Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας σε ξεκούραστες μεθόδους

Ένας άντρας μετρά το μήκος του πέους του με μεζούρα

Σχεδόν κάθε άνθρωπος ανησυχεί για το μέγεθος του πέους του. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί δεν είναι ικανοποιημένοι με τις παραμέτρους του οικείου οργάνου. Κάποιοι φοβούνται ότι είναι πολύ μικρό για να είναι όρθιο. Άλλοι ανησυχούν για το πρόβλημα ενός ελαφρώς διαφορετικού σχεδίου. Δεν είστε ικανοποιημένοι με το μήκος και το εύρος της ανδρικότητας σε μια ήρεμη κατάσταση.

Ευτυχώς, και στις δύο περιπτώσεις, οι σύγχρονες τεχνικές μεγέθυνσης του πέους μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση. Ένας άντρας μπορεί να επιλέξει μόνο την καλύτερη και ασφαλέστερη μέθοδο για αυτόν.


Χαρακτηριστικά του μεγέθους του πέους σε κατάσταση ηρεμίας

Πριν αναζητήσετε μια απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με την αύξηση του οικείου οργάνου σε ήρεμη κατάσταση, πρέπει να κατανοήσετε τις ιδιαιτερότητες των παραμέτρων του. Οι άνδρες που δεν είναι ικανοποιημένοι με το πέος τους πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Μικρή ουρά άγαλμα του Δαβίδ
 • Το άκρο σε ήρεμη κατάσταση είναι πολύ μικρότερο από ό, τι σε κατάσταση διέγερσης. Όλοι το γνωρίζουν.
 • Η διαφορά μεταξύ όρθιου και ήρεμου οργάνου μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Για παράδειγμα, εάν κανονικά δεν υπερβαίνει τα 10 cm, τότε κατά τη διέγερση μπορεί να ανέλθει στα 14-15 cm.
 • Πιστεύεται ότι το οικείο όργανο ενός μέσου άνδρα σε ήρεμη κατάσταση αντιστοιχεί στα 2/3 του δείκτη που λαμβάνεται κατά τη μέτρηση ενός διεγερμένου άκρου.
 • Σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα, για τους περισσότερους σύγχρονους άνδρες, ένα μη στύσιμο πέος δεν υπερβαίνει τα 12 cm, αν και τέτοιες μετρήσεις δεν είναι σημαντικές, καθώς δεν είναι απολύτως σωστές χωρίς στύση.

Υπάρχουν πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας στον κόσμο, του οποίου το πέος φαίνεται πολύ μικρό σε ήρεμη κατάσταση. Αλλά στη στιγμή του ενθουσιασμού αυξάνεται αρκετές φορές. Αλλά δεν είναι επίσης ασυνήθιστο για ένα αρκετά μεγάλο οικείο όργανο σε κατάσταση ηρεμίας να προσθέτει μόνο 3-4 cm κατά τη στιγμή της στύσης.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες παράμετροι με τις οποίες πρέπει να χαρακτηρίζεται ένα αρσενικό μέλος. Αυτός είναι ένας καθαρά ατομικός δείκτης. Επηρεάζεται από τη φυλή, το ύψος και την παρουσία ασθενειών ή ανωμαλιών ενός ατόμου που μπορούν να επηρεάσουν το μέγεθος των διαφόρων μερών του σώματος.

Τρόποι μεγέθυνσης του πέους σε μη όρθια κατάσταση

Συμβουλές από έναν ειδικό στη διεύρυνση του πέους

Προς το παρόν, παρουσιάστηκε μια ποικιλία τεχνικών που θα βοηθήσουν στην αύξηση του μεγέθους του πέους κατά μερικές ίντσες. Μερικά από αυτά παρέχουν άμεσα αποτελέσματα που παρατηρούνται για μικρό χρονικό διάστημα. Άλλοι μπορούν να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα μετά από μήνες θεραπείας.

Ο ίδιος ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αποφασίσει ποια μέθοδο για να διευρύνει το οικείο όργανο του να επιλέξει. Ωστόσο, οι συμβουλές από έναν ειδικό δεν θα είναι περιττές.

Θα εξοικειωθεί με τα παράπονα του ασθενούς και θα του προσφέρει την ασφαλέστερη, αλλά ταυτόχρονα πιο αποτελεσματική μέθοδο επίλυσης ενός δυσάρεστου προβλήματος.


Αλοιφές, τζελ και κρέμες

Το πιο δημοφιλές μεταξύ νεαρών και ενήλικων ανδρών είναι η μέθοδος μεγέθυνσης του οικείου οργάνου με τη βοήθεια εξωτερικών προϊόντων. Αυτή η κατηγορία προϊόντων περιλαμβάνει κρέμες, αλοιφές και όλους τους τύπους πηκτωμάτων.

