Πραγματική αύξηση του πάχους του πέους με διάφορους τρόπους

Μερικοί άντρες δεν είναι ικανοποιημένοι με τις παραμέτρους του πέους τους και θέλουν να κάνουν το πέος τους πιο παχύ. Η επιθυμία είναι απολύτως φυσική, αφού ένα πολύ χοντρό και κοντό πέος δεν μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως μια γυναίκα. Εν τω μεταξύ, δεν γνωρίζουν όλοι πώς να το κάνουν, πώς να αυξήσουν αισθητά το πάχος του πέους.

Έχοντας εκφράσει μια τέτοια επιθυμία, πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρού μισού δεν ξέρουν πώς να διευρύνουν το πέος, αν και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να γίνει αυτό.

Διεύρυνση πέους

Στην αρχή είναι απαραίτητο να κάνετε μια προειδοποίηση ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να διευρύνετε το πέος σε πάχος παρά να το επιμηκύνετε.

Είναι δυνατόν να επιλυθεί το ερώτημα πώς να αυξηθεί πραγματικά το πάχος του πέους μέσω χειρουργικών και μη χειρουργικών μεθόδων.

Χειρουργικές μέθοδοι

λειτουργική αύξηση του πάχους του πέους

Αυτή η μέθοδος ενέχει σημαντικούς κινδύνους, αλλά είναι η πιο αποτελεσματική στη φύση. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να κάνετε το πέος πιο παχύ και να έχετε μόνιμο αποτέλεσμα.

Είναι, φυσικά, δυνατό να επιλυθεί το πρόβλημα που σχετίζεται με το ερώτημα πώς να αυξηθεί χειρουργικά το πάχος του πέους, αλλά μια τέτοια λύση είναι γεμάτη με πολλά μειονεκτήματα:

 • Η διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης.
 • Οι παρενέργειες είναι πολύ πιθανές.
 • Πριν από τη λειτουργία, είναι απαραίτητο να περάσετε μεγάλο αριθμό δοκιμών.
 • Η λειτουργία είναι τεχνικά πολύπλοκη.

Η διεύρυνση του πέους μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες χειρουργικές τεχνικές:

Συμβουλές ειδικών για την πάχυνση του πέους
 1. Συμπλήρωση λιπαρών.Ένα παχύ γεννητικό όργανο λαμβάνεται με τη μεταμόσχευση του δικού του λιπώδους ιστού. Ο τόπος δειγματοληψίας υλικού είναι προβληματικές περιοχές. Στη συνέχεια εγχέεται στον φαλλό. Αυτή η μέθοδος έχει χαμηλό ποσοστό απόρριψης επειδή χρησιμοποιεί τους δικούς της πόρους. Η πάχυνση σχετίζεται επίσης με μια σειρά μειονεκτημάτων. Το υποδόριο λίπος έχει την ικανότητα να απορροφάται αυθόρμητα. Με την πάροδο του χρόνου, αναμένονται κηλίδες λίπους κάτω από το δέρμα του φαλλού. Μετά την επέμβαση, το όργανο βρίσκεται σε κατάσταση οιδήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε η σεξουαλική επαφή πρέπει να αποφεύγεται.
 2. Μεταμόσχευση μυών.Η διάρκεια της φάσης αποκατάστασης είναι έως 8 μήνες. Μια ουλή παραμένει εκεί που αφαιρέθηκε το μόσχευμα. Αλλά τα αποτελέσματα διαρκούν μια ζωή και αυτό είναι το αναμφισβήτητο πλεονέκτημά τους. Η προετοιμασία για τη λειτουργία διαρκεί πολύ. Αυτό διαρκεί κατά μέσο όρο ένα χρόνο. Ο τόπος αποδοχής του υλικού είναι ο τύπος. Είναι τυλιγμένο γύρω από σπηλαιώδη σώματα.
 3. «Περόβικ».Στην κατάταξη της πολυπλοκότητας, μια τέτοια λειτουργία έρχεται πρώτη. Όλοι οι ιστοί του γεννητικού οργάνου χωρίζονται και ο χόνδρος εμφυτεύεται μεταξύ τους. Αυτή η τεχνική όχι μόνο οδηγεί σε αύξηση του όγκου, αλλά επιτρέπει επίσης τη διόρθωση σχήματος.

Τα μειονεκτήματα αυτής της τεχνικής είναι τα ακόλουθα σημεία:

Αποκατάσταση μετά από επέμβαση πάχυνσης πέους
 • Η ευαισθησία εξαφανίζεται.
 • η στύση εξαφανίζεται.
 • Η ανάπτυξη της φλεγμονώδους διαδικασίας είναι δυνατή.
 • δεν αποκλείεται μια κατάσταση που σχετίζεται με απόρριψη ιστού.
 • ανάπτυξη γάγγραινας.
 • Ο ιστός μπορεί να μην επουλωθεί σωστά.
 • μπορεί να σχηματιστούν ουλές.

Η φάση ανάκαμψης μπορεί να διαρκέσει έως και ένα χρόνο.

Σπουδαίος!Απαιτείται αυστηρή τήρηση όλων των ιατρικών συνταγών κατά την περίοδο ανάρρωσης. Διαφορετικά μπορεί να εμφανιστούν παρενέργειες.

