Μασάζ μεγέθυνσης πέους - Αποτελεσματικότητα, οφέλη και καλύτερες ασκήσεις

Πολλοί άντρες δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος των γεννητικών οργάνων τους, βασανίζονται από σύμπλοκα και διάφορους φόβους. Ένα τέτοιο άτομο μπορεί πάντα να αναγνωριστεί από κάποιες εκδηλώσεις: συστολή, απάθεια και απροθυμία να έρθουν σε επαφή με τις γυναίκες. Αν και πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι οι υπερβολικά ομιλητικοί και καυχημένοι άνδρες μπορούν επίσης να έχουν μικρά μεγέθη πέους - έτσι προσπαθούν να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή τους. Για αυτούς τους λόγους, οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου αναζητούν μεθόδους για να αλλάξουν τη διαμόρφωση του οργάνου τους. Ένα από αυτά είναι το μασάζ για τη διεύρυνση του πέους. Μπορείτε να δείτε μεγάλο αριθμό θετικών κριτικών σε διάφορα φόρουμ και πόρους, αλλά είναι πραγματικά αποτελεσματικό το μασάζ;

θυμωμένος άντρας για το μέγεθος του πέους

Πόσο αποτελεσματικό είναι το μασάζ πέους;

Η διεύρυνση του πέους είναι ένα πιεστικό ζήτημα σήμερα, έτσι η σύγχρονη αγορά προσφέρει μεγάλο αριθμό ναρκωτικών, συσκευών, τεχνικών και διαδικασιών για την επίτευξη αυτού του στόχου. Όσοι έχουν τα οικονομικά μέσα στρέφονται σε χειρουργούς λόγω του οποίου το μέγεθος του πέους αλλάζει με τη χειρουργική μέθοδο. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος πάσχει από ορισμένα προφανή μειονεκτήματα. Το πιο σημαντικό είναι το υψηλό κόστος, η μακροχρόνια αποκατάσταση και ο υφιστάμενος κίνδυνος επιπλοκών. Επομένως, είναι προτιμότερο να προτιμάτε μια άλλη μέθοδο. Αν και δεν μπορείτε να μεγεθύνετε το όργανο σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι ασφαλέστερο.

Μελέτες έχουν δείξει ότι κατά την κατανόηση των περισσότερων ανθρώπων, ένα μικρό πέος έχει μήκος μικρότερο από 12 εκατοστά, ενώ το μέσο μήκος στα γεωγραφικά πλάτη μας είναι 12-18 εκατοστά. Αυτό το μέγεθος είναι βέλτιστο και είναι ιδανικό για γυναικεία γεννητικά όργανα, χάρη στο οποίο το δίκαιο σεξ μπορεί να απολαύσει οργασμό χωρίς δυσφορία και πόνο. Εάν το πέος είναι μεγαλύτερο από 18 εκατοστά, θεωρείται μεγάλο.

Οι Άραβες είναι πολύ συνειδητοί για τα γεννητικά τους όργανα. Οι πατέρες φροντίζουν τους γιους τους από μικρή ηλικία και τους διδάσκουν ένα ειδικό μασάζ που σας επιτρέπει να μεγεθύνετε το πέος. Το παιδί θα εγγραφεί σε μια ειδική ιατρική εγκατάσταση όπου, εκτός από τις γενικές διαδικασίες υγείας, θα γίνει μασάζ στη βουβωνική χώρα εάν η οικογένεια μπορεί να αντέξει οικονομικά αυτές τις διαδικασίες. Αυτό συμβάλλει στην ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην ορθή ανάπτυξη του πέους, με αποτέλεσμα να αυξάνεται σε μέγεθος. Αυτό επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα του μασάζ, καθώς και το γεγονός ότι είναι καλύτερο να κάνετε διεύρυνση του πέους σε νεαρή ηλικία, όταν η αναγέννηση των κυττάρων είναι στο μέγιστο. Επιπλέον, ένας νεαρός άνδρας έχει πιο ελαστικό φαλλό, οπότε ο κίνδυνος τραυματισμού είναι πολύ χαμηλότερος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε ένα γρήγορο αποτέλεσμα, καθώς αυτή η διαδικασία απαιτεί πολύ χρόνο, αν και δεν χρειάζεται να αφιερώνετε περισσότερα από 30 λεπτά στο σώμα σας κάθε μέρα. Η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας αυξάνεται συνδυάζοντάς την με άλλες βοηθητικές μεθόδους, καθώς και τη χρήση ειδικών φαρμάκων.

