των ενηλίκων ανδρών. Τα καρύδια περιέχουν πολλές βιταμίνες που ενεργοποιούν την παραγωγή της αρσενικής ορμόνης στο σώμα. Ως εκ τούτου, οι γιατροί συμβουλεύουν τους άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης να τρώνε άφθονα καρύδια.

Εκτός από τις βιταμίνες, τα καρύδια περιέχουν επίσης ασβέστιο, κάλιο και φώσφορο, τα οποία μπορούν επίσης να αυξήσουν τον όγκο του γεννητικού οργάνου όταν η στύση είναι πλήρης. Περιέχουν επίσης ψευδάργυρο, που αυξάνει τη σεξουαλική δραστηριότητα και επιμηκύνει τη σεξουαλική επαφή.

Για να αισθανθείτε γρήγορα αύξηση της λίμπιντο και αύξηση του μεγέθους του όρθιου φαλλού, πρέπει να τρώτε ξηρούς καρπούς στις σωστές δόσεις. Συνιστάται να τα τρώτε 2-3 φορές την εβδομάδα. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα γίνει αισθητό μέσα σε ένα μήνα.

τζίντζερ

Μερικοί γιατροί συνιστούν στους άνδρες να τρώνε μια διατροφή που περιέχει τζίντζερ. Αυτό το προϊόν θεωρείται σημαντικό για την αύξηση του όγκου και του μήκους του φαλλού. Το κύριο θετικό αποτέλεσμα της χρήσης τζίντζερ είναι η αύξηση της ροής του αίματος στο όρθιο πέος. Η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος έχει θετική επίδραση στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, επεκτείνοντάς τα. Χάρη σε αυτό, το πλάτος και το μήκος της ανδρικής σταδιακά αυξάνεται.

σπαράγγι

Για να αναπτυχθεί καλά το πέος, προστίθεται σπαράγγι στη διατροφή. Αυτό το υγιές προϊόν περιέχει ιώδιο, σίδηρο, ασπαραγίνη και θειαμίνη. Αυτά τα ιχνοστοιχεία ενεργοποιούν την παραγωγή τεστοστερόνης και διευρύνουν το πέος κατά 2-3 cm.

Μερικοί γιατροί συστήνουν να τρώνε περισσότερα σπαράγγια για άνδρες που θέλουν να έχουν μωρά. Αυτό το προϊόν αυξάνει την ποσότητα και τη συγκέντρωση του σπέρματος, η οποία είναι ευεργετική για την ανδρική αναπαραγωγική λειτουργία.

Είδος σίκαλης

Έχει πολλές χρήσιμες ιδιότητες, για παράδειγμα, έχει αποτοξινωτικό αποτέλεσμα (αφαιρεί τις τοξίνες και τις τοξίνες από το σώμα), αποκαθιστά την ισορροπία των πρωτεϊνών και των βιταμινών της ομάδας Β. Επιπλέον, τα δημητριακά εξαλείφουν τα προβλήματα υγείας των ανδρών και τη δυσαρέσκεια με το μέγεθος του πέους.

μέλι

Ακόμα και στην αρχαιότητα, οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν το μέλι ως μέσο για την αύξηση της αρρενωπότητας. Αυτό το προϊόν χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε μεγάλο αριθμό συστατικών που έχουν θετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα. Το μέλι χρησιμοποιήθηκε όχι μόνο για τη μεγέθυνση του πέους, αλλά και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο μείωσε τον κίνδυνο ασθένειας.

Προκειμένου το μέλι να έχει θετική επίδραση στο μέγεθος του πέους, θα πρέπει να λαμβάνεται 1 κουταλιά της σούπας καθημερινά. μεγάλο. Με αυτή τη θεραπεία, είναι επίσης δυνατό να επιτευχθεί βελτίωση στην ποιότητα του σπέρματος και αύξηση της στύσης.

Πορτοκάλια

Βελτιώνουν τη λειτουργία του αγγειακού συστήματος, ανακουφίζουν τις στάσιμες διαδικασίες στη λεκάνη και διεγείρουν την ανάπτυξη των σπηλαίων ιστών του πέους.

