Πόσο κοστίζει η ανάπτυξη ενός μέλους;

Χρήματα για μεγέθυνση πέους

Από τη μία, το χρήμα φαίνεται να είναι ένα παγκόσμιο κακό και πολλοί ονειρεύονται να το καταργήσουν. Από την άλλη, αυτή η υπερδύναμη μπορεί να κατευθυνθεί σε ένα χρήσιμο κανάλι, για παράδειγμα για να εκσυγχρονίσετε το σώμα σας.

Σήμερα σας λέμε για πόσα τραπεζογραμμάτια εκδίδονταιΜεγέθυνση πέουςαν θέλεις να γυρίσεις μια τέτοια τέχνη. Παράλληλα, θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε «δωρεάν».
Το κόστος των διαφορετικών μεθόδων

Εξετάσαμε συγκεκριμένους αριθμούς στις μεγάλες πόλεις. Στις περιφέρειες, το κόστος είναι 5-10% φθηνότερο.

χειρουργική επέμβαση

Για να μην μπούμε σε ένα σπάνιο χάος και ανθυγιεινές συνθήκες,Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τα Κρατικά Κέντρα Ανδρολογίας, Ουρολογίας, Οικογενειακής Υγείας. . . Ιδιωτικές κλινικές και κέντρα εργάζονται για να τους βοηθήσουν (μην ξεχάσετε να ελέγξετε την άδεια, θα πρέπει να κρέμεται στο πιο εμφανές σημείο της αίθουσας).

Το πραγματικό κόστος μιας επέμβασης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη φήμη της κλινικής και την εμπειρία των γιατρών. Σας συμβουλεύω να μην ψάχνετε για μια φθηνή επιλογή.

Χειρουργική διεύρυνσης πέους

Δείτε τι μπορεί να γίνει χειρουργικά:

  • Συνδεσμοτομή- Με τη συντόμευση της δέσμης αυξάνεται το μήκος κατά +3 cm. Μετά την επέμβαση αναγκάζονται να φορούνφορείοκαιΕπεκτάσεις. . . Τιμή - από 425 $.
  • Χειρουργική στο κεφάλι- Αφαιρέστε παθολογίες, επαναφέρετε τον όγκο της στεφάνης, κανονικό μέγεθος. Μια απλή ενότητα ξεκινά από 35 $. Κοκκιοπλαστική (ανάκτηση σχήματος) - από 280 $.
  • Προσθετική Fallo- λειτουργεί για την αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας. Σε ηρεμία υπάρχει κάποια αύξηση λόγω της πρόσθεσης. Τιμή - από 155 $ έως 8. 450 $.
  • Φαλλοπλαστική- δίνει πλήρη ανάκτηση του πέους σε φόντο ανωμαλιών, παθολογιών, μικροπέους, τραυματισμών. Τιμή - από 42 $ έως 3520 $.
  • Lipofilling- εκτελείται με άντληση λιποκυττάρων στον κορμό. Τιμή - από 310 $.
  • Πύκνωση του μυϊκού κρημνού- Ο «καπετάνιος» γίνεται πιο χοντρός προσθέτοντας ένα επιπλέον πτερύγιο που κληρονομείται από άλλα μέρη του σώματος. Τιμή - από 985 $ έως 3100 $.
  • συνδυασμένες λειτουργίες- ταυτόχρονα πυκνώνουν και επιμηκύνουν τον φαλλό. Τιμή - από 2325 $ έως 4930 $.

Ενέσεις υαλουρονικού οξέος

Ενέσεις υαλουρονικού οξέος για αύξηση του όγκου του φαλλού

Το υαλουρόνιο δρα ως πληρωτικό και δίνει στον φαλλό επιπλέον όγκο. Ως μπόνους, το φάρμακο μειώνει την ευαισθησία, γεγονός που κάνει τη σεξουαλική επαφή περισσότερο.Το οξύ απορροφάται από τον οργανισμό για 6-8 μήνες, μετά τους οποίους οι ενέσεις πρέπει να επαναληφθούν.

Χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία. Η αποκατάσταση είναι γρήγορη και ανώδυνη. Δεν υπάρχουν ουσιαστικά επιπλοκές, αλλά οι γιατροί με στραβά χέρια και μάτια έχουν αισθητικά ελαττώματα και λοιμώξεις. Η τιμή για μια ενδοσπηλαία ένεση είναι 10 $ ανά κύβο οξέος, εξαιρουμένου του κόστους του φαρμάκου. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε 20-30 κύβους.

Κρέμες, τζελ και σπρέι

Αυτά τα πράγματα χαρακτηρίζονται από τοπική δράση. Βασίζονται σε φυτικά εκχυλίσματα και έλαια. Ανεβείτε στο δέρμα σαςπυροδοτούν μια έντονη ροή αίματος, η οποία κάνει τον στυτικό ιστό χαρούμενο. . .

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργούν με την αρχή του μπαλονιού. Όσο περισσότερο αίμα έρχεται εδώ, τόσο περισσότερο φουσκώνουν. Αυτό επηρεάζει άμεσα το μέγεθος.

Εάν χρησιμοποιήσετε μόνο τα σκευάσματα, θα έχετε βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Αυτό βοηθά πριν από το σεξ. Τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με εξάσκηση.

