Αλήθεια και μύθοι για τη διεύρυνση του πέους: Στο πόλεμο όλα τα μέσα είναι καλά

Κάποιος μπορεί συχνά να βρει «επαναστατικές» και «καινοτόμες» μεθόδους στο Διαδίκτυο που μπορούν να μεγεθύνουν το πέος ενός άνδρα. Αποφασίσαμε να μάθουμε τι είναι αλήθεια εδώ και πού είναι ένα φοβερό ψέμα. Διαβάστε σύντομα το υλικό μας!

Μετρήστε το μέγεθος σε εκατοστά

Μύθος # 1. Όσο μεγαλύτερο είναι το πέος, τόσο περισσότερη ευχαρίστηση.

Ο γυναικείος κόλπος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι νευρικές απολήξεις να συγκεντρώνονται κυρίως στο πρώτο τρίτο της εισόδου, καθώς η φύση έχει προετοιμάσει ωστόσο τις γυναίκες για τον τοκετό και εάν ο κόλπος ήταν συνεχώς ευαίσθητος, ο τοκετός θα ήταν ένα αφόρητο βασανιστήριο. Και αυτό σημαίνει ότι για να ευχαριστήσετε την κυρία σας πρέπει να έχετε μια αρκετά μέτρια αξιοπρέπεια. Ένα μέλος μεγαλύτερο από 8 ίντσες θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από την ευχαρίστηση, εδώ θα πρέπει να σταματήσετε και τα συνεχή τραυματικά αποτελέσματα της μήτρας και, φυσικά, τις χαρές του πρωκτικού σεξ. Στην αντίθετη περίπτωση, μόνο ένα άκρο μικρότερο από 8 cm στην όρθια κατάσταση θεωρείται απόκλιση από τον κανόνα.

Μύθος # 2. Ένα μέλος μπορεί να "τεντωθεί"

Φυσικά, εάν οι πρωτόγονες φυλές εξακολουθούν να αποσύρουν τα αυτιά και τα χείλη τους, τότε κανείς δεν ενοχλεί να κάνει κάτι παρόμοιο με το πέος μας. Από φυσιολογική άποψη, αυτό είναι απολύτως ανοησία, οπότε δεν θα πρέπει να είστε σαν αμόρφωτοι άγριοι και να μετατρέψετε ένα λειτουργικό όργανο σε ανενεργά μακαρόνια. Ο μόνος τρόπος για να "τραβήξει" μπορεί να βοηθήσει αν γίνει σε κατάσταση στύσης για 20 λεπτά την ημέρα για αρκετούς μήνες, γεγονός που μπορεί να γεμίσει τον στυτικό ιστό του πέους με αίμα πιο έντονα και να αυξήσει το μήκος κατά 1, 5 εκ. Αλλά το ίδιο Το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν έχετε μια κανονική, συχνή σεξουαλική ζωή - και αυτή η μέθοδος είναι προτιμότερη από την καθυστέρηση. Δεν πρέπει να ακούτε ταοϊστικές τεχνικές που δηλώνουν την ανάγκη διατήρησης της στύσης για αρκετές ώρες με τη βοήθεια ρυμουλκών και άλλων αυτοσχεδιασμένων μεθόδων - αυτό επηρεάζει αρνητικά τη ροή του αίματος και μπορεί να αποτελέσει πηγή στασιμότητας που τελικά οδηγεί σε ταξίδι στο γιατρό . Επίσης, η αποτελεσματικότητα όλων των μεθόδων διαλογισμού θα σας κάνει να επιθυμείτε το καλύτερο, και αν το μήκος αυξάνεται, τότε μόνο στις φαντασιώσεις σας.

Προς το παρόν υπάρχει ο μόνος πραγματικά αποτελεσματικός τρόπος επιμήκυνσης του πέους, αλλά περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση και χρειάζεται πολύς χρόνος - «κινητοποίηση». Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το όργανο που προτιμά ο καθένας να μετρήσει δεν υπάρχει από μόνο του, αλλά συνδέεται με το ανδρικό σώμα με τη βοήθεια μιας ειδικής τριγωνικής ταινίας στο ηβικό οστό. Διασχίζοντας αυτόν τον σύνδεσμο, το πέος αρχικά γίνεται κινητό και στη συνέχεια τραβιέται με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής παρόμοιας με τη συσκευή Elizarov. Για μέγιστα αποτελέσματα, πρέπει να φοράτε αυτήν τη συσκευή για 10-12 ώρες την ημέρα για έξι μήνες. Στο 80% των περιπτώσεων επιτυγχάνεται επιμήκυνση 3 cm, ιδιαίτερα οι επίμονοι χαρακτήρες μπορούν να φτάσουν τα 5 cm, η διάμετρος παραμένει η ίδια και η αύξηση οφείλεται στον όγκο μέσα στο σώμα.

Μύθος # 3. Το πέος μπορεί να γίνει πιο παχύ με τη βοήθεια ειδικών ασκήσεων.

