Κορυφαίες 7 τεχνικές για τη μεγέθυνση του πέους με σόδα

Σόδα για τη διεύρυνση του ανδρικού πέους

Εάν ένας άντρας θέλει να μάθει πώς να διευρύνει το πέος του με σόδα, μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος με το μέγεθος του γεννητικού οργάνου του, αλλά δεν είναι έτοιμος για ριζική πλαστική χειρουργική. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστάται να στραφείτε στην παραδοσιακή ιατρική για να λύσετε το πρόβλημα και να απαλλαγείτε από τα συμπλέγματα για πάντα.

Πώς επηρεάζει το πέος η μαγειρική σόδα;

Το όξινο ανθρακικό νάτριο (σόδα ψησίματος) έχει αποδοθεί σε διάφορες θαυματουργές ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας αύξησης του πάχους και του μήκους του πέους. Το ίδιο το προϊόν δεν επηρεάζει άμεσα τα γεννητικά όργανα. Διεισδύει στο σώμα και προάγει την αραίωση του αίματος, το οποίο εισέρχεται ελεύθερα σε όλους τους ιστούς, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων. Μπορείτε να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας ειδικές ασκήσεις διεύρυνσης του πέους σε συνδυασμό με τη σοδοθεραπεία. Το όξινο ανθρακικό νάτριο εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων αίματος κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων.

Οφέλη από τη μαγειρική σόδα

Πριν μάθετε πώς να μεγεθύνετε το πέος με σόδα, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις ευεργετικές του ιδιότητες:

 • Τοπικός ερεθισμός του δέρματος που ενεργοποιεί και διογκώνει προσωρινά τη ροή του αίματος στο πέος.
 • Βελτίωση της στύσης μέσω τοπικής έκθεσης, η οποία είναι σημαντική για τους άνδρες που έχουν προβλήματα με την ισχύ.
 • Ο ελαφρύς ερεθισμός του πέους χρησιμεύει ως μια εξαιρετική πρόληψη κατά των ασθενειών των πυελικών οργάνων, κάτι που επιβεβαιώνεται από ορισμένους ειδικούς.

Η σόδα έχει θετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα: επιταχύνει την επούλωση των ιστών, σβήνει την καούρα, αποτρέπει την ανάπτυξη της παχυσαρκίας και ομαλοποιεί τις μεταβολικές διαδικασίες.

Σπουδαίος! Πριν ξεκινήσετε τη διεύρυνση του πέους με σόδα στο σπίτι, θα πρέπει να περάσετε ένα τεστ ευαισθησίας: εφαρμόστε διάλυμα διττανθρακικού νατρίου στο δέρμα και περιμένετε 1-2 ώρες. Εάν δεν υπάρχει ερυθρότητα, καύση και άλλες αρνητικές εκδηλώσεις, τότε είναι ασφαλές να συνεχίσετε τις διαδικασίες.

Προετοιμασία για τη διαδικασία

Για μεγέθυνση πέους στο σπίτι με σόδα, πρέπει να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων:

 • Αγοράστε καλής ποιότητας σόδα.
 • Ατμίστε το πέος με ένα λουτρό ισχίου ή μια ζεστή συμπίεση.
 • Κρατήστε τις χαρτοπετσέτες για να αφαιρέσετε την περίσσεια ουσίας μετά τον χειρισμό.

Οδηγίες για τη διεύρυνση του πέους με σόδα

Υπάρχουν διάφοροι αποτελεσματικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σόδα για να μεγεθύνετε το πέος:

 1. Το φυτικό έλαιο εφαρμόζεται στο πέος για να μαλακώσει το δέρμα. Η σόδα τρίβεται με ελαφρές κινήσεις μασάζ. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε τα υπολείμματα του προϊόντος με νερό και βρέξτε την οικεία περιοχή με κρέμα για να αποφύγετε τον ερεθισμό.
 2. Το μέλος βράζει στον ατμό σε σόδα. Για να γίνει αυτό, ένα μεγάλο κουτάλι αλκαλικής ουσίας διαλύεται σε ένα λίτρο ζεστού νερού και το πέος τοποθετείται σε αυτό για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, η σύνθεση ξεπλένεται με νερό και το δέρμα υγραίνεται με ένα καλλυντικό προϊόν.
 3. Το όξινο ανθρακικό νάτριο αναμιγνύεται με υγρό μέλι σε ίσες αναλογίες. Η προκύπτουσα μάζα εφαρμόζεται στην επιφάνεια του οργάνου και μετά από 5 λεπτά ξεπλένεται με κινήσεις μασάζ. Αυτή η συνταγή θα συμβάλει στην αύξηση του μεγέθους και της ευαισθησίας του κεφαλιού. Επομένως, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε πριν από μια ημερομηνία για να ενισχύσετε τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.

Η διεύρυνση του πέους με σόδα πραγματοποιείται ως εξής: η ουσία εφαρμόζεται στο πέος, μετά την οποία συνδέεται μια αντλία κενού σύμφωνα με τις οδηγίες. Ο αέρας αντλείται στην αντλία, αφήνεται για λίγα λεπτά και μετά εκκενώνεται. Ως αποτέλεσμα, η πλήρωση αίματος των σπηλαίων σωμάτων αυξάνεται, το πέος μεγαλώνει και γίνεται σκληρότερο τη στιγμή της διέγερσης.

Πιείτε σόδα μέσα

Η διεύρυνση του πέους διευκολύνεται με τη χρήση σόδας στο εσωτερικό. Σε μέτριες ποσότητες, έχει ευεργετική επίδραση στη δραστηριότητα των εσωτερικών οργάνων και καθαρίζει το σώμα από τοξικά στοιχεία που προκαλούν την ανάπτυξη φλεγμονής. Η υποδοχή γίνεται σε ελάχιστη ποσότητα: το ένα τέταρτο μιας μικρής κουταλιάς σκόνης αραιώνεται σε ένα ποτήρι νερό και πίνεται 2 ώρες πριν από τα γεύματα το πρωί. Όταν το σώμα αντιδρά κανονικά, αυξάνεται η ποσότητα του δραστικού συστατικού. Η σόδα δεν επηρεάζει άμεσα το μέγεθος του πέους, αλλά όταν χρησιμοποιείται εσωτερικά, βελτιώνει την ευημερία ενός άνδρα και χρησιμεύει ως αξιόπιστη πρόληψη κατά των σοβαρών ασθενειών που επηρεάζουν αρνητικά την ισχύ.

Σπουδαίος! Με βακτηριακές ή άλλες ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος, είναι απαραίτητη η χρήση κατάλληλων φαρμάκων. Και λαϊκές θεραπείες που σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε το πέος επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μόνο με την άδεια ενός γιατρού.

καθάρισμα

Όταν υπάρχουν εντερικά προβλήματα, η παροχή αίματος στα γεννητικά όργανα διαταράσσεται. Καθαρίζοντας τα έντερα, ένας άντρας μπορεί να επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα στη διεύρυνση του πέους. Για τον καθαρισμό χρησιμοποιούνται μικροκλύστες με διάλυμα σόδας. Παρασκευάζονται έτσι: ένα μεγάλο κουτάλι σκόνης διαλύεται σε ένα λίτρο ζεστό βραστό νερό. Ένα κλύσμα χορηγείται μία φορά την ημέρα για 30 ημέρες.

