Πώς να μεγεθύνετε ένα πέος με σόδα και πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μέθοδος

Σόδα για μεγέθυνση του πέους

Και τι δεν μπορούν να βρουν οι σύγχρονοι άντρες για να εμφανιστούν ως πραγματικοί φαλλοκράτες στο κρεβάτι με ένα κορίτσι. Μαθαίνουν το Kama Sutra, κάνουν ειδικές ασκήσεις για να βελτιώσουν τη φυσική τους μορφή και, φυσικά, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να βελτιώσουν την αξιοπρέπεια τους. Μία από τις πιο εξαιρετικές μεθόδους μεγέθυνσης είναι η διεύρυνση του πέους με σόδα. Θα το συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την αλλαγή του μεγέθους του σώματός σας, κάθε άνθρωπος ονειρεύεται γι 'αυτό. Ένα άλλο ερώτημα είναι εάν είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με σόδα και εάν μια τέτοια μέθοδος είναι κατ 'αρχήν ασφαλής. Για να το καταλάβετε, σκεφτείτε πώς να μεγεθύνετε σταδιακά το πέος χρησιμοποιώντας σόδα.

Οδηγίες - πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με σόδα

Αν πιστεύετε ότι οι πηγές στο Διαδίκτυο, θα γίνετε γίγαντας του σεξ μετά τη χρήση μαγειρικής σόδας. Και για να μεγεθύνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε δύο απλά βήματα, για να μην αναφέρουμε το χαμηλό κόστος αφού μπορεί να το αγοράσει κάποιος.

Η αρχή της δράσης του όξινου ανθρακικού νατρίου

Πώς δικαιολογούν οι υποστηρικτές αυτής της μεθόδου την αθωότητά τους; Σύμφωνα με ορισμένους άνδρες, το όξινο ανθρακικό νάτριο βοηθά στην αραίωση του αίματος. Και πιστεύουν ότι αυτό επιτρέπει στο αίμα να γεμίζει όσο το δυνατόν περισσότερο το σώμα του πέους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με χειροκίνητες ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, μόνο η σωματική δράση βοηθά στην αύξηση των κυττάρων που "πρηστούν" με το αίμα.

Αλλά είναι έτσι και αξίζει να βασανιστείτε με μια τέτοια «θεραπεία»;

Αλλά στην πραγματικότητα - είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος με τη βοήθεια σόδας;

Αλλά πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας; Μπορεί να υπάρχει μόνο μία απάντηση - όχι! Αυτό είναι αναποτελεσματικό και μη ασφαλές! Η σόδα δεν περιέχει στοιχεία που διεγείρουν την κυτταρική διαίρεση ή ανάπτυξη. Μια τέτοια διαδικασία δεν έχει αποτέλεσμα.

Το αρσενικό γεννητικό όργανο μπορεί να αναπτυχθεί ελαφρώς σε μέγεθος για μικρό χρονικό διάστημα (δεν έχουμε βρει καμία πραγματική επιβεβαίωση αυτών των πληροφοριών). Ωστόσο, το αποτέλεσμα θα είναι τόσο ασήμαντο και βραχυπρόθεσμο ώστε να μην αξίζει τα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκύψουν μετά από σόδα.

Είναι καλύτερα να μην προσπαθήσετε καθόλου να χρησιμοποιήσετε σόδα για τέτοιους σκοπούς, καθώς λόγω μιας τέτοιας αντισυμβατικής θεραπείας, αντί για ένα τεράστιο μακρύ πέος, από το κορίτσι σε έκσταση, υπάρχει κίνδυνος πραγματικής καύσης των ευαίσθητων ιστών της αρρενωπότητας , μετά την οποία πρέπει να υποβληθείτε σε μακρά και μάλλον ακριβή θεραπεία. . .

Αρνητική επίδραση στο σώμα

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως και κάθε άλλη ουσία, η μαγειρική σόδα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και, ως εκ τούτου, μπορεί να επηρεάσει θετικά το σώμα και να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη σε αυτό.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και μπορεί αποτελεσματικά να απαλλάξει το ανθρώπινο σώμα από παράσιτα και διάφορα μικρόβια. Βήχας, ρινική καταρροή, υψηλή αρτηριακή πίεση, πρήξιμο των ποδιών, κίτρινα δόντια - αυτός είναι ένας μικρός κατάλογος προβλημάτων υγείας που μπορούν να επιλυθούν με μέτρια, τονίζουμε, μέτρια χρήση αυτής της σκόνης.

Σίγουρα δεν αξίζει να το καταπίνετε σε συσκευασίες γιατί κάτι τέτοιο θα βλάψει απλά το σώμα σας. Δεν είναι για όλα τα απορρυπαντικά που περιέχουν όξινο ανθρακικό νάτριο, καθώς είναι διαβρωτική ουσία και επομένως ερεθίζει το δέρμα εάν έρθει σε επαφή με το δέρμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το δέρμα αρχίζει να σπάει και να φλεγμονή.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι η μεγάλη πιθανότητα αλλεργίας στο όξινο ανθρακικό νάτριο.

Επίσης, δεν αξίζει να χρησιμοποιήσετε διαλύματα σόδας στο εσωτερικό, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε εγκαύματα και στην ανάπτυξη ελκών!

Η διεύρυνση του πέους με σόδα δεν είναι δυνατή. Η σόδα μπορεί να είναι μια πραγματικά δροσερή θεραπεία σε πολλές περιπτώσεις. Απλά μην προσπαθήσετε να μεγεθύνετε το πέος σας. Αυτό είναι χάσιμο χρόνου και προσπάθειας. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν προβλήματα υγείας.

Ευτυχώς, σήμερα μπορείτε πάντα να αγοράσετε πολλούς άλλους αποτελεσματικούς παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια παρατεταμένη στύση, να μεγεθύνετε σημαντικά το πέος σας και να είστε πάντα έτοιμοι για μεγαλύτερη επαφή.

Νομίζω ότι βρήκατε την απάντηση στην ερώτηση, "Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας; "Και ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας σώσει από τη χρήση μαγειρικής σόδας.