Πώς εκτελείται η χειρουργική επέκταση του πέους και τι είδους χειρουργικές επεμβάσεις υπάρχουν;

Χειρουργική επέκταση πέους

Πριν αποφασίσετε για οποιαδήποτε ασυνήθιστη πλαστική χειρουργική, όπως η διεύρυνση του πέους, πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για το πότε μπορεί και πρέπει να γίνει, και αν αξίζει να το κάνετε καθόλου.

Επιπλέον, περιγράφονται λεπτομερώς οι πιο κοινές χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς και οι πιθανές συνέπειές τους και η διεύρυνση του οργάνου με τη χειρουργική μέθοδο.
Φαλλοπλαστική: τι είναι αυτό; Λόγοι για το ραντεβού και αντενδείξεις

Η πλαστική χειρουργική επέμβαση του πέους είτε αποκαθιστά τις λειτουργίες του πέους (τόσο των ουροφόρων όσο και των σεξουαλικών λειτουργιών) ή αλλάζει τις εξωτερικές του ιδιότητες.

Οι ενδείξεις για τη φαλλοπλαστική είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην αποτυχία ή την έλλειψη λειτουργικότητας του πέους.

Εκτός από τους κύριους λόγους, υπάρχουν μερικά ακόμη στην ιατρική:

 • μη φυσιολογικές αλλαγές στο πέος
 • Ζημιά από διάφορους τραυματισμούς (μηχανικά, θερμικά, χημικά).
 • Υποανάπτυξη ενός οργάνου ή του μικρού μήκους / πάχους του
 • Παραμόρφωση του γεννητικού οργάνου
 • Νεοπλάσματα (κακοήθη)
 • Γάγγραινα;
 • Αφαίρεση οργάνου για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
 • στυτική δυσλειτουργία κ. λπ.
Το κανονικό μήκος του πέους είναι 12-15 cm

Τις περισσότερες φορές, οι άνδρες απευθύνονται σε ειδικούς που κάνουν χειρουργική επέκταση του πέους επειδή είναι δυσαρεστημένοι με την εμφάνιση του πέους και ιδιαίτερα με το μέγεθός του. Υπάρχει μια συγκεκριμένη ένδειξη του κανόνα, σύμφωνα με την οποία το κανονικό μήκος του πέους κυμαίνεται μεταξύ 12 και 15 cm. Ωστόσο, είναι σημαντικό να το μετρήσετε σωστά.

Το πέος μετριέται σε τρεις διαστάσεις:

 1. σε κατάσταση ηρεμίας;
 2. όταν τεντώνεται
 3. έχοντας στύση.

Η μέτρηση πραγματοποιείται σε δωμάτιο σε θερμοκρασία δωματίου αμέσως μετά την απογείωση για να αποφευχθεί η συστολή του ιστού λόγω ψύξης.Μπορείτε να τεντώσετε το πέος όσο το δυνατόν περισσότερο πιάνοντας απαλά και τραβώντας το κεφάλι.

Ένα όργανο μετριέται κατά μήκος της πλάτης του (από το ηβικό οστό έως την άκρη του κεφαλιού). Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστάται να κρατάτε το πέος έτσι ώστε να υπάρχει μια σωστή γωνία μεταξύ αυτού και του κοιλιακού τοιχώματος. Εάν το μήκος του πέους είναι μικρότερο από 9, 5 cm, τότε μπορούμε να πούμε ότι ο άντρας έχει μικρό πέος.

Δυστυχώς, δεν μπορούν όλοι οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ που έχουν εκφράσει τέτοια επιθυμία να καταφύγουν σε αυτήν την επιχείρηση.Υπάρχουν ορισμένες ειδικές αντενδείξεις για τη φαλλοπλαστική.Αυτά περιλαμβάνουν:

 • μη αναστρέψιμες παθολογίες οργάνων ·
 • φλεγμονώδεις διεργασίες στο ουρογεννητικό σύστημα.
 • ψυχικές διαταραχές;
 • Αυτοάνοσο νόσημα;
 • σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες ή γεννητικές λοιμώξεις ·
 • Σακχαρώδης διαβήτης;
 • Λευχαιμία κ. λπ.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επέμβαση και ταυτόχρονα συμβουλευτείτε έναν γιατρό σχετικά με την πιθανότητα να την κάνετεΕίναι απαραίτητο να δείτε πρώτα έναν σεξολόγο και μετά έναν ουρολόγο-ανδρολόγο.Αφού λάβετε επαρκή ποσότητα πληροφοριών και περάσατε την εξέταση, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με έναν χειρουργό με εμπειρία στην εκτέλεση χειρουργικών επεμβάσεων στο όργανο των ανδρικών γεννητικών οργάνων.

Οι κύριοι τύποι χειρουργικής επέκτασης πέους

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για χειρουργική επέμβαση για την αλλαγή του μεγέθους του πέους. Διάφορες μέθοδοι μπορούν να διακριθούν μεταξύ αυτών, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα για αυτό.

Λιγκεντοτομία

Η λινατινοτομία είναι μια αρκετά απλή αισθητική λειτουργία, σκοπός της οποίας είναι να αυξήσει το μήκος του πέους.