λούτρο

Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για το μέγεθος του γεννητικού οργάνου προς το καλύτερο είναι με αλκαλικά λουτρά. Διαλύστε 500 g του προϊόντος σε 3 λίτρα νερού και ρίξτε το σε ένα μεγάλο λουτρό. Θα συμμετάσχετε σε μια διαδικασία νερού για περισσότερο από μισή ώρα και στη συνέχεια πλύνετε τον εαυτό σας με ένα ντους αντίθεσης για να αποκαταστήσετε την κανονική κυκλοφορία του αίματος. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να κάνετε το φαλλό παχύτερο και μεγαλύτερο, να αποτρέψετε την ανάπτυξη φλεγμονωδών διεργασιών στον προστάτη και στα γεννητικά όργανα, και να απαλλαγείτε από το σώμα από τοξικά στοιχεία. Μπορείτε να κάνετε συμπυκνωμένα λουτρά στα οποία το πέος είναι είτε χαμηλωμένο είτε καθισμένο. Αλλά εδώ πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα δεν έχει υποστεί βλάβη, διαφορετικά θα εμφανιστεί μια αφόρητη αίσθηση καψίματος. Τα λουτρά με βότανα σε σκόνη είναι δημοφιλή. Το μέντα, το χαμομήλι, η τσουκνίδα, το βαλσαμόχορτο, τα γαρίφαλα, η λεμονόχορτο, το κραμβέλαιο, τα ψιλοκομμένα φρούτα κρανίου αναμιγνύονται σε ίσες αναλογίες. Μια κουταλιά της σούπας του μείγματος βράζει στον ατμό σε ένα ποτήρι βραστό νερό και επιμένει για 2-3 ώρες. Μετά το κοσκίνισμα, προσθέστε 2 μικρές κουταλιές σόδας στην έγχυση. Το πέος κατεβαίνει στο θερμαινόμενο διάλυμα έως ότου το υγρό κρυώσει εντελώς. Η διαδικασία εκτελείται μία φορά την ημέρα για ένα μήνα ή περισσότερο.

μασάζ

Μπορείτε να επηρεάσετε το μέγεθος του πέους με αυτο-μασάζ. Το χαϊδεύοντας, το τέντωμα, το τρίψιμο αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ομαλοποιούν το μεταβολισμό. Η διαδικασία πραγματοποιείται ως εξής:

 • Το δέρμα του πέους θερμαίνεται με μια πετσέτα βουτηγμένη σε ζεστό νερό.
 • Οι παλάμες των χεριών υγραίνονται και χύνεται λίγο σκόνη πάνω τους.
 • Κάντε μασάζ στο γεννητικό όργανο από τη βάση στο χαλινάρι με ελαφρύ τρίψιμο.
 • Μετά τη συνεδρία, το προϊόν σόδας ξεπλένεται και το δέρμα υγραίνεται με κρέμα.

Συνιστάται να κάνετε μασάζ δύο φορές την εβδομάδα πριν πάτε για ύπνο. Μετά από επαφή με την οικεία περιοχή, πρέπει να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε.

Συμπίεσης (λοσιόν)

Διαλύστε μια μεγάλη κουταλιά όξινου ανθρακικού νατρίου σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Ένα πανί γάζας βυθίζεται στο προκύπτον διάλυμα, τυλίγεται γύρω από το πέος και διατηρείται για 10-15 λεπτά. Δεδομένου ότι η σόδα στεγνώνει έντονα το δέρμα, μετά τη διαδικασία, το οικείο μέρος του σώματος πρέπει να πλυθεί με νερό και να υγρανθεί με κρέμα. Οι λοσιόν μπορούν να γίνουν 2-3 φορές την ημέρα. Χάρη σε αυτά, η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται, γεγονός που οδηγεί στην πάχυνση και επιμήκυνση του πέους. Είναι δυνατόν να έχουμε το πιο θετικό αποτέλεσμα και να ενοποιήσουμε το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα συνδυάζοντας τη σκόνη με άλλα συστατικά και μεθόδους: ασκήσεις, αντλία κενού, επέκταση.