Πολλά από αυτά διατίθενται σε φαρμακεία ή εξειδικευμένα καταστήματα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα που διαφέρουν ως προς τη σύνθεση και την τιμή. Επομένως, κάθε άνθρωπος μπορεί να επιλέξει το σωστό προϊόν για τον εαυτό του.

Όλα τα εμπορικά διαθέσιμα μέσα μεγέθυνσης του πέους σε μη στύση μορφή χωρίζονται σε διάφορες ομάδες:

Ο άντρας μεγάλωσε το πέος με κρέμα πριν από την οικειότητα
 1. Με μια σύντομη δράση. . . Το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή αυτής της κρέμας παρατηρείται για αρκετές ώρες. Επομένως, συνιστάται να τα χρησιμοποιείτε αμέσως πριν από την οικειότητα. Είναι πολύ χρήσιμα όταν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για μεγέθυνση του πέους και αύξηση της διέγερσης.
 2. Μακράς διαρκείας. . . Το αποτέλεσμα μετά τη χρήση είναι αισθητό μόνο με τακτική χρήση. Αυτές οι θεραπείες δεν παρέχουν άμεσα αποτελέσματα. Ωστόσο, εξασφαλίζουν θετικές αλλαγές στις παραμέτρους του οικείου οργάνου για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 3. Δράστε ως βοηθός. . . Συνήθως, αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται μέσα σε λίγες εβδομάδες. Πρέπει να συνδυαστούν με συσκευές μεγέθυνσης πέους για να επιτύχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Εάν εφαρμόσετε μια τέτοια κρέμα μόνοι σας, δεν θα υπάρξουν αλλαγές.

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κρέμα ή τζελ, είναι απαραίτητο να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες για κάθε προϊόν.Είναι πολύ σημαντικό να μελετήσετε τις πληροφορίες σχετικά με την παρουσία αντενδείξεων και παρενεργειών. Εάν ένας άντρας βιώσει δυσάρεστες αισθήσεις μετά την πρώτη εφαρμογή, πρέπει να αρνηθεί τη θεραπεία.

Εάν ένας άνθρωπος είναι αποφασισμένος να μεγεθύνει το οικείο όργανο, το οποίο είναι πολύ μικρό σε ήρεμη κατάσταση, θα πρέπει να δοκιμάσει δημοφιλείς κρέμες.

Η κρέμα προκαλεί καλή διόγκωση του πέους, η οποία έχει θετική επίδραση στον στυτικό ιστό και στους μαλακούς ιστούς. Ως αποτέλεσμα, το οικείο όργανο γίνεται μεγαλύτερο ακόμη και σε μια απροσδιόριστη κατάσταση. Το προϊόν αποτελείται από φυσικά συστατικά που έχουν θετική επίδραση στη σεξουαλική απόδοση των ανδρών.

Ένα τζελ που βασίζεται σε φυσικά συστατικά έχει παρόμοιο αποτέλεσμα και επομένως είναι εντελώς ακίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα. Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αγωγή για μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα ή να εφαρμοστεί λίγο πριν από την οικειότητα για άμεση διεύρυνση του πέους.

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Πολλοί άντρες κατάφεραν να μεγεθύνουν το πέος με αντλία κενού. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιείται ευρέως από άτομα με στυτική δυσλειτουργία. Είναι ένας μικρός πλαστικός κύλινδρος με αντλία πάνω του. Για να επιτύχετε μεγέθυνση του πέους με αυτήν τη συσκευή, πρέπει να κάνετε τα εξής:

 • Πρώτα απ 'όλα, συνιστάται η εφαρμογή ενός προϊόντος στο πέος, για παράδειγμα, μια βοηθητική κρέμα.
 • Αφού το βάζετε σε κύλινδρο και αντλεί αέρα με αντλία. Μπορείτε να ελέγξετε την πίεση με το μανόμετρο.
 • Ο στυτικός ιστός διαστέλλεται υπό πίεση, γεμίζοντας τους με πολύ αίμα. Αυτό προκαλεί αύξηση του όγκου και άλλων παραμέτρων του πέους.

Δυστυχώς, η προσαρμογή έχει μόνο προσωρινό αποτέλεσμα. Επομένως, δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιείτε σε ήρεμη κατάσταση για να μεγεθύνετε το οικείο όργανο. Είναι πιο κατάλληλο για περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο να αλλάξετε το μέγεθος της ανδρικής πριν από τη σεξουαλική επαφή.