Αναφορά.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η λινατινοτομία πραγματοποιείται χωρίς καμία ένδειξη, αλλά μόνο κατόπιν αιτήματος του άνδρα. Επιπλέον, το μήκος του γεννητικού οργάνου του μπορεί ακόμη και να βρίσκεται στο φυσιολογικό εύρος.

Την παραμονή της επέμβασης, ο ειδικός διεξάγει διεξοδική εξέταση και αναθέτει ορισμένες μελέτες. Συνήθως, αυτές είναι αναλύσεις που περιλαμβάνουν: προσδιορισμό της συμμετοχής στην ομάδα, CBC + χρόνος πήξης, ανάλυση HIV, ηπατίτιδα Β και C και EKG

Εάν όλες οι εξετάσεις είναι φυσιολογικές, ο γιατρός θα δώσει λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας για την επέμβαση. Ως εκ τούτου, το απόγευμα το βράδυ πριν από την επέμβαση, είναι απαραίτητο να ξυρίζετε προσεκτικά και να πλένετε τα ηβικά μαλλιά. Τα τρόφιμα και το νερό δεν πρέπει να καταναλώνονται την ημέρα της χειρουργικής επέμβασης.

Προετοιμασία του συνδέσμου που στηρίζει το πέος

Η ίδια η επέμβαση διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα και συνήθως πραγματοποιείται με γενική αναισθησία.

 1. Ο χειρουργός κάνει μια μικρή τομή στο όσχεο, εκθέτει τις ίνες του συνδέσμου που στηρίζει το πέος και τις τεμαχίζει.
 2. Το κρυμμένο τμήμα του πέους τραβιέται προς τα έξω και μετά η τομή ράβεται.

Θυμηθείτε, η διεύρυνση του πέους δεν συμβαίνει μαγικά ως αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης. Ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη σωστή και μακροχρόνια φθορά μιας ειδικής συσκευής υποστήριξης.

Κατά τη μετεγχειρητική περίοδο κατά τη διάρκεια της παραμονής στο νοσοκομείο, ο ασθενής πρέπει να διατηρεί την ανάπαυση στο κρεβάτι και να εξετάζεται τακτικά από γιατρό.Μετά την απαλλαγή, πρέπει να τηρούνται αυστηρά διάφοροι κανόνες:

 • εξαιρέστε τη σωματική δραστηριότητα για λίγο.
 • Μην κάνετε σεξουαλική επαφή 3-4 εβδομάδες μετά την επέμβαση.
 • Πάρτε συνταγογραφούμενα φάρμακα εγκαίρως για να επιτύχετε πλήρη και ταχεία ανάρρωση.
 • Μην ξεχνάτε την προσωπική υγιεινή.
 • εξαιρέστε τη χρήση στενών εσώρουχων.
 • Χρησιμοποιήστε την επέκταση για να την φορέσετε για 3 μήνες.

Η πλήρης ανάρρωση μετά από χειρουργική επέμβαση εμφανίζεται σε περίπου έξι μήνες.Εάν ακολουθείτε όλους τους κανόνες και τις προτάσεις, μπορείτε να λάβετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Λίγα λόγια για τις τιμές για τη λειτουργία. Το κόστος της επέμβασης διεύρυνσης του πέους εξαρτάται κυρίως όχι μόνο από την κλινική, αλλά και από τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της επέμβασης, τον επαγγελματισμό του χειρουργού, καθώς και από τις συνθήκες του νοσοκομείου όπου ο ασθενής περνάει μετεγχειρητικό χρόνο.

Λιποπλήρωση

Το Lipofilling είναι μια επέμβαση που έχει σχεδιαστεί όχι για να επιμηκύνει το πέος, αλλά για να το κάνει πιο παχύ.Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την υποδόρια ένεση.Στη λιποπλήρωση, ο λιπαρός ιστός του ασθενούς χρησιμοποιείται και αφαιρείται από την περιοχή όπου είναι πάρα πολύ, π. χ. Β. Από την κοιλιά, το κάτω μέρος της πλάτης, τους μηρούς κ. λπ.

 1. Η αφαίρεση του λιπώδους ιστού είναι εντελώς ανώδυνη και αρκετά γρήγορη. Στη συνέχεια εγχέεται υποδορίως στην επιθυμητή θέση ενώ σχηματίζεται ένα νέο μέγεθος πέους. Μετά από αυτήν την επέμβαση, ο κίνδυνος εκδήλωσης μιας τόσο φοβερής επιπλοκής όπως η απόρριψη των ιστών είναι απίθανος, καθώς χρησιμοποιείται το υλικό του ασθενούς.

  Προσοχή.Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι κατά τη μετεγχειρητική περίοδο, το μέγεθος του οργάνου σταδιακά αλλάζει προς τα κάτω, το οποίο τελικά σταματά.

  Το γεγονός είναι ότι μετά την ένεση, το λίπος θα συρρικνωθεί στο εύρος 30-45%, το οποίο θεωρείται φυσιολογικό.