Τα κύρια οφέλη του μασάζ περιλαμβάνουν τα ακόλουθα γεγονότα:

 • Το μασάζ διεύρυνσης πέους μπορεί να γίνει στο σπίτι.
 • αρκεί να κάνετε μια ελάχιστη οικονομική επένδυση για να αγοράσετε ένα οικείο λιπαντικό, αν και μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό για μερικές ασκήσεις.
 • Τέτοιοι χειρισμοί στο όργανο σας όχι μόνο διορθώνουν το μέγεθος και το σχήμα, αλλά έχουν επίσης θετική επίδραση σε ολόκληρο το αναπαραγωγικό σύστημα.
 • Εάν ακολουθήσετε όλους τους κανόνες και τις συστάσεις, η πιθανότητα ανεπιθύμητων ενεργειών και επιπλοκών θα μειωθεί στο μηδέν.

Οι περισσότεροι άνδρες είναι δύσπιστοι ότι το μασάζ πέους μπορεί να οδηγήσει σε διεύρυνση. Αυτή η γνώμη είναι λανθασμένη καθώς τέτοιες διαδικασίες υπάρχουν σχεδόν σε κάθε πολιτισμό στον κόσμο.

Για να απαντήσετε με ακρίβεια στο ερώτημα της αποτελεσματικότητας της μεθόδου, πρέπει να κατανοήσετε τη δομή του αρσενικού γεννητικού οργάνου. Το πέος είναι ένα μυϊκό όργανο που αποτελείται από διάφορα δομικά στοιχεία. Όταν διεγείρεται, ο εγκέφαλος στέλνει ένα νευρικό σήμα που ενεργοποιεί τη σύνθεση των ορμονών του φύλου και αυξάνει τη ροή του αίματος στη βουβωνική χώρα.

Δομή του πέους

Ως αποτέλεσμα, οι κοιλότητες του οργάνου (σπηλαιώδη σώματα) γεμίζουν με αίμα. Όσο μεγαλύτερα είναι αυτά τα σώματα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος τους και, ανάλογα, η ποσότητα του αίματος που μπορεί να απορροφηθεί εξαρτάται από αυτό. Όταν το όργανο γεμίζει άφθονα με αίμα, γίνεται παχύ και μακρύ. Ο στυτικός ιστός μπορεί να διευρυνθεί μέσω ειδικής προπόνησης. Κάθε άτομο μπορεί να τα εφαρμόσει στο σπίτι, ενώ πρέπει να τηρείτε ορισμένους κανόνες, αλλά μην ξεχνάτε τα μέτρα ασφαλείας και τις αντενδείξεις.

Μία από τις κύριες προϋποθέσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι η κανονικότητα. Είναι απαραίτητο να διεξάγονται οι διαδικασίες συστηματικά, κατά προτίμηση καθημερινά, και απαιτεί ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει την αλλαγή της έντασης και της διάρκειας των συνεδριών. Υπάρχουν πολλές τεχνικές μασάζ, διαφέρουν ως προς την πολυπλοκότητά τους, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε με την πιο απλή για να προετοιμάσετε το πέος για μελλοντικά φορτία.

