Το μέγεθος δεν είναι το κύριο πράγμα; Η όλη αλήθεια για τη διεύρυνση του πέους

μικρό πέος πώς να αυξηθεί

Στον σύγχρονο κόσμο, τα περισσότερα φυσιολογικά προβλήματα μπορούν ήδη να επιλυθούν. Για παράδειγμα, υπάρχουν αρκετοί πραγματικοί τρόποι για να μεγεθύνετε το πέος σας.

Με έντονη επιθυμία και επιμονή στο σπίτι, μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος κατά 2-3 εκατοστά, αλλά όχι όλες οι μέθοδοι εγγυώνται το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ό, τι ωθεί τον άντρα να διευρύνει το γεννητικό όργανο, αυτή η επιθυμία μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί στο σπίτι και είναι αρκετά φυσιολογική.

Έχουν αναπτυχθεί διάφορες τεχνικές για αυτό, οι οποίες μπορούν να χωριστούν σε χειρουργικές και μη χειρουργικές επεμβάσεις.

Μέθοδος 1: άσκηση

Υπάρχουν μύες στο πέος. Μπορούν να εκπαιδευτούν όπως όλοι οι άλλοι. Ως εκ τούτου, η ευκολότερη και ασφαλέστερη συνταγή για το πώς να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι είναι μέσω της άσκησης. Αυτό όχι μόνο θα αυξήσει το μήκος και το πλάτος του πέους, αλλά θα βοηθήσει επίσης στη βελτίωση της στύσης σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι δεν θα υπάρξει γρήγορο αποτέλεσμα. Η άσκηση θα διαρκέσει τουλάχιστον μερικούς μήνες και ίσως χρόνια για να διευρύνει το πέος.

Υπάρχουν δύο τύποι ασκήσεων αυτού του τύπου: Jelqing και Uli-Jelqing. Ο πρώτος τύπος χρησιμοποιείται για επιμήκυνση και ο δεύτερος για πάχυνση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια συνδυασμένη προσέγγιση.

Η ουσία του Jelqing είναι ότι το ένα χέρι πιάνει τη βάση και το άλλο - το κεφάλι. Στη συνέχεια, εκτελούνται κινήσεις τεντώματος από τη ρίζα στο κεφάλι.

Στο uli-jelqing πρέπει να πιέσετε το πέος σταθερά με το ένα ή και τα δύο χέρια (όχι απλά να το πιάσετε, όπως στο κανονικό jelqing)Όλες οι ασκήσεις διαρκούν περίπου 40 δευτερόλεπτα και πραγματοποιούνται σε 5 σετ. Μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά το χρόνο και τις προσεγγίσεις εάν δεν λειτουργεί αμέσως.

Όταν κάνετε ασκήσεις για τους μύες του πέους, είναι πολύ σημαντικό να μην καταστρέψετε τίποτα. Επομένως, εάν αισθανθείτε οξύ πόνο, θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως την άσκηση.

Φροντίστε να προετοιμάσετε το πέος σας πριν από την προπόνηση - ζεστάνετε το με τρίψιμο των κινήσεων των χεριών σας ή με μια ζεστή συμπίεση.

Μέθοδος δύο: υαλουρονικό οξύ

Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το πέος λίγες ίντσες με υαλουρονικό οξύ και είναι ασφαλές και δεν επηρεάζει την ευαισθησία. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου μία ώρα και συνίσταται στην άντληση ενός ειδικού τζελ με βάση το υαλουρονικό οξύ στη βλεφαρίδα του πέους. Το τζελ δεν θα εξαπλωθεί και θα παρέχει μόνιμο σχήμα για περίπου ένα ή δύο χρόνια.

Υπάρχουν ιατρικές ενδείξεις για τη διεύρυνση του πέους, οπότε δεν μπορείτε να εγγραφείτε μόνοι σας σε μια τέτοια διαδικασία.

Μια απόκλιση από το κανονικό μήκος θεωρείται ότι είναι 12 εκατοστά στην όρθια κατάσταση. Εάν το πέος είναι σωστό, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε εάν υπάρχει πραγματικά πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει πρώτα να υποβληθείτε σε πλήρη εξέταση από ουρολόγο.

Μέθοδος τρίτη: χειρουργική επέμβαση

Η επέμβαση για την επιμήκυνση του πέους ονομάζεται συνδέσμωση. Αυτή η επιλογή έχει επίσης τις δικές της αποχρώσεις. Πρώτον, όπως και με την προηγούμενη μέθοδο, απαιτεί εκτεταμένες δοκιμές. Δεύτερον, η χειρουργική επέμβαση είναι πάντα ένας κίνδυνος καθώς μπορεί να προκύψουν επιπλοκές.

Ωστόσο, αυτή είναι μια αποδεδειγμένη μέθοδος - με τη βοήθειά της είναι πραγματικά δυνατό να διευρυνθεί μόνιμα το πέος κατά περίπου 3 εκατοστά και κατά 2 ακόμη κατά τη διάρκεια της επέμβασης - με τη συνεχιζόμενη χρήση μιας επέκτασης, μιας ιατρικής συσκευής για τη διεύρυνση του πέους. Θα πρέπει να φοριέται στο σπίτι για αρκετούς μήνες. Η επέκταση κατασκευάζεται ξεχωριστά για κάθε ασθενή.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, το πέος τραβιέται έξω από το ηβικό οστό μετά την κοπή της ταινίας ανάρτησης. Μετά από αυτό, ο ασθενής πρέπει να βρίσκεται στο νοσοκομείο για περίπου δύο ημέρες.

Μέθοδος τέσσερα: αντλία κενού

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ δημοφιλής και δίνει ένα γρήγορο αλλά σύντομο αποτέλεσμα. Λόγω της εκροής αέρα, το αίμα διοχετεύεται στο πέος και αυξάνεται. Το ίδιο συμβαίνει και στο πέος κατά τη διάρκεια μιας στύσης - το αίμα γεμίζει τα σπηλαιώδη σώματα μέσα, καθιστώντας το μεγαλύτερο σε μέγεθος.

Ωστόσο, αυτό το αποτέλεσμα είναι προσωρινό, καθώς το αίμα επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση μόλις αποστραγγιστεί από το πέος.

Ποια μέθοδος είναι το αποτέλεσμα πιο αξιόπιστο;

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι μεγέθυνσης του πέους. Τα χάπια, οι λοσιόν και οι κρέμες είναι καθαρά κουκούτσια. Από τις μεθόδους που αναφέρονται στο άρθρο, μόνο η χειρουργική επέμβαση μπορεί να θεωρηθεί η πιο αποτελεσματική. Χάρη στην επέμβαση, το πέος δεν θα χάσει βάρος ή δεν θα χάσει το σχήμα του στο μέλλον. Έτσι, παρά τους κινδύνους, εάν υπάρχει πραγματικά, μπορείτε πραγματικά να λύσετε το πρόβλημα.