 2. Η διάρκεια της λειτουργίας είναι 1-2 ώρες. Συνήθως γίνεται με τοπική αναισθησία. Μετά το τέλος του, μικρές μώλωπες και πρήγματα παραμένουν στο σώμα, αλλά δεν υπάρχουν ουλές.Εξέταση από ειδικό πριν από τη συμπλήρωση των λιποθυμιώνΕπειδή η διαδικασία είναι σταδιακή, το λίπος εγχύεται σε μικρές δόσεις.
 3. Την παραμονή της επέμβασης, πραγματοποιείται εξέταση από έναν ειδικό και συνταγογραφείται μια σειρά δοκιμών, σχεδόν ταυτόσημη με τη λίστα που περιγράφεται στην προηγούμενη επέμβαση. Τα ούρα μπορούν επίσης να ληφθούν για ανάλυση.
 4. Συνιστάται να τρώτε σωστά μόνο για λίγες εβδομάδες πριν από την επέμβαση (συνιστάται να τρώτε δίαιτα χαμηλών θερμίδων), να αποφεύγετε να πίνετε αλκοόλ και νικοτίνη και για λίγες ημέρες πριν από την επέμβαση για να ελαχιστοποιήσετε τη σωματική δραστηριότητα.

Μικροχειρουργική μεταμόσχευση μυών

Μικροχειρουργική μεταμόσχευση μυών

Η ουσία της επέμβασης είναι να τυλίξετε το πέος με ένα κομμάτι απομονωμένο από τον ευρύτερο μυ της πλάτηςακολουθούμενη από την επιβολή μικροσκοπικών αγγείων στη χειρουργική περιοχή για τη διατήρηση της ενεργού και υγιούς ροής του αίματος.

Η επέμβαση είναι αρκετά περίπλοκη και πιο συχνά ενδείκνυται για χρήση σε περιπτώσεις όπου το γεννητικό όργανο έχει υποστεί βλάβη ή δεν μπορεί καν να χαρακτηριστεί ως ένα μικρό γεννητικό όργανο, δηλαδή, το μήκος του είναι μικρότερο από 2, 5 cm. Τρανσεξουαλική ή ερμαφρόδιτη.

Για την εκτέλεση αυτής της διαδικασίας, ακολουθούν ορισμένες προπαρασκευαστικές διαδικασίες.και γίνονται πολλές αναλύσεις. Η κύρια προϋπόθεση για την εκτέλεση μιας διαδικασίας μεταμόσχευσης ιστού στο γεννητικό όργανο είναι η απουσία αντενδείξεων για την αυτόματη μεταμόσχευση (θα πρέπει να υπάρχει αρκετός ιστός στο όργανο και η κατάσταση του ασθενούς θα πρέπει να επιτρέψει πολλές ώρες χειρουργικής επέμβασης, παρεμπιπτόντως, 6-8 ώρες). . .

Πιθανοί κίνδυνοι και συνέπειες μιας επιχείρησης

Παρά την προφανή απλότητα των παραπάνω λειτουργιών, μπορούν να έχουν όχι μόνο ένα ευχάριστο αποτέλεσμα, αλλά και δυσάρεστες συνέπειες. Μιλώντας για τη λιγκεντοτομή:Είναι αδύνατο να μην αναφέρουμε την πιθανότητα πολλαπλών επιπλοκών, όπως:: :

Στυτική δυσλειτουργία - επιπλοκή της σφιγμογένεσης
 • Αιμορραγία;
 • στυτική διαταραχή
 • Μόλυνση;
 • Παραμόρφωση του πέους.

Αυτό είναι εφικτό εάν προέκυψαν ορισμένες τεχνικές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της επέμβασης επειδή πραγματοποιήθηκε από μη ειδικευμένο χειρουργό.

Μετά τη συμπλήρωση των λιποθυμιών, ο κίνδυνος λήψης ενός αποτελέσματος διαφορετικού από το εν λόγω είναι χαμηλότερος από ό, τι με τη λιγκεντοτομίακαι πιο συχνά οφείλεται στην πιθανότητα μόλυνσης, στην εμφάνιση ασυμμετρίας στο πέος ή σε ανεπαρκή διόρθωση.

Είναι επίσης κατανοητό ότι η αισθητική χειρουργική χρησιμοποιείται κυρίως για να αλλάξει το μέγεθος του πέους όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής πρέπει να έχει μια ρεαλιστική κατανόηση του αποτελέσματος που θα περιμένει μετά την επέμβαση.

Τέτοιες διαδικασίες δεν μπορούν να αυξήσουν το μήκος του πέους κατά περισσότερο από 3-5 cm, οτιδήποτε άλλο είναι παραπλανητικό ή δόλιο.

Εν ολίγοις, μπορούμε να πούμε ότι η χειρουργική επέκταση του πέους δεν είναι μύθος, δεν είναι ένα «θαύμα» που κάνει το πέος να αυξάνεται δραματικά. Επιπλέον, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη λίστα αντενδείξεων και συνεπειών μιας τέτοιας απόφασης. Επομένως, εάν το μέγεθος του πέους είναι εντός του φυσιολογικού εύρους, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν επιλέξετε μια επέμβαση.