Διάφορες κρέμες και πηκτές συμπληρώνουν τέλεια τη διαδικασία, οδηγούν σε αυξημένο τέντωμα ιστών. Αυτά τα χρήματα πωλούνται σε ειδικά καταστήματα και φαρμακεία. Για να αποφύγετε επιπλοκές και παρενέργειες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Τα επεκτατικά λειτούργησαν καλά. Η συσκευή είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να τεντώνει το φαλλό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων μασάζ.

Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό ή αυτό το εργαλείο ή συσκευή, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες, ειδικά τους κανόνες χρήσης που προστατεύουν από πιθανές παθολογίες.

Προπαρασκευαστικές δραστηριότητες

Κάθε άνθρωπος θέλει να μάθει πώς να μεγεθύνει το πέος του με τη βοήθεια του μασάζ, γιατί αυτή η τεχνική έχει πολλά πλεονεκτήματα. Εάν ακολουθήσετε όλους τους κανόνες και τις συστάσεις των γιατρών, τότε σε μερικούς μήνες το μέγεθος του πέους θα αυξηθεί κατά μερικές ίντσες. Η τακτική άσκηση σας επιτρέπει να αυξήσετε όχι μόνο το μήκος, αλλά και την περιφέρεια του πέους, το οποίο έχει θετική επίδραση στις αισθήσεις κατά τη σεξουαλική επαφή. Οι άνδρες σημειώνουν ότι μετά από τέτοιους χειρισμούς, η ευαισθησία του πέους μειώνεται, η οποία ελέγχει την εκσπερμάτωση και αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Οι προπαρασκευαστικές δραστηριότητες είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές. Πρώτα απ 'όλα, ένας άντρας πρέπει να έχει μια θετική στάση - η νευρική ένταση ή η ψυχο-συναισθηματική κόπωση θα κάνει το μασάζ αναποτελεσματικό και ακόμη και οδυνηρό. Είναι καλύτερο να κάνετε μπάνιο ή να κάνετε μια καυτή συμπίεση πριν από τη διαδικασία για να ζεσταθεί σωστά η περιοχή της βουβωνικής χώρας. Αυτό επιτρέπει στους μυς να χαλαρώσουν, γεγονός που αυξάνει την ελαστικότητά τους, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της άσκησης.

Πρέπει να προετοιμάσουμε ένα μέρος για την τάξη. Είναι σημαντικό ότι κανένας δεν ενοχλεί τον άνδρα αυτή τη στιγμή. Ορισμένες ασκήσεις περιλαμβάνουν μια θέση ψέματος, οπότε πρέπει να προετοιμάσετε ένα τέτοιο μέρος, δεν χρειάζεται να το κάνετε πολύ μαλακό, αλλά είναι σημαντικό να είναι άνετο. Εάν θέλετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη χαλαρωτική, ελαφριά μουσική.

Πρέπει να φροντίζετε τα χέρια σας - πρέπει να πλένονται, να στεγνώνουν και να υποβάλλονται σε θεραπεία με ειδικό αντιβακτηριακό παράγοντα, ενώ τα πόδια πρέπει να κοπούν ώστε να μην τραυματίζεται μηχανικά το όργανο.

Τώρα μπορείτε να πάτε κατευθείαν στην προετοιμασία του πέους μόνοι σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να τον φέρετε σε όρθια κατάσταση - το κεφάλι τυλίγεται σφιχτά γύρω από το χέρι και συμπιέζεται, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει πόνος. Στη συνέχεια, το όργανο τεντώνεται απαλά σε διαφορετικές πλευρές έως ότου εμφανιστούν συμπτώματα. Με την πάροδο του χρόνου, το κατώφλι του πόνου θα αυξηθεί, στο μέλλον αυτό το τέντωμα δεν θα προκαλέσει δυσάρεστες αισθήσεις. Αυτά ήταν τα πολύ πρώτα βήματα μετά τα οποία μπορείτε να προχωρήσετε στις ασκήσεις.