σφουγγάρισμα

Ένας άντρας μπορεί να αλλάξει τις παραμέτρους του γεννητικού οργάνου χρησιμοποιώντας απολέπιση σόδας. Αυτό επιμηκύνει το πέος κατά 2-3 cm. Το ξεφλούδισμα γίνεται ως εξής: αναμίξτε νερό και σκόνη σε ίσες αναλογίες. Στο κουάκερ προστίθενται ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Κάθε λάδι λαμβάνεται, το κύριο πράγμα είναι ότι διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Το κανονικό νερό σε αυτή τη συνταγή μπορεί να αντικατασταθεί με φυτικό λάδι, αλλά όχι με ηλιέλαιο, αλλά με ελαιόλαδο ή κολοκύθα. Θα βοηθήσει στην επούλωση μικρών πληγών και ρωγμών, θα βελτιώσει την κατάσταση του δέρματος και θα αποτρέψει την ανάπτυξη φλεγμονωδών διεργασιών. Το ξεφλούδισμα εφαρμόζεται στην επιφάνεια του οικείου οργάνου με ένα λεπτό στρώμα και τρίβεται σε κυκλικές κινήσεις. Η διαδικασία πραγματοποιείται το πολύ τρεις φορές την εβδομάδα για ένα μήνα. Στη συνέχεια, κάνουν ένα διάλειμμα 1-2 εβδομάδων και αρχίζουν ξανά να εξασκούνται. Αυτή η μέθοδος έχει μειονεκτήματα: ερεθισμός της επιδερμίδας, πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή, εμφάνιση πληγών μικρού σημείου, κνησμός και κάψιμο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κρύσταλλοι ξύνουν ευαίσθητους ιστούς. Επομένως, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε σωστά το ξεφλούδισμα, προσθέτοντας όλα τα συστατικά που καθορίζονται στη συνταγή. Τότε θα μπορεί να επηρεάζει απαλά τα στοιχεία και να μην μπορεί να τα βλάψει.

Συνταγές

Χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποδεδειγμένες συνταγές για να μεγεθύνετε το πέος σας:

 • Ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη χύνεται σε ένα ποτήρι ζεστό νερό, στάγδην 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Ανακατέψτε καλά, υγράνετε έναν επίδεσμο στο διάλυμα που προκύπτει και τυλίξτε τον γύρω από το πέος. Η εκδήλωση πραγματοποιείται δύο φορές την ημέρα για 40 ημέρες. Αφαιρέστε τη λοσιόν όταν ο επίδεσμος στεγνώσει εντελώς. Αφού ξεπλυθεί και στεγνώσει η οικεία περιοχή.
 • Η σκόνη όξινου ανθρακικού νατρίου αναμιγνύεται με λίγο νερό για να σχηματίσει μια υγρή ουσία. Προσθέστε ένα μπιζέλι βιετναμέζικου βάλσαμου στο μείγμα για 2 μεγάλα κουτάλια. Η προκύπτουσα σύνθεση εφαρμόζεται στο πέος σε ένα λεπτό στρώμα και κατανέμεται στο κεφάλι με τρίψιμο κινήσεων. Ξεπλύνετε μετά από μισή ώρα.

Σπουδαίος! Το βάλσαμο περιέχει αιθέρια έλαια, ώστε να μπορεί να είναι αλλεργικό. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν σε ευαίσθητη τοποθεσία.

Ο άντρας που μεγάλωσε το πέος του με μαγειρική σόδα

Επιτυγχάνουμε μέγιστα αποτελέσματα

Οι άνδρες που θέλουν να μάθουν πώς να αυξήσουν το μήκος και το πλάτος του πέους τους με μαγειρική σόδα μπορούν να επωφεληθούν από το τέντωμα του οργάνου μέσω επεξεργασίας νερού. Ο φαλλός βρίσκεται στην μπανιέρα και προστίθεται σόδα. Είναι τυλιγμένο με δύο δάχτυλα και μετακινείται απαλά προς το κεφάλι. Δεν πρέπει να υπάρχει πόνος ή δυσφορία. Αυτή η μέθοδος βοηθά στη βελτίωση της λειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων στην πυελική περιοχή.

Αντενδείξεις για τη χρήση σόδας

Όταν χρησιμοποιείται εσωτερικά, η σόδα αντενδείκνυται σε άνδρες με:

 • αλλεργική αντίδραση
 • Δυσπεψία;
 • Ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα.

Εάν έχετε κοιλιακό άλγος, ναυτία, καούρα ή διάρροια, θα πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε το διάλυμα και να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά, το προϊόν αντενδείκνυται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Βλάβη στο δέρμα των γεννητικών οργάνων.
 • Υπερευαισθησία στη δραστική ουσία.
 • έντονες παθολογίες του πέους διαφορετικής φύσης.