Μερικές φορές καταφεύγουν στην εμφύτευση σφαιρών κάτω από το δέρμα του πέους. Είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικά υλικά. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία δεν είναι τόσο ακίνδυνη όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για τη σκοπιμότητα και τη δυνατότητα εφαρμογής πριν από την εκτέλεση της εφαρμογής.

Μη τραυματικές μέθοδοι

Μπορείτε να έχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα χωρίς να καταφύγετε σε χειρουργική επέμβαση. Είναι δυνατή η αύξηση της διαμέτρου του πέους με μη χειρουργικές μεθόδους χωρίς ιδιαίτερη βλάβη στην υγεία. Οι τεχνικές πάχυνσης του πέους μπορούν να γίνουν εξ ολοκλήρου στο σπίτι.

Ισχύουν οι ακόλουθες επιλογές:

Επέκταση για αύξηση του πάχους του πέους
 • Εκτέλεση μασάζ και διάφορες ασκήσεις.Η στύση ενισχύεται και ο στυτικός ιστός διευρύνεται μέσω χειρισμών μασάζ. Διαφορετικές ασκήσεις μπορούν να επιτύχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Όλα αυτά σίγουρα θα προκαλέσουν την αύξηση της διαμέτρου του οργάνου με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, το μασάζ και η άσκηση έχουν επίσης ορισμένα μειονεκτήματα. Υπάρχει πιθανότητα βλάβης του οργάνου. Ακόμα κι έτσι, η άσκηση μπορεί να παράγει μόνιμα αποτελέσματα στην αύξηση του φαλλικού όγκου.
 • Ανανέωση.Είναι μια συσκευή που καθιστά δυνατή την αύξηση του πάχους και του μήκους του πέους χωρίς να καταφεύγει σε χειρουργική επέμβαση. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω της συνεχούς διάτασης του ιστού, το οποίο διεγείρει την ανάπτυξή του. Αυτό επίσης αλλάζει τον όγκο του οργάνου. Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένουμε ένα γρήγορο αποτέλεσμα. Το φόρεμα πρέπει να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι.
 • Η χρήση αντλίας κενού.Είναι επίσης ένα από τα μέσα για την αύξηση του όγκου του ανδρισμού. Η αρχή λειτουργίας του συνδέεται με την εναλλασσόμενη πίεση. Το δοχείο για το πέος είναι μια μπάλα στην οποία δημιουργείται αρνητική πίεση με την άντληση στον αέρα. Αυτό προκαλεί τη ροή του αίματος στο πέος. Αυτό οδηγεί σε βελτιωμένη ροή αίματος στα πυελικά όργανα. Έτσι, εξαλείφονται τα φαινόμενα που σχετίζονται με τη στασιμότητα του αίματος.

Οδηγίες χρήσης αντλίας κενού

Συνιστάται η χρήση του στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Αντλίες κενού για αύξηση του πάχους του πέους
 • ανεπαρκής φωτεινότητα των αισθήσεων κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών απολαύσεων.
 • έλλειψη στύσης?
 • Συμφόρηση στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και της πυέλου.

Μπορείτε να έχετε καλά αποτελέσματα με την τακτική χρήση. Μεγαλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν εφαρμόζονται παράλληλα αλοιφές και τζελ.

Χρήση αλοιφών και κρεμών. Η επίδρασή τους βασίζεται στην επίδραση τοπικών ερεθισμών. Στο σημείο όπου εφαρμόζονται, αυξάνεται η ροή του αίματος. Το αποτέλεσμα μπορεί να εμφανιστεί αμέσως μετά τη χρήση. Καλά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την εφαρμογή τους. Η στύση γίνεται ισχυρότερη και οι αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ αυξάνονται.

Η χρήση ναρκωτικών. Τα χάπια διεύρυνσης πέους έχουν χρησιμοποιηθεί με κάποια επιτυχία. Διάφορα φάρμακα χρησιμοποιούνται για τέτοιους σκοπούς. Όλα έχουν παρόμοιο μηχανισμό δράσης, ο οποίος συνίσταται στη διεύρυνση των αγγείων του πέους. Η ενεργός αγγειοδιαστολή οδηγεί σε αύξηση της τριχοειδικής εισροής. Αυτό οδηγεί σε διεύρυνση του πέους. Τέτοια φάρμακα διαφημίζονται ευρέως, αλλά δεν πρέπει να πιστεύουμε όλες τις διαφημίσεις. Αυτά τα κεφάλαια μπορεί να περιέχουν ορμονικά συστατικά στη σύνθεσή τους ή να παραιτηθούν από τη συμμετοχή τους. Η σύνθεση της μη ορμονικής ομάδας περιλαμβάνει διάφορα συστατικά βοτάνων.

Όταν λαμβάνεται μια σταθερή απόφαση, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να επιλέξει τη μέθοδο που του ταιριάζει περισσότερο. Αλλά πριν το κάνετε αυτό, πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τη χρησιμότητα τέτοιων μέτρων. Στην πραγματικότητα, η αυτοεκτίμηση μπορεί μερικές φορές να υποτιμηθεί σημαντικά.