Η γυμναστική τελειώνει με συμπίεση του κεφαλιού και συμπίεση του κορμού, περίπου 10 φορές αρκεί. Το μασάζ του πέους είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να το μεγεθύνετε. Όταν εκτελεί ασκήσεις, ένας άνθρωπος ελέγχει πλήρως τη διαδικασία, εάν υπάρχει έντονος πόνος, τότε οι χειρισμοί μπορούν να σταματήσουν αμέσως. Αυτό δεν είναι δυνατό όταν χρησιμοποιείτε ειδικές συσκευές, όπως αντλία ή ακροφύσιο επέκτασης. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν θα εμφανίζονται για 30 ημέρες, αλλά θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές σε έξι μήνες. Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών τεχνικών για την εκτέλεση ασκήσεων, καθεμία με χαμηλή πιθανότητα τραυματισμού και που δεν οδηγεί σε προβλήματα κυκλοφορίας, τα οποία δεν μπορούν να ειπωθούν για άλλες τεχνικές.

Παρενέργειες

Πρέπει να κάνετε τις ασκήσεις τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα, αλλά συνιστάται να το κάνετε καθημερινά. Το μασάζ δεν αποτελεί απειλή για την υγεία των ανδρών, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγικής λειτουργίας. Εάν προετοιμαστείτε σωστά πριν ξεκινήσετε τις ασκήσεις και, με την επιφύλαξη όλων των συστάσεων, κάντε το μασάζ απευθείας, η πιθανότητα επιπλοκών θα είναι ελάχιστη. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες παρενέργειες που μερικές φορές παρατηρούν οι άνδρες, όπως:

 • Αποχρωματισμός του δέρματος του πέους, επηρεάζοντας μεμονωμένες περιοχές ή ολόκληρη την επιφάνεια του οργάνου. Αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται συχνά αρκετούς μήνες μετά την πραγματοποίηση των χειρισμών. Η αλλαγή του χρώματος εξηγείται από τη στενή θέση των αγγείων.
 • η εμφάνιση φλεβών στην επιφάνεια του κορμού - οι ασκήσεις μασάζ οδηγούν σε αυξημένη ροή αίματος στο όργανο, γεγονός που συμβάλλει στη διεύρυνση των αγγείων, γι 'αυτό προεξέχουν στην επιφάνεια. Αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να ονομαστεί επιπλοκή καθώς οι φλέβες δημιουργούν επιπλέον νευρώσεις που θα εκτιμήσει ο σύντροφός σας.
 • η παρουσία κηλίδων στο κεφάλι. Έχουν κόκκινο χρώμα και μοιάζουν με σημάδια ένεσης. Σε σπάνιες περιπτώσεις, αυτά τα σημεία σκουραίνουν και η περιοχή τους αυξάνεται. Αυτό υποδηλώνει ότι η ένταση των ασκήσεων είναι πολύ υψηλή. Πρέπει να μειώσετε αυτόν τον δείκτη ή να εγκαταλείψετε εντελώς τους χειρισμούς για λίγο για να αποκατασταθεί πλήρως το πέος.
Πόνος στο πέος μετά το μασάζ

Αυτές οι εκδηλώσεις δύσκολα μπορούν να ονομαστούν παθολογικές, καθώς δεν βλάπτουν το σώμα και δεν απαιτούν θεραπεία. Εάν η επιφάνεια των κηλίδων χαρακτηρίζεται από αυξημένη ξηρότητα, τότε αρκεί απλώς να λιπαίνετε το πέος με ενυδατικά. Δεν πρέπει να περιέχουν βαφές και άλλα συστατικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση ή να οδηγήσουν σε φλεγμονώδη διαδικασία στην ευαίσθητη επιφάνεια του πέους.