Φασόλια

Πλούσιο σε φθόριο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνες Β και σίδηρο. Εξαλείφει τα προβλήματα με το ουροποιητικό σύστημα και μπορεί να αντικαταστήσει μια σειρά από συμπληρώματα φαρμακείων για τη διεύρυνση του πέους.

θαλασσινά

Το ψάρι είναι το πρώτο πράγμα που τρώτε για να μεγεθύνετε το πέος σας.Εάν θέλετε να μεγεθύνετε το πέος σας, θα πρέπει να αποθηκεύσετε τα ακόλουθα θαλασσινά:

 • Λιπαρά ψάρια (ειδικά κόκκινες ποικιλίες)
 • Καραβίδες, καβούρια, γαρίδες;
 • Μύδια και στρείδια.
 • Πλευρονήκτης.

Τα θαλασσινά θεωρούνται ιδιαίτερα σεξολόγοι για το υψηλό αφροδισιακό τους περιεχόμενο. Εκτός από τα ενισχυτικά διέγερσης, τα θαλασσινά περιέχουν επίσης ψευδάργυρο και σελήνιο, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της αποτελεσματικότητας και την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης.Σπουδαίος! Καθημερινή χρήση θαλασσινών ψαριώνείναι μια εξαιρετική πρόληψη κατά της εξασθενημένης αναπαραγωγικής λειτουργίας.

Προϊόντα κρέατος

Όλοι οι άντρες αγαπούν το κρέας. Είναι απίθανο τα εξαιρετικά vegans να μπορούν να διευρύνουν το πέος τους μέσω της διατροφής τους. Για καλά αποτελέσματα, είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε τους ακόλουθους τύπους κρέατος στη διατροφή:

 • Πουλί (γαλοπούλα, πάπια);
 • Χοιρινο ΚΡΕΑΣ;
 • Βοδινό κρέας;
 • Κουνέλια;
 • Αρνίσιο κρέας.

Το κόκκινο κρέας έχει ιδιαίτερη αξία για την ανάπτυξη της σεξουαλικότητας. Τα προϊόντα κρέατος ελέγχουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα διατηρώντας τα υψηλά. Δεν μπορείτε να χτίσετε μυς χωρίς να τρώτε κρέας.

Σπουδαίος! Καλύτερα να επιλέξετε ένα προϊόν με χαμηλά λιπαρά. Η αξία του κρέατος έγκειται στην υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και το υπερβολικό λίπος μπορεί να βλάψει μόνο.

Βότανα

Δεν είναι τίποτα που τα παρασκευάσματα και τα λιπαντικά για τη διεύρυνση του πέους δεν απαλλάσσουν το περιεχόμενο φυτικών συστατικών στη σύνθεση. Η διατροφή για τη διεύρυνση του πέους συνεπάγεται την παρουσία στη διατροφή συμπληρωμάτων και εγχύσεων από τα ακόλουθα βότανα:

 • Τζίνσενγκ;
 • Κορεάτικη αίγα γυναίκα
 • Eurycoma;
 • Θυμάρι;
 • Μόγκουορτ.

Τα βότανα για τη διεύρυνση του πέους περιέχουν ουσίες που αυξάνουν αμέσως τη ροή του αίματος στο πέος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το ginseng, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην κινεζική ιατρική. Η επίδραση της φυτικής έγχυσης μπορεί ήδη να φανεί μετά την πρώτη φορά: το δέρμα του πέους γίνεται ελαστικό και το ίδιο το πέος είναι κάπως παχύτερο.

σουσάμι

Στις ανατολικές χώρες, οι σπόροι σουσαμιού προστίθενται στα περισσότερα πιάτα για έναν λόγο. Αυτό είναι ένα από αυτά τα τρόφιμα για να βοηθήσει το πέος σας μεγαλύτερο. Είναι πλούσιο στα ακόλουθα στοιχεία:

Η κατανάλωση σουσάμι βοηθά το σώμα να παράγει τεστοστερόνη. Και αυτή η ορμόνη είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική ορμή. Η αντοχή της στύσης, η ποιότητα του σπέρματος και το μέγεθος του πέους σχετίζονται άμεσα με το ύψος του. Εάν ένα αγόρι είχε χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης ως παιδί, θα μπορούσε να προκαλέσει ένα μικρό πέος στην ενηλικίωση.