Όσον αφορά τις μεθόδους αύξησης της διαμέτρου, εφευρέθηκαν πολλές μέθοδοι εδώ, αλλά η αποτελεσματικότητά τους είναι διαφορετική. Η πρώτη μέθοδος είναι να μεταμοσχεύσετε λιπώδη ιστό από μέρη όπου υπάρχει περίσσεια σε μέρος όπου λείπει, δηλαδή στο πέος. Η αποτελεσματικότητα είναι εξαιρετικά χαμηλή, επειδή όταν τα λιποκύτταρα δεν λαμβάνουν πλέον πρόσθετη διατροφή, διαλύονται πολύ γρήγορα και δεν μπορείτε να απολαύσετε τον πολυαναμενόμενο όγκο για περισσότερο από μία εβδομάδα. Η δεύτερη επιλογή είναι η άντληση σιλικόνης αντί για γράσο. Αρχικά, οι αλλαγές θα ευχαριστήσουν τον χαρούμενο ιδιοκτήτη, αλλά με την πάροδο του χρόνου, υπό την επίδραση της βαρύτητας, το πήκτωμα θα στραγγίσει στη βάση και θα γίνει πηγή προβλημάτων. Δεδομένου ότι είναι προβληματικό να γυμνείς το κεφάλι, οδηγεί στο σχηματισμό της φώμωσης ή της μπαλονοστιτίτιδας. Η τρίτη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σκληρότερο πολυμερές αντί για σιλικόνη. Τώρα τίποτα δεν θα στραγγίσει, αλλά υπάρχει μια πραγματική πιθανότητα να σπάσει το πέος, ή μάλλον το ένθετο πολυμερούς, κατά τη χρήση και να βλάψει τους ζωντανούς ιστούς του σώματος. Η τέταρτη επιλογή είναι να εμφυτεύσετε το δέρμα σας από τους ώμους ή την πλάτη σας, για παράδειγμα. Εάν το δέρμα εμφυτεύεται χωρίς μύες και αιμοφόρα αγγεία, θα αραιωθεί με την πάροδο του χρόνου καθώς δεν μπορεί να πάρει τροφή, εάν η μεταμόσχευση γίνεται μαζί με ένα κομμάτι μυ και το κυκλοφορικό σύστημα είναι πιθανό ότι θα ριζώσει και θα λάβει τροφή, αλλά υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να μην ριζώσει το δέρμα. Όσο για την εισαγωγή ξένων αντικειμένων, βαζελίνη, μπάλες και άλλες «διακοσμήσεις», τελειώνει πάντα το ίδιο - στο τραπέζι του χειρουργού.

Τι είναι πραγματικό

Η μόνη επιλογή εκτός από μια λειτουργία είναι μια επέκταση. Το αποτέλεσμα βασίζεται στην αρχή του τεντώματος, η οποία χρησιμοποιείται ενεργά στην πλαστική χειρουργική επέκταση ιστών. Το αποτέλεσμα διαρκεί για πάντα. Η χρήση μιας επέκτασης είναι ένα θέμα για ένα ξεχωριστό άρθρο. Ας κρατήσουμε απλώς ότι τα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν σε 3-6 μήνες, όχι νωρίτερα.

Η βραχυπρόθεσμη ασφαλής διεύρυνση του πέους επιτυγχάνεται με κορεσμό του στυτικού ιστού με αίμα - γίνονται μεγαλύτερα και το ίδιο το πέος γίνεται μεγαλύτερο και πιο ευαίσθητο.

Υπάρχουν αντλίες και ειδικές κρέμες για το σκοπό αυτό.

Η αντλία εξασφαλίζει τη μέγιστη πλήρωση αίματος του στυτικού ιστού του πέους και πάνω απ 'όλα επηρεάζει την ποιότητα της στύσης. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αντλιών και τρόποι άντλησης αέρα: ένα "αχλάδι", ένα έμβολο, ένα κουμπί (θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα στις υδραυλικές αντλίες) ή αυτόματη άντληση. Η αντλία είναι επίσης ιδανική σε περιπτώσεις όπου, για παράδειγμα, ο άνθρωπος πρέπει να πυροβολεί γρήγορα - και πρέπει να επαναφέρετε γρήγορα το πέος στο ξύπνημα.

Με τη βοήθεια ειδικών πηκτωμάτων και κρεμών που έχουν σωρευτικό αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε τη στύση ενός άνδρα λίγο πιο σίγουρη και ένα πέος παχύτερο (αλλά και πάλι για λίγο). Αυτά τα συμπληρώματα μερικές φορές περιλαμβάνουν το Butea Superba, μια φυτική ουσία που απελευθερώνει τεστοστερόνη, η οποία, μεταξύ άλλων, διαστέλλει τις αρτηρίες των ίδιων των όρχεων, η οποία είναι απαραίτητη για μια εξαιρετική στύση.