ταϊλανδέζικο μασάζ

Σήμερα, το ταϊλανδέζικο μασάζ του πέους είναι πολύ δημοφιλές. Δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε μόνο του, καθώς ο άντρας πρέπει να είναι εντελώς χαλαρός κατά την εκτέλεση. Μπορείτε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να κάνει αυτές τις ασκήσεις και μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για παιχνίδια ρόλων που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Εάν το επιτρέπουν οικονομικές δυνατότητες, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα ειδικό σαλόνι, όπου αυτή η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από ειδικευμένους ειδικούς.

Η τεχνική αυτής της διαδικασίας στοχεύει όχι μόνο στην αύξηση του μεγέθους του πέους, αλλά και στον αριθμό των βλαβών των οργασμών, καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας των στύσεων. Πριν ξεκινήσετε τους χειρισμούς, πρέπει να ζεστάνετε καλά το σώμα του άνδρα, για αυτό, τα πόδια, το στήθος, οι ώμοι και ο λαιμός τρίβονται. Μετά από αυτό, κινούνται στους γλουτούς, πρέπει να πιεστούν έντονα, αλλά αργά για διέγερση πρέπει να τρίψετε το δάχτυλό σας πάνω στον πρωκτό (χωρίς να το διεισδύσετε). Το γεγονός είναι ότι αυτή η περιοχή περιέχει μια μεγάλη συλλογή νευρικών απολήξεων.

Στη συνέχεια προχωρούν στους όρχεις, οι αδένες του φύλου είναι πολύ ευαίσθητοι στην αφή, οπότε πρέπει να είναι ελαφριοί και χαλαροί. Διαφορετικά, ο άντρας θα αισθανθεί πόνο και δεν θα είναι μάταιοι περαιτέρω χειρισμοί. Μετά από αυτό, ο άντρας πρέπει να πάρει τη θέση σε στυλ ντόγκι και η γυναίκα πρέπει να κτυπήσει το πέος του από το κεφάλι. Είναι καλύτερο να εξετάσετε οπτικά το μασάζ για τη μεγέθυνση του πέους, το βίντεο διαθέτει χρήσιμες πληροφορίες και πολύ σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την εκτέλεση αυτών των ασκήσεων:

Αυτο μασάζ για την ανάπτυξη του πέους

Το μασάζ διεύρυνσης του πέους μπορεί να γίνει μόνο του, είναι μια εξαιρετική λύση για τους άντρες που είναι ντροπαλοί ή δεν έχουν σταθερό σεξουαλικό σύντροφο. Το αυτο-μασάζ είναι μια από τις απλούστερες και φθηνότερες μεθόδους αύξησης της «αρρενωπότητας», γιατί για την εφαρμογή του αρκεί να εκτελείτε μόνο μια συγκεκριμένη σειρά ενεργειών. Η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, επομένως συνιστάται να το κάνετε τακτικά. Αυτή η άσκηση συνταγογραφείται ακόμη και σε ιατρική εγκατάσταση εάν ο ασθενής διαγνωστεί με ανεπαρκή παροχή αίματος στο πέος.

Πριν ξεκινήσετε τις ασκήσεις, πρέπει να μουλιάσετε την άκρη της πετσέτας σε ζεστό νερό και να την τυλίξετε γύρω από το πέος για λίγα λεπτά. Χάρη σε έναν τόσο απλό χειρισμό, το αίμα διαπερνά ενεργά τα γεννητικά όργανα. Στη συνέχεια το σκουπίζει απαλά με στεγνή πετσέτα και μπορείτε να συνεχίσετε την άσκηση μόνοι σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον απλό αλγόριθμο δράσης:

 1. Το πέος σε χαλαρή κατάσταση συμπιέζεται σφιχτά από το δεξί χέρι και «τραβιέται μακριά από τον εαυτό του» στο πλάι. Είναι απαραίτητο να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες για αρκετά λεπτά, αυξάνοντας σταδιακά τη δύναμη τεντώματος. Μετά από αυτό, το πέος θα πρέπει να ξεκουραστεί για 2-3 λεπτά, ώστε να μην σκίσει σημαντικούς συνδέσμους.
 2. Το πέος πρέπει να σφίγγεται σε γροθιά και να εκτελείται σε κυκλικές κινήσεις τουλάχιστον 20 φορές.
 3. Επιπλέον, το πέος σφίγγεται ξανά σε μια γροθιά, αλλά τώρα οι κινήσεις έχουν μια συγκεκριμένη τροχιά: δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω και στη συνέχεια σε αντίστροφη σειρά.
 4. Πριν από την επόμενη άσκηση πρέπει να ξεκουραστείτε ξανά για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, το πέος πρέπει να τσαλακωθεί σε ολόκληρη την επιφάνειά του, γεγονός που προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και το τέντωμα των δομικών στοιχείων, γεγονός που αυξάνει περαιτέρω το μέγεθός του.
πώς να κάνετε μασάζ στο πέος

Τώρα ξέρετε πώς να κάνετε μασάζ στο πέος σας σε χρόνο μηδέν. Υπάρχουν άλλες τεχνικές για την εκτέλεση αυτών των χειρισμών, καθεμία από τις οποίες έχει τις δικές της αποχρώσεις και χαρακτηριστικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, συνιστάται ο συνδυασμός αυτών των διαδικασιών προκειμένου να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα αυτών των χειρισμών.

Ταοϊστική τεχνική

Αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να μεγεθύνετε το πέος με ελάχιστο χειρισμό. Για να το κάνετε αυτό, αρκεί να εκτελέσετε τις ακόλουθες ενέργειες:

 1. Είναι απαραίτητο να εισπνεύσετε βαθιά μέσα από τη μύτη σας, να το κρατήσετε στο λαιμό σας και να το καταπιείτε για να το στείλετε στο στομάχι σας. Εάν ο αέρας εισέλθει στην κάτω κοιλιακή χώρα, προσπαθήστε να τον κατευθύνετε στην περιοχή της βουβωνικής χώρας.
 2. Με τρία δάχτυλα του αριστερού χεριού (δείκτης, μεσαίο και δακτύλιο) πρέπει να πατήσετε το σημείο μεταξύ του όσχεου και του πρωκτού, στην ανατολική πρακτική ονομάζεται Hu-Yun. Αυτό θα βοηθήσει στην ενίσχυση της στύσης σας.
 3. Πρέπει να κρατάτε τα δάχτυλά σας εδώ και να αναπνέετε βαθιά.
 4. Το δεξί χέρι τεντώνει το πέος εμπρός και πίσω, ενώ οι κινήσεις πρέπει να είναι ρυθμικές και ελαφριές, ο αριθμός των επαναλήψεων είναι 36 φορές. Ο αντίχειρας πρέπει να χαϊδεύει το κεφάλι μέχρι το πέος να αρχίσει να ανεβαίνει.
 5. Με το δεξί σας χέρι πρέπει να πιάσετε το φαλλό στη βάση. Κρατήστε τη λαβή και μετακινήστε το χέρι σας προς τα εμπρός 3-4 ίντσες. Αυτό αναγκάζει την ενέργεια στον αέρα να αρχίσει να συσσωρεύεται. Προσπαθήστε να το πιέσετε πιο κοντά στο κεφάλι σας.
 6. Στη συνέχεια, πρέπει να σύρετε το στοιχείο προς τα δεξιά και να το περιστρέψετε δεξιόστροφα 36 φορές, και μόνο προς την άλλη κατεύθυνση με το ίδιο ποσό. Στη συνέχεια, γείρετε προς τα δεξιά και επαναλάβετε αυτούς τους χειρισμούς. Χάρη σε τέτοιες ενέργειες, η ενέργεια των κύριων οργάνων κατευθύνεται στο «αρσενικό νοικοκυριό», το οποίο ενισχύει και αυξάνει τις ικανότητές του.
 7. Η άσκηση τελειώνει με ελαφρύ χτύπημα του πέους σε όρθια κατάσταση στο εσωτερικό του μηρού 36 φορές, πρώτα με το δεξί και μετά με το αριστερό.