Ελαιογραφίες

Τα φυτικά έλαια απορροφώνται πολύ πιο εύκολα από το σώμα από τα βαριά ζωικά λίπη. Η διατροφή για τη διεύρυνση του πέους δεν είναι πλήρης χωρίς την τακτική χρήση ελαίων, όπως:

 • Λινέλαιο;
 • Έλαιο σπόρου κολοκύθας;
 • Μαύρο κύμινο;
 • Σουσάμι κ. λπ.

Τα έλαια αυξάνουν τη λίμπιντο και εξασφαλίζουν μακροχρόνιες, υψηλής ποιότητας στύσεις. Το λιναρόσπορο έχει ευεργετική επίδραση στην παραγωγή τεστοστερόνης και επίσης βελτιώνει τη λειτουργία του προστάτη. Η χρήση λαδιών παρέχει υγεία στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξη του πέους.

Σιτηρά

Το πιο χρήσιμο σιτάρι για έναν άνδρα είναι το φαγόπυρο. Περιέχει ένα ολόκληρο σύμπλεγμα πολύτιμων ουσιών που βοηθούν τη μυϊκή μάζα να αναπτυχθεί σωστά. Αυτά τα συστατικά βελτιώνουν επίσης την ποιότητα του αίματος και επιταχύνουν την κυκλοφορία του κατά την έναρξη της στύσης. Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, οι άνδρες μπορούν να διαπιστώσουν ότι το πέος τους φαίνεται πολύ μεγαλύτερο σε όρθια κατάσταση.

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι ιδιαίτερα καλά για τους άνδρες. Αλλά όχι μόνο για τη διεύρυνση του πέους. Έχουν θετική επίδραση στην κατάσταση των οστών και ολόκληρου του σώματος. Εάν θέλετε να μεγεθύνετε το πέος σας, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους ακόλουθους τύπους γαλακτοκομικών προϊόντων:

Προϊόντα γάλακτος που έχουν υποστεί ζύμωση (κεφίρ, γάλα ζύμωσης) ·

 • Τυρί;
 • Βούτυρο;
 • Φρέσκο γάλα.

Τα οφέλη των γαλακτοκομικών προϊόντων για τη διεύρυνση του αρσενικού γεννητικού οργάνου είναι η αυξημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος βελτιώνουν τη λειτουργία του εντέρου αφαιρώντας τοξικές ουσίες από το σώμα.

Πώς να τρώτε σωστά για την ανάπτυξη του πέους

Πρώτα απ 'όλα, τα τρόφιμα πρέπει να κλασματοποιηθούν. Για καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, ένας άντρας πρέπει να έχει περίπου 6 πλήρη γεύματα την ημέρα. Επομένως, είναι καλύτερο να τρώτε λίγο, αλλά πιο συχνά (κάθε 2-3 ώρες). Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να εστιάσετε σε ωμά και μαγειρεμένα τρόφιμα και επίσης να ξεχάσετε να τρώτε ξηρά τροφή. Το φαγητό δεν πρέπει να είναι μόνο ισορροπημένο, αλλά και όσο το δυνατόν πιο ποικίλο. Δεν πρέπει να ξεκινήσετε τα ίδια προϊόντα ακόμα κι αν δεν είναι η σεζόν έξω.
Εάν προσαρμόσετε σωστά τη διατροφή σας, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα ζωής, η οποία θα επηρεάσει τη γενική λειτουργία του σώματος. Ως αποτέλεσμα, ο κίνδυνος στυτικής δυσλειτουργίας μειώνεται, η πλήρωση αίματος των σπηλαίων σωμάτων του πέους αυξάνεται, καθιστώντας το οπτικά μεγαλύτερο. Και με μια πέτρινη ανέγερση για όλους, η σεξουαλική ζωή θα παίξει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Στηριζόμενοι σε προϊόντα που βοηθούν την ανάπτυξη του πέους σε νεαρή ηλικία, μπορείτε να επηρεάσετε την ανάπτυξη του πέους. Σε άνδρες που έχουν ξεπεράσει από καιρό τη διαδικασία της εφηβείας, η σωστή προσέγγιση στη διατροφή τους παίζει ρόλο όταν χρησιμοποιούν ειδικές κρέμες, τζελ, αντλίες κενού, επεκτατικά και jelqing, καθώς δημιουργούνται οι απαραίτητες συνθήκες για την ανάπτυξη των φαλλών ιστών. που σίγουρα θα οδηγήσει σε αποτέλεσμα. . .