πιθανές παρενέργειες

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι:

 • Αλλεργία στο δέρμα. Σπάνια, όταν καταναλώνεται, η σόδα προκαλεί οίδημα του Quincke, συνοδευόμενο από δυσκολία στην αναπνοή.
 • Ερυθρότητα, πρήξιμο των γεννητικών οργάνων. Αυτό είναι φυσιολογικό και θα εξαφανιστεί σε μισή ώρα.
 • Αναστατωμένο σκαμνί, αυξημένο αέριο, αέριο μετά από εσωτερική χρήση.
 • Αισθήσεις πόνου, σοβαρή δυσφορία λόγω εγκαύματος του βλεννογόνου.
 • Αδυναμία ισχύος, αδύναμη στύση.
 • Επώδυνη επαφή.
 • Η εμφάνιση φλεβών αράχνης στην περιοχή της βουβωνικής χώρας (σε σπάνιες περιπτώσεις).
 • Προσχώρηση δευτερογενών λοιμώξεων, συνοδευόμενη από πυώδη εκκρίσεις, εξάνθημα, δυσφορία κατά την ούρηση.

Προληπτικά μέτρα

Προκειμένου η χρήση μαγειρικής σόδας να αυξήσει το αρσενικό όργανο ώστε να είναι ευεργετική και να μην οδηγήσει σε επιπλοκές, πρέπει να χρησιμοποιείται τηρώντας τις ακόλουθες προφυλάξεις:

 • Κατάλληλη προσέγγιση. Δεν πρέπει να κάνετε κατάχρηση σόδας τρίβοντάς το στο πέος αρκετές φορές την ημέρα, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος σοβαρών εγκαυμάτων.
 • Εάν έχετε αλλεργικές αντιδράσεις, μην το χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε διαδικασία.
 • Μην εφαρμόζετε μαγειρική σόδα σε τραυματισμένο, κατεστραμμένο δέρμα (γρατσουνιές, εκδορές, εξανθήματα, έρπης, εκδορές κ. λπ. ). Εάν αγνοήσετε αυτό το σημείο, οι πληγές και τα εξανθήματα στο πέος θα επιδεινωθούν και ο άντρας θα χρειαστεί ιατρική βοήθεια.
 • Δεν είναι απαραίτητο να τρίβετε το διάλυμα και τη σκόνη πολύ έντονα στο δέρμα.
 • Αποφύγετε την επαφή με διαβρωτική σύνθεση στην βλεννογόνο των γεννητικών οργάνων.
 • Μην χρησιμοποιείτε προϊόν με ύποπτο χρώμα και προσβλητική οσμή.

Με συγγενείς παθολογικές παραμορφώσεις του πέους, απαγορεύεται η θεραπεία με σόδα για μεγέθυνση του οργάνου.

Η γνώμη του γιατρού

Ο καθηγητής μελέτησε προσεκτικά τις ιδιότητες της σόδας στη θεραπεία του πεπτικού συστήματος και διαπίστωσε ότι η τακτική χρήση ενός υδατικού διαλύματος λεπτής κρυσταλλικής σκόνης έχει θετική επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα. Οι ασθενείς με θεραπεία με σόδα ανέφεραν τις ακόλουθες βελτιώσεις:

 • η στύση έχει γίνει ισχυρότερη.
 • εξασθενημένα συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας.
 • Η ροή του αίματος στα πυελικά όργανα έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό.
 • Το ορμονικό υπόβαθρο έχει σταθεροποιηθεί.

Επιπλέον, το πέος των ανδρών έχει γίνει μεγαλύτερο. Ο λόγος για αυτό έγκειται στον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων και στην αφαίρεση των τοξινών από το σώμα. Μετά την εσωτερική εφαρμογή του διαλύματος, η δραστηριότητα όλων των ζωτικών συστημάτων βελτιώνεται, αυξάνεται η ροή του αίματος στο πέος. Υπό την επίδραση μεγάλων ποσοτήτων υγρού αίματος, ο σπηλαιώδης ιστός σταδιακά διογκώνεται, αυξάνοντας τη διάμετρο και το μήκος του.