Κόστος συσκευής

Επιμήκυνση του πέους με προέκταση

Όσον αφορά τη μεγέθυνση, λειτουργούν συσκευές όπως προέκταση, φορείο και αντλία.

Γνωρίστε την τιμή και μια σύντομη περιγραφή:

  • Επεκτάσεις- Η συσκευή φοριέται 6-8 ώρες την ημέρα για τουλάχιστον έξι μήνες. Η δύναμη εφελκυσμού αυξάνεται με την επέκταση των ράβδων. Μέσο μήκος + 2, 5-3 cm. Τιμή για μηχανικά μοντέλα - από 24 $. Δεξαμενές κενού - από 136 $.
  • αντλία νερού- με αρνητική πίεση τεντώνει τον φαλλό σε μήκος και πλάτος. Για επιτυχή έκφραση, είναι σημαντικό να έχετε σωστά το μέγεθος του μπουκαλιού για τον εαυτό σας. Το κόστος των αντλιών αέρα - από 13, υδραυλικές αντλίες - από 94 $.
  • φορείο- Το σύστημα της μέσης είναι στερεωμένο στο κεφάλι και το ισχίο με ζώνη. Είναι η ζώνη που βοηθά στη ρύθμιση της δύναμης έλξης. Το κύριο έργο συνεχίζεται εκτενώς. Υπάρχουν μηχανικά και κενού. Το τελευταίο κοστίζει 92 $. Τα μηχανικά δεν κυκλοφορούν σχεδόν ποτέ.
Εξάρτημα για μεγέθυνση πέους

Εξαρτήματα πέους

Τα εξαρτήματα λειτουργούν γρήγορα και αξιόπιστα, το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε το σωστό μέγεθος. Το μέτρο, αν και προσωρινό, είναι χρήσιμο για να ενισχύσει τις συνηθισμένες όμορφες αισθήσεις.

Τα πιο ακριβά είναι τα μεγάλα ρεαλιστικά παιχνίδια, τα οποία κοστίζουν από 21 έως 24 δολάρια.Τα απλά μοντέλα κοστίζουν 4-7 $. . . Δείγματα με δόνηση - από 13.
Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας δωρεάν και στο σπίτι

Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος χωρίς επιπλέον κόστος.

Ασκήσεις για αύξηση

Τεχνική άσκησης για μεγέθυνση πέους

Όλες οι ασκήσεις γίνονται με τα χέρια. Οι τεχνικές αγγείων και έλξης λειτουργούν στην αιτία της ανάπτυξης. Στην πρώτη περίπτωση, η αύξηση είναι στην περιφέρεια, σε μήκος, στη δεύτερη - κυρίως σε μήκος. Η αγγειακή ομάδα περιλαμβάνει σλιπ, jelq, κάθισμα. Τράβηγμα - χειροκίνητο τέντωμα με τα χέρια.

Μασάζ

Το μασάζ είναι μια δωρεάν μέθοδος μεγέθυνσης πέους

Το μασάζ διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει την ελαστικότητα του ιστού, την ελαστικότητά του και το τέντωμα του. Υπάρχουν τεχνικές για αρχάριους και βετεράνους του NUP.

Κρεμαστά φορτία

Κρεμάστε το σπιτικό φορτίο για να αυξήσετε το μήκος του πέους

Το κρέμασμα είναι μια αρχαία τεχνική έλξης που επιτρέπει την αύξηση του μήκους. Το φορτίο καθορίζει τη δύναμη εφελκυσμού στους συνδέσμους. Η στερέωση γίνεται μηχανικά και υπό κενό. Η κρεμάστρα μπορεί να κατασκευαστεί στο χέρι.

Μέλισσες

Τσίμπημα μέλισσας - ένας ακραίος τρόπος μεγέθυνσης του φαλλού

Η μελισσοθεραπεία προάγει την αναγέννηση των ιστών, τον πολλαπλασιασμό μέσω της κυτταρικής αναπαραγωγής. Το δηλητήριο της μέλισσας περιέχει επίσης ένα πονηρό ένζυμο που ονομάζεται υαλουρονιδάση. Αυτό το πράγμα καταστρέφει τις ενδιάμεσες ουσίες του χιτώνα και τον κάνει τεντωμένο. Πρέπει να λαμβάνονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας με τις μέλισσες. Είναι πιθανό το αναφυλακτικό σοκ.

Αυτο-ύπνωση

Η αυτο-ύπνωση δίνει αυτοπεποίθηση και βοηθά στην αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας

Η αυτοεκπαίδευση και η αυτο-ύπνωση δεν επηρεάζουν άμεσα την ανάπτυξη του φαλλού. Υπάρχουν άλλα οφέλη από το να δουλεύεις με το δικό σου μυαλό. Προετοιμάζει το σώμα για μια παραγωγική προπόνηση, ώστε όλες οι ασκήσεις να είναι τεχνικά σωστές, να μεταδίδουν θετική στάση και αυτοπεποίθηση.

δίπλωμα

Συνιστούμε χειρουργική επέμβαση μόνο εάν έχετε σοβαρά προβλήματα.όπως το μικρό πέος, το μικροπέος. Για άνδρες κανονικού ύψους είναι καλύτερα να εγκαταλείψουν τη ριζική διαδρομή - ασκήσεις, προσομοιωτές σε συνδυασμό με κρέμες, τζελ είναι πολύ αποτελεσματικές εδώ.