ανανέωση

Η επέκταση βοηθά να κάνει το πέος πιο ήρεμο καθώς αυτή η συσκευή τεντώνει τον ιστό του πέους.Επέκταση για μεγέθυνση του ανδρικού γεννητικού οργάνουΗ ουσία του αποτελέσματος έγκειται στην αντίσταση του υφάσματος σε ένα ορισμένο βάρος, η οποία μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 400 και 1100 g. Λόγω της αντισταθμιστικής απόκρισης, παρατηρείται αλλαγή στις κύριες παραμέτρους του πέους.

Η επέκταση πρέπει να χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθάει στο τέντωμα του πέους και το καθιστά πολύ μεγαλύτερο σε μη στύση κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν δεν ακολουθείτε τους κανόνες χρήσης της επέκτασης, μπορείτε να προκαλέσετε σοβαρή ζημιά στον εαυτό σας.Τέτοιοι τραυματισμοί οδηγούν σε τραυματισμούς στην ακροποσθία και σε άλλα μέρη του γεννητικού οργάνου.

Χειρουργική επέμβαση

Η χειρουργική επέμβαση βοηθά στη διασφάλιση της διεύρυνσης του οικείου οργάνου σε ήρεμη κατάσταση. Ωστόσο, δεν συμφωνεί κάθε άνθρωπος σε μια τέτοια διαδικασία.

Ασθενής στο ραντεβού του γιατρού πριν από τη επέμβαση διεύρυνσης πέους

Υπάρχουν διάφοροι τύποι χειρουργικών επεμβάσεων που βοηθούν το πέος να είναι μεγαλύτερο και παχύτερο, τόσο όταν είναι χαλαρό όσο και όταν ξυπνά. Η επιλογή μιας συγκεκριμένης τεχνικής γίνεται αφού μάθετε για τα υπάρχοντα προβλήματα που σχετίζονται με το μέγεθος και το πάχος της ανδρικής ηλικίας.

Η χειρουργική επέμβαση είναι δημοφιλής στους άνδρες που θέλουν ένα γρήγορο αποτέλεσμα. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι τέτοια δραστικά μέτρα μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Για να τα αποφύγετε, πρέπει πρώτα να ελέγξετε τις αντενδείξεις για τη διαδικασία και ακόμη και να εμπιστευτείτε μόνο έναν εξειδικευμένο ειδικό που δεν κάνει σοβαρό λάθος στη διαδικασία.

Προπόνηση στο σπίτι

Εάν ένας άντρας φοβάται τη χειρουργική επέμβαση ή δεν μπορεί να πληρώσει για αυτό, η άσκηση στο σπίτι θα βοηθήσει να κρατήσει το πέος του σε μη στύση κατάσταση για περισσότερο και περισσότερο. Η ουσία του έγκειται στην τακτική εκτέλεση μιας σειράς ασκήσεων που περιλαμβάνουν το πέος.

Η περιστροφή του οικείου οργάνου βοηθά στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Οι περισσότεροι άνδρες ισχυρίζονται ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί πραγματικά. Ωστόσο, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για την εμφάνιση δυσάρεστων αισθήσεων κατά την εκτέλεση αυτής της δράσης.

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε την άσκηση χωρίς να ζεσταίνετε το πέος κατά την προετοιμασία. Για να το κάνετε αυτό, αρκεί να τυλίξετε μια πετσέτα γύρω της για λίγα λεπτά.Ένας άντρας κάνει ασκήσεις μεγέθυνσης πέουςεμποτισμένο με ζεστό νερό.

Η εκπαίδευση αποτελείται από τις ακόλουθες ενέργειες:

 1. Πρέπει να πιάσετε το πλυμένο και αποξηραμένο με πετσέτα πέος με το ένα χέρι από τη βάση. Ο δεύτερος πρέπει να πιάσει το κεφάλι του.
 2. Οι περιστροφικές κινήσεις πραγματοποιούνται τώρα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Κάντε το μέχρι να υπάρχει πόνος ή δυσφορία.
 3. Η κίνηση επαναλαμβάνεται, μόνο προς την άλλη κατεύθυνση.

Αυτή η προπόνηση πρέπει να αποτελείται από 3-4 κινήσεις σε κάθε κατεύθυνση. Η δύναμη πίεσης πρέπει να αυξηθεί σταδιακά. Εάν όλοι οι χειρισμοί γίνονται σωστά, τότε οι ιστοί του πέους θα αρχίσουν να τεντώνουν από το εσωτερικό, γεγονός που θα οδηγήσει σε διεύρυνση ακόμη και σε ήρεμη κατάσταση.

Εάν θέλετε, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές μεθόδους μεγέθυνσης του πέους για μέγιστα αποτελέσματα.