Αυτή η τεχνική υπάρχει εδώ και αρκετούς αιώνες και η εφαρμογή της είναι αρκετά προβληματική καθώς συνδυάζει μια πολύπλοκη τεχνική αναπνοής και σωματικές ασκήσεις. Αρχικά μπορεί να προκύψουν δυσκολίες, αλλά με την εμπειρία θα εμφανιστούν τα πρώτα αποτελέσματα. Οι άνδρες είναι δύσπιστοι για αυτήν τη μέθοδο και προσπαθούν να βρουν έναν άλλο τρόπο για να μεγεθύνουν το πέος μέσω μασάζ, αλλά αξίζει προσοχή καθώς η αποτελεσματικότητά του έχει αποδειχθεί από εκατοντάδες θετικές κριτικές από ικανοποιημένους εκπροσώπους του ισχυρότερου σεξ.

Τεχνική κώνου

Όταν αναζητάτε μια τεχνική μεγέθυνσης του πέους, πολλοί εξοικειώνονται με την τεχνική Kegel. Είναι ένας ειδικός τύπος χειραγώγησης που είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί, αλλά έχει πολλές θετικές ιδιότητες. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Αύξηση της αντοχής της στύσης.
 • έχοντας επαναλαμβανόμενους οργασμούς.
 • Έλεγχος της εκσπερμάτωσης.
 • παράταση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής ·
 • Διατήρηση της υγείας του προστάτη
 • Μειώνοντας το χρόνο για να ανακάμψει το σώμα μετά την εκσπερμάτωση

Η ουσία αυτής της τεχνικής είναι η επιρροή ενός ειδικού μυός του υπολογιστή (εφηβικός κυτταρικός μυς). Ανήκει σε μια ομάδα ιστών πυελικού μυός που ρυθμίζει τη λειτουργία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος. Αυτός ο μυς δρα ως σύνδεσμος μεταξύ της ουράς και του ηβικού οστού. Μπορείτε να το βρείτε ανάμεσα στον πρωκτό και τον όσχεο. Μαζί με άλλους παρόμοιους μύες, ρυθμίζει την ούρηση και είναι υπεύθυνος για τον οργασμό. Στο ανδρικό σώμα, αυτός ο μυς συστέλλεται κατά την εκσπερμάτωση. Εάν εμπλακείτε στη μελέτη και την ανάπτυξη, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα της σεξουαλικής σας ζωής.

Η τεχνική πήρε το όνομά της προς τιμήν του δημιουργού της - Arnold Kegel. Αποτελείται από απλούς χειρισμούς με τους πυελικούς μύες που μπορούν να σας διδάξουν να δώσετε στον εαυτό σας και τον σύντροφό σας πραγματική ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες μπορούν επίσης να οργαστούν με τη βοήθεια αυτού του μυός, οπότε υπάρχουν πολλές τεχνικές για το πιο δίκαιο σεξ που τους επιτρέπουν να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες του σώματός τους.

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε τον μυ του υπολογιστή σας. Στους άνδρες, αυτό είναι πολύ πιο εύκολο - για να το κάνετε αυτό, πρέπει να σταματήσετε να ουρείτε κατά τη στιγμή της ούρησης, όταν περίπου τα μισά παραμένουν στην ουροδόχο κύστη. Αυτό όχι μόνο βοηθά στον προσδιορισμό της θέσης του μυός, αλλά είναι επίσης το πρώτο βήμα στην εφαρμογή της τεχνικής. Θα πρέπει να σταματήσετε να ουρείτε τουλάχιστον 5 φορές κάθε φορά που πηγαίνετε στην τουαλέτα. Η ικανότητα διακοπής της ούρησης θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την εκσπερμάτωση.