Πώς να τρώτε σωστά για την ανάπτυξη του πέους

Πρώτα απ 'όλα, τα τρόφιμα πρέπει να κλασματοποιηθούν. Για καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, ένας άντρας πρέπει να έχει περίπου 6 πλήρη γεύματα την ημέρα. Επομένως, είναι καλύτερο να τρώτε λίγο, αλλά πιο συχνά (κάθε 2-3 ώρες). Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να εστιάσετε σε ωμά και μαγειρεμένα τρόφιμα και επίσης να ξεχάσετε να τρώτε ξηρά τροφή. Το φαγητό δεν πρέπει να είναι μόνο ισορροπημένο, αλλά και όσο το δυνατόν πιο ποικίλο. Δεν πρέπει να ξεκινήσετε τα ίδια προϊόντα ακόμα κι αν δεν είναι η σεζόν έξω.
Εάν προσαρμόσετε σωστά τη διατροφή σας, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα ζωής, η οποία θα επηρεάσει τη γενική λειτουργία του σώματος. Ως αποτέλεσμα, ο κίνδυνος στυτικής δυσλειτουργίας μειώνεται, η πλήρωση αίματος των σπηλαίων σωμάτων του πέους αυξάνεται, καθιστώντας το οπτικά μεγαλύτερο. Και με μια πέτρινη ανέγερση για όλους, η σεξουαλική ζωή θα παίξει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Στηριζόμενοι σε προϊόντα που βοηθούν την ανάπτυξη του πέους σε νεαρή ηλικία, μπορείτε να επηρεάσετε την ανάπτυξη του πέους. Σε άνδρες που έχουν ξεπεράσει από καιρό τη διαδικασία της εφηβείας, η σωστή προσέγγιση στη διατροφή τους παίζει ρόλο όταν χρησιμοποιούν ειδικές κρέμες, τζελ, αντλίες κενού, επεκτατικά και jelqing, καθώς δημιουργούνται οι απαραίτητες συνθήκες για την ανάπτυξη των φαλλών ιστών. που σίγουρα θα οδηγήσει σε αποτέλεσμα. . .

Κίνδυνοι και επιπλοκές της διεύρυνσης του πέους

Κάθε διαταραχή του σώματος είναι γεμάτη με παρενέργειες. Η πιο ακίνδυνη αρνητική συνέπεια είναι το ψυχολογικό τραύμα της μη λήψης του επιθυμητού αποτελέσματος. Μεταξύ άλλων, πρέπει να σημειωθεί: παραβίαση της ευαισθησίας κατά τη σεξουαλική επαφήΥπογονιμότητα, μολυσματικές και φλεγμονώδεις ασθένειες, δυσκολία στην ούρηση και εκσπερμάτωση.

Πριν αποφασίσετε για μια μέθοδο μεγέθυνσης του πέους, θα πρέπει να καταλάβετε τον εαυτό σας και να αποφασίσετε εάν η κατάσταση είναι πραγματικά κρίσιμη για να εκθέσετε το γεννητικό όργανο σε τέτοια πειράματα, καθώς κανείς δεν είναι απαλλαγμένος από παρενέργειες.

συμπέρασμα

Η παρατεταμένη κατανάλωση τροφίμων που αυξάνουν το μήκος και το πάχος του πέους βελτιώνει σημαντικά την υγεία των ανδρών.

Η στύση γίνεται πλήρης και σταθερή, η ποιότητα του σπέρματος βελτιώνεται. Οι φλεγμονώδεις παθολογίες των πυελικών οργάνων μειώνονται, γεγονός που οδηγεί σε πρόωρη εκσπερμάτωση. Αυτοί οι παράγοντες καθορίζουν την αρμονία της σεξουαλικής ζωής.