Κριτικές από ειδικούς και άντρες

 1. Χρησιμοποιώ σόδα για μεγάλο χρονικό διάστημα (ένα κουταλάκι του γλυκού ανά ποτήρι νερό). Δεν παρατήρησα ότι αύξησε το μέγεθος του πέους, αλλά η υγεία μου βελτιώθηκε πολύ. Σχεδόν δεν αρρωσταίνω με το ARVI, ξέχασα τι είναι στηθάγχη, σταμάτησα να υποφέρω από πεπτικά προβλήματα. Στο πλαίσιο της γενικής βελτίωσης, η ισχύς έγινε ισχυρότερη, η στύση έγινε πιο δύσκολη, αν και ήμουν ήδη πάνω από 40.
 2. Αποφάσισα να πειραματιστώ και έκανα μια συμπίεση λεμονάδας για να μεγεθύνω το πέος μου. Διάβασα πώς να προετοιμάσω και να χρησιμοποιήσω τη λύση στο Διαδίκτυο, αλλά την υπερέκφρασα. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα μου είχε ερυθρότητα και αίσθημα καψίματος. Έπρεπε να λερώσω το πέος με κρέμα και να προσπαθήσω ξανά μόλις μια εβδομάδα αργότερα. Μου άρεσε το αποτέλεσμα. Τώρα κάνω τέτοιες συμπιέσεις τακτικά πριν βγω ραντεβού. Έτσι το κεφάλι γίνεται πιο ευαίσθητο και το μέγεθος αυξάνεται οπτικά.
 3. Οι παράμετροι του πέους μου είναι κάτω του μέσου όρου, έτσι ένα μέγεθος πέους 20 εκατοστά ή περισσότερο είναι το ύψος των ονείρων. Λόγω της υγείας και της οικονομικής κατάστασής μου, δεν μπορώ να υποβληθώ σε εγχείρηση, επομένως είμαι ικανοποιημένος με τις λαϊκές συνταγές. Μόλις είδα κριτικές για σόδα με μέλι σε έναν από τους ιστότοπους. Πήρα την ευκαιρία να δοκιμάσω. Αναμίξαμε τα συστατικά, τα έβαλα για 5 λεπτά και μετά τα ξεπλύνω. Οι αισθήσεις ήταν ασυνήθιστες: μυρμήγκιασμα, μυρμήγκιασμα, ερεθισμός. Ωστόσο, η συνταγή λειτούργησε πραγματικά - το πέος έγινε αίμα και αισθητά μεγαλύτερο.
 4. Το διάλυμα σόδας βοηθά στον καθαρισμό του σώματος, αποτρέπει το σχηματισμό κακοήθων όγκων, ομαλοποιεί το μεταβολισμό και επηρεάζει έμμεσα τη διεύρυνση του αρσενικού μέλους. Αλλά πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε πολύ προσεκτικά, να τηρείτε τη δοσολογία και να λαμβάνετε υπόψη τις αντενδείξεις.
 5. Έχω μελετήσει εδώ και καιρό το ζήτημα του πώς η σόδα επηρεάζει το πέος. Δεν πρόκειται να πω ότι αυτός είναι ένας αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος επίλυσης του προβλήματος, αλλά ένα αλκαλικό προϊόν μπορεί να ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος στην πυελική περιοχή, να απαλλαγεί από τοξικές ουσίες και να βελτιώσει το μεταβολισμό. Τα σπηλαιώδη σώματα του αναπαραγωγικού οργάνου υπό την επίδραση της σόδας γεμίζουν έντονα με αίμα και επεκτείνονται με την πάροδο του χρόνου. Δεν συνιστώ τη χρήση της παραδοσιακής ιατρικής ως κύρια μέθοδος θεραπείας. Οι συνταγές όξινου ανθρακικού νατρίου συνδυάζονται καλύτερα με αποδεδειγμένες, αξιόπιστες μεθόδους και παρασκευάσματα.
 6. Δεν πιστεύω ότι η σόδα μπορεί να επηρεάσει το μέγεθος του πέους και να την αυξήσει κατά 1-2 εκατοστά σε λίγους μήνες μετά την εφαρμογή κομπρέσες και λοσιόν. Ωστόσο, εάν το χρησιμοποιείτε ενώ φοράτε την επέκταση, μπορείτε να έχετε θετικό αποτέλεσμα.