ειδική τεχνική για τη μεγέθυνση του πέους

Η γυμναστική μπόουλινγκ μπορεί να γίνει την κατάλληλη στιγμή. Αφού προσδιοριστεί ο εντοπισμός του μυός, δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα με την προπόνηση. Μπορούν να πραγματοποιηθούν οπουδήποτε, για παράδειγμα στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, στο σπίτι ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση κ. λπ. Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι, εκτός από μια μικρή κίνηση στο παντελόνι, δεν εμφανίζεται καθόλου εξωτερικά, που είναι σχεδόν ανεπαίσθητο. Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για την επίτευξη θετικού αποτελέσματος είναι η κανονικότητα. Πρέπει να ξεκινήσετε με 20 επαναλήψεις την ημέρα και σταδιακά να αυξήσετε αυτόν τον αριθμό σε 100. Με την πάροδο του χρόνου, πρέπει να αυξήσετε αυτήν την ικανότητα, εάν φτάσετε 250 φορές την ημέρα, θα εμφανιστούν εκπληκτικές αλλαγές στο σώμα. Αλλά ο κύριος στόχος είναι 1000 πίεσης όλη την ημέρα.

Για να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να δώσετε προσοχή στον ακόλουθο αλγόριθμο δράσης:

 1. Πρέπει να ξεκινήσετε με ένα έντονο μασάζ υπολογιστή, προσπαθώντας να χαλαρώσετε και να συσφίξετε τον μυ όσο το δυνατόν περισσότερο.
 2. Μερικές φορές διατηρείτε τον μυ σε κατάσταση συστολής για όσο το δυνατόν περισσότερο.
 3. Η άσκηση θα πρέπει να γίνεται με σταδιακή αύξηση του φορτίου.
 4. Υπολογιστής δόνησης. Με παρατεταμένο χειρισμό, μπορείτε να αισθανθείτε μια δόνηση του μυός, λόγω της οποίας η ενέργεια εξαπλώνεται σε όλο το σώμα.
 5. Είναι σημαντικό να ρυθμίσετε την αναπνοή σας - θα πρέπει να είναι μέτρια και βαθιά, αυτή η μέθοδος είναι υπέροχη για να ανακάμψει το σώμα μετά από μια σκληρή μέρα εργασίας ή σωματικής άσκησης.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι η άσκηση με διέγερση μυών MS μειώνει τις πιθανότητες ακράτειας και πολλές άλλες ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος στο μηδέν. Θα έχετε επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα με τη μορφή ενός διευρυμένου πέους και βελτιωμένη ποιότητα της σεξουαλικής ζωής. Η τεχνική Kegel θεωρείται μια από τις πιο αποτελεσματικές και προσβάσιμες επειδή μπορεί να εκτελεστεί ανά πάσα στιγμή και δεν απαιτούνται οικονομικές ενέσεις για την εφαρμογή της.

Η διεύρυνση του πέους με μασάζ είναι μια εξαιρετική μέθοδος που είναι εύκολη στην εκτέλεση, ασφαλής και φθηνή. Οι εξωτερικές ασκήσεις των γεννητικών οργάνων έχουν αποδειχθεί ότι βελτιώνουν τη συνολική υγεία, ιδιαίτερα τις αναπαραγωγικές λειτουργίες, τη στύση και συμβάλλουν επίσης στη διεύρυνση του πέους. Φυσικά, δεν χρειάζεται να περιμένετε αστραπιαία αποτελέσματα, αλλά μετά από μερικούς μήνες το πέος θα μεγαλώσει με πολλά συναισθήματα, όχι μόνο σε μήκος, αλλά και σε περιφέρεια. Πριν από τυχόν χειρισμούς, θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα ιατρικό ίδρυμα για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν μεμονωμένες παθολογίες για τις οποίες μπορεί να αντενδείκνυται η κίνηση.