Πώς να επιλέξετε μια αντλία για μεγέθυνση πέους: οδηγίες με κριτικές και τιμές για τους άνδρες

Η δυσαρέσκεια με το μέγεθος του πέους μπορεί να είναι ένα σοβαρό εμπόδιο στην οικοδόμηση της προσωπικής ζωής ενός άνδρα. Εξαιτίας αυτού, είναι συχνά σε κατάσταση συνεχούς πίεσης και αυτο-αμφιβολίας. Όσον αφορά τη διεύρυνση του πέους, υπάρχουν καλές κριτικές για τις αντλίες. Τι είναι μια συσκευή πέους, ποιοι τύποι συσκευών υπάρχουν και πώς να τις χρησιμοποιήσετε, θα το πούμε στο άρθρο.

Αντλία μεγέθυνσης πέους

Τύποι και λειτουργίες

Παρά τις εξωτερικές διαφορές, ο μηχανισμός δράσης των αντλιών είναι αρκετά παρόμοιος. Με τη βοήθεια ενός κενού, κάθε συσκευή δημιουργεί ένα περιβάλλον χαμηλής πίεσης που οδηγεί σε ενεργή άντληση αίματος κατά μήκος της κλίσης πίεσης στο πέος. Όταν γεμίζετε το σώμα του πέους με αίμα, το μέγεθός του αυξάνεται κατά μερικές ίντσες. Ο αριθμός cm με τον οποίο λαμβάνει χώρα η «ανάπτυξη» του οργάνου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: πλαστικότητα του ιστού, ηλικία του ανθρώπου, ανατομικά χαρακτηριστικά. Επομένως, δεν είναι πάντα δυνατό να προβλεφθεί το αποτέλεσμα χρήσης.

Ταξινόμηση της αντλίας διεύρυνσης πέους:

 • Εγχειρίδιο.Το πλεονέκτημα των φορητών συσκευών είναι το χαμηλό κόστος τους. Σύμφωνα με τους άνδρες, το μειονέκτημα της συσκευής είναι η ανάγκη χειροκίνητης δημιουργίας κενού.
 • Ηλεκτρικός.Η λειτουργία της συσκευής είναι πολύ πιο εύκολη. Η συσκευή χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια για να δημιουργήσει κενό. Κουμπί διαχείρισης. Οι άνδρες βαθμολογούν την τιμή ως ελαττώματα.
 • Νερό.Μια νέα συσκευή που δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς από τους τοπικούς καταναλωτές. Οι κατασκευαστές επισημαίνουν ότι η συσκευή είναι εύχρηστη και ασφαλής, ενώ η αποτελεσματικότητα της διεύρυνσης του πέους δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερη από τα «κλασικά» μοντέλα.

Υπάρχουν δευτερεύοντες τύποι συσκευών που μπορούν να μεγεθύνουν το πέος. Για παράδειγμα, ενεργήστε μόνο στο πάνω μέρος του πέους. Η αποτελεσματικότητα αυτού του τύπου συσκευής έχει αμφισβητηθεί, καθώς δεν είναι απολύτως σαφές πώς δημιουργείται ένα κενό, εάν ο ιστός του πέους τρυπιέται και αν ο μηχανισμός δράσης είναι αρκετά ασφαλής.

Τελευταία νέα

Μια νέα αναθεώρηση προϊόντος απαιτεί περισσότερο από μια σελίδα έντυπου κειμένου. Ας δούμε λοιπόν τις πιο δημοφιλείς συσκευές που πρέπει να αγοράσετε μέσω του δικτύου ή σε καταστήματα:

 • Ηλεκτρική συσκευή. Εκτός από τη μεγέθυνση, σύμφωνα με τις οδηγίες, η αντλία μπορεί να προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση στον χρήστη λόγω των δονήσεων. Πωλείται πλήρης με τον πίνακα ελέγχου. Η συσκευή είναι απολύτως αδιαπέραστη χάρη στη στεγανή στεγανοποίηση. Για να αποφευχθεί ο τραυματισμός οργάνων, ο κατασκευαστής έχει εφοδιάσει τη μηχανή πέους με μια βαλβίδα που ανακουφίζει το υπερβολικό στρες. Η τιμή είναι αρκετά υψηλή.
 • Χειροκίνητη αντλία. Από τη θετική πλευρά, το κόστος είναι πολύ προσιτό. Σύμφωνα με την περιγραφή, μια απλή αντλία κενού όχι μόνο αυξάνει το πέος κατά μερικές ίντσες, αλλά επίσης οδηγεί σε ισχυρότερη στύση και ανακουφίζει τη σεξουαλική ανικανότητα.
 • Υδραυλική συσκευή κενού. Ο κατασκευαστής υπόσχεται αποδοτικότητα ακόμη και στις πιο απελπιστικές περιπτώσεις. Η συσκευή λειτουργεί χάρη στην υδραυλική αντλία κενού. Ένας ειδικός λαστιχένιος άξονας στη βάση βοηθά στην άντληση νερού στη συσκευή. Σύμφωνα με τις οδηγίες, η συσκευή βοηθά στη μεγέθυνση του πέους των ανδρών που έχουν ήδη χάσει τη σεξουαλική τους υγεία. Αυτές είναι οι λέξεις που αναφέρονται στην περιγραφή. Η τιμή της αντλίας είναι αρκετά υψηλή.
 • Αντλία. Ευκολία και απλότητα - αυτό είναι το σύνθημα που διακρίνει το προϊόν. Σύμφωνα με τον μηχανισμό δράσης, η αντλία ανήκει σε συμβατικές χειροκίνητες συσκευές που είναι εξοπλισμένες με λαμπτήρα κενού για αναρρόφηση αέρα.
 • ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ. Οι κριτικές λένε ότι το πλεονέκτημα είναι η βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης που είναι ενσωματωμένη στην ίδια την αντλία, η οποία εξαλείφει την αστοχία της, τη μεγάλη διάμετρο της συσκευής, τον χάρακα μέτρησης στη συσκευή που σας επιτρέπει να καταγράφετε τα αποτελέσματα. Μεταξύ των μειονεκτημάτων: ισχυρή αναρρόφηση. Μερικοί άνδρες δεν τους αρέσει ένα λαστιχένιο δαχτυλίδι που σφίγγει λίγο το δέρμα, οπότε απαιτείται επιπλέον αγορά ακροφυσίου από άνετο υλικό (δέρμα, τεχνητό δέρμα). Μέση τιμή.
 • Μια αντλία που επηρεάζει την κεφαλή του πέους. Διαθέτει μια πρακτική συσκευή προσαρμογής που αποτελείται από 2 κουμπιά. Εύχρηστος. Η αντλία δίνει μερικές ίντσες και βοηθά τον άντρα να διασκεδάσει. Η συσκευή έχει ύψος μόνο 10 cm και διάμετρο 5 cm.
τη χρήση αντλίας για μεγέθυνση του πέους

Η επιλογή μιας αντλίας είναι μια υπεύθυνη επιχείρηση. Μερικοί άνδρες μπορεί να μην έχουν τύχη την πρώτη φορά, οπότε δεν αξίζει να αγοράσετε την πιο ακριβή συσκευή αμέσως. Είναι καλύτερα να δοκιμάσετε τη συσκευή σε λογική τιμή. Όταν το αποτέλεσμα μεγέθυνσης του πέους είναι ικανοποιητικό, γίνεται πιο δύσκολο να αγοράσετε ένα νέο προϊόν.

είδος εφαρμογής

Ο τύπος της εφαρμογής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ιδιότητες της συσκευής. Πρώτα απ 'όλα, θα σας παρουσιάσουμε τους γενικούς κανόνες λειτουργίας των αντλιών. Γενικές οδηγίες χρήσης:

 • Η αντλία πρέπει να επεξεργαστεί. Η συσκευή πρέπει να πλένεται κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό με καθαριστικά που δεν καταστρέφουν το υλικό της αντλίας. Χρησιμοποιήστε βραστό νερό, απαγορεύονται τα χημικά.
 • Απαγορεύεται η ρίψη, το χτύπημα ή η συμπίεση του προϊόντος!
 • Οι αντλίες αποθηκεύονται σε θέση που προστατεύεται από το άμεσο ηλιακό φως. Η θερμοκρασία αποθήκευσης δεν υπερβαίνει τους 35 βαθμούς.

Περαιτέρω συστάσεις αφορούν τη χρήση αντλιών κενού. Πριν από την εφαρμογή της αντλίας, το προϊόν ή το δέρμα του πέους πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με ειδικό λιπαντικό. Η χρήση πετρελαίου και αυτοσχεδιασμένων πόρων δεν είναι αποδεκτή. Το λίπος είναι προτιμότερο από την κατάποση με βάση το λίπος. Στο ίδιο το πέος, εκτός από τη λίπανση, μπορείτε να εφαρμόσετε μια κρέμα για να βελτιώσετε την ανάπτυξη και το τέντωμα του ιστού του πέους.

Στη συνέχεια, το πέος εισάγεται στη συσκευή και ο αέρας αντλείται. Στο εσωτερικό, δημιουργείται μια αρνητική πίεση με την άντληση αέρα και το αίμα φτάνει στο πέος κατά μήκος της πίεσης. Η συσκευή πρέπει να συγκρατείται με το ελεύθερο χέρι ενώ οι άλλοι αντλούν τη λάμπα. Προσοχή: Εάν δεν αναρροφάται ο αέρας, ελέγξτε τη βαλβίδα. Πρέπει να είναι κλειστό!

Πρέπει να "δουλέψετε" έως ότου το πέος κοκκινίσει ελαφρώς και υπάρχει μια αίσθηση δηλητηρίασης (στύση). Το κενό διατηρείται για έως και 30 δευτερόλεπτα. Δεν πρέπει να υπάρχει έντονος πόνος, μώλωπες ή περικοπές κατά τη χρήση της αντλίας. Μετά από 30 δευτερόλεπτα η βαλβίδα ανοίγει και ο αέρας εισέρχεται στην αντλία. Η επόμενη "προσέγγιση" εμφανίζεται αφού εξαφανιστεί η στύση. Μια διαδικασία με τη συσκευή δεν διαρκεί περισσότερο από 15 έως 20 λεπτά.

Την πρώτη φορά που πρέπει να χρησιμοποιείτε το εργαλείο κάθε 2 ημέρες και στη συνέχεια κάθε μέρα για 2 εβδομάδες. Είναι καλύτερα να κάνετε τη διαδικασία 1-2 ώρες νωρίτερα πριν πάτε για ύπνο. Ο αρχικός χρόνος έκθεσης δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1 λεπτό, από την 3η εβδομάδα μπορεί να αυξηθεί σε 2 λεπτά. Ένας δακτύλιος στύσης, που φοριέται στη βάση του πέους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την αντλία. Η συσκευή καθυστερεί τη ροή του αίματος και βοηθά στη διατήρηση της στύσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ηλεκτρική χρήση με παρόμοιο τρόπο, μόνο η συσκευή φυσά αυτόματα αέρα με το πάτημα ενός κουμπιού. Υπάρχουν διαφορές στη λειτουργία της υδραυλικής αντλίας. Είναι καλύτερα να κάνετε τη διαδικασία στο ντους ή στο μπάνιο. Πρώτον, η συσκευή γεμίζει με νερό και πιέζεται σταθερά στο σώμα. Ταυτόχρονα, ο άντρας μπορεί να βρίσκεται στο μπάνιο και να βυθίσει μερικώς το πέος του στο νερό. Μετά από αυτό, πρέπει να πιέσετε προσεκτικά την αντλία αρκετές φορές και με τα δύο χέρια, ώστε το νερό να βγει από τη συσκευή μέσω της βαλβίδας και να δημιουργηθεί κενό.

Επίσης, συνιστάται στον άντρα να χαλαρώσει και να ξαπλώσει για 1-2 λεπτά. Οι συνθήκες λειτουργίας είναι οι ίδιες με τις αντλίες κενού: χωρίς προφανή παράπονα! Μετά τον καθορισμένο χρόνο, πρέπει να ανακουφίσετε την πίεση, να αφαιρέσετε τη συσκευή και να κάνετε μασάζ στο πέος για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να εκτελέσετε 3 ενέργειες U / ημέρα για 15 λεπτά.

Αντενδείξεις

Οι αντενδείξεις για τη χρήση αντλιών μπορεί να είναι απόλυτες και σχετικές. Το απόλυτο περιλαμβάνει:

 • Σακχαρώδης διαβήτης.
 • Σοβαρές ασθένειες του ήπατος, των νεφρών, του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Φίμωση, παραφίωση, παρόμοιες ασθένειες της ακροποσθίας του πέους.
 • Διαταραχές του αίματος, ειδικά εάν σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο μώλωπας και αιμορραγίας.
 • Ανωμαλίες στην ανατομική ανάπτυξη του πέους.
 • Αυξημένη τάση για θρόμβωση.
 • Βουβωνοκήλη.

Οι σχετικές αντενδείξεις είναι βλάβες στο δέρμα και το κεφάλι του πέους, καθώς και δερματικές παθήσειςΔεν μπορείτε να κάνετε τη σεξουαλικά μεταδιδόμενη διαδικασία λοίμωξης.

συν και πλην

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι η διεύρυνση του πέους χωρίς περίπλοκη χειρουργική επέμβαση, η οποία συνήθως ακολουθείται από μεγάλη περίοδο ανάρρωσης. Η διαδικασία δεν απαιτεί από έναν άνδρα να σταματήσει τις καθημερινές του δραστηριότητες: αρκεί να περάσει κυριολεκτικά 15-20 λεπτά του προσωπικού του χρόνου στην περιποίηση. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η έλλειψη επίσκεψης γιατρού, καθώς η αντλία μπορεί να παραγγελθεί ανώνυμα στο διαδίκτυο. Αν και αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι επικίνδυνη όταν ένας άντρας έχει τουλάχιστον μία αντένδειξη για την οποία μόνο ένας ειδικός μπορεί να γνωρίζει. Σε μια τέτοια περίπτωση, η διαδικασία διόγκωσης του πέους με αντλία μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές.

Μειονεκτήματα και επιπλοκές:

 • Μώλωπες και πόνος. Το πέος, όπως και οποιοδήποτε άλλο όργανο, μπορεί να υποστεί βλάβη. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ακόμη και ένας ιατρικός όρος όπως το κάταγμα ενός μέλους που εμφανίζεται όταν ένα όργανο τραυματίζεται από φυσική πρόσκρουση.
 • Οίδημα του πέους (πιθανώς σχετίζεται με συμφόρηση αίματος και υποδόριο αιμάτωμα).
 • Από τα μειονεκτήματα, πολλοί άνδρες διακρίνουν την αστάθεια του αποτελέσματος: μόλις εξαφανιστεί η στύση, το πέος επιστρέφει στο ίδιο μέγεθος.

Έχοντας αναλύσει όλα τα παραπάνω και διαβάζοντας τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα ατομικά χαρακτηριστικά ενός άνδρα. Είναι αδύνατο να προβλεφθεί εκ των προτέρων η επεκτασιμότητα του ιστού του πέους, καθώς και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση, η αντλία σας επιτρέπει να διαφοροποιήσετε τη δική σας σεξουαλική ζωή, να δημιουργήσετε νέες αισθήσεις και πιθανώς να ρίξετε μια νέα ματιά στις δυνατότητες